سلام آقای تازه وارد من اون هشت پانیستم که جام جهانی روپیش بینی میکرد،من فقط یه آدم متوسط هستم که بیشتراز توانم تلاش کردم،شماباید یه سری اطلاعات بهم بدید،بازسرفرصت بهتون پیام خصوصی میدم.
2-بجز فصل های امار توصیفی-تئوری احتمال-متغیر های تصادفی - رگرسیون و همبستگی فصول توزیع های اماری - نمونه گیری و توزیع های نمونه گیری - نظریه براورد - ازمون فرض کدوماشون مهم ترن؟3- بجز تستای رشته حسابداری و مدیریت .تستای رشته های دیگه مثل علوم اقتصادی و غیره که تو کتاب امار مدرسان شریف اومده لازمه اونا هم کار بشه؟تو این چند سال اخیر شده که از سوالای این رشته ها واسه حسابداری هم بیاد؟خلاصه خوبه اونارم بخونیم یا نه؟
من چند تا سوال از امار دارم اول اینکه :این فرمول انحراف معیار تصحیح شده ((σ=σ/√n*√((N-n)/(N-1)مربوط به کدام فصله؟
4-این تست امار مربوز به 92(سوال 60) :در جدول توزیع فراوانی زیر وضریب چولگی چارکی کدام است؟X <7 7-11 11-15 15-19 19-23 ≥23F 5 10 12 15 12 7جواب منفی 0.05 درمیاد حل اقای پناهی هم همین هستش اما کلید سنجش زده منفی 0.022که اصلا درست نیس با همچین سوالی باید چیکار کرد؟؟من 5 بار گداشتم تو این فرمول و حلش کردم (Q3-2Q2+Q1)/(Q3-Q1) اما جواب همون منفی 0.05 هست
سلام تمام صفحات این بخش خوندم، از اول فروردین که سوال طرح شد ، تا اول تیر که شروع به پاسخ دادن کردین، و از مرداد که تقریبا شروع به خوندن واسه ارشد کردین ، ولی نکته جالب اینه که هنوزم میخواین تازه شروع کنین ، تا حالا مگه چی میکردین ؟؟ (بقیه مطلب پاک کردم ترسیدم ناراحت بشید)..
نقل قول از: farzad.sh در نوامبر 16, 2013, 16:14:49 سلام تمام صفحات این بخش خوندم، از اول فروردین که سوال طرح شد ، تا اول تیر که شروع به پاسخ دادن کردین، و از مرداد که تقریبا شروع به خوندن واسه ارشد کردین ، ولی نکته جالب اینه که هنوزم میخواین تازه شروع کنین ، تا حالا مگه چی میکردین ؟؟ (بقیه مطلب پاک کردم ترسیدم ناراحت بشید).. الان دقیقا میشه بگی با کی بودی؟ :oاگه با من بودی خیلی لطف کردید تو رو خدا بگید جبران کنیم لطفتونو
بنده کتاب ریاضی یک ماه هست گرفتم امری هست در خدمتم.