نویسنده موضوع: تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93  (دفعات بازدید: 427625 بار)

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 152
    • حسابداري و حسابرسي فردوس
  • دانشگاه: دانشگاه فنی و حرفه ای
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
پاسخ : تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93
« پاسخ #75 : ژوئیه 18, 2013, 21:41:42 »
در مورد اون پیشنهاد گروهی خوندن ، اگه کسی توی دانشگاه هست و مهر میره سر کلاس ، میتونه از همکلاسی ها یا هم دانشگاهی ها یکی رو انتخاب کنه
ولی برای افرادی که هیچ جا نیستن ، به نظر من شاید سخت باشه که در این مدت یکی رو پیدا کنن
چون وقتی یکی رو پیدا میکنن معلوم نیست که بتونن با هم ادامه بدن یا نه. یعنی باید از آزمون و خطا استفاده کنند.شاید این کار در مرور زمان  منجر به بی علاقگی بشه
مثلا من بعد از چند هفته دنبال کسی باشم ، بعد محمد رو پیدا میکنم که بخونیم. 1 ماه که میگذره میبینیم که سطح هیچ کدوم به هم نمیخوره.بعد باعث میشه یکی کنار بکشه. تا 2 نفر دیگه اینجوری بشه ، آدم خود به خود بی علاقه میشه.
میگه : ای بابا. یعنی هیچ کس توی شهر نیس که سحطش به ما بخوره و ادامه بده!!!
شاید دوستان در این زمینه طرحی ارائه ندادن همین باشه
پیدا کردن و ادامه دادن یک همگروهی تا آخر توی شهر مشکله
توی دانشگاه به راحتی پیدا میشه.چون همه شوق درس خوندن دارن
ولی کسی که مثلا چند ماه شده فارغ التحصیل شده دیگه شور وعلاقه چندانی برای ارشد خوندن نداره

سلام داداش میدونی که من بین هیچ کدوم از بچه های سایت فرق نمی ذارم.اما همیشه اولین برخورد. اولین تداعی ذهنی . اولین برداشت خلاصه اولین ها رو بعضی ها به سختی میتونن تغییر بدن. وبعضی هام برعکس ثبات ندارند وهر دفعه  یه طرز فکرو انجام میدن. اما بحث ما اینه که به نظر  میرسه شما فقط دارید بهانه تراشی می کنین تا نظر خودتونو انجام بدید . با این حال من هیچوقت نمی گم که حرف من درست  و حرف شما غلط یه برعکس همه چی نسبی هست و من فقط جایزه رو در اختیار افرادی که به جنبه ی مثبت وراهبردی فکر میکنن حتی اگه اشتباه باشه میتونن نظرشونو بگن ارائه میدم.
بله
درست میگی
من کمی تا اندازه ای در مورد برخی مسایل منفی نگر هستم
از همگی عذر خواهم

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 98
  • دانشگاه: بيام نور
« پاسخ #76 : ژوئیه 19, 2013, 13:07:26 »
قضیه جایزه چیه ؟؟؟؟؟ ???
من خیییییییییییییییییییییییلییییییییییییییییییییییییییییی جایزه دوست دارم ;D

آفلاین abab1

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 86
« پاسخ #77 : ژوئیه 19, 2013, 15:02:23 »
با سلام
اگه کسی باشه که تصمیم جدی برا ارشد گرفته اونهم از خوزستان ،ما هستم .

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
« پاسخ #78 : ژوئیه 19, 2013, 19:51:02 »
با سلام
اگه کسی باشه که تصمیم جدی برا ارشد گرفته اونهم از خوزستان ،ما هستم .

سلام برین صفحه 5 همین تاپبک و متنی که اولین خطش اینه رو بخونین:
"سلام .امشب می خوام از یه جایی شروع کنم از خاطرات دوران راهنمایی ! خوب  چه ربطی به ارشد داره؟؟"

در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 98
  • دانشگاه: بيام نور
« پاسخ #79 : ژوئیه 22, 2013, 12:38:54 »
در مورد خوندن حسابداری مالی ازتون راهنمایی میخوام اینکه چه مباحثی و چطور بخونم که درصدم حداقل50 باشه؟
خوندن استاندارها چقدر میتونه بهم کمک کنه؟

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #80 : ژوئیه 22, 2013, 21:31:06 »
سلام مطمئنم به این موضوع جواب کاملی دادم . مثلا گفتم قسمتای مهم توی این جاذکر شده:
http://acctg.ir/post/108
یا توی اینجا:
http://offset.vcp.ir/97781-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B6%D9%88%D8%B9%D8%A7%D8%AA/517502-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%87-%D8%A8%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B2%DB%8C%D9%86%D8%B4%DB%8C.html
در نتیجه نمی دونم چی بگم که تکراری نباشه یعنی ملال آور نباشه.
درسته کاملا حق باشماست مالی درس عجیبی هست.  هر مولفی یه جوری گفته مطمئنن توی تمام مباحث میتونین تفاوت پیدا کنین مهم نظر کتابی هست که برای کنکور دارین میخونین . بقیه رو در نظر نگیرین.وگرنه سر در گم میشین. وقتی مطمئن دید که این مطلبیکه دارین میخونین نواقص زیادی داره سعی کنین از منبع دوم یا کتایای کتابخونه یا هر جایی مشکلتونو حل کنین.
در ضمن یه چیزی یادم اومد .پیش دانشگاهی که بودم مشاور قوی ای داشتیم اما حرفاشو نمی گرفتم. وقتی که توی سی چهل روز مونده بود به کنکور یه دفعه یاد حرفاش افتادم که بدم نمیاد براتون بگم.
اون موقع میگفت از رتبه تک رقمی یکی از رشته ها پرسیدن تو کلاس مشاوره  عمومی فلانی یک جلسه رفتی نظرت چیه؟ گفت والا من هرچی میگفت رو توی این مدت اخیر خودم به صورت ناخود آگاه  انجام میدادم!
منم یه دفعه یادم اومد ا ا ا مگه من همین برنامه هاییکه فلانی میگفتو  الان اجرا نمی کنم؟
خوب اجرا کردن حرفام چه تاثیری داره؟ قطعا میدونید که اگه انسان 23 روز متوالی کار خاصی رو انجام بده بهش عادت میکنه. در نتیجه فقط همون سه هفته ی اولش سخته که بخواین با ثبت ساعات مطالعاتی تون پیش برید. بعدش خودتون می بینید که دارید توی دفتر تون زمانای مفید شروع واتمام هر دروسو یادداشت میکنید با کسر کردن زمانی که درس نخوندید مثلا اس بازی کردید یا  ازاتاقتون رفتید بیرون وبرگشتید و... که بهتره نگم چون ممکنه بهونه دستتون بدم. در ضمن در مورد حسابداری مالی خوندن استانداردا رو توصیه نمی کنم بهترین چیز اینه که صفحات آخر هر فصل مالی نوروش یا مالی شریفو بخونین البته سعی کنین فصول آخر کتاب حتما حتما توجه بیشتری به خلاصه استانداردای حسابداری بکنید یعنی مد شده که از یکی از استانداردای 20تا آخر یه تست بدن.

پس خوندن کل 32 استاندارد که 960 صفحه هست نتیجش میشه این که ممکنه یه تست 5 درصدی رو جواب بدین.
اما در مورد بالای 50% زدن . راستشو بگم؟ شما در حد اکثر حدود 30 درصد میتونین به این درس جواب بدین میتونین سال بعد کارنامتوتو توی تالار آپلود کنین تا به همه ثابت بشه.
خوب چرا؟ چیکار کنم؟
اصلا نباید برای 50 برنامه ریزی کنین مخصوصا روی این درس باید سعی کنین 70 درصد مطالب این درسو خوب بخونین تا بتونین به حدود 40-50 درصد برسین اونم با مرور وتست زنی مرتب ومداوم و بلند مدت و بدون کاهلی .

حرفامو نقش نمی کنم .تا جایی که ممکنه سعیی کنین یه مطلبو خوب یاد بگیرین بعد پیشروی کنین یعنی وقتی یه نفر میبینه که 50 درصد مطالب این کتابو خوب خوب و در حد عالی بلد هست وهر تستی از هر کتابی بهش بدن حل می کنه اجازه باید به خودش بده تا 5 درصد 5 درصد به مطالبش اضافه کنه و در حد 70 درصد مطالب برسونه .
در ضمن :درصدای سال 91: زبان ریاضی مالی صنعتی حسابرسی

فائزه      اکبری
 2
 -
 33/83
 67/66
 33/88
 36/74

دانشگاه تهران

زینب   لطفی عاقل
 3
 11/1
 67/86
 90
 67/61
 52/67

دانشگاه تهران

سونا       نوروزی
 10
 -
 67/66
 33/78
 67/56
 99/76

دانشکده شریعتی

زهره        قیومی
 11
 -
 65
 33/63
 67/76
 38/68
 75

پس نگفتم از همین الان روی 80 درد برنامه ریزی کنید  اما رویا پردازی که میتونید بکنید؟ سعی کنید برنامه ها رو زودتر دو ماه دوماه جلو ببریدو فکرتونوخوب تر اجرا کنید. . دل به درس بدید.نظم کهکشان راه شیری به هم می خوره اگه گوشیتونو خاموش کنید ؟ اس  بازی نکنید مطمئنید بعدن پشیمون نمیشید؟  مطمئنید همونیکه روزی nساعت باهاتون اس بازی وزنگ میزنه بعد کنکور بهتون متلک نمیگه؟
اصلش اینه که بتونید گوشیتونو خاموش کنید .بعد میرسه با حذف سایر صداها و چیزیایی که تمرکزتونو بهم میزنه .

در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 89
  • دانشگاه: غير انتفاعي
« پاسخ #81 : ژوئیه 24, 2013, 05:05:17 »
سلام آقا محمد شما با همراه درس خوندید؟ :-\

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 89
  • دانشگاه: غير انتفاعي
« پاسخ #82 : ژوئیه 24, 2013, 17:36:08 »
سلام
آقا محمد اگه برای مالی فقط قسمت های مهم رو بخونیم اومدیمو از فصل هایی که نخوندیمو خوندیم سوال ترکیبی بده یا از اون قسمت ها که نخوندیم سوال ساده بیاد و از قسمتی که خوندیم سوال سخت بیاد؛فقط خوندن همون قسمت های مهم کافیه؟ :-\

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #83 : ژوئیه 24, 2013, 20:39:26 »
سلام
آقا محمد اگه برای مالی فقط قسمت های مهم رو بخونیم اومدیمو از فصل هایی که نخوندیمو خوندیم سوال ترکیبی بده یا از اون قسمت ها که نخوندیم سوال ساده بیاد و از قسمتی که خوندیم سوال سخت بیاد؛فقط خوندن همون قسمت های مهم کافیه؟ :-\

سلام . زندگی  همینه اگه سختی ای توی کنکور باشه برای همه هست واگه آسونی توی کنکور باشه بازم برای همه هست. بهترین ملاک سوالای کنکور سال 1390 هست که هیچ درسش سخت نیست وهیچ درسش آسون نیست. اما در کنکورای 91 و 92 داشتیم درساییکه بی اندازه سخت وبی اندازه آسون بودن. خوب این ترکیبی بودن سوالا برای همه هست . به نظرتون چند نفر میتونن به سوالای ترکیبی جواب بدن؟ کمتر از تعداد انگشتای دست؟ کمتر از 50 نفر؟
خوب درسته که ممکنه سوالای ترکیبی بیاد سوالای ساده بیاد سوالای سخت بیاد. اما وقتی که شما پرونده ی فصل ایکس رو بسته باشین و از تمام لحاظ ریزوبمشو بدونین بهتر تستشو جواب میدین. در حالی که اگه روخونی و همه خونی بشه قطعا دستتون به همه ی تستای مطرح شده آلوده میشه هم غلط زیاد میزنین و هم وقتتون هدر میره. فرض کنیم شما با خوندن مطالب مورد نظر من بتونین 8 تا صنعتی و8تا حسابرسی و 8 تا مالی بزنین میشه چند درصد؟ میانگین تخصصیتون 40 درصد میشه. اما فرض کنین که بیاینو همه ی مطالبو مطالعه کنین واز هر درس 15تا 18 تارو جواب بدین ودرصدای 10-15-25 بدست بیارین و با میانگین تخصصی 22 درصد بتونین با رتبه ی حدود 3000تا5000 مجاز بشین ام هیچ جا قبول نشین.
به دلتون بدراه ندین و دلتونو صاف کنین ووسواس وشک رو کناربزارین و توکل کنید بر خدا و از این استرس نهایت استفاده رو کنید تا بتونین به جای کسالت وتنبلی خودتونو به درس خوندن بیشتر ترغیب کنید.
 مثلا میتونین به خودتون این جمله روبگین چشماتونو ببندین وزمان دریافت کارنامه یعنی 25 اردیبهشت 93 روتصور کنیدو بگید: اگر با علاقه تر و هوشمندانه تر درس می خواندم رتبه تک رقمی میشدم.
ذهنتون با شنیدن این جمله دو راه داره که شما میتونین راه تلاش بیشتر در حال رو انجام بدید تا در اردیبهشت 93 سربلند و راضی باشید.
پس دنبال شرط وشزوط واگر واما نرید وسعی کنید با واقعیتی که هیچکس به اون نگاه نمیکنه دقت کنید.

نکته ی مهمی که جامونده اینه که در مورد دروس عمومی حتما حتما حتما میانگین 40 درصد برای روزانه نیاز هست و برای تهران یا شیراز وبقیه ی دانشگاه های مطرح باید به بالای 50 در این درس بتونید در سر جلسه دست پیدا کنید.
یعنی تخصصی مهمه ولی بدون عمومی هیچ فایده ای نداره و تلاشتون بی ثمر میشه.
 مثلا توی وبسایت صمیمیت با زبان حسابداری خانمی با اسم اینترنتی مریم بودند که بعد از کنکور گفتند بدون کارت ملی سر جلسه حاضر شدند و به همین علت بهشون اجازه داده نشد وبا تاخیر یعنی عمومی رو از دست دادند وبا اینکه تخصی متوسط رو به خوب کار کرده بودند اما رتبشون نزدیک 2000 شد.
بقیه اش بمونه بعد افطارو مارو هم دعا کنید.

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #84 : ژوئیه 24, 2013, 21:12:31 »
سلام آقا محمد شما با همراه درس خوندید؟ :-\

سلام من در طی کنکور دوست درسی نداشتم و این هم به دلیل شانس کم من بود که تعداد کمی از افرادی که در حوزه ی جغرافیایی من بودند همشون تک خوان بودند یا خانم بودندو در نتیجه مجبور شدم تنهایی بخونم که نتیجش شد این.ولی درطی تحصیل داشتم.
 دو تا دوست داشتم که با هم یار درسی بودیم یکیشون ارشد فراگیر بهشهر ویکیشون ارشد آزاد رشت می خونن. منم که شهریور ماه دانشجو میشم.در جریانید دیگه.

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #85 : ژوئیه 24, 2013, 21:20:25 »
ادامه نقل قول در رابطه باسختی وآسونی وترکیبی بودن سوالا:
بازم میگم بد برداشت نکنین من هیچوقت نمیگم که فقط سرفصلاییکه ذکر کردمو بخونین. بلکه میگم سعی کنید روی این سرفصلا متبحر ومسلط بشید به طوری که در زمان مناسب و با اطمینان کامل بتونید تستای مربوط به این مباحثو پاسخ گو باشید.تا این حد یعنی رتبه زیر 200 وروزانه که یه حاشیه امنیت برای خودتون ایجاد میکنید بعدش برید 5%مطالب جدید از این درس یا درسای دیگه رو بندازید در جریان مطالعه و وقتی به موجودی کالای مطالعه شده  باتسلط تبدیل شد بازم همینطور در کنار مرور وتست زنی درس جدید تزریق کنید به خودتون. صرفا تا حدی که مطالب قبلی رو فراموش نکنید. مثلا با خوندن انحرافات نشه این که پنج تا فصب ساده ی صنعتی دو رو فراموش کنید که ازش 6تا تست میاد ولی از انحرافات نهایتا 3تا تست میاد که کی زده ؟ و کی درست زده؟! یعنی زدنشون ریسک بالا و غلط زدنشون نزدیک به یقینه.البته در مورد کل صحبت میکنم واستثنائاتو منظورم نیست.
فکر میکنم 50تا 55 درصد میتونن به سایر روزانه های تهران وشیراز فکر کنن و 55 تا 65 هم میتونن به تهران و علامه فکر کنن.

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 152
    • حسابداري و حسابرسي فردوس
  • دانشگاه: دانشگاه فنی و حرفه ای
« پاسخ #86 : ژوئیه 25, 2013, 22:59:35 »
یعنی محمد میگی انحرافات رو نخونیم؟

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #87 : ژوئیه 26, 2013, 17:42:24 »
یعنی محمد میگی انحرافات رو نخونیم؟

سلام. :o
ببین من چند بار گفتم اگه مطلبامو خوب پیگیری کنین یا دقت کنین. این سوالو جواب دادم. یعنی اینکه با خوندن انحرافات که با هم 50 تا حدودا فرمول میشه مطمئن باش نمی تونی سر جلسه کنکور همراهت ببری من خودم که کنکور قبلیم بیشتروقتمو روش گذاشتم حتی یه دونشو هم جواب ندادم. اما با خوندن فصول هزینه حجم فعالیت سود+ جذبی و مستقیم+مطالب جدید در حسابداری صنعتی که مربوط به صنعتی 3 هستش و همون مطالبی که در مورد نحوه خوندن صنعنی گفتم می تونین یه درصد جالب در حدود 60 رو توی این درس بگیرین. 8)

آفلاین abab1

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 86
« پاسخ #88 : ژوئیه 27, 2013, 14:06:09 »
سلام اقا محمد
میشه ،
تاریخ شروع مطالعه، متوسط ساعات مطالعه، منابع ،نحوه مطالعه و همچنین رتبه تون رو لطف بفرمایین؟
نحوه مطالعه ریاضی از نظر خودتون رو هم بگین؟

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #89 : ژوئیه 27, 2013, 14:53:47 »
سلام اقا محمد
میشه ،
تاریخ شروع مطالعه، متوسط ساعات مطالعه، منابع ،نحوه مطالعه و همچنین رتبه تون رو لطف بفرمایین؟
نحوه مطالعه ریاضی از نظر خودتون رو هم بگین؟

با سلام. راستش نوشتن این جوابا برام کاری نداره. اما اگه بخوام بهتون راه بهتری پیشنهاد کنم که هم مطلب تکراری ننویسم و هم شما پاسخ هاییکه تا چند مدت دیگه باهاشون روبرو می شید رو ببینید. بهتره مطالبیکه توی همین تالار مطرح کردمو از اول پیگیری کنید.فقط با شما نیست منظورم. همه ی عزیزانی که رویای ارشد در سر دارند. لطف کنند و این زحمتو بکشندو به عقب برگردند.
یعنی هر جتی تالار که بهتون نزدیکتره رو اسمم کلیک کنین بعدش روی دیدن ارسال های کاربر بعدش روی صفحه آخر که فک کنم 6باشه کلیک کنین ومطلبارو ازشمارع بزرگتر به کوچکتر پیگیری کنین. بازم معذرت که جوابتونو سربالا دادم.
یادمه شنیدم که یکی از حسابرسان که موسسه هم دارن و کتاب هم توی این زمنیه نوشتن می گفت بچه ها توی نمایشگاه  کتاب اردیبشهت ماه میگفتن این چیه چقد قطوره کی باید اینو بحونه . یکیشون نمیگفت برای باسواد شدن باید زحمت کشید و یا چه کتاب پر محتوایی.امیدوارم همه ی بچه های تالار با پشتکار مداوم بتونن لیاقتشونو به خودشون به اثبات برسونن با رتبشون تو کنکور تا اعتمماد به نفس لازم برای آرامش در همه ی امورو کسب کنن.

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #89 : ژوئیه 27, 2013, 14:53:47 »

Tags: