نویسنده موضوع: تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93  (دفعات بازدید: 427913 بار)

آفلاین hoseyndon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 6
  • دانشگاه: آزاد
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
با عرض خسته نباشید به همه
دوستان اگه مایلید تا اینجا مطالبی که خوندیم را اعلام کنیم تا خودمون رو بسنجیم. اول از خودم شروع کنیم. (من منابعم مروری جامع هستش)
مالی فصلهای 1-3-4-5-11-12 و بصورت ناقص 2-6-7-10-13-14 که تا آخر تابستون جمعشون میکنم.
صنعتی 1-2-3-4-5
حسابرسی 1-2-3-4-5-6 البته نه بصورت خیلی ریز
ریاضی مجموعه ها و ماتریس به صورت کلی

سلام؛ فکر خوبیه، به هر حال کمیت هم مهمه...
فصولی که من خوندم:
مالی نوروش = 1+ 2+ 4 + 6
صنعتی نوروش = 1 +2 +3 +4+ 5
ریاضی رنجبران = 1 +2 +3 +4 +نصف 5
با این اوصاف شما خیلی جلوترین ضمن اینکه من از 2 هفته ی دیگه دانشگاهم باید برم :(
من توی مالی خیلی کند پیش میرم علتشم خلاصه نویسیه... نمیدونم باید باهاش چیکار کنم....

من فکر میکنم شما جلوترید. چون من تو ریاضی واقعا ضعف دارم. من هم خلاصه نویسی میکنم. البته بصورت جعبه لایتنر. ممنون میشم در مورد نحوه خلاصه نویسی تون بهم بگید. مسئله ها رو هم خلاصه نویسی میکنید؟

آفلاین hoseyndon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
من از 2 هفته ی دیگه دانشگاهم باید برم :(
من توی مالی خیلی کند پیش میرم علتشم خلاصه نویسیه... نمیدونم باید باهاش چیکار کنم....

سلام. کمیت مهم نیست. میخواید چی کار کنید؟ مگه صرف خوندن کل کتاب دلیل بر جواب دادن تست ها هست؟
اونم درست جواب دادن تست ها
باورتون نمیشه اما میدونید حسرت الانم چیه؟
اینکه اگه یه ذره بیشتر روی مالی سر کنکور دقت میکردم. اگه به جای 18 تا 8 تارو بادقت و طمئنینه حل میکردم الان روزانه قبول میشدم.

فقط 8 تا .

لازم نبود تمومشو بخونم یا اینکه یه مقدار جو زده بشم فقط لازم بود بهتر عمل میکردم. مالی حتما باید خونده بشه تا نهایت تلاشتونو باید روی مالی بذارید اما مهم کیفی خوندنش هست

خوب دانشگاه رفتنو من فکر کنم به میزان کافی در موردش بحث کردم .بازم تصمیمتون بستگی به شرایطتتون داره

[/quote]

دقیقا فرمایش شما متینه. راستی منم ترم آخرم. الته خدا رو شکر یه کم واحدام کمه

آفلاین hoseyndon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
با عرض خسته نباشید به همه
دوستان اگه مایلید تا اینجا مطالبی که خوندیم را اعلام کنیم تا خودمون رو بسنجیم. اول از خودم شروع کنیم. (من منابعم مروری جامع هستش)
مالی فصلهای 1-3-4-5-11-12 و بصورت ناقص 2-6-7-10-13-14 که تا آخر تابستون جمعشون میکنم.
صنعتی 1-2-3-4-5
حسابرسی 1-2-3-4-5-6 البته نه بصورت خیلی ریز
ریاضی مجموعه ها و ماتریس به صورت کلی

سلام ,مطالبی که من تا اینجاخوندم
مالی  : فصلای 1-2-3-4 نوروش و 5 فصل اول تاری وردی
صنعتی : 6 فصل , البته  اقا محمد گفت الان زیاد واسه صنعتی وقت نذارین 
ریاضی ام 5 فصل اول محمودیان
شما از الان حسابرسی میخونین , خیلی زوده تا اون موقع 1000 بار باید مرور کنین تا یادتون نره ,من امسال خودم ازمایشی شرکت کرده  بودم ارشد فقط چون اون ترم حسابرسی 2 داشتم زدم 60 , بدون حسابرسی 1 , به نظر من به جای حسابرسی الان زبان بخونین خیلی بهتره

درست می فرمایید. من حسابرسی میخونم تا با کمک جعبه لایتنر تا کنکور حفظشون کنم. یعنی در واقع برای حسابرسی از وقتای پرتم استفاده میکنم تا کنکور. در کل همه درسا فرارن به نظر من
« آخرين ويرايش: اوت 31, 2013, 13:52:23 توسط hoseyndon »

آفلاین hoseyndon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
به نظر من به جای حسابرسی الان زبان بخونین خیلی بهتره
[/quote]
زبان خودتون چی پس؟
سعی کنید مالی تاری وردی رو نخونید.به جاش تستای  مالی کرمی رو کار کنید.
از 3 جلد مالی تاری وردی خاطره خوبی ندارم.
[/quote]

نه یادم رفت بنویسم :D , چون کتاب مشخصی نیست , کلمات زبان تخصصی رو میخونم با  کنکور های سال های قبل هر شب
در مورد مالی ام حتما
[/quote]

اینکه اینجا یادتون بره اصلا مهم نیست. مهم سر جلسه هست که نباید یادتون بره. اگه هم به یک میلیاردم درصد فراموشتون شد نبایست تستشو شانسی بزنید.موفق باشید. یکی از عوامل مهم توی قبولی زبان بالاست. فراموش نشه.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین nasim-esf

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 32
  • دانشگاه: دانشگاه اصفهان
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی

من فکر میکنم شما جلوترید. چون من تو ریاضی واقعا ضعف دارم. من هم خلاصه نویسی میکنم. البته بصورت جعبه لایتنر. ممنون میشم در مورد نحوه خلاصه نویسی تون بهم بگید. مسئله ها رو هم خلاصه نویسی میکنید؟

سلام. خلاصه نویسی مسئله های ریاضی؟ فکر نمیکنم مفید باشه....واسه ریاضی باید تست زیاد بزنید...واسه خلاصه نویسی ریاضی صرفا فرمول ها با یه مثال واسه کاربرد همون فرمول  فکر میکنم خوب باشه

راستش من تا امروز مالی و صنعتی و ریاضی رو خلاصه مینوشتم( خلاصه که نه بهتره بگم  رونویسی)  ولی نه از این کار خوشم مییومد و نه روششو بلد بودم... با مشورتی که با دو تا از دوستام که از دورقمیهای امسال بودن کردم  به این نتیجه رسیدم که  دیگه ریاضی و مالی رو خلاصه ننویسم, فقط توی کتابم قسمتای مهمو علامت میزنم...نمیگم کار اشتباهیه ولی هر کسی با یه روشی بهتر میتونه کنار بیاد...فعلا این روشو اعمال میکنم تا ببینم چی میشه...
موفق باشید...

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل

آقا مبارکه
[/quote]

سلام. ممنونم . ایشالا قبولی شما و همه ی افرادی که لیاقتشو دان وحقشونه

به نظر من سعی کنید وقتای پرت رو به زبان اختصاص بدید . حسابرسی رو میتونید بزارید برای جلوتر ها. الان موقع دروس حفظ کردنی نیست. حداقل الان نیست.بذارید یه ذره جابیفتید. یه ذره عادت کنید. 24 روز مطالعه پشت سر همتون تموم بشه 50-70 روز بگذره از روزی که شروع به درس خوندن کردید. بعدش میتونید به فکر حسابرسی خوندن باشید. الان زبان-ریاضی-مالی-
رو بخونید.

خداروشکر که واحداتون کمه.اما امیدوارم بهتون ضربه نزنه.بارها گفتم فقط 2تا پشیمونی از کنکورسال 91دارم که یکیش همین مرخصی نگرفتن ترم 7 بود.

دیر رسیدن بهتر از هر گز نرسیدن هست . اگه شما بتونید به یه تست ریاضی پاسخ بدید کلی تفاوت بین شما و کسی که نتونسته به هیچ سوال ریاضی جواب بده هست. من شعار نمیدم. سعی کنید اهسته وپیوسته درس بخونید اما به موقعش سعی کنید سرعتتونو افزایش بدبد.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین hoseyndon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
پاسخ : تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93
« پاسخ #262 : سپتامبر 01, 2013, 00:10:16 »

آقا مبارکه

سلام. ممنونم . ایشالا قبولی شما و همه ی افرادی که لیاقتشو دان وحقشونه

به نظر من سعی کنید وقتای پرت رو به زبان اختصاص بدید . حسابرسی رو میتونید بزارید برای جلوتر ها. الان موقع دروس حفظ کردنی نیست. حداقل الان نیست.بذارید یه ذره جابیفتید. یه ذره عادت کنید. 24 روز مطالعه پشت سر همتون تموم بشه 50-70 روز بگذره از روزی که شروع به درس خوندن کردید. بعدش میتونید به فکر حسابرسی خوندن باشید. الان زبان-ریاضی-مالی-
رو بخونید.

خداروشکر که واحداتون کمه.اما امیدوارم بهتون ضربه نزنه.بارها گفتم فقط 2تا پشیمونی از کنکورسال 91دارم که یکیش همین مرخصی نگرفتن ترم 7 بود.

دیر رسیدن بهتر از هر گز نرسیدن هست . اگه شما بتونید به یه تست ریاضی پاسخ بدید کلی تفاوت بین شما و کسی که نتونسته به هیچ سوال ریاضی جواب بده هست. من شعار نمیدم. سعی کنید اهسته وپیوسته درس بخونید اما به موقعش سعی کنید سرعتتونو افزایش بدبد.

[/quote]

والا حقیقتش الان هفته ای شاید یه ساعت به حسابرسی اختصاص بدم. زبانم هم خوبه. ترم پیش استاد زبان تخصصی از من خواست تا 2تا کلاس دیگه اش رو هم برم. تعریف از خود نباشه البته. گهگداری یه نگاهی به زبان میکنم. خیلی لطف داری داداشم

آفلاین hoseyndon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #263 : سپتامبر 01, 2013, 00:12:12 »

سلام. خلاصه نویسی مسئله های ریاضی؟ فکر نمیکنم مفید باشه....واسه ریاضی باید تست زیاد بزنید...واسه خلاصه نویسی ریاضی صرفا فرمول ها با یه مثال واسه کاربرد همون فرمول  فکر میکنم خوب باشه

راستش من تا امروز مالی و صنعتی و ریاضی رو خلاصه مینوشتم( خلاصه که نه بهتره بگم  رونویسی)  ولی نه از این کار خوشم مییومد و نه روششو بلد بودم... با مشورتی که با دو تا از دوستام که از دورقمیهای امسال بودن کردم  به این نتیجه رسیدم که  دیگه ریاضی و مالی رو خلاصه ننویسم, فقط توی کتابم قسمتای مهمو علامت میزنم...نمیگم کار اشتباهیه ولی هر کسی با یه روشی بهتر میتونه کنار بیاد...فعلا این روشو اعمال میکنم تا ببینم چی میشه...
موفق باشید...

خلاصه نویسی رو در مورد درسای تئوریک عرض کردم. البته قواعد ریاضی رو هم شروع کردم به این کار. فکر میکنم خیلی مفید باشه....

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #264 : سپتامبر 01, 2013, 21:14:43 »
من تو ریاضی واقعا ضعف دارم. . مسئله ها رو هم خلاصه نویسی میکنید؟
[/quote]

موفق باشید...
[/quote]

هر کسی راهی که کسی تجربه نکرده رو دوست داره طی کنه. امیداورم این دو نفر تک رقمی فقط در ظاهر دوست شما نبوده باشن و از نظر باطنی هم همین احساسی که من برای تمام دانشجو ها وفارغ التحصیلان کارشناسی حسابداری دارم رو داشته باشند. اگه میشه ازشون خواهش کنید تا به تالار ما سری بزنند و باهاشون بیشتراشنا بشیم شاید من اشتباه میکنم . باید یه نفر جلوی چرت وپرت گفتنمو بگیره یا نه. حتما ازشون خواهش کنید به تالار ما سر بزنن.
صرفا نوشتن فرمول با یه مثال به چه دردی میخوره؟
سر جلسه مگه فرمول می پرسن؟
 هر چیزی که میخونید حتی حسابرسی((**)) حتما باید مو به مو از مطالب مهمش خلاصه نویسی فشرده بشه و از مسائل مهمش رونویسی بشه واز تستای مهمش توی خلاصه نویسی تون استفاده بشه .دلم میخواست خسته نبودم و یه نمونه از خلاصه نویسی هامو از هر درس می نوشتم. اما واقعا نمی تونم. یا حداقل اینترنت مناسب تر اگه محیا بود(توی دهات ما چنین امکانی وجود نداره) برام یک صفحه از هر جزومو میذاشتم براتون تا دانلود کنید وبهتر براتون قابل لمس بشه. بدون سختی کشیدن مگه میشه موفق شد؟ قطعا دروغ هست.
پیامبر می فرمایند دانش را بانوشتن حفظ کنید.
حالا شما می خوای با روخونی وتمرین تا بهمن همشو نگه داری؟
ایمیل محسن گوهری رو توی همین سایت نذاشتم؟ برید بخونید در  مورد ریاضی چی گفته؟
خواهشا دوستاتون رو به  تالارمعرفی کنید تا در صورت رضایتشون  جوابگویی با این بخش از سوالای تالار  رو بهشون بسپرم.

((**))
حسابرسی مدرسان توی پایان هر فصلش تمام نکات مهم رو پشت سر هم میاره که بسیار خوبه برای مرور فصل ولازم نیست کلشو خلاصه کنید. میتونید از توی خلاصه  اش مطالب مهم رو رونویسی کنید.

برای همه ی دروس باید تست بزنید. فرقی هم نداره.

بارها این موضوع رو گفتم داداش حسین ومن:
 من ریاضی فیزیک خوندم و داداش حسین فنی حرفه ای.
 اما تمام مشکلای درس ریاضیمو از ایشون می پرسیدم.
تمرین و تست لازم هست.مرور هم  برای موفق شدن  لازم هست. حتی مهم تر از تمرین کردن .

آفلاین hoseyndon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #265 : سپتامبر 01, 2013, 22:50:30 »
عمو مهدی شما کارت درسته. کسی به من نگفته این کارو بکن. خودم به تجربه بهم ثابت شده. بله حسابرسی یه جور باید باهاش برخورد بشه ریاضی هم یه جور. ولی من که هنوز اتحادها رو هم بلد نیستم فعلا این کارو باید بکنم.

آفلاین nasim-esf

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 32
  • دانشگاه: دانشگاه اصفهان
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
« پاسخ #266 : سپتامبر 01, 2013, 23:10:22 »
سلام اقا محمد,من واسه ی شما احترام زیادی قائلم و اینکه وقت میزارین و به سوالای ما جواب میدین واسه ی من خیلی خیلی  ارزش داره و قطعا کم کسی حاضر میشه که مثل شما صادقانه وقت بزاره و این انسانیت افراد رو می رسونه چون هیچ وظیفه ای در کار نیست.
من که حرف متضادی با شما  نزدم؛ شما خودتون به خانم elham64 گفتین "سعی کنید برای هر نکته یک الی دو تست رو هم در کنار فورمولش بنویسید تا فقط روخونی نشه"  ....اقای گوهری هم گفتن "ریاضی رو طوری بخونین که بتونین تست بزنین نه اینکه فقط فرمولا رو حفظ کنین و بگذرین" ..........منم که همینو گفتم ???
گفتم من واسه ی ریاضی خلاصه مینوشتم ولی این روش واسم جواب نداد؛ خود اقا حسین هم که گفتن خلاصه نمینوشتن! خب هر کسی روش یادگیریش فرق میکنه...یکی روشش دیداریه, یکی نوشتاریه ,یکی شنیداریه و....

بله کسی بدون سختی موفق نمیشه...لیس للأنسان الاّ ما سعی....من چیزی غیر از این نگفتم.

مگه غیر از مرور و تمرین و تست چه کار دیگه ای باید کرد؟؟
« آخرين ويرايش: سپتامبر 01, 2013, 23:26:10 توسط nasim-esf »

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #267 : سپتامبر 01, 2013, 23:38:57 »
سلام اقا محمد,من واسه ی شما احترام زیادی قائلم و اینکه وقت میزارین و به سوالای ما جواب میدین واسه ی من خیلی خیلی  ارزش داره و قطعا کم کسی حاضر میشه که مثل شما صادقانه وقت بزاره و این انسانیت افراد رو می رسونه چون هیچ وظیفه ای در کار نیست.
من که حرف متضادی با شما  نزدم؛ شما خودتون به خانم elham64 گفتین "سعی کنید برای هر نکته یک الی دو تست رو هم در کنار فورمولش بنویسید تا فقط روخونی نشه"  ....اقای گوهری هم گفتن "ریاضی رو طوری بخونین که بتونین تست بزنین نه اینکه فقط فرمولا رو حفظ کنین و بگذرین" ..........منم که همینو گفتم ???
گفتم من واسه ی ریاضی خلاصه مینوشتم ولی این روش واسم جواب نداد؛ خود اقا حسین هم که گفتن خلاصه نمینوشتن! خب هر کسی روش یادگیریش فرق میکنه...یکی روشش دیداریه, یکی نوشتاریه ,یکی شنیداریه و....

بله کسی بدون سختی موفق نمیشه...لیس للأنسان الاّ ما سعی....من چیزی غیر از این نگفتم.

مگه غیر از مرور و تمرین و تست چه کار دیگه ای باید کرد؟؟

"یه نکته ی خیلی خیلی خیلی مهم برا ریاضی آمار صنعتی ومالی حتما خلاصه نویسی کن شاید وقتتو بگیره اما ماههای آخر خیلی به دردت میخوره"

Read more: http://www.forum.tasavi.ir/index.php?topic=3232.15#ixzz2dfYHwZIF

این جمله رو از میل آقای محسن گوهری کپی کردم.فکر نمی کنم این موضوع برای شما هم صدق کنه. شما هم روانشناسی پاس کردین یا فقط توی دانشگاه ما مجبورمون کردن بخونیم؟
 راستشو بگم هدف این بود که انگیزه شما روبه  چالش بکشم . اینکه به نظر شما وداداش حسین خلاصه نباید نوشت. شاید به همین خاطر هست که من تونستم یه تست بیشتراز داداش حسین درس ریاضی وامار درست تر بزنم؟

جمله نقل قول از اقای گوهری رو هم میتونید از متنشون بخونید.

نکته مهم بچه ها فکر نکنید وقتی کسی میخواد سوال کنکور بده میاد از اول موضوع سوال میده . خودم چند تا سوال سراسری رو گشتم توی کتابای مدرسان شریف . همون موقع گشتم مطمئنم تمام سوالایی که نیاز به ظرافت داشت مربوط به پارگرافای اخر و خطای اخر بود. تازه صفحه اخر که جای خود داره. البته اینو بچه های پیام نوری خوب میدونن که جلد کتاب هم مهمه چه برسه به مقدمه و ابتدا وانتهای فصل.
منظور من این بود که شاید مشکلی نکته ای موضوعی باشه که داشته باشین اما به ذهنتون نرسه بپرسید ولی جوابشو من قبلا توی تالار گفته باشم . بازم تا میشه در تالار خواهم بود. به امید خدا. شب خوش.

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #268 : سپتامبر 01, 2013, 23:43:01 »
عمو مهدی شما کارت درسته. کسی به من نگفته این کارو بکن. خودم به تجربه بهم ثابت شده. بله حسابرسی یه جور باید باهاش برخورد بشه ریاضی هم یه جور. ولی من که هنوز اتحادها رو هم بلد نیستم فعلا این کارو باید بکنم.

راستش من عمو هستم . اما زیاد تفاوت سنی نباید داشته باشیم. فکر کنم همون محمد یا اقا محمد بگین کافی باشه. بعدنشم من الان نمیدونم چی بهتون گفتم که شما میخواید طبق نظر خودتون پیش بریدوشاید به خاطر خستگیم باشه. حتی فردا هم تعطیل نیستم....

آفلاین hoseyndon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #269 : سپتامبر 01, 2013, 23:59:42 »
این عمو که اون عمو نیست داداش
ولی شما که تو وبلاگت.....بیخیال..... من 28 سالمه. اینکه انقدر من نوعی واست مهمم خیلی ارزش داره.... خیلی میخوامت
« آخرين ويرايش: سپتامبر 02, 2013, 00:21:00 توسط hoseyndon »

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #269 : سپتامبر 01, 2013, 23:59:42 »

Tags: