نویسنده موضوع: تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93  (دفعات بازدید: 427803 بار)

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
پاسخ : تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93
« پاسخ #60 : ژوئیه 13, 2013, 22:51:06 »
من بعد از کنکور کتابامو دادم به یکی از دوستان ویکی دیگه هم به توصیه ما تهیه کردند تا برای ارشد آزاد بخونن
ازشون پرسیدم نظرتون راجع به کتب شریف چیه؟
صابر گفت:خوبه مطالبو خیلی روون توضیح میده
م گفت:خوب بود. 100%خوب نبود ولی 70 دصد مفید بود.
البته من از نخوه مطالعه ی این دوستان اطلاع ندارم. بارها گفتم خودم توی 5 ماه قبل از کنکور آزاد چیزی نخوندم ولی بسیاری از سوالات  آزادشبیه کتب شریف بود
مخصوصا اکثریت سوالات مالی کپی  سوالای شریف یا نکات مهمش بود!
/quote]
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #61 : ژوئیه 13, 2013, 23:22:38 »
سلام محمد جان
چند تا سوال داشتم از خدمتت

من کتاب مرور جامع حسابرسی رو دارم که چاپ 90 هست
در پیوست کتاب نوشته:
 استانداردهای لازم الاجرا از اول سال 90
بخش های 700 و 705 و 706

آیا همین کتاب رو بخونم کافیه؟

2- کتاب مرور جامع مالی که دارم چاپ 89 هست. دوستان میگفتن که استاندارد 32تغییر کرده و روی چندتا استاندارد دیگه هم تأثیر میذاره
آیا همین کتاب رو بخونم یا برم کتاب جدید بخرم؟

3- برای حسابداری تلفیق و مبادلات درون گروهی چه کتابی به جز مرور جامع پیشنهاد میکنی که بخونم
چون بعضی جاها رو متوجه نمیشم

ممنون

در مورد حسابرسی این استانداردا که میگی عوض شدن و همچنین چند شماره دیگه فک کنم 805 هم عوض شده ولی مطمئن نیستمو دانلود کن توی گوگل سرچ کنی بالا میاد. در ضمن همون لینکی که از سایت شریف توی یکی از پستا برات گذاشتمو حتما برو واون فایلو  دانلود کن . من  زیاد در مورد حسابرسی اطلاع ندارنو من فقط اونموقع حفظ بودم که مثلا کلمه با توجه به اومده یعنی اظهار نظر ایکس ! و از نظر مفهومی  در این درس چیزی نمیدونم!!
2و3- در مورد مالی ببین مهم نیست چه سالیه.  مهمه که تستای تالیفی کرمی یا 2000 تستش اگه چاپ یا ویرایش جدید داره. آخرین نسخشو حتی اگه شده خرید اینترنتی یا اگه برات ممکنه از کتابفروشیای سطح شهرت بگیری و وقتی تست میزنی متوجه میشی که تغییرات نداری. جز در قسمتی از تلفیقی که قطعا با حل دو یا سه تست جدید با جواب جدید متوجه میشی. در مورد تلفیقی نمیدونم. اما نظر رتبه یک امسال در سطح اینترنت پخش شده فکر کنم کتاب معرفی کردند. ولی من همون مالی شریفو پیشنهاد میکنم. اولین فصلی که من از مالی شریف خوندم همین فصل تلفیقی بو دلیلشم این بود که این درسو 20 شده بودم وعلاقه زیادی داشتم تا بفهمم کتاب پیام نور چه فرقی بااستاندارد داره که فهمیدم.البته الان همش یادم نیست.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #62 : ژوئیه 14, 2013, 00:20:18 »
سلام .امشب می خوام از یه جایی شروع کنم از خاطرات دوران راهنمایی ! خوب  چه ربطی به ارشد داره؟؟

یادمه اون موقع ها مخصوصا کلاس دوم راهنمایی معلمامون گروه برامون درست کرده بودن و دهن من یکی سرویس شده بود همشون که گروه من بودن وقتی امتحان می دادیم یک-دو -فوقش 3 میشدن.
اما همین آدم میرفت زیر دست سید علی نمرش زیر 16 نمیشد. اصلا توی زمینه آموزشی قوی نبودم وبسیار  غصه می خوردم تا اینکه چند دفعه ای به دلایلی نحوه ی درس دادن متفاوت برادرم که مدیر مدرسه هستند رو دیدم وزوایای اشتباهم در چند سال بعد برایم مشخص شد. خلاصه خدا روشکر در دوران دانشگاه با هر کدام از دوستان کار  کردم درسش رو قبول شده و معمولا بالای 13 گرفته.
چون صرفا مسئله کوتاه مدت بود همون موقع یعنی سر چند ساعت نتیجه میگرفتن. اما بحث شما جداست نمی خواین من بگم بعد برین سر جلسه بنویسین ولی میخوام بگم بعد شما سر جلسه کنکور خنده به لبتون بیاد ا اینو محمد گفته بود اونجوری ازش تست طرح کردم برای خودم طراح سوال عدداشو عوض کرده فقط!
ا اینو من خودم براش یه راه تستی طرح کردم در جا حلش میکنم
 هه هه این تستو عمرا اگه کسی غیر از من حل کنه....

خوب گفتم مهمترین کار ؟ خلاصه نویسی  سخت ترین کار ؟ مرور دست نوشته هست. خوب  محمد چرا هی گیر دادی به اینکه خودمون بنویسیم؟
حدیث : دانش را به وسیله نوشتن یاد بگیرید.البته خوب یادم نیست ولی توی همین مایه هاست.
اما چند مدته دارم تلاش میکنم یکی از حواس دیگه علاوه بر  چشم رو درگیر مطالعه کنم یعنی می خوام که شما زبان تان وگوشتان در گیر مطالعه بشه و همچنین قدرت پاسخگویی وتحلیلتونو بتونین افزایش بدین یعنی بتونین سپرو بالا نگه دارین که باید به فکر یه یار درسی باشین . خوب چرا وقتمو برای کس دیگه ای تلف کنم؟
فقط وقت شماست که مهمه؟ نگفتم که دوطرفه باشه ؟ هر دوتون به هم درس یاد بدید؟ خوب چرا به هم درس یاد بدیم بهتر یاد میگیریم؟ نه تنها بهتر یاد می گیرید حتی برای اینکه پاسخ هاتون قانع کننده وکافی باشه با مبحث مورد مطالعه کلنجار می رید وبیشتر  باهاش وقت میگذرونید وبا دقت بیشتر وزوم وفوکوس بیشتری مطالبو برسی میکنید وتا بتونید به سوالای دوست درسیتون پاسخگو باشید .در نتیجه علاوه بر ارتقای سطح علمیتون میتونید موفق تر باشید.
خوب نگفتی چرا هر دوتون به هم درس بدید بهتره؟ خوب منظور من از این کار دو تا دلیل داره اول اینکه موفق بشید دوم اینکه پیوسته و با ثبات تر حرکت کنید . مثله والیبال نشه که غفور و بعضیا از بس بازی اول محکم سرویس زدن . بازی دوم نمی تونستن از خستگی خوب بازی کنن.
یعنی من الان از 7صبح تا 7 شب درس بخونم یا بیشتر رتبه 1 میشم؟ نه نمیشی چرا نمیشم؟ خوب فقط به درس خوندن نیست باید بتونی درس پس بدی . وبرای اینکه توصیه میکنم در سطح دانشگاه یه هم رشته ای که پایه هست برای ارشد وانگیزه داره و میتونید بهش اعتماد کنید. اشتباه نشه با یک بار صحبت معلوم نمبشه بهش پیشنهاد بدید طی چند روز نتیجه رو ازشون بپرسید. خوب سطح دانشگاه نبود  سطح شهر بگردید خوب چطوری تو سطح شهر یامنطقه بگردیم؟ نمیدونم این هنر خودتونو در اختیارمون بذارید شمایی که ادعای ارشد دارید به راهکار جلوی ما هم بذارید اما پیشنهاد من دم چند تا کافینت داخل شهر میتونین ازشون اجازه بگیرین تا یه کاغذ بچسبونین با این مضمون:
 کنکوری های ارشد حسابداری 93 به یک نفر همراه برای درس خواندن وجمعبندی مطالب نیاز مندم . اگر نظر مساعدی در این رابطه دارید. با این ایمیل ارتباط برقرار کنید. یا راه پر هزینه تر یک عدد سیمکارت ایرانسل جدید تهیه کنیدو شمارشو در اعلامیه بنویسید تا اگر با شرایط نتونستید کسی رو پیدا کنید و... بعدن کسی مزاحمتون نشه. همچنین در جاهای پر رفت وآمد میتونین چند تا بچسبونین/ البته شما ها هم زحمت بکشید ایده جدیدتونو در اختیار ما بذارید. جایزه داره. البته مادی نیست.آخرین قبولی های دانشگاه های روزانه در سال 1390 رو در اختیار افرادی که ایده خوب بدن قرار  میدم. در ضمن سعی کنید شخصی باشه که بعدن  پشیمون نشید. در ضمن ظاهر مهم نیست معدل مهم نیست درسته ولی سعی کنید چند دقیقه ای در چت روم صحبت کنید بعد اگر به نظرتون میتونید در این زمینه باهم همکاری کنید سعی کنید حضوری و همچنین کلاستونم در محیطی مناسب باشه و متنوع نباشه همیشه یه جا برید برای مطالعه 4 ساعته مشرک هفتگی
میگفت : من تنهایی بهتر درس میخونم
گفتم آفرین .الانو نگاه نکن ذوقو شوق داری میرسه روزایی که یه نفر باید هلت بده به جلو یادت بندازه که  کی بودی چه شبایی زحمت کشیدی چه خون دلی خوردی توی چند ماه گذشته. البته اینا رو 4 ماه بعد حس میکنین شایدم دیرتر ولی معمولا زودتر. من قصدم اینه تمام کسایی که با این تاپیک آشنا میشن بعدن به خاطر چیز های که گفتم تو رقابت کم نیارن . صرفا عوامل غیر قابل کنترل باشه که بتونه رتبه هاتون رقم بزنه.
 خدا نگهدار.باعلی.

آفلاین samane68

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 3
  • دانشگاه: zahedan
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
« پاسخ #63 : ژوئیه 15, 2013, 22:23:12 »
بچه ها پکیج هیچ موسسه ای رو نگیرید. فقط کتابارو تکی تکی بگیرید.

سلام

هیچ موسسه ای کتاباشو تکی نمیده کل بسته ی آموزشی رو یکجا میفروشه , مثل مدرسان شریف شمامنظورتون چیه ؟

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #64 : ژوئیه 15, 2013, 22:57:24 »
کی گفته؟ مدرسان تا پارسال تکی هم میداد. فقط تهیه کردنش مقداری سخت تر بود . یعنی باید از دفتر مرکزی که تهران بود تهیه میشد .می تونین تماس بگیرین بپرسین. من سعی میکنم همین امشب در مورد پکیج مطلب بنویسم.

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #65 : ژوئیه 15, 2013, 23:54:54 »
کی گفته؟ مدرسان تا پارسال تکی هم میداد. فقط تهیه کردنش مقداری سخت تر بود . یعنی باید از دفتر مرکزی که تهران بود تهیه میشد .می تونین تماس بگیرین بپرسین.
خواستن توانستن است.
بالاخرا میتونین یکی رو پیدا کنین که توی ا ین ایام  تهران بره واین ماموریت خطیرو بهش بسپرین.

اما چرا پکیج نخریم؟
نمی دونم الان چقدره ولی حدود دویستو ده پ.نزده تومن خودم گرفتم.اون موقع یعنی 18 شهریور 91.
خوب محتویاتش چی بود؟
1-  زبان عمومی که هیچوقت نخوندم
2-زبان تخصصی 3-ریاضی عمومی 4- آمار واحتمال 5- مالی 6- صنعتی 7-حسابرسی

اما مواردی که پول  مان بابتش هدر میرود و درون پکیج است:
1-سی دی جایره دادن به رتبه های برتر سال قبل
2- سی دی حل تستای زبان عمومی توسط مولف که فقط حل میکنه و متنای کتاب که گرامر هستو روخونی میکنه. تازه نرم افزاری با حجم 3 گیگ هست ونمیتونین روی گوشی تون استفادش کنید و اصلا قابل مقایشه با مطالعه مستقیم کتاب نیست
3-کتاب مشاوره( قطعا ) بدترین چیزی که بابتش روحیه تان رو از دست می دید همین پکیج هست . با مقایسه ای که از قبولی ها و شرایط درسی و شرایط خانوادگی و سایر موارد میگه قطعا یک امید رتبه ی  تک رقمی رو میتونه از کنکور منصرف یا مردود در کنکور بکنه!
4-کارتن(کاور) چون حجیم هست قطعا چند نفر میبینن و بعدن هی پاپی میشن و ازتون می پرسن. به شخصه زیاد در این مورد وقتی ازم پرسیده میشد. احساس خوبی نداشتم. ....

آفلاین samane68

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 3
  • دانشگاه: zahedan
« پاسخ #66 : ژوئیه 16, 2013, 13:21:44 »
کی گفته؟ مدرسان تا پارسال تکی هم میداد. فقط تهیه کردنش مقداری سخت تر بود . یعنی باید از دفتر مرکزی که تهران بود تهیه میشد .می تونین تماس بگیرین بپرسین.
خواستن توانستن است.
بالاخرا میتونین یکی رو پیدا کنین که توی ا ین ایام  تهران بره واین ماموریت خطیرو بهش بسپرین.

اما چرا پکیج نخریم؟
نمی دونم الان چقدره ولی حدود دویستو ده پ.نزده تومن خودم گرفتم.اون موقع یعنی 18 شهریور 91.
خوب محتویاتش چی بود؟
1-  زبان عمومی که هیچوقت نخوندم
2-زبان تخصصی 3-ریاضی عمومی 4- آمار واحتمال 5- مالی 6- صنعتی 7-حسابرسی

اما مواردی که پول  مان بابتش هدر میرود و درون پکیج است:
1-سی دی جایره دادن به رتبه های برتر سال قبل
2- سی دی حل تستای زبان عمومی توسط مولف که فقط حل میکنه و متنای کتاب که گرامر هستو روخونی میکنه. تازه نرم افزاری با حجم 3 گیگ هست ونمیتونین روی گوشی تون استفادش کنید و اصلا قابل مقایشه با مطالعه مستقیم کتاب نیست
3-کتاب مشاوره( قطعا ) بدترین چیزی که بابتش روحیه تان رو از دست می دید همین پکیج هست . با مقایسه ای که از قبولی ها و شرایط درسی و شرایط خانوادگی و سایر موارد میگه قطعا یک امید رتبه ی  تک رقمی رو میتونه از کنکور منصرف یا مردود در کنکور بکنه!
4-کارتن(کاور) چون حجیم هست قطعا چند نفر میبینن و بعدن هی پاپی میشن و ازتون می پرسن. به شخصه زیاد در این مورد وقتی ازم پرسیده میشد. احساس خوبی نداشتم. ....

من تماس گرفتم دفتر مرکزی هم جداگانه نمیده امسال   :-\ , الان  نزدیک 300 تومنه

آفلاین mahmoodi6272

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 19
  • دانشگاه: تربیت معلم کرمانشاه
« پاسخ #67 : ژوئیه 16, 2013, 14:12:14 »
سلام
من پارسال تو کرمانشاه کتاب های مدرسان رو تکی گرفتم
مالی و حسابرسی و ریاضی و آمار
فقط همین 4 تا کتاب دیگه بقیه اش رو نگرفتم

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 152
    • حسابداري و حسابرسي فردوس
  • دانشگاه: دانشگاه فنی و حرفه ای
« پاسخ #68 : ژوئیه 16, 2013, 15:36:50 »
سمانه خانم :

اگه میخاین کتاب های مدرسان رو بخرید الان تا 20 شهریور اصلا اقدام نکنید
چون به هیچ وجه نمیتونید تکی ازشون بخرید
هفته اخر شهریور یا هفته اول مهر پیگیرش باشید.حتما خودشون تکی به صورت آزاد میفروشن

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #69 : ژوئیه 17, 2013, 22:39:16 »
دست داداش امین بابت توضیحشون در زمینه تهیه کتاب درد نکنه . اما چند تا چیز. از اینکه هیچکدومتون هیچ ایده ای ارائه نکردید به خودم می بالم و از این همه غرور وانگیزه ای که دارید برای تک خوانی هم اصلا متعجب نیستم. اما انتظار نداشته باشید اول مهر بتونید روحیه تیر ماه رو داشته باشید یا اینکه بتونید دوباره از اول شروع کنید با همون تایم ساعتی مکه توی تابستون خوندید .احساس میکنم دارید توی ذهنتون میگید چرا متناقض حرف میزنه. نه موضوع اینه که قطعا الان احساس کسل بودن وحتی تنفر وعدم علاقع به مطالعه الان خودشو به شما نشون نمیده . حتی اگه الان با علاقه درس بخونین بازم نمیتونید ادامش بدید . مگر اینکه بتونید یه راهکار که جوابشو پس داده استفاده کنید. 1- مثلا همون راهکاری که هیچکس ایده ای براش مطرح نکرد و در موردش اظهار نظری نکرد و باسکوت روبرو شد. آخرین مطلبم  قبلیم توی همین قسمت.
2-عاشق کتاب شدن. کاری بس سخت و روانشاختی . یعنی باید بتونید با علاقه ی شدید باطنی وظاهری به مطالعه کتاب بپردازید. از دیدن کتاب درس ایکس لبخند به لباتون بشینه واز دیدن اسم اون کتاب  توی برنامتون دلتون غنج بره و برای خوندن کتاب ایکس لحظه  شماری کنین وهمچنین وقتی نتونستین درصد دلخواهتونو بگیرین و وقتی می خواین بخونین وقتی میخواین درس بعدی رو شروع کنین. باید با کتابتون حرف بزنین باهاش دردودل کنید وتموم لازمه های یک دوست و همراه رو در حقش ادا کنید. از درصد کمتون گله نکنید و بهش دلداری بدید که با مطالعه مجدد بهتر نتیجه میگیرید. تلاش تلاش تلاش.

1- رتبه ماتریس رو چطوری میتونیم به دست بیارم؟

سلام .بهترین راه که من استفاده میکردم. ببین رتبه ماتریس همون trace هست؟
من اینجوری یادمه. دترمینان ماتریس سه در سه رو حساب میکنی اگه صفر بود یعنی رتبش کمتر از سه هست.
اگر عدد شد رتبش سه هست
حالا تمام دترمینان های دو در دو که توی همون ماتریس میتونی تشکیل بدی رو حساب میکنی اگه همشون صفر بشن قطعا رتبه ماترییس یکه وهر وقت اولین دترمینان دو در دو پیدا کردی که صفر نشد رتبه اش دو هست.
حالا اگه سه در چهار باشه چی کار کنم؟
خوب معلومه با یکی از روش های  محاسبه دترمینان : که توش یک درایه رو ضربدر دترمینان چهار درایه ای که با درایه مذکور توی یک سطرو ستون نیستند و انجام این کاربرای یک سطر یاستون وجمع این اعداد دترمینان محاسبه میشه. همین کارو برای دترمینان سه در چهار میکنیم .یعنی یکی از درایه های سطر اول یا ستون رو در  نظر میگیریم که صفر نباشه ولی توش بیشتر صفر داره و توی دترمینان سه در سه ای که با این درایه توی یک سطرو ستون نیستند ضرب میکنیم. مطمئنم خوب توضیح ندادم اگه نتم پر سرعت بود دستی می نوشتم عکس میگرفتم آپلود میکردم  با مثال  ببخشید اگه به درد نخورد.

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 152
    • حسابداري و حسابرسي فردوس
  • دانشگاه: دانشگاه فنی و حرفه ای
« پاسخ #70 : ژوئیه 18, 2013, 11:57:52 »
در مورد اون پیشنهاد گروهی خوندن ، اگه کسی توی دانشگاه هست و مهر میره سر کلاس ، میتونه از همکلاسی ها یا هم دانشگاهی ها یکی رو انتخاب کنه
ولی برای افرادی که هیچ جا نیستن ، به نظر من شاید سخت باشه که در این مدت یکی رو پیدا کنن
چون وقتی یکی رو پیدا میکنن معلوم نیست که بتونن با هم ادامه بدن یا نه. یعنی باید از آزمون و خطا استفاده کنند.شاید این کار در مرور زمان  منجر به بی علاقگی بشه
مثلا من بعد از چند هفته دنبال کسی باشم ، بعد محمد رو پیدا میکنم که بخونیم. 1 ماه که میگذره میبینیم که سطح هیچ کدوم به هم نمیخوره.بعد باعث میشه یکی کنار بکشه. تا 2 نفر دیگه اینجوری بشه ، آدم خود به خود بی علاقه میشه.
میگه : ای بابا. یعنی هیچ کس توی شهر نیس که سحطش به ما بخوره و ادامه بده!!!
شاید دوستان در این زمینه طرحی ارائه ندادن همین باشه
پیدا کردن و ادامه دادن یک همگروهی تا آخر توی شهر مشکله
توی دانشگاه به راحتی پیدا میشه.چون همه شوق درس خوندن دارن
ولی کسی که مثلا چند ماه شده فارغ التحصیل شده دیگه شور وعلاقه چندانی برای ارشد خوندن نداره

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 98
  • دانشگاه: بيام نور
« پاسخ #71 : ژوئیه 18, 2013, 12:59:57 »
سلام
چرا اینهمه سختش میکنید همین فردا یه سری به یکی از کتابخونه های شهرتون بزنید حتما میتونید اشخاصی رو که برای درس خوندن پایه هستن پیدا کنید حتی اگه هم رشته نباشید مطمئن باشید خیلی مواقع از نظر روحیه میتونید هم دیگه رو ساپورت کنید من که میرفتم کتابخونه اوایل همه بچه کنکوری(دبیرستانی)بودن بعد 2نفر از رشته حقوق برای ازمون وکالت اومدن(که سخت میخوندن ونتیجه گرفتن رتبه های تک رقمی اوردن که موفقیت اونها برای من انگیزه تلاش بیشتر و رسیدن به نتیجه دلخواه رو داشت) و تا اول مهر 5 نفر رشته حسابداری شدیم که همه از 8صبح که میرفتیم کتابخونه تا موقع غروب درس میخوندیم ساعت مطالعه بچه ها به 7-8ساعت مفید در روز میرسید هرکسی براساس توانش میخوند وشیوه مطالعه خودش رو داشت با این وجود جو دوستانه ورقابتی خوبی داشتیم اشکالاتمون رو ازهم میپرسیدیم وشیوه های مطالعمون رو باهم مقایسه میکردیم واخر هفته نتیجه گیری میکردیم .

آفلاین mmohammadi

• مدیر سایت
  • یه دنگ از سایت به نامشه
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 273
    • تساوی
  • دانشگاه: تهران
  • مقطع تحصیلی: دکتری
« پاسخ #72 : ژوئیه 18, 2013, 16:25:39 »
به منظور سهولت در سترسی به اطلاعات تالار و تبادل نظرات کاربران در سایت قصد داریم تسهیلاتی را برای استفاده از سایت از طریق موبایل فراهم کنیم. برای این منظور از طریق لینک زیر نظر خود را بیان کنید
http://www.forum.tasavi.ir/index.php?topic=3487
قبل از طرح سوال جستجو کنید و از ارسال سوال به صورت پیام خصوصی خودداری فرمایید.

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #73 : ژوئیه 18, 2013, 21:14:38 »
سلام
چرا اینهمه سختش میکنید همین فردا یه سری به یکی از کتابخونه های شهرتون بزنید حتما میتونید اشخاصی رو که برای درس خوندن پایه هستن پیدا کنید حتی اگه هم رشته نباشید مطمئن باشید خیلی مواقع از نظر روحیه میتونید هم دیگه رو ساپورت کنید من که میرفتم کتابخونه اوایل همه بچه کنکوری(دبیرستانی)بودن بعد 2نفر از رشته حقوق برای ازمون وکالت اومدن(که سخت میخوندن ونتیجه گرفتن رتبه های تک رقمی اوردن که موفقیت اونها برای من انگیزه تلاش بیشتر و رسیدن به نتیجه دلخواه رو داشت) و تا اول مهر 5 نفر رشته حسابداری شدیم که همه از 8صبح که میرفتیم کتابخونه تا موقع غروب درس میخوندیم ساعت مطالعه بچه ها به 7-8ساعت مفید در روز میرسید هرکسی براساس توانش میخوند وشیوه مطالعه خودش رو داشت با این وجود جو دوستانه ورقابتی خوبی داشتیم اشکالاتمون رو ازهم میپرسیدیم وشیوه های مطالعمون رو باهم مقایسه میکردیم واخر هفته نتیجه گیری میکردیم .

سلام بابت راهکارتون تبریک میگم .امیدوارم توی همه ی مشکلات بتونید با دید و نگرش مثبت و آینده نگری تصمیم بگیرین.
بسیار جالب بود. اما نمی دونم چطوری جایزه رو در اختیارتون قرار بدم که کسی نتونه ازش استفاده کنه جز خودتون.
البته باید تایپ کنم وآماده نیست. با این حال یاد آوری تون موثره توی زمان ارائه ی کارنامه ی آخرین فرد قبولی در دانشگاه های سراسری در سال 90 .
در ضمن به نظر میتونین این مطلبو با همشون در میون بذارین و بعد سعی کنین دو به دو گروهی کار کنین بازم میگم منظورم اینه که  یه تایم خاص  در یه روز خاص در هفته به هم اختصاص بدین  وبا هم درس نخونین.

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #74 : ژوئیه 18, 2013, 21:24:50 »
در مورد اون پیشنهاد گروهی خوندن ، اگه کسی توی دانشگاه هست و مهر میره سر کلاس ، میتونه از همکلاسی ها یا هم دانشگاهی ها یکی رو انتخاب کنه
ولی برای افرادی که هیچ جا نیستن ، به نظر من شاید سخت باشه که در این مدت یکی رو پیدا کنن
چون وقتی یکی رو پیدا میکنن معلوم نیست که بتونن با هم ادامه بدن یا نه. یعنی باید از آزمون و خطا استفاده کنند.شاید این کار در مرور زمان  منجر به بی علاقگی بشه
مثلا من بعد از چند هفته دنبال کسی باشم ، بعد محمد رو پیدا میکنم که بخونیم. 1 ماه که میگذره میبینیم که سطح هیچ کدوم به هم نمیخوره.بعد باعث میشه یکی کنار بکشه. تا 2 نفر دیگه اینجوری بشه ، آدم خود به خود بی علاقه میشه.
میگه : ای بابا. یعنی هیچ کس توی شهر نیس که سحطش به ما بخوره و ادامه بده!!!
شاید دوستان در این زمینه طرحی ارائه ندادن همین باشه
پیدا کردن و ادامه دادن یک همگروهی تا آخر توی شهر مشکله
توی دانشگاه به راحتی پیدا میشه.چون همه شوق درس خوندن دارن
ولی کسی که مثلا چند ماه شده فارغ التحصیل شده دیگه شور وعلاقه چندانی برای ارشد خوندن نداره

سلام داداش میدونی که من بین هیچ کدوم از بچه های سایت فرق نمی ذارم.اما همیشه اولین برخورد. اولین تداعی ذهنی . اولین برداشت خلاصه اولین ها رو بعضی ها به سختی میتونن تغییر بدن. وبعضی هام برعکس ثبات ندارند وهر دفعه  یه طرز فکرو انجام میدن. اما بحث ما اینه که به نظر  میرسه شما فقط دارید بهانه تراشی می کنین تا نظر خودتونو انجام بدید . با این حال من هیچوقت نمی گم که حرف من درست  و حرف شما غلط یه برعکس همه چی نسبی هست و من فقط جایزه رو در اختیار افرادی که به جنبه ی مثبت وراهبردی فکر میکنن حتی اگه اشتباه باشه میتونن نظرشونو بگن ارائه میدم.

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #74 : ژوئیه 18, 2013, 21:24:50 »

Tags: