هم گروهی شما به من : سلام ممنون از راهنماييهاتون فقط يه نكته اينكه ياداشت برداري از ازمون تخلف هستش اين رو هم تذكر بديد كه دوستان بدونن وحواسشون باشه به اتهام تقلب رسوندن نگيرنشون .

پاسخ برای همه ی شماها :
بچه ها میدونید روی اون برگه که گفتم بکنید چی نوشته؟
شماره داوطلبی شما + عکس شما
به نظر شما هیچ ادم عاقلی حاضر میشه مثلا روی چک حقوقش نقاشی بکشه؟
یا مثلا روی کپی کارت ملیش تقلب بنویسه؟
یا مثلا روی برگه ی داوطلبیش تقلب بنویسه؟
خوب نتیجه میگیریم که یه اصولی داره
اول اینکه بعد یک ربع الی بیست دقیقه
مراقب میاد و قیافه شما رو با برگه ی روی میز تطبیق میده
بعدش شما وقت دارید تا عملیات غیر ممکن چهار رو انجام بدید

وخیلی ریلکس به کارتون برسید وغمتون نباشه اخر امتحان هم اعلام میکنن برگه رو بکنید وببرید خوب شما بعد بیست دقیقه یا نیم ساعت این کارو انجام بدیدو فکرنکنید الکی دارم وقت کنکورتون رو به هم میزنم
فرض کنید از کنکور اومدید بیرون نصف سوال ها رو یادتون نمیاد بعد یک ماه یا چند هفته خلاصه سوالا رو ازنت گرفتید نمیدوونید چی حل کردید چیزی یادتون نمیاد همه رو شک دارید مدرسان و ماهان کلیدای خودشونو میذارن توی نت شما درصد میگرید منفی میشه اعصابتون خورد میشه دپرس میشید وسلامتیتون به خطر میفته
حالت دوم شما فقط 5 دقیقه از وقت کنکورتون رو برای نوشتن این برگه استفاده میکنید این کار یه جور کنترل هم هست نکنه تستی رو کم رنگ پر کرده باشید و نکنه تستی رو علامت زده باشیدو به پاسخنامه منتقل نکردهباشید این دوتا کنترال کلا نزدیک 10 دقیقه وقتتونو میگیرن اما به نفع شما هست که با احتیاط پیش برید وقتی ادم توی جلسه قرارمیگیره شاید 1+3 رو بنویسه 5+1 خلاصه خطای ادم زیاد وشدید میشه . پس کنترل کنید حتما
در نتیجه کلیدو مینویسید ومیارید همراهتون حتما خوب حفظش کنید
یه نکته بچه ها حتما کلید منو ببینید که چطوری جوابارو نوشتم رعایت بشه بعدش مهم تراز همه چون برگه رو با چسب ابکی میچسبونن یه قسمتایی از برگه رو نمیتونید با مداد ینویسید یعنی وقتی نوشنید خیلی زود پاک میشه یا خیلی خوب وپررنگ بنویسید یا اینقسمتو صرف نظر کنید و جوابا رو ننویسید برید یه سانت اونور تر بنویسید
این رو توی کنکور اولم تجربه کرده بودم که نصف تستای حسابرسی رو روی چسب نوشتم نمیدونم چی بود
خوب حالا شما کلید رو دارید وقتی موسسات وسنجش کلید میده بیرون شما با قاطعیت و با اختلاف 5 تا 8 درصد میتونید درصدتونو پیش بینی کنید بعدش میرسه نوبت به اقای مرتضی غلامی که میتونید توی وبلاگشون یا وبلاگ اقای سلیمی شاید منتظر تخمین رتبه اعجاب انگیزشون باشید به من گفته بودند که بین 300 تا 350 که من شدم 322 . و به خیلی های دیگه میتونید برید توی سایت اقای سلیمی و بگردید قسمت نظرات بچه هایی که وقتی کلید سنجش اومد شروع کردن به گفتن درصد هاشون و بعد هم میتونید سر بزنید به قسمتی که بچه ها رتبشونو اعلام کردن تا توجه حرفم بشید فقط یه نکته صبر کنید بعد کنکورسر بزنید الان وقت این کارا نیست بعد کنکورواسه چند تا کارخیلی باید مایه بزاید هم از جیبتون هم از وققتون برای اینکه میخواید ارشدبخونید اونم دولتیش باید ورزیده بشید.