سلام
چرا اینهمه سختش میکنید همین فردا یه سری به یکی از کتابخونه های شهرتون بزنید حتما میتونید اشخاصی رو که برای درس خوندن پایه هستن پیدا کنید حتی اگه هم رشته نباشید مطمئن باشید خیلی مواقع از نظر روحیه میتونید هم دیگه رو ساپورت کنید من که میرفتم کتابخونه اوایل همه بچه کنکوری(دبیرستانی)بودن بعد 2نفر از رشته حقوق برای ازمون وکالت اومدن(که سخت میخوندن ونتیجه گرفتن رتبه های تک رقمی اوردن که موفقیت اونها برای من انگیزه تلاش بیشتر و رسیدن به نتیجه دلخواه رو داشت) و تا اول مهر 5 نفر رشته حسابداری شدیم که همه از 8صبح که میرفتیم کتابخونه تا موقع غروب درس میخوندیم ساعت مطالعه بچه ها به 7-8ساعت مفید در روز میرسید هرکسی براساس توانش میخوند وشیوه مطالعه خودش رو داشت با این وجود جو دوستانه ورقابتی خوبی داشتیم اشکالاتمون رو ازهم میپرسیدیم وشیوه های مطالعمون رو باهم مقایسه میکردیم واخر هفته نتیجه گیری میکردیم .
سلام بابت راهکارتون تبریک میگم .امیدوارم توی همه ی مشکلات بتونید با دید و نگرش مثبت و آینده نگری تصمیم بگیرین.
بسیار جالب بود. اما نمی دونم چطوری جایزه رو در اختیارتون قرار بدم که کسی نتونه ازش استفاده کنه جز خودتون.
البته باید تایپ کنم وآماده نیست. با این حال یاد آوری تون موثره توی زمان ارائه ی کارنامه ی آخرین فرد قبولی در دانشگاه های سراسری در سال 90 .
در ضمن به نظر میتونین این مطلبو با همشون در میون بذارین و بعد سعی کنین دو به دو گروهی کار کنین بازم میگم منظورم اینه که یه تایم خاص در یه روز خاص در هفته به هم اختصاص بدین وبا هم درس نخونین.