ببخشید ، قصد اینو ندارم که بخام ضایعتون کنم ولی میخام بگم که بیشتر دقت کنید و شایدم منبعی که مطالعه می کنید اشتباه تایپی داره که اصلاحش کنید
ب اسلام .فکر میکنم از قسمت دامنه وبرد توابع صرفنظر کردید چون رادیکال با فرجه ی زوج زیرش عدد منفی نمیشه گذاشت یا کوچکتر از صفر بی معنی میشه یعنی دامنه اش شامل اعداد بزرگتر یا مساوی صفر هستش خلاصه اینکه برای حل این سوالای ساده لازم نیست که مزدوجشو تعریف کنید بلکه بسیار ساده میتونید مشتق بگیرید.مثلا مشتق سوال میشه یه کسر که صورتش هست:یک منهای خط کسری یک تقسیم بر دوتا رادیکال دوی بعلاوه ی دو)و مخرجش میشخ دوایکس که خیلی راحت با جاگذاری عدد 2 به عبارت سه شونزدهم میرسید البته به نظر من فقط اعداد کوچکتر از 2 میتونن منفی کنن در نتیجه ما مجبوریم که عدد دوی مثبت را در نظر بگیریم و جوابمون هم سه شونزدهم باید بشه.این نکته فراموش نشه که اگه مجبور بشیم منفی دوی منفی رو انتخاب کنیم یعنی زیر رادیکال عبارت ایکس بعلاوه ی دو بودمجبور بودیم به جای قدر مطلق یه علامت منفی هم پشت عبارت مخرج بذاریم .که اینجا احتیاجی نیست بهش.
mahdis 1991در هر صورت من قصد توهین نداشتماز بابت سوء تفاهم پیش اومده ، ازتون عذر خواهی میکنم