والا اینجور که بوش میاد صنعتی رو همه خراب کردن. اصلا سوالاش انگار از یه منبع دیگه اومده بود. حیف وقت نشد. چشم رو هم گذاشتم شد 12. برگه رو به زور ازم گرفتن. باورم نمیشد 3.5 ساعت رو برگه چمبره زده بودم. برای همه اونایی که مثل خودم خون دل خوردن دعا میکنم. خدا هوامونو داره. شک نکنید...
نقل قول از: hoseyndon در فوریه 12, 2014, 18:23:59 والا اینجور که بوش میاد صنعتی رو همه خراب کردن. اصلا سوالاش انگار از یه منبع دیگه اومده بود. حیف وقت نشد. چشم رو هم گذاشتم شد 12. برگه رو به زور ازم گرفتن. باورم نمیشد 3.5 ساعت رو برگه چمبره زده بودم. برای همه اونایی که مثل خودم خون دل خوردن دعا میکنم. خدا هوامونو داره. شک نکنید...سلام صندوق پیام هاتو پاک کن.
نقل قول از: mohammad343 در فوریه 12, 2014, 18:36:53 نقل قول از: hoseyndon در فوریه 12, 2014, 18:23:59 والا اینجور که بوش میاد صنعتی رو همه خراب کردن. اصلا سوالاش انگار از یه منبع دیگه اومده بود. حیف وقت نشد. چشم رو هم گذاشتم شد 12. برگه رو به زور ازم گرفتن. باورم نمیشد 3.5 ساعت رو برگه چمبره زده بودم. برای همه اونایی که مثل خودم خون دل خوردن دعا میکنم. خدا هوامونو داره. شک نکنید...سلام صندوق پیام هاتو پاک کن.پاکه پاکه