نویسنده موضوع: تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93  (دفعات بازدید: 428031 بار)

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
پاسخ : تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93
« پاسخ #525 : نوامبر 30, 2013, 10:50:10 »
سلام دوستاي خوب تالار تساوي اين چند روزه من بدجور مريض بودم  :'( هيچ كاري نمي تونستم انجام بدم فقط خوابيدم الان يكم بهتر شدم  دعا كنيد زود خوب بشم .
 دست اقا محمد درد نكنه چقد زحمت كشيدن انشاالله در امور زندگيتون موفق  باشيد .

سلام .
خدا بد نده. ممنونم .
برای  باعث  و بانیش دعا کنید که اونم موفق بشه (‌آقای حسین جعفری )‌با اصرارش  و حضورش توی دانشگاه ؛ تونست موافقت منو برای ارسال اطلاعات جلب کنه.
فایلا رو فقط یکیشو دانلود کنید اگه خوب نبود همشو دانلود نکنید....
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 98
  • دانشگاه: بيام نور
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
« پاسخ #526 : نوامبر 30, 2013, 11:18:58 »
 سلام .
خدا بد نده. ممنونم .
برای  باعث  و بانیش دعا کنید که اونم موفق بشه (‌آقای حسین جعفری )‌با اصرارش  و حضورش توی دانشگاه ؛ تونست موافقت منو برای ارسال اطلاعات جلب کنه.
فایلا رو فقط یکیشو دانلود کنید اگه خوب نبود همشو دانلود نکنید....
[/quote]
ممنون خدا كه بد نميده من  خودم  بي توجهي كردم  مريض شدم.
خدا خيرش بده ما كه  دستمون  به شما نميرسه  ;D. آقاي جعفري دستتون درد نكنه.
باشه بازم ممنون.

آفلاین hossein jafari

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 7
  • دانشگاه: پیام نور هادی شهر
« پاسخ #527 : نوامبر 30, 2013, 14:26:40 »
سلام دوستان همه خوبید.
اقا محمد شما لطف دارید .واقعا ممنونم که این همه به ما کمک میکنید وخلاصه هاتون را در اختیار من و دوستان قرار میدید.
الهام خانوم خواهش میکنم وظیفه هست دعا میکنم زودتر خوب بشید. واقع دوست دارم هممون یک دانشگاه خوب قبول بشیم. تا سال بعد ما این لطف های اقا محمد را با کمک کردن به کنکوری های سال بعد جبران کنیم...
به هیچی فکر نکنید فقط بخونید افرادی که مثل من ترم اخر دانشگاه هستند اذرماه بهترین فرصتشون هست. دیماه سخترین درسها را امتحان دارم ولی دارم میخونم  توکلتون به خدا باشه...

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #528 : نوامبر 30, 2013, 15:05:16 »
خانم 'fatemeh_e لطفا صندوق  دریافت پیغامتونو خالی کنید
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین roghaye

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 6
  • دانشگاه: دانشگاه ایلام
« پاسخ #529 : نوامبر 30, 2013, 16:44:18 »
سلام بجه ها.منم بعد مدتها که از نبود اینترنت رنج بردم دوباره اینترنت دار شدم ;D   منم شدیدا تب و لرز گرفتم چندروز همش کنار بخاری نشستم :'( موفق و سربلند باشید

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #530 : دسامبر 01, 2013, 00:00:33 »
سلام بجه ها.منم بعد مدتها که از نبود اینترنت رنج بردم دوباره اینترنت دار شدم ;D   منم شدیدا تب و لرز گرفتم چندروز همش کنار بخاری نشستم :'( موفق و سربلند باشید
منم بد سرمايي خوردم اهل دكتر رفتن هم نيستم فقط طب سنتي مامانم يه عالمه جوشونده به خودم داده تا الان بهتر شدم  خودت رو گرم بگير زود خوب بشي كتابا منتظرن  ;)

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #531 : دسامبر 01, 2013, 00:39:36 »
دوستان جزوه مديريت مالي ميخوام كسي ميتونه راهنماييم كنه؟

آفلاین fatemeh_e

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 5
  • دانشگاه: دانشگاه آزاد
« پاسخ #532 : دسامبر 01, 2013, 10:03:53 »
الهام جون اینجا رو ببین به دردت میخوره.

p://11148.blogfa.com/category/36

آفلاین fatemeh_e

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 5
  • دانشگاه: دانشگاه آزاد
« پاسخ #533 : دسامبر 01, 2013, 10:09:59 »
یه سوال؟؟شما خلاصه درسها رو کی مینویسین؟؟همون موقع خوندن یا یعدش؟؟
مرور هاتون چه طوریه؟؟
من که دچار بی انگیزگی شدم. :-[  :-[ نمیدونم چرا درست و حسابی نمیتونم درس بخونم.چیزهایی که قبلا خوندم هم احساس میکنم هیچی یادم نیست.به خاطر فوت یکی از نزدیکام کلا از برنامه عقبم.به خاطر همین همه چی ریخته بهم.

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #534 : دسامبر 01, 2013, 12:22:04 »
یه سوال؟؟شما خلاصه درسها رو کی مینویسین؟؟همون موقع خوندن یا یعدش؟؟
مرور هاتون چه طوریه؟؟
من که دچار بی انگیزگی شدم. :-[  :-[ نمیدونم چرا درست و حسابی نمیتونم درس بخونم.چیزهایی که قبلا خوندم هم احساس میکنم هیچی یادم نیست.به خاطر فوت یکی از نزدیکام کلا از برنامه عقبم.به خاطر همین همه چی ریخته بهم.

خلاصه رو باید تا الان می نوشتید بیشتراشو.
الان باید هر چی که نوشتید رو یه دور یا بیشتر مرور کنید و جاهایی که جواب نداده و هیچ چیزی یادتون نیست رو دوباره بخونید.
می تونید خلاصه خودتون ومنو تطبیق بدید و ببینید کجاهاش نیاز به بررسی بیشتر داره کدوماش درسته و کدوماش غلطه خلاصه اینکه سعی کنید زیاد پیش روی نکنید و به جاش بسیار آهسته وسرعت کم به درساتون فصلای دیگه رو تزریق کنید.

پس سعی کنید اول اول اول بشینید یه دور هر چی که خوندیدو مرور کنید وبعدش تست بزنید.بعدش برید دنبال اینکه بخواید بیشتر بیشتر مطلب بخونید .
در کنار مطالعه ی فصل جدید سعی کنید یه مثالی جامع از اون تیتر وسر فصل رو بنویسید و اعداد ونحوه ی بیانش رو کپی نکنید واز خودتون ابداع کنید. بعدش بشینیدتست بزنید  و تست بزنید و خودتونو نیازید. همه ی آدمای عادی بعد از یه مدت فراموش میکنند. پروفسور احمد پور سر درس روش تحقیق گفتند که به واله من برای تدریس همین درس سر صبح نشستم کلی فکر کردم و بررسی کردم که چطور تدریس کنم.ضرب المثلی هست که میگه العلم وحشی
 یعنی علم فرار هست . مگه اینکه مرورش کنی. اگه موقع مرور چیزی یادتون نیومد دلسرد نشید وبگید:
من که چیزی یادم نیست وای به حال بقیه! خودتونو دلداری بدید اما سرزنش نکنید.

آفلاین farzad.sh

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 25
  • دانشگاه: کرمان
« پاسخ #535 : دسامبر 01, 2013, 16:26:59 »
چند روزی رفتم کار ، فهمیدم کار چقدر سخته، و باز یاد گرفتم که هنگام درس خوندن چجور باید خوند‌‌..
صبح که بری کتابخونه تا ظهر فقط چند لحظه وقت استراحت داری، و بعد ناهار، ظهر تا شب فقط چند لحظه، ینی اینو نوشتم یادم بمونه که هنگام خوندن باید خیلی جددی بود، حتی اجازه استراحت هم نداری، خیلی کم.
از این به بعد میخوام خوب بخونم، ساعت مطالعه م هم تو انجمن مینویسم، شاید انگیزم بیشتر شه،  شما هم اگه بنویسین چه بهتر .فعلا بای

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #536 : دسامبر 01, 2013, 18:12:24 »
سلام. نوشتن هنر نیست.
حتی  اینکه راست ودرست بنویسی هم مهم نیست . مهم اینه که نه به خودت دروغ بگی و نه توی تالار دروغ بنویسی که فلان قدر درس خوندی.
منظورم این نیست که شما دروغ میگی. منظورم  به همه هست حتی خودم. مثلا من میتونستم توی تالار دورغ بنویسم که روزی 29 ساعت درس خوندم و3 میلیون دقیقه یا ساعت درس خوندم و با این حرفام روحیه ی بچه ها رو از بین ببرم. اما راستش رو هم برای خودم نوشتم هم برای بچه های تالار(پارسال همین موقع ها وقایع روزانه وتایمی که به هر درس  اختصاص میدادمو مفید مینوشتم تا مرهمی باشه برای روزهای بد تا با ورق زدنشون جون بگیرم وگرفتم..  منظورم اینه که سعی کنی حرفت به عملت نزدیک باشه . سعی کردن هم خیلی همت میخواد. امیدوارمکه باز  ازم  نخوای برات هشت پا بشمو جام جهانی رو پیش بینی کنم  ;)

آفلاین mahdis 1991

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 23
  • دانشگاه: pnu
« پاسخ #537 : دسامبر 02, 2013, 00:42:44 »
چند روزی رفتم کار ، فهمیدم کار چقدر سخته، و باز یاد گرفتم که هنگام درس خوندن چجور باید خوند‌‌..
صبح که بری کتابخونه تا ظهر فقط چند لحظه وقت استراحت داری، و بعد ناهار، ظهر تا شب فقط چند لحظه، ینی اینو نوشتم یادم بمونه که هنگام خوندن باید خیلی جددی بود، حتی اجازه استراحت هم نداری، خیلی کم.
از این به بعد میخوام خوب بخونم، ساعت مطالعه م هم تو انجمن مینویسم، شاید انگیزم بیشتر شه،  شما هم اگه بنویسین چه بهتر .فعلا بای
کار سخته نه؟واقعا سخته....مخصوصا اگه اصلا به تحصیلاتت مربوط نباشه.ینی مصیبتی که من تو این چندوقت کشیدم خدا به کسی نده انگار از زندان ازاد شدم وقتی تصمیم گرفتم دیگه سراغش نرم. قدر زندگی رو باید دونست و قدر پول رو. همچنین قدر زمان باارزش رو تا تجربه نکنی قدر داشته هاتو نمیدونی

آفلاین farzad.sh

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 25
  • دانشگاه: کرمان
« پاسخ #538 : دسامبر 02, 2013, 10:08:58 »
سلام. نوشتن هنر نیست.
حتی  اینکه راست ودرست بنویسی هم مهم نیست . مهم اینه که نه به خودت دروغ بگی و نه توی تالار دروغ بنویسی که فلان قدر درس خوندی.
منظورم این نیست که شما دروغ میگی. منظورم  به همه هست حتی خودم. مثلا من میتونستم توی تالار دورغ بنویسم که روزی 29 ساعت درس خوندم و3 میلیون دقیقه یا ساعت درس خوندم و با این حرفام روحیه ی بچه ها رو از بین ببرم. اما راستش رو هم برای خودم نوشتم هم برای بچه های تالار(پارسال همین موقع ها وقایع روزانه وتایمی که به هر درس  اختصاص میدادمو مفید مینوشتم تا مرهمی باشه برای روزهای بد تا با ورق زدنشون جون بگیرم وگرفتم..  منظورم اینه که سعی کنی حرفت به عملت نزدیک باشه . سعی کردن هم خیلی همت میخواد. امیدوارمکه باز  ازم  نخوای برات هشت پا بشمو جام جهانی رو پیش بینی کنم  ;)

مدیر میگه نهههه.
پس گزارش نمیدم.

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 89
  • دانشگاه: غير انتفاعي
« پاسخ #539 : دسامبر 02, 2013, 18:58:04 »
سلام دوستاي خوب تالار تساوي اين چند روزه من بدجور مريض بودم  :'( هيچ كاري نمي تونستم انجام بدم فقط خوابيدم الان يكم بهتر شدم  دعا كنيد زود خوب بشم .
 دست اقا محمد درد نكنه چقد زحمت كشيدن انشاالله در امور زندگيتون موفق  باشيد .

سلام الهام جون ایشالا زودتر خوب خوب شی و فقط فقط درس بخونی :)

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #539 : دسامبر 02, 2013, 18:58:04 »

Tags: