نقل قول از: hoseyndon در اوت 28, 2013, 20:51:20 با عرض خسته نباشید به همهدوستان اگه مایلید تا اینجا مطالبی که خوندیم را اعلام کنیم تا خودمون رو بسنجیم. اول از خودم شروع کنیم. (من منابعم مروری جامع هستش)مالی فصلهای 1-3-4-5-11-12 و بصورت ناقص 2-6-7-10-13-14 که تا آخر تابستون جمعشون میکنم.صنعتی 1-2-3-4-5حسابرسی 1-2-3-4-5-6 البته نه بصورت خیلی ریزریاضی مجموعه ها و ماتریس به صورت کلیسلام؛ فکر خوبیه، به هر حال کمیت هم مهمه...فصولی که من خوندم:مالی نوروش = 1+ 2+ 4 + 6صنعتی نوروش = 1 +2 +3 +4+ 5ریاضی رنجبران = 1 +2 +3 +4 +نصف 5با این اوصاف شما خیلی جلوترین ضمن اینکه من از 2 هفته ی دیگه دانشگاهم باید برم من توی مالی خیلی کند پیش میرم علتشم خلاصه نویسیه... نمیدونم باید باهاش چیکار کنم....
با عرض خسته نباشید به همهدوستان اگه مایلید تا اینجا مطالبی که خوندیم را اعلام کنیم تا خودمون رو بسنجیم. اول از خودم شروع کنیم. (من منابعم مروری جامع هستش)مالی فصلهای 1-3-4-5-11-12 و بصورت ناقص 2-6-7-10-13-14 که تا آخر تابستون جمعشون میکنم.صنعتی 1-2-3-4-5حسابرسی 1-2-3-4-5-6 البته نه بصورت خیلی ریزریاضی مجموعه ها و ماتریس به صورت کلی
من از 2 هفته ی دیگه دانشگاهم باید برم من توی مالی خیلی کند پیش میرم علتشم خلاصه نویسیه... نمیدونم باید باهاش چیکار کنم....
نقل قول از: hoseyndon در اوت 28, 2013, 20:51:20 با عرض خسته نباشید به همهدوستان اگه مایلید تا اینجا مطالبی که خوندیم را اعلام کنیم تا خودمون رو بسنجیم. اول از خودم شروع کنیم. (من منابعم مروری جامع هستش)مالی فصلهای 1-3-4-5-11-12 و بصورت ناقص 2-6-7-10-13-14 که تا آخر تابستون جمعشون میکنم.صنعتی 1-2-3-4-5حسابرسی 1-2-3-4-5-6 البته نه بصورت خیلی ریزریاضی مجموعه ها و ماتریس به صورت کلیسلام ,مطالبی که من تا اینجاخوندممالی : فصلای 1-2-3-4 نوروش و 5 فصل اول تاری وردیصنعتی : 6 فصل , البته اقا محمد گفت الان زیاد واسه صنعتی وقت نذارین ریاضی ام 5 فصل اول محمودیان شما از الان حسابرسی میخونین , خیلی زوده تا اون موقع 1000 بار باید مرور کنین تا یادتون نره ,من امسال خودم ازمایشی شرکت کرده بودم ارشد فقط چون اون ترم حسابرسی 2 داشتم زدم 60 , بدون حسابرسی 1 , به نظر من به جای حسابرسی الان زبان بخونین خیلی بهتره
http://offset.vcp.ir/0-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%B6%D9%88%D8%B9/819763-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85.html#comment
من فکر میکنم شما جلوترید. چون من تو ریاضی واقعا ضعف دارم. من هم خلاصه نویسی میکنم. البته بصورت جعبه لایتنر. ممنون میشم در مورد نحوه خلاصه نویسی تون بهم بگید. مسئله ها رو هم خلاصه نویسی میکنید؟
آقا مبارکه
نقل قول از: hoseyndon در اوت 31, 2013, 13:43:31 من فکر میکنم شما جلوترید. چون من تو ریاضی واقعا ضعف دارم. من هم خلاصه نویسی میکنم. البته بصورت جعبه لایتنر. ممنون میشم در مورد نحوه خلاصه نویسی تون بهم بگید. مسئله ها رو هم خلاصه نویسی میکنید؟سلام. خلاصه نویسی مسئله های ریاضی؟ فکر نمیکنم مفید باشه....واسه ریاضی باید تست زیاد بزنید...واسه خلاصه نویسی ریاضی صرفا فرمول ها با یه مثال واسه کاربرد همون فرمول فکر میکنم خوب باشهراستش من تا امروز مالی و صنعتی و ریاضی رو خلاصه مینوشتم( خلاصه که نه بهتره بگم رونویسی) ولی نه از این کار خوشم مییومد و نه روششو بلد بودم... با مشورتی که با دو تا از دوستام که از دورقمیهای امسال بودن کردم به این نتیجه رسیدم که دیگه ریاضی و مالی رو خلاصه ننویسم, فقط توی کتابم قسمتای مهمو علامت میزنم...نمیگم کار اشتباهیه ولی هر کسی با یه روشی بهتر میتونه کنار بیاد...فعلا این روشو اعمال میکنم تا ببینم چی میشه...موفق باشید...
حالا شما می خوای با روخونی وتمرین تا بهمن همشو نگه داری؟
سلام اقا محمد,من واسه ی شما احترام زیادی قائلم و اینکه وقت میزارین و به سوالای ما جواب میدین واسه ی من خیلی خیلی ارزش داره و قطعا کم کسی حاضر میشه که مثل شما صادقانه وقت بزاره و این انسانیت افراد رو می رسونه چون هیچ وظیفه ای در کار نیست.من که حرف متضادی با شما نزدم؛ شما خودتون به خانم elham64 گفتین "سعی کنید برای هر نکته یک الی دو تست رو هم در کنار فورمولش بنویسید تا فقط روخونی نشه" ....اقای گوهری هم گفتن "ریاضی رو طوری بخونین که بتونین تست بزنین نه اینکه فقط فرمولا رو حفظ کنین و بگذرین" ..........منم که همینو گفتم گفتم من واسه ی ریاضی خلاصه مینوشتم ولی این روش واسم جواب نداد؛ خود اقا حسین هم که گفتن خلاصه نمینوشتن! خب هر کسی روش یادگیریش فرق میکنه...یکی روشش دیداریه, یکی نوشتاریه ,یکی شنیداریه و....بله کسی بدون سختی موفق نمیشه...لیس للأنسان الاّ ما سعی....من چیزی غیر از این نگفتم.نقل قول از: mohammad343 در سپتامبر 01, 2013, 21:14:43 حالا شما می خوای با روخونی وتمرین تا بهمن همشو نگه داری؟مگه غیر از مرور و تمرین و تست چه کار دیگه ای باید کرد؟؟
عمو مهدی شما کارت درسته. کسی به من نگفته این کارو بکن. خودم به تجربه بهم ثابت شده. بله حسابرسی یه جور باید باهاش برخورد بشه ریاضی هم یه جور. ولی من که هنوز اتحادها رو هم بلد نیستم فعلا این کارو باید بکنم.