سلام مطمئنم به این موضوع جواب کاملی دادم . مثلا گفتم قسمتای مهم توی این جاذکر شده:
http://acctg.ir/post/108یا توی اینجا:
http://offset.vcp.ir/97781-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B6%D9%88%D8%B9%D8%A7%D8%AA/517502-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%87-%D8%A8%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B2%DB%8C%D9%86%D8%B4%DB%8C.htmlدر نتیجه نمی دونم چی بگم که تکراری نباشه یعنی ملال آور نباشه.
درسته کاملا حق باشماست مالی درس عجیبی هست. هر مولفی یه جوری گفته مطمئنن توی تمام مباحث میتونین تفاوت پیدا کنین مهم نظر کتابی هست که برای کنکور دارین میخونین . بقیه رو در نظر نگیرین.وگرنه سر در گم میشین. وقتی مطمئن دید که این مطلبیکه دارین میخونین نواقص زیادی داره سعی کنین از منبع دوم یا کتایای کتابخونه یا هر جایی مشکلتونو حل کنین.
در ضمن یه چیزی یادم اومد .پیش دانشگاهی که بودم مشاور قوی ای داشتیم اما حرفاشو نمی گرفتم. وقتی که توی سی چهل روز مونده بود به کنکور یه دفعه یاد حرفاش افتادم که بدم نمیاد براتون بگم.
اون موقع میگفت از رتبه تک رقمی یکی از رشته ها پرسیدن تو کلاس مشاوره عمومی فلانی یک جلسه رفتی نظرت چیه؟ گفت والا من هرچی میگفت رو توی این مدت اخیر خودم به صورت ناخود آگاه انجام میدادم!
منم یه دفعه یادم اومد ا ا ا مگه من همین برنامه هاییکه فلانی میگفتو الان اجرا نمی کنم؟
خوب اجرا کردن حرفام چه تاثیری داره؟ قطعا میدونید که اگه انسان 23 روز متوالی کار خاصی رو انجام بده بهش عادت میکنه. در نتیجه فقط همون سه هفته ی اولش سخته که بخواین با ثبت ساعات مطالعاتی تون پیش برید. بعدش خودتون می بینید که دارید توی دفتر تون زمانای مفید شروع واتمام هر دروسو یادداشت میکنید با کسر کردن زمانی که درس نخوندید مثلا اس بازی کردید یا ازاتاقتون رفتید بیرون وبرگشتید و... که بهتره نگم چون ممکنه بهونه دستتون بدم. در ضمن در مورد حسابداری مالی خوندن استانداردا رو توصیه نمی کنم بهترین چیز اینه که صفحات آخر هر فصل مالی نوروش یا مالی شریفو بخونین البته سعی کنین فصول آخر کتاب حتما حتما توجه بیشتری به خلاصه استانداردای حسابداری بکنید یعنی مد شده که از یکی از استانداردای 20تا آخر یه تست بدن.
پس خوندن کل 32 استاندارد که 960 صفحه هست نتیجش میشه این که ممکنه یه تست 5 درصدی رو جواب بدین.
اما در مورد بالای 50% زدن . راستشو بگم؟ شما در حد اکثر حدود 30 درصد میتونین به این درس جواب بدین میتونین سال بعد کارنامتوتو توی تالار آپلود کنین تا به همه ثابت بشه.
خوب چرا؟ چیکار کنم؟
اصلا نباید برای 50 برنامه ریزی کنین مخصوصا روی این درس باید سعی کنین 70 درصد مطالب این درسو خوب بخونین تا بتونین به حدود 40-50 درصد برسین اونم با مرور وتست زنی مرتب ومداوم و بلند مدت و بدون کاهلی .
حرفامو نقش نمی کنم .تا جایی که ممکنه سعیی کنین یه مطلبو خوب یاد بگیرین بعد پیشروی کنین یعنی وقتی یه نفر میبینه که 50 درصد مطالب این کتابو خوب خوب و در حد عالی بلد هست وهر تستی از هر کتابی بهش بدن حل می کنه اجازه باید به خودش بده تا 5 درصد 5 درصد به مطالبش اضافه کنه و در حد 70 درصد مطالب برسونه .
در ضمن :درصدای سال 91: زبان ریاضی مالی صنعتی حسابرسی
فائزه اکبری
2
-
33/83
67/66
33/88
36/74
دانشگاه تهران
زینب لطفی عاقل
3
11/1
67/86
90
67/61
52/67
دانشگاه تهران
سونا نوروزی
10
-
67/66
33/78
67/56
99/76
دانشکده شریعتی
زهره قیومی
11
-
65
33/63
67/76
38/68
75
پس نگفتم از همین الان روی 80 درد برنامه ریزی کنید اما رویا پردازی که میتونید بکنید؟ سعی کنید برنامه ها رو زودتر دو ماه دوماه جلو ببریدو فکرتونوخوب تر اجرا کنید. . دل به درس بدید.نظم کهکشان راه شیری به هم می خوره اگه گوشیتونو خاموش کنید ؟ اس بازی نکنید مطمئنید بعدن پشیمون نمیشید؟ مطمئنید همونیکه روزی nساعت باهاتون اس بازی وزنگ میزنه بعد کنکور بهتون متلک نمیگه؟
اصلش اینه که بتونید گوشیتونو خاموش کنید .بعد میرسه با حذف سایر صداها و چیزیایی که تمرکزتونو بهم میزنه .