نویسنده موضوع: تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93  (دفعات بازدید: 427838 بار)

آفلاین roghaye

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 6
  • دانشگاه: دانشگاه ایلام
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
پاسخ : تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93
« پاسخ #840 : فوریه 10, 2014, 19:14:53 »
سلام بچه ها. چه خبرا!!؟؟؟؟؟ من چند روز اینترنت نداشتم. منم دقیقا هفته پیش همین موقع شوخی شوخی به شوهرم گفتم اگه یه هفته دیگه وقت داشته باشم قبول میشم!!!!!!!!!!! حالا اینو کجای دلم بذارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دیگه همه میگن بهونه نداری باید قبول بشیییییییی!!!!!!!  :P
 به امید موفقیت تک تکتون

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
« پاسخ #841 : فوریه 10, 2014, 19:37:55 »
پاسخ آقای محسن فقیه در این زمینه :    این مفاهیم بستگی به میزان ابهام مطالبات دارد:

اگر در مورد وصول مطالبات ابهامی وجود نداشته باشد، تفاوت قیمت فروش و بهای تمام شده کالای فروش رفته، سود ناویژه بوده که تحقق یافته تلقی شده و در زمان فروش شناسایی می شود.

اگر در مورد وصول مطالبات ابهام وجود داشته باشد، تفاوت فروش و بهای تمام شده، سود ناویژه انتقالی بوده که تحقق نیافته بوده و به نسبت دریافت وجه نقد، تحقق یافته تلقی می شود. یعنی وجه نقد دریافتی در درصد سود ناویژه ضرب می شود.
« آخرين ويرايش: فوریه 10, 2014, 19:42:22 توسط mohammad343 »
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین همکلاسی محمد مهدی

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 4
  • دانشگاه: غیر انتفایی
« پاسخ #842 : فوریه 10, 2014, 20:08:04 »
ثبت فروش: وجونقد 1000                                                                                         4000   =  1000-5000
            ح دریافتنی4000l
                      م کالا  3200                                                                                    4000/4=1000
  کل سوناویژه تحقق نیافته1800
                                                                              قسط اول:  وجونقد1600
                                                                                                   ح دریافتنی1000
                                                                                                    درآمد بهره 600
                                                                                                                         5000*12٪=600

شناسایی سود تحقق نیافته قسط اول:     سوتحقق نیافته1000*.2=200
                                                                       سود تحقق یافته  200

یک نقطه بسیارمهم در فروش اقساطی:                سود تحقق یافته        =  در صد سود ناخالص *  ح دریافتنی     

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 89
  • دانشگاه: غير انتفاعي
« پاسخ #843 : فوریه 11, 2014, 20:14:08 »
سلامممممم
به لحظات ملکوتی کنکور نزدیک میشویم.........
ایشالا هممون کنکور خوبی را پشت سر بنهیم :)آمین...

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #844 : فوریه 12, 2014, 13:20:56 »
سسسسسسسسسسسسسسسسسسلامی به گرمی گرم ترین نقطه ی کره ی زمین . 
چه کردید بچه ها؟ مارو هم در جریان بذاریدا . منتظزیم سخت تا ببینیم چه کردید. خلاصه رو دربایستی رو بذارید کنار وحتما حتما در مورد جواب ها یا سوال ها با هم بحث کنید. خسته نباشید جانانه به همتون میگم
یه عدتون در حد رتبه تک رقمی زحمت کشیدید یه عدتون کم وبیش اومدید ورفتید دیگه به سایتمون بر نگشتید یه عده هم دوره ای میومدن ودوره ای میرفتن . شبیه خط عابر پیاده . یه ماه بودن به ماه نبودن.
خلاصه من بودم. الانم هستم. منتظرتون. غمتون نباشه . اگه رتبه تک رقمی اوردید دستتون درد نکنه . اگه دو رقمی بازم خسته نباشید اگه سه رقمی هم باز هم دستتون درد نکنه . اونایی ک 4 رقمی اوردن بدونن یا خوب درس نخوندن یا خوب کنکور ندادن یا قسمتشون نبود. بگذریم حتی اونایی  که رتبشون به 99999 نزدیک بشه بیان  و بگن . باز هم ما دوستتون داریم. مهم نیست. شماهایی که زحمتتتون  رو کشیدید دیگه بسپرید دست بالا سریه اون خودش حقتونو بهتون میده. بشاش باشید و شاد . بیاید چند روزی استراحت کنید که سخت کارتون دارم. میخوام برای ترم یک امادتون کنم . سخت تفریح کنید و خوش بگدرونید. سخت از زندگیتون لذت ببرید . که تازه زنگ شروع مسابقه رو زدن .منتظرتونم. دپرس مپرس رو بندازید دور. یاعلی.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین hoseyndon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: آزاد
« پاسخ #845 : فوریه 12, 2014, 13:52:17 »
وحشتناک تر از این هم میشد؟ ریاضی و آمار خیلی سخت بود. زبان هم که سخت ترین سال بود به نظرم. مالی و حسابرسی فقط خوب بودن..... حالتی مثل بغض دارم

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 89
  • دانشگاه: غير انتفاعي
« پاسخ #846 : فوریه 12, 2014, 14:20:58 »
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
من که به جواب نمیرسیدم :'(
ریاضی کوواریانس و امید ریاضیش بدست نمیومد چرا :-\
مالی از اون فصلایی بود که من نخونده بودم :(
صنعتی هم بسی سخت بید :-[
نتیجه اخلاقی اینکه دوباره بخونیم واسه سال بعد :)
« آخرين ويرايش: فوریه 12, 2014, 14:31:18 توسط golelale »

آفلاین nasim-esf

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 32
  • دانشگاه: دانشگاه اصفهان
« پاسخ #847 : فوریه 12, 2014, 15:13:30 »
سلام
به نظر من مالی و صنعتی سخت بود....ولی ریاضی خوب بود ...امار و حسابرسی هم  بد نبودن...
من که خیلی وقت کم اوردم  :-[

آفلاین Sama1

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 10
  • دانشگاه: دانشگاه خودمون
« پاسخ #848 : فوریه 12, 2014, 15:55:13 »
صنعتی افتضاح بود!!! یه چیزی تو مایه های صنعتی 87، خیلی خیلی سخت بود!
مالی مدل سوالاش خیلی فرق می کرد.
زبان و حسابرسی خوب بودن
مدل سوالای ریاضی هم عوض شده بود ولی بد نبود.

آفلاین hadis2

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: دانشگاه ...
« پاسخ #849 : فوریه 12, 2014, 16:21:28 »
سلام

صنعتی منو به نقطه بی تفاوتی رسوند... خیلی افتضاح بود. اصلا قابل قیاس با سالهای قبل نبود حتی با 87 !!!!
مالی رو به شرطی میشد زد که رو استاندارد مسلط میشدی سطحش از 2000 تست بالاتر بود
ریاضی خوب بود ولی مباحث نمره بیار، تعداد سوالاش کم شده بود مثل توابع چند متغیره و ماتریس/  حسابرسی هم که استاندارد جدید / زبان رو هم که نرسیدم بزنم ولی بچه هایی که روش سرمایه گذاری کرده بودن ناراضی بودن
در کل اینکه شکست، مقدمه پیروزی هست.
به امید موفقیت همگی در امتحان زندگی.

راستی کلید سوالا کی میاد؟

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #850 : فوریه 12, 2014, 17:56:16 »
بچه ها اگه سخت بوده برای همه بوده اگه اسون بوده برای همه بوده . اتفاقا من از کنکور اسون می ترسم . کنکوراسون یعنی اینکه بیشتراتون خوب امتحان دادید ولی به حقتون نمیرسید . و کنکور متوسط به سخت و کنکور سخت خوبه . به نفعتونه. اگه میانگینتون در حد 40 باشه مثه پارسال البته میتونید امید به روزانه راه دور داشته باشید.
اشتباه نکنید این درصدی که فکر میکنید درست نیست. یکی میگه من فلان درس 80 زدم . توهمه صبر کنید کلید بیاد بین 15 تا 65 میتونه زده باشه  :o خوب امیدوارم که جو زده نشید ودرصدای اجوج مجوج ندید همین الان آقای محسن فقیه بیدارم کردند وگفتند که بعد از اینکه سوالا اومد درس مالی و صنعتی رو در حد یکه بلد هستند براتون جواب میدند. با این حال از همتون میخوام هر سوال یا جوابی اگه الان یادتون میاد بنویسید . هر کلمه ای .اگه طبق چیزی که من بهتون گفته بودم برای خودتون جواب ها رونوشتید واوردید بیرون. بسی جای خوشحالی هست که دقیقا میتونید بفهمید چه کردید ودر توهم وامید زندگی نمیکنید. امیدوارم از این دسته باشید که به حرفم عمل کرده باشید. اگه نکردید هم فدای سرتون .حتما یه چیزی بیشتراز من میفهمید حتمن به نفع خودتون بوده. بازم منتظرم ببینم چه کردید؟!

آفلاین hoseyndon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #851 : فوریه 12, 2014, 18:23:59 »
والا اینجور که بوش میاد صنعتی رو همه خراب کردن. اصلا سوالاش انگار از یه منبع دیگه اومده بود. حیف وقت نشد. چشم رو هم گذاشتم شد 12. برگه رو به زور ازم گرفتن. باورم نمیشد 3.5 ساعت رو برگه چمبره زده بودم. برای همه اونایی که مثل خودم خون دل خوردن دعا میکنم. خدا هوامونو داره. شک نکنید...

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #852 : فوریه 12, 2014, 18:36:53 »
والا اینجور که بوش میاد صنعتی رو همه خراب کردن. اصلا سوالاش انگار از یه منبع دیگه اومده بود. حیف وقت نشد. چشم رو هم گذاشتم شد 12. برگه رو به زور ازم گرفتن. باورم نمیشد 3.5 ساعت رو برگه چمبره زده بودم. برای همه اونایی که مثل خودم خون دل خوردن دعا میکنم. خدا هوامونو داره. شک نکنید...

سلام صندوق پیام هاتو پاک کن.

آفلاین hoseyndon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #853 : فوریه 12, 2014, 18:47:02 »

پاکه پاکه

آفلاین nasim-esf

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 32
  • دانشگاه: دانشگاه اصفهان
« پاسخ #854 : فوریه 12, 2014, 18:54:02 »

پاکه پاکه

در گوشی نداشتیمااااا ::)

خبر اینکه سوالات و پاسخنامه ی کلیدی 72 ساعت پس از برگزاری ازمون جهت دانلود بر روی سایت مدرسان شریف قرار خواهد گرفت.

اقا محمد کلید سنجش کی میاد؟؟

تالار گفتگوی حسابداری

Tags: