نویسنده موضوع: تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93  (دفعات بازدید: 429386 بار)

آفلاین همکلاسی محمد مهدی

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 4
  • دانشگاه: غیر انتفایی
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
پاسخ : تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93
« پاسخ #735 : ژانویه 23, 2014, 22:37:09 »
موضوع چیه محمد343

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 98
  • دانشگاه: بيام نور
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
« پاسخ #736 : ژانویه 23, 2014, 22:44:58 »
سلام
بچه ها اين روزاي آخر برنامه ريزيتون چطوريه ؟چطور درسها رو جمع  بندي ميكنيد فقط آزمون ها رو بخونيم

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
« پاسخ #737 : ژانویه 23, 2014, 22:51:12 »
سلام بجه ها. خسته نباااااااااااااشید
کسی میتونه درمورد نقطه زینی و نقاط اکسترمم و نحوه تشخیصشون در توابع چند متفیره برای من یه کم توضیح بده؟؟؟
مرسی
سلام
این مراحل رو رو روی یه تابع دومتغیره انجام بدین.امیدوارم که متوجه بشید
1- از تابع نسبت به x مشتق بگیرید
2- از تابع نسبت به y مشتق بگیرید
3- از تابع مرحله 2 مشتق نسبت به x گرفته و به توان 2 برسانید
4- از توابع مرحله 1 و 2 x و y رو بدست بیارید
5- از تابع مرحله 1 ، نسبت به x مشتق بگیرید
6- از تابع مرحله 2 نسبت به y مشتق بگیرید
7- x و y رو در توابع 5 و 6 قرار دهید و در هم ضرب کنید
8- عدد مرحله 3 رو از عدد مرحله 7 کم کنید
9- اگر عدد مرحله 5 مثبت و عدد مرحله 8 هم مثبت شد نقطه مینیمم
10- اگر عدد مرحله 5 منفی ولی عدد مرحله 8 مثبت شد نقطه ماکزیمم
11- اگر تفاضل منفی شد نقطه زینی هست

ببخشید اگه طولانی شد.
نمیدونم منبعتون چیه.ولی اگه کتاب رنجبران رو بخونید این قسمت رو کامل توضیح داده.متوجه میشید
شاید این مراحل الان طولانی باشه.ولی بعد که 4تا مثال حل کنید کامل متوجه میشید.نگران نباشید.سادس
این روش دلتا هست که براتون گفتم

من هیچوقت دوست ندارم باورهای شما بچه های تالارو در مورد یاد گرفته هاتون توی این مدت به هم بزنم
اما درمورد این سوال فقط یه نکته یادم میاد :
 هرگز هرگز ازروش دلتا حل نشودوفقط از روش هشین استفاده شود
 جون بسیاری از تست ها با روش دلتا حل میشن
اما تستی نیست که باروش هشین حل نشه ! و متاسفانه ما حسابدارها یه دفعه سر کنکور با سوالی به اب خوردنی نقاط بحرانی توابع چند متغییره  روبرو میشیم که نمیتونیم جوابشو بدست بیاریم
 در ضمن من نمیدونم دلتا با هشین چه فرقی داره شاید حتی یکی هم باشن
ولی تجربه ی من ذهنیت منفی در مورد دلتا داشته وو میگه به بچه ها بگو فقط هشین
در ضمن مهم ترین کار اینه که بتونید نقاط بحرانی رو هم بلد باشید بدست بیارید بعضی وقت ها طراح سوال بازی ریاضیش میگیره ...
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #738 : ژانویه 23, 2014, 22:52:42 »
سلام
بچه ها اين روزاي آخر برنامه ريزيتون چطوريه ؟چطور درسها رو جمع  بندي ميكنيد فقط آزمون ها رو بخونيم

سلام دو تا ازبچه های درس خون کلاسمون حضور دارند یکیشون با نام کاربری من و یکیشون با نام کاربری همکلاسی من
هرسوال درسی دارید بپرسید
 همکلاسیام فکر کنم همشون نظرشون روی  ازمون ها باشه
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #739 : ژانویه 23, 2014, 22:59:34 »
بعضی وقت ها طراح سوال بازی ریاضیش میگیره ...

دقيقا  من اين روش رو متوجه نميشدم ولي يه جورايي حفظ كردمش يا بقول اقا محمد با بازي رياضي وحل كردن چند تست يادش گرفتم ناصحي فر هم توكتابش اين روش رو داره

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #740 : ژانویه 23, 2014, 23:05:01 »
سلام

سلام دو تا ازبچه های درس خون کلاسمون حضور دارند یکیشون با نام کاربری من و یکیشون با نام کاربری همکلاسی من
هرسوال درسی دارید بپرسید
 همکلاسیام فکر کنم همشون نظرشون روی  ازمون ها باشه
سلام پس امشب مهمون داريم زودتر ميگفتيد يه آب وجارويي ميكرديم  :)
همگي خوش اومديد
حالا اين خودتون بوديد جواب داديد آيا يا اون دوستتون كه به اسم شما وارد تالار شده :o؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آفلاین nasim-esf

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 32
  • دانشگاه: دانشگاه اصفهان
« پاسخ #741 : ژانویه 24, 2014, 03:29:42 »
سلام

تست 74 : بر مبنای کدام یک از مفاهیم نگهداشت سرمایه می توان درامد ها را به درامد های عملیاتی

و درامد های نگهداری تقسیم کرد ؟  در تو ضیح جواب گفته :

مفهوم نگهداشت سرمایه عملیاتی را میتوان برای تشخیص 2 درامد به کار گرفت ,خوب پس میشه گفت بر اساس همین مبنا به عملیاتی و نگه داری تقسیم میشوند چرا گفته براساس نگهداشت قدرت خرید عمومی

سوال 85:

درصد مالکیت 75%  سود اصلی 1200   سود فرعی 500   سود تحقق نیافته موجودی اول 50   سود تحقق نیافته موجودی پایان 20     سهم اقلیت  و سهم اصلی رو میخواد ؟

2) 132.5   ,1597.5       4)132.5  ,1465      به نظر من گزینه 2 درسته نه 4 چون با توجه به فرمولی که رفته اومده سهم اصلی رو از هر مورد محاسبه کرده ,و پس دیگه نیازی نیست در اخر سهم اقلیت ازش کم بشه به نظر شما این طور نیست ؟

سلام بچه ها ... امید وارم حالتون خوب باشه و همه چیز بر وفق مرادتون!!!
به نظر من تست 74 گزینه ی 3 - نگهداشت سرمایه فیزیکی(عملیاتی) درسته
تست 85 گزینه 4 میشه چون فرعی به اصلی بوده

در ضمن مهم ترین کار اینه که بتونید نقاط بحرانی رو هم بلد باشید بدست بیارید بعضی وقت ها طراح سوال بازی ریاضیش میگیره ...

روش دلتا و هشین یکی هستن چون "هشین یک" برابر  Zxx  هست و "هشین دو"  برابر دلتا هست. تجزیه و تحلیل علامتشون هم فرقی نداره.

یه سوال داشتم ممنون میشم یکی واسم کامل توضیح بده:
تست 71 جامع دوم مدرسان:
با توجه به اطلاعات زیر رقم قابل گزارش در صورت جریان در طبقه بازده سرمایه گداری و.. چند ریال خواهد بود؟
سود سهام پرداختی   900 ریال
حصه سود تضمین شده اقساط پرداختی اجاره به شرط تملیک   1200
هزینه مالی  500
درامد مالی  150
صرف مستهلک شده مطالبات  60
افزایش در پیش دریافت درامد مالی  60
گزینه ها:(جواب 1)
1-خروجی  1030       2-خروجی  1530    3-خروجی  1630    4-خروجی 2530
« آخرين ويرايش: ژانویه 24, 2014, 03:39:56 توسط nasim-esf »

آفلاین samane68

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 3
  • دانشگاه: zahedan
« پاسخ #742 : ژانویه 24, 2014, 13:11:29 »
سلام

تست 74 : بر مبنای کدام یک از مفاهیم نگهداشت سرمایه می توان درامد ها را به درامد های عملیاتی

و درامد های نگهداری تقسیم کرد ؟  در تو ضیح جواب گفته :

مفهوم نگهداشت سرمایه عملیاتی را میتوان برای تشخیص 2 درامد به کار گرفت ,خوب پس میشه گفت بر اساس همین مبنا به عملیاتی و نگه داری تقسیم میشوند چرا گفته براساس نگهداشت قدرت خرید عمومی

سوال 85:

درصد مالکیت 75%  سود اصلی 1200   سود فرعی 500   سود تحقق نیافته موجودی اول 50   سود تحقق نیافته موجودی پایان 20     سهم اقلیت  و سهم اصلی رو میخواد ؟

2) 132.5   ,1597.5       4)132.5  ,1465      به نظر من گزینه 2 درسته نه 4 چون با توجه به فرمولی که رفته اومده سهم اصلی رو از هر مورد محاسبه کرده ,و پس دیگه نیازی نیست در اخر سهم اقلیت ازش کم بشه به نظر شما این طور نیست ؟

سلام بچه ها ... امید وارم حالتون خوب باشه و همه چیز بر وفق مرادتون!!!
به نظر من تست 74 گزینه ی 3 - نگهداشت سرمایه فیزیکی(عملیاتی) درسته
تست 85 گزینه 4 میشه چون فرعی به اصلی بوده

روش دلتا و هشین یکی هستن چون "هشین یک" برابر  Zxx  هست و "هشین دو"  برابر دلتا هست. تجزیه و تحلیل علامتشون هم فرقی نداره.

یه سوال داشتم ممنون میشم یکی واسم کامل توضیح بده:
تست 71 جامع دوم مدرسان:
با توجه به اطلاعات زیر رقم قابل گزارش در صورت جریان در طبقه بازده سرمایه گداری و.. چند ریال خواهد بود؟
سود سهام پرداختی   900 ریال
حصه سود تضمین شده اقساط پرداختی اجاره به شرط تملیک   1200
هزینه مالی  500
درامد مالی  150
صرف مستهلک شده مطالبات  60
افزایش در پیش دریافت درامد مالی  60
گزینه ها:(جواب 1)
1-خروجی  1030       2-خروجی  1530    3-خروجی  1630    4-خروجی 2530

سلام

این سوال حصه سود تضمین شده 400 ریال , که تو پاسخ نامه ام  نوشته 400( 1200 در سوال اشتباها نوشته شده , )

1.سود سهام پرداختی به عنوان یک قلم خروجی در بازده سرمایه گذاری  است

2. حصه سود تضمین شده اقساط پرداختی اجاره به شرط تملیک به عنوان یک قلم خروجی در بازده سرمایه گذاری  است

(  اما حصه اصل اقساط اجاره به شرط تملیک   تامین مالی )

3.برای هزینه مالی (بهره) ودرامد مالی باید اقلام سایر حسابهای مربوط به اونهارو هم در نظر گرفت

برای درامد های مالی افزایش پیش دریافت و صرف مستهلک شده به عنوان  افزاینده واگر حساب دریافتنی بود افزایش ان کاهنده پس :

150+60+60=270   وجه نقد دریافت شده بابت درامد مالی

برای هزینه ام چون هیچ حساب مرتبط  دیگه ای عنوان نکرده باید تماما به عنوان یک قلم خروجی  که نقدا پرداخت شده در نظر بگیریم (صفحه141 مروری جامع  ) که در جواب اصلا این رو اعمال نکرده , به نظر من جواب 1530 درسته

(900)
 (400)
 (500)
  270
............
(1530)

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #743 : ژانویه 24, 2014, 18:43:39 »
سلام بچه ها یادتونه از آخر سوم شده وبودم؟
یکی از بچه ها که ازط آخر دوم بود بالاترین نمره رو توی تئوری یک گرفت ومن شدم از آخر دوم
بچه ها شنیدید میگن حرف مرد یکیه؟
 هم تئوری 16.5  و هم سیستم اطلاعاتی بهم 16.5 دادند.
میدونید که دادند وشدم خیلیییییی فرق میکنه. به پاس قولی که  توی دلم به خودم  داده بودم و ناراحتی ای که پیش شما گفته بودم سعی میکنم دوباره ودوباره چند تا نکته تکراری رو برام جمع بندی خدمتتون عرض کنم.
1- کسی که سر جلسه کنکور استرس نداره یا ادعا میکنه که نداره یا دروغ میگه یا قرص خورده یا اینکه اومده کلوچه بخوره البته سال های قبل یه ساندیس تقلبی میدادن که متاسفانه کنکور 92 اونو هم حذف کردن
 حتما حتما حتما توی ازمون های ازمایشی ای که داخل اتاقتون و محیط شبیه سازی شده برای کنکور یا اگه ازمون ازمایشی موسسات شرکت کردید سعی کنید تا تمام مایحتاجتونو همراهتون ببرید. یه روزاگه کارت ملی نداشته باشید زحمت یه عمرتون هدر میره.
خوب چرا یه عمر من که 5 ماه بیشتر نیست دارم کتاب میخونم ؟
شما دقت نکردی وقتی بابت نداشتن کارت ملی نتوونی کنکور بدی یازم حاضری بشینی ارشد بخونی؟
من به شخصه که حاظر نبودم سه باره برای ارشدبخونم. یادتون نرفته که من 2 بار کنکور دادم دیگه
پس از جون ادمی زاد تا شیر کبوتر
کلاه دستکش شال شلوار  :-[ مداد اضافی پاک کن وتراش مداد گاج خودکار کارت ملی بیسکوئیت ساقه طلائی کرم دار یه بطری اب گوشی موبایل عینک چتر پول کافی حتی برای دربست گرفتن از دم درخونه تا سالن امتحان خلاصه هر چیزی که ممکنه هواشناسی  گفته باشه رو درنظر بگیرید و هر چیزی که ممکنه پیش بیاد البته اگه تقدیر ادم نباشه نمیشه.
ولی دلیل نمیشه حسابدار محتاط نباشه احتیاط شرط عقله خوب یه روز مثلا 2 کیلو وسیله همراهتون باشه بهتره یا اقایون محترم یه سره برید سربازی و خانم ها مثلا یه جمله ی تند یا به قول ما یه تیکه از دوست واشنا ونزدیکتراز اون ها بشنوید؟
هر کدوم رو دوست دارید تصمیم با خودتونه که چیکار کنید.از این هم بگذریم
2- پس تویموقعیت شبیه سازی شده قراربگیرید و از رتبه ودرصد هاتون اصلا دلگیر نشید خوب همتون میدونید که تمرین یعنی چی تمرین یعنی ورزیده کردن مغز برای ازمون اصلی پس بد به دلتون راه ندید و تمام بچه ها مثه اقای محسن فقیه اقای ولی اله بی زر و... و خودم من مخصوصا الان استرس دارم برای تک تکتون. دوستون دارم و تمام اعتمادم رو پای تک تکتون میذارم . الان هم میگم کسی که میگه استرس نداره تو باغ نیست. استرس ده دقیقه اول کنکوره بعدش باید خودتونو جمع وجور کرده باشید

3- قبل از همه چیز قبل از مستقر شدن یه دوسه بار روی تک صندلی بزنید و بهش بگید که تو سکوی پرش من خواهی بود و بهت نشون خواهم داد که چی در چنته دارم. مثه این وزنه بردارا که میزنن زیر گوششون تا خودشونو جمع وج ور کننن
بعد از اینکه خودتونو جمع وجور کردید یه بار ایه الکرسی بخونید و یاتون نره که توی کل کلاس یا سالنی که هستید حتی یه نفر هم نیست بتونه به اندازه شما بشینه پشت برگه همشون تا خوردن صبحانه تشریف دارن بعدش میرن بیرون جیگرکی و یه هویی کلاس خالی میشه . شما کف قشنگه رو بزنید که یه عده سیاهی لشکر زدند بیرون و براتون راهو باز کردن اما جو گیر هم نشید همه ی اینایی که تا اخر میشین  واسه رتبه یک ننشستن بیشترشون اصلا تو باغ هم نیستن وصرفا بابت اجبار یا یه بهونه ای نشستن تا وقت کنکور تموم بشه دقت کنید اینا پر میکنن شما هم هی پر نکنید محتاط باشید تا روزانه قبول بشید اینکه 15 تا تست رو از مالی بزنید خوب هست اما به چه قیمتی؟ شبانه؟ غیر انتفاعی؟
 تصمیم با خوتونه تا میشه سعی کنید دو به شک ها رو نزنید فقط افراد معدودی هستند که میتونند شانسی بزنن دیدم امتحانی که من با معلومات کامل توی یه امتحان تستی شدم 17 و دوستم شد 20 بااینکه نمره از تست ها غلط بودش!
 و یا اقای بی زر که وقتی 11 تست مالی رو جواب میده 10 تاش درسته .
4- بعدنش هم یه چیز بسیار مهم اینکه قبل از تست زدن روی دفتر چه تست کنار لیست دروس برای خودتون برنامه ریزی کنید که مثلا 8 تا 8:05 دقیقه برنامه ریزی و اماده سازی ذهنی
8:05 تا 8:20 زبان تخصصی و.... 10 تا 10:06 خوردن آب وبیسکوئیت واستراحت برای شروعی طوفانی
خلاصه یه جوری باشه که برای ثانیه ثانیه ی ازمونتون برنامه داشته باشید. و فقط اینکه 3 ساعت یا بیشتر بشینید تست بزنید این به معنی هنر کردن نیست باید بهینه کار کنید  و خودتون میدونید منظورم چیه پدرم که 5 کلاس سواد داره میگه یه نفر کارگراشو یه شبانه روز  کار کشید و اونها 200 تن از معدن برداشت کردن
و بعد دفعه ی کاری بعدی که رسید گفت خودتون کار کنید و به اندازه کارتون استراحت کنید میدونید چقدر برداشت کردند دیگه؟ 400 تن. پس یه سره تست نزنین مغرور نباشید و اینکه من حتما باید به این تست جواب بدم رو بندازید دور.
اما در مورد مهمترین چیز از نظر من اینکه حتما حتما حتما گزینه های انتخابی تونو بنویسید روشش رو توضیح دادم اینم عکس برگه  ای که موقع کنکور روی  میز من چسبونیده بود یادتون نره که این برگه رو باید بکنید وببرید و هر گونه عواقب اینکه این برگه رو نکندید به عهده ی خودتون هستش.  پس یادتون نره  که  هر موقع خسته شدید این برگه رو بردارید و چند تا تست رو توش بنویسید ومهمر تر از همه اینکه دقت کنید جواب اخرو درست حساب کنید و درست وارد پاسخنامه کنید.

برگه آزمون سال قبل من : اگه عکس ها رو خوبنشون نمیده سیوشون کنید.

برگه آزمون ازاد 9 خرداد امسال

یک سال پیش در چنین روزی :  ;D

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #744 : ژانویه 25, 2014, 22:36:25 »
هم گروهی شما  به من : سلام ممنون از راهنماييهاتون فقط يه نكته اينكه ياداشت برداري از ازمون تخلف هستش اين رو هم تذكر بديد كه دوستان بدونن  وحواسشون باشه به اتهام تقلب رسوندن نگيرنشون . :-[

پاسخ برای همه ی شماها :
بچه ها میدونید روی اون برگه که گفتم بکنید چی نوشته؟
شماره داوطلبی شما + عکس شما
به نظر شما هیچ ادم عاقلی حاضر میشه مثلا روی چک حقوقش نقاشی بکشه؟
یا مثلا روی کپی کارت ملیش تقلب بنویسه؟
یا مثلا روی برگه ی داوطلبیش تقلب بنویسه؟
خوب نتیجه میگیریم که یه اصولی داره
اول اینکه بعد یک ربع الی بیست دقیقه
مراقب میاد و قیافه شما رو با برگه ی روی میز تطبیق میده
بعدش شما وقت دارید تا عملیات غیر ممکن  چهار رو انجام بدید :o
وخیلی ریلکس به کارتون برسید وغمتون نباشه اخر امتحان هم اعلام میکنن برگه رو بکنید وببرید خوب شما بعد بیست دقیقه یا نیم ساعت این کارو انجام بدیدو فکرنکنید الکی دارم وقت کنکورتون رو به هم میزنم
فرض کنید از کنکور اومدید بیرون نصف  سوال ها رو یادتون نمیاد بعد یک ماه یا چند هفته خلاصه سوالا رو ازنت گرفتید نمیدوونید چی حل کردید چیزی یادتون نمیاد همه رو شک دارید مدرسان و ماهان کلیدای خودشونو میذارن توی نت شما درصد میگرید منفی میشه اعصابتون خورد میشه دپرس میشید وسلامتیتون به خطر میفته
حالت دوم شما فقط 5 دقیقه از وقت کنکورتون رو برای نوشتن این برگه استفاده میکنید این کار یه جور کنترل هم هست نکنه تستی رو کم رنگ پر کرده باشید و نکنه تستی رو علامت زده باشیدو به پاسخنامه منتقل نکردهباشید این دوتا کنترال کلا نزدیک 10 دقیقه وقتتونو میگیرن اما به نفع شما هست که با احتیاط پیش برید وقتی ادم توی جلسه قرارمیگیره شاید 1+3 رو بنویسه 5+1 خلاصه خطای ادم زیاد وشدید میشه . پس کنترل کنید حتما
در نتیجه کلیدو مینویسید ومیارید همراهتون حتما خوب حفظش کنید
یه نکته بچه ها حتما کلید منو ببینید که چطوری جوابارو نوشتم رعایت بشه بعدش مهم تراز همه چون برگه رو با چسب ابکی میچسبونن یه قسمتایی از برگه رو نمیتونید با مداد ینویسید یعنی وقتی نوشنید خیلی زود پاک میشه یا خیلی خوب وپررنگ بنویسید یا اینقسمتو صرف نظر کنید و جوابا رو ننویسید برید یه سانت اونور تر بنویسید
این رو توی کنکور اولم تجربه کرده بودم که نصف تستای حسابرسی رو روی چسب نوشتم نمیدونم چی بود
خوب حالا شما کلید رو دارید وقتی موسسات وسنجش کلید میده بیرون شما با قاطعیت و با اختلاف 5 تا 8 درصد میتونید درصدتونو پیش بینی کنید بعدش میرسه نوبت به اقای مرتضی غلامی که میتونید توی وبلاگشون یا وبلاگ اقای سلیمی شاید منتظر تخمین رتبه اعجاب انگیزشون باشید به من گفته بودند که بین 300 تا 350  که من شدم 322 . و به خیلی های دیگه میتونید برید توی سایت اقای سلیمی و بگردید قسمت نظرات بچه هایی که وقتی کلید سنجش اومد شروع کردن به گفتن درصد هاشون و بعد هم میتونید سر بزنید به قسمتی که بچه ها رتبشونو اعلام کردن تا توجه حرفم بشید فقط یه نکته صبر کنید بعد کنکورسر بزنید الان وقت این کارا نیست بعد کنکورواسه چند تا کارخیلی باید مایه بزاید هم از جیبتون هم از وققتون برای اینکه میخواید ارشدبخونید اونم دولتیش باید ورزیده بشید.  ;D
« آخرين ويرايش: ژانویه 25, 2014, 23:04:58 توسط mohammad343 »

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 89
  • دانشگاه: غير انتفاعي
« پاسخ #745 : ژانویه 27, 2014, 13:15:51 »
سلام و خسته نباشید بچه ها
به نظر شما کدوم دانشگاه آزاد بهتره؟
علوم تحقیقات یزد چرا پردیسه؟چرا علوم تحقیقات خالی نیست؟
 :oیکی مرا راهنمایی کند لطفا

آفلاین fatemeh_e

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 5
  • دانشگاه: دانشگاه آزاد
« پاسخ #746 : ژانویه 27, 2014, 14:12:20 »
سلام.اگه تهران هستی من شنیدم واحد تهران جنوب خوبه.علت اینکه پردیس هستند هم بخاطر اینه که هنوز واحد مستقل نیستند و زیر نظر علوم و تحقیقات هستن.

راستی منم تو تکمیل ظرفیت انتخاب اول سمنان قبول شدم.

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #747 : ژانویه 27, 2014, 14:17:16 »
سلام.اگه تهران هستی من شنیدم واحد تهران جنوب خوبه.علت اینکه پردیس هستند هم بخاطر اینه که هنوز واحد مستقل نیستند و زیر نظر علوم و تحقیقات هستن.

سلام مرسی
پس فقط اسمش پردیسه شهریه اش که پردیسی نیست؟ ::)هست؟

آفلاین fatemeh_e

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 5
  • دانشگاه: دانشگاه آزاد
« پاسخ #748 : ژانویه 27, 2014, 16:02:16 »

سلام مرسی
پس فقط اسمش پردیسه شهریه اش که پردیسی نیست؟ ::)هست؟
نه فکر نکنم.فقط شهریه واحدهای بین المللی دو برابر این شهریه هاست.

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #749 : ژانویه 27, 2014, 17:01:54 »
میخوام  پردیس علوم تحقیقات یزد رو بزنم به نظرتون خوبه؟ :-\

تالار گفتگوی حسابداری