با عرض خسته نباشید به همهدوستان اگه مایلید تا اینجا مطالبی که خوندیم را اعلام کنیم تا خودمون رو بسنجیم. اول از خودم شروع کنیم. (من منابعم مروری جامع هستش)مالی فصلهای 1-3-4-5-11-12 و بصورت ناقص 2-6-7-10-13-14 که تا آخر تابستون جمعشون میکنم.صنعتی 1-2-3-4-5حسابرسی 1-2-3-4-5-6 البته نه بصورت خیلی ریزریاضی مجموعه ها و ماتریس به صورت کلی
http://offset.vcp.ir/0-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%B6%D9%88%D8%B9/819763-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85.html#comment
با سلام خدمت تک تک عزیزانواقعا بخاطر همچین پست مفیدی بهتون تبریک میگممن که خودم شخصا با خوندن مطالب این مجموعه انگیزه ی نابی برای آزمون ارشد گرفتم و پاسخ بخش مهمی از سوالای ذهنمو دریافت کردمامیدوارم همگی موفق باشید
سلام تبريك ميگم ان شاالله دكتري فقط لطفا جوري برنامه ريزي كنيد كه وقت داشته باشيد به ما سر بزنيد وما رو از تجربياتتون بهره مند كنيد
سلام اقا محمد , منم به شما و اقا حسین تبریک میگم...اگه اشتباه نکنم شما گفتین ترم 7 رو مرخصی بگیریم... با اطلاعاتی که من دارم این امکان نداره چون از 15 واحد تخصصیه ترم 7 (که ترمهای فرد ارايه میشن) فقط 6 واحدشو میشه ترم 8 معرفی به استاد گرفت ... با این حساب بقیه اش میمونه واسه ترم 9 !!....درست میگم ؟
سلام ,مطالبی که من تا اینجاخوندممالی : فصلای 1-2-3-4 نوروش و 5 فصل اول تاری وردیصنعتی : 6 فصل , البته اقا محمد گفت الان زیاد واسه صنعتی وقت نذارین ریاضی ام 5 فصل اول محمودیان شما از الان حسابرسی میخونین , خیلی زوده تا اون موقع 1000 بار باید مرور کنین تا یادتون نره ,من امسال خودم ازمایشی شرکت کرده بودم ارشد فقط چون اون ترم حسابرسی 2 داشتم زدم 60 , بدون حسابرسی 1 , به نظر من به جای حسابرسی الان زبان بخونین خیلی بهتره