نویسنده موضوع: تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93  (دفعات بازدید: 428083 بار)

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 89
  • دانشگاه: غير انتفاعي
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
پاسخ : تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93
« پاسخ #510 : نوامبر 29, 2013, 02:20:18 »
سلام
من اول کتاب رنجبران رو میخوندم بعد کلا با تستای تالیفیش از زندگی ناامید شدم واس همین رفتم سراغ محمودیان که فقط تستای اقتصاد و مدیریت و حسابداری تا 89 رو داره و من فقط همین رو خوندم الان باز ناامید شدم ;D

آفلاین mahdis 1991

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 23
  • دانشگاه: pnu
« پاسخ #511 : نوامبر 29, 2013, 02:22:39 »
سلام عزیزم  ;) منم از رنجبران دل خوشی ندارم بعضی راه حلارو خیلی پیچ میده!
من رشتم ریاضی بود جزوه های کنکوری اون زمانمو میخونم تک و توکم از رنجبران

آفلاین mahdis 1991

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #512 : نوامبر 29, 2013, 02:25:16 »
یک مسلمان به من کمک کنه!
من پاسخ نامه تشریحی کنکور 90 رو میخوام اما انگار ملخ خوردتش! اصلا تو نت نیس
تروخدا اگه دارین واسم بذارین یا ادرس بدین
ریاضی امارشو دارم
« آخرين ويرايش: نوامبر 29, 2013, 02:46:07 توسط mahdis 1991 »

آفلاین mahdis 1991

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #513 : نوامبر 29, 2013, 03:25:47 »
http://mahan.ac.ir/showpages/510/%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C%D9%84-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-92-%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C

تحلیل ارشد 92 سایت ماهان
جالبه حتما ببینید
موضوعات مورد بحث:
- تحلیل موردی تمامی دروس
- تحلیل جامع کنکور
« آخرين ويرايش: نوامبر 29, 2013, 03:29:26 توسط mahdis 1991 »

آفلاین mahdis 1991

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #514 : نوامبر 29, 2013, 03:38:44 »
پاسخ نامه تشریحی 89 کسی داره؟

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
« پاسخ #515 : نوامبر 29, 2013, 06:41:01 »

صنعتی برای رمز پیام خصوصی بدید در ضمن اونایی که این فایلو در اختیار دیگران قرار میدن یعنی کسایی که عضو تالار نیستند من ازشون نمیگذرم.

cost.zip
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #516 : نوامبر 29, 2013, 06:55:29 »
   حسابرسی فقط 3 تا برگش برلی من هست بقیش از جزوه ی داش ولی رتبه ی صدونودوچهار هستش

hesabresi.zip
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #517 : نوامبر 29, 2013, 07:08:49 »
آمار وریاضی که توصیه ی اکید میشه قسمت احتمالاتشو صرفنظر کنید
 برای رمز پیام خصوصی بدید.

amar.rar

riai1.rar

riazi2.rar

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #518 : نوامبر 29, 2013, 07:25:13 »
مالی رو مجبور شدم 6 تا فایل درست کنم یکیشو دانلود کنید اگه خوب نبود بقیشو دانلود نکنید. اگه یه درصد هم خواستید دانلود کنید یکی رو بخونید بعد خوب با دانسته های خودتون مقایسه کنید ودرنهایت اگه روی تست ها جواب داد برید دومی و... رو دانلود کنید اگه هم به درد نمیخوره دانلود نکنید.....
ولی برای رمز باید پیغام خصوصی بدید.

mali_1.rar

mali2.rar

mali3.rar

mali4.rar

mali5.rar

mali6.rar

نه تستشون کردم نه رمزارو تست کردم. فقطزودتر بهم پیام بدید.رصبح جمعتون پر شور و پر برکت

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #519 : نوامبر 29, 2013, 08:19:12 »
میشه لطفا درمورد درسهای مختلف بهم بگین رو کدوم فصلا وقت بیشتری بذارم و وقتمو سر فصلهایی که خیلی مهم نیستن تلف نکنم.
مثلا الان شروع کردم به خوندن فصل سوم آمار واقعا هیچی نمیفهم چون انتگرال رو بلد نیستم.یا اینکه دارم فصل سرمایه گذاری ها رو از روی مرور جامع میخونم واقعا بعضی از مطالبش عین همه و با هم قاطی میکنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر
[/quote]

من نمیتوونم فصل خاصی رو توصیه کنم چون الان حدود 9 ماه گذشته از وقتی که خودم درس میخوندم وچیزی یادم نیست.
مثلا روی درس مالی فصولی که مربوط به تلفیقی و تمامی مباحثی که توی مباحث جاری میاد خیلی خوبه اگه بتونید مسلط بشید فقط یه نکته اینکه دو تافصل مباحث جاری تسعیر ارز و تورمی هستند توصیه میکنم یکیشونو اصلا نخونید چون قاطی میکنید.خلاصه تمام مباحثی که توی مباحث جاری میاد میتونید سرفصلشو توی مالی مدرسان یا ماهان یا نوروش یا هر کوفتی  که دارید مطالعه می کنیدپیدا کنید!

یا ریاضی فصول آسون هم داره توابع چند متغییره حد وپیوستگی بسط البته فصلا رو توی تالار اسم بردم الان نه یادم هست و نه مطمئن هستم.
آمار هم برید سوالای کنکورو ببینید یه جاهایی هی سوالای تکراری میاد رگرسیون همبستگی نمیدونم اسمش چی هست امیدریاضی هست یا هر چیزی ولی هر سال توی کنکور اومده بررسیش کنید شاید توی کنکورامسال نیاد ولی شایدم اومد! احتمالات توصیه میشه خونده نشه من که خودم روی این مبحث جولان دادم امان از یه تست که بتونم درست بزنم .()در صورت تمایل پیشنهاد میشه یک یا دو تا شو مطالعه کنید فکرکنم 9 تا یا 7 تاقسمت میشه. همه روبخونید قاطی میکنید.

منم زیاد از سرمایه گذاری دل خوشی ندارم.

در مورد صنعتی مباحثی که توی صنعتی 3 مطرح میشه بعد مباحثی که توی صنعتی 2 مطرح میشه به جز انحرافات ومثلا هزینه یابی و مباحثی که توی صنعتی1 مطرح میشه) اعتراف تکراری :من صنعتی رو از آخر خوندم )

حسابرسی فقط وفقط باید تستای جامعه حسابداران رسمی و تستای کنکور از سال 70 به اینطرفو دونه به دونه کارکرده باشید در کنارش خلاصه هایی که کتاب نوروش یا مدرسان داره واقعا خوب هست.
بچه هایی که 90 زدند میگن ما مفهومی خوندیم حالا این مفهومی یعنی چی من نمیدونم . و من فقط مجبورم این درسای حفظ کردنی رو اونقدر مطالعه کنم تا کم کم بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم و چیزای مهمشو خلاصه بنویسم .

زبان که گفتن نداره باید به عنوان یه چیز سیار مورد علاقه بهش فکرکنید و بخونیدش حالا هر منبعی که دارید مخصوصا زبان تخصصی

یکی اومد پیشم گفت آقا این زبان خیلی سخته ها گفتم چرا؟
گفت تخصصیش سخته.
گفتم تو رشتت چیه؟ حسابداری درسته ؟
گفتم مثلا ازت بخوان سود رو حساب کنی برات سخته؟
حالا طرف اومده به انگلیسی میگه سودت چقدره. کی گفته سخته طبق همون راهکاری که گفتم متنو واکاوی کنید وپیش برید بعد تست زدن  ودرصد گیری واژه به واژه رو بررسی کنید وببرید توی الگویی که برای تست زدن گفتم تست کنید ببینید چقدر راحت میشد تستارو زد ولی شما ها مثلا نمیزنید با درست نمیزنید.
ایشالا که بتونید حدود 70 تاتست رو بزنید وکمتراز 5 تا غلط داشته باشید تا روزانه علامه یابالاتر قبول بشید. من که روی همه اینطوری فکر میکنم اما اگه غیر انتفاعی سمنگان بارتبه 2550 هم قبول بشید  هیچ فرقی برای من نداره ومطمئن هستم تمام بند بند  وجودتونو بسیج کرده بودید که خوب نتیجه بگیرید وشرایط باعث شده که رتبتون به جای 12 بشه 22 مثلا...(رتبه های واقعا کم یا زیر 50 واقعا به یه تسلط تجربه (( یا  ریاضی وزبان خیلی قوی )) نیاز داره، البته داشتم میگفتم اینا که خیلی زحمت کشیدند هم ممکنه نتونن زیر  50 بیارن ولی اگه خوب استرستونو بندازید کنارو معقولانه تست بزنید همه چی حل میشه. همه چی.
بارها گفتم  اما از یه دید دیگه یه همکلاسی داریم داش محسن درصداشو گذاشتم توی تالار رتبه 212 فک کنم . خلاصه ایشون هر مبحثی که به زبان مطرح بشه رو ترجمه میکنه مهم نیست عمومیه یا تخصصی میگه دایرهی لغتم بالاست وواقعا هم بالا هستش((لغتی که توی بابیلون من نبودو کمتر از 30 ثانیه که بهش اس دادم بهم جواب داد ))
خلاصه اینکه ایشون توی کنکور زبانو صفر زدند چون اثلا روش وقت نذاشتند ولی مطمئن هستم اگه کمتر از 10 دقیقه روی زبان وقت میذاشت رتبه زیر 70 میتونست بیاره . شایدم زیر 50 . خلاصه اینکه از  زبان غافل نشید..

روز کنکور روزی نیست که خودتونو ببیازید .
تمام وسایلی که ممکنه یه کنکوری احتیاج داشت باشه به جر تقلب رو همارهتون داشته باشبد.
دانشگاه مازندران که اگه کوشی همراهتون باشه ازتون دم در میگیره  و یه برچسب میزنه به دستتون ویه برچسب به گوشیتون اومدید بیرون میرید گوشیتونو میگیرید.
دانشگاه پیام نور بابل این جوری نبود من که گوشیم همراهم نبود نمیدونم چی کارش کردم.اصلا یادم نیست.
اما من همراهتون یه آبمعدنی ویه کلوچه یا یه بیسکوئیت داشته باشید اونایی که فشارشون میفته بیسکوئیت شور یا بیسکوئیت کاکائویی داشت باشن.ااونایی هم که مثله من توی بالاترزین سطح فشار هستن همون آب معدنی وبیسکوئیت معمولی . استرستونو تنمرین کنید که کنترل کنید. خودتونو فرض کنید که رتبه مثلا 3 شدید و موسه ی فلان بهتون میل زده فلانی بیا مشاور من شو فلان قدر بهت میدم. فلانی بیا الکی  بگو آزمونای من شرکت کردی اصلا فلانی بیا تبلیغات ما رو بازی کن.از این جور چیزا خلاصه هر چیزی که براتون جذابیت داره. مثلا پدر تون و مادرتون دارن برای بستگان زنگ میزنن که آره شما تو ارشد تک رقمی شدید یا دورقمی یا زیر 200 یا زیر 400 یا قبول یا مجاز .
حالا تصمیم خودتونه که پدرتون وقتی توی همسنو سالاش نشسته سرشو خم کنه وبگه هیچی ایشالا سال بعد
یا بگه اره دخترم شده 173 یا پسرم 190 حالا هر چی منظورم اینه که اشتیاقتونو به درس خوندن تشدید کنید.
حالا جدا شده به این حالی که ن میگفتم برسید همون حالت تهوع که از درس خوندن زیاد نشئت میگیره یا فقط خود من بودم؟
یادمه اصلا این کتابو میدیدم میگفتم دوست دارم بعد شروع میکردم به خوندن اما 40 الی 50 روز آخر یعنی منو با چوب میزدن توی سرم حاضر نبودم بخونم جز درسایی که نخونده بودم یعنی صنعتی وحسابرسی بقیه رو هم از روی دفتر و دست نوشته هام میخوندم یعنی کتابو میدیدم دیگه دود از کلم بلند میشد یا اینکه وقتی داشتم سهامی میخوندم احساس میکردم انتگرال داره از کلم پاک میشه انگاریه ظرفی که پر شده بود و من دارم تلاش میکنم بیشتر توش مطلب بریزم خلاصه مطالب دیگه میزیختن تا مطالب جدید رو بخونم . یا اینکه توی خواب مینشستم معضلاتی که برام حل نمیشد( سوالای اجوج مجوج) روروش فکرمیکردم.
بعد از ظهر ها حتما بخوابید میگین این چی میگه!
 شما چیکار دارید؟ مگه من بدشما رو میخوام؟
سعی کنید حتما حدود
45 دقیقه تا یک ساعت استراحت کنید میدونید که موقع خواب بعد از ظهر مغزتون مطالبی که خوندیدو دسته بندی میکنه و مطالبی که سرسری خونده بودید رو پاک میکنه؟
میگم بخوابید منظورم این نیست زیر لپ تاپ یا رایانه یا گوشی و تلویزیون دراز بکشید. برید مثلا کنار مادر یا پدریا هر کی که شد یه چن د دقیقه دراز بکشید البته من خودم معمولا تنها دراز میکشیدم چون تایم بیداری من و بقیه فرق میکرد یعنی زمانی که من میخوابیدم همه بیداربودن منظورم موقع ظهر هستش!

اگه خیلی خیلی تحت فشار درسی واقع شدید و  احساس دپرسی بهتون دست داده گور بابای درس بگید و دوروز نهایتا دوروز قید ردسو بزنید اما تلویزیون ممنوع هست .یادتون نره اگه یک ساعت تویروز تلویزیون ببینید یعنی اینکه توی 24 ساعت هر چی که خوندید پر  !
تکرای شده اما شما هاروباید هل داد به جلو حالا با هر چی دیدید این وزنه بردارا میخوان برن جلو میزنن زیر گوششون؟
حالا من جز حسین کسی رو دم دستم ندارم بزنم زیر گوشش اگه نمیومد دانشگاه و همکلاسیم ازم نمیخواست نه جزواتمو بهش میدادم ونه توی تالار قرار میدادم نهایتا یک فصل. منت نمی کنم من خودم خجالت میکشم این دست نوشته ها رو میبینم اما خوب ازهیچی شاید بهترباشه.
در ضمن بگم که اگه غلط دیدید که حتما هست بیاید وبه بقیه بگید . همونطور که میدونید زکات علم آموزش آن به دیگران است توی دانسته هاتون بخل نورزید و به هم بگید . مطمئن باشید که اگه بتونید یه مطلبی رو به کس دیگه ای یاد بدید بهترتر یادتون میمونه تا اینکه خودوتون تنهایی بخونید حتی اگه برای یه شخص فرضی هم توضیح بدید((استاد داشتیم وسط درس دادن صداشو عوض میکرد میگقت آقا این که گفتید رو ما چه جوری بفهمیم؟ از خودش سوال میکرد وتوضیح میداد .خودتونو محک بزنید و خودتونو مورد آزمایش قراربدید ببینید یه دفعه میتونید تستای فلان فصلو بزنید؟ یا همه از یادتون رفته؟ رندم وتصادفی از مباحثی که خوندید تست بزنید.
اما مهمترین منبع یعنی 2000تست وای از افرادی که این کتابو تهیه نکردند مثله من که مثه سگ پشیمونم.امیدوارم پشیمون نشید..............

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #520 : نوامبر 29, 2013, 08:36:55 »
من باز به مشکل برخوردم اونم حسابرسی که اصلا حفظ نمیشم خیلی رو اعصابمه بعد همشو بخوام بخونم که وقت نمیشه چند فصل مهمشو بخونم سوالاشم مفهومیه چطوری بخونم؟

گفتم توی تالار فصلای پر تکرارو بخونید مثلا ببینید توی کنکورپارسال کجا بیسشتر تست داشته اونا رو بخونید جدول بارم بندی توی تالار صمیمیت با زبان حسابداری هستش .

راجبه مالی من فصل اولو سهامی و تضامنی رو هنوز نخوندم و شاید نرسم چون فصلای قبلی موندم بیخیالشون شم یا هر طور شده بخونم؟
تضامنی رو بخونید.حداقل از دست نوشته های من

صنعتی 2 فصل بهایابی تستاش ترکیبی از فصلای قبلشه که من نخوندم.
نخونید به جاش صنعتی 3 وبقیه ی فصلای صنعتی 2 رو خوب بخونید فصل انحرافات وبهایابی در بدترین حالت با هم 6 تاتست میتونن بیان که مطمئنن نمیشه حلشون کرد نهایتا یک تست یا دو تستش حل شدنی هست مگه اینکه خدای صنعتی باشید
گفتم یهترین های کلاس این درسو 60 زدند پس 12 تا تستو جواب دادند. یعنی بتونید حدود 11 تا 13 تا تستو درست بزنید توی این درس  شاهکار کردید .مثلا رتیه  228 فکر کنم 30 زده باشه

آمار و ریاضی هم فقط تست میزنم ولی بازم فک نمیکنم کافی باشه 

تونستید تستای تالیفی مدرسان که مربوط به آزمونای آزمایشیش هستو هم دانلود کنید از سایت صمیمیت وبزنید

آقا یه چی دیگه من هر کار میکنم ساعت مطالعم بالا نمیره روزایی کلاس دارم 5 ساعت و روزای تعطیل 8 ساعت
خوبه که! من که  حدود 6 ساعت مطالعه ی مفید داشتم. هر کی بر اساس توان خودش اگه  11 ساعت درس خوندی باید 3 روز استراحت کنی که میشه میانگین 2.8ساعت !
تو سایت صمیمیت برا گروه اول گفته بود روزی 11ساعت بخونن من حتی تصورشم برام سخته :-\
که انقد درس بخونم. خوب گفته دیگه  هر چی گفته دلیل داشته که من نمیتونم درک کنم. ....

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 89
  • دانشگاه: غير انتفاعي
« پاسخ #521 : نوامبر 29, 2013, 13:30:15 »
2000تست صنعتی هم عالیه من عاشق صنعتی شدم با این کتاب ;D
ولی 2000تست مالی سوال تالیفیاش کمه مثلا از کالای امانی فقط دو تا تست ساده داده در حالی که سوالای کنکور قبل سخت ترن یا از صورت های تلفیقی هم تستاش ساده ترن نسبت به کنکور :-\

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 98
  • دانشگاه: بيام نور
« پاسخ #522 : نوامبر 30, 2013, 09:36:52 »
سلام دوستاي خوب تالار تساوي اين چند روزه من بدجور مريض بودم  :'( هيچ كاري نمي تونستم انجام بدم فقط خوابيدم الان يكم بهتر شدم  دعا كنيد زود خوب بشم .
 دست اقا محمد درد نكنه چقد زحمت كشيدن انشاالله در امور زندگيتون موفق  باشيد .

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 152
    • حسابداري و حسابرسي فردوس
  • دانشگاه: دانشگاه فنی و حرفه ای
« پاسخ #523 : نوامبر 30, 2013, 10:12:22 »
سلام دوستاي خوب تالار تساوي اين چند روزه من بدجور مريض بودم  :'( هيچ كاري نمي تونستم انجام بدم فقط خوابيدم الان يكم بهتر شدم  دعا كنيد زود خوب بشم .
ایشالا زودتر به میادین برگردین

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 98
  • دانشگاه: بيام نور
« پاسخ #524 : نوامبر 30, 2013, 10:28:19 »
ایشالا زودتر به میادین برگردین
ممنون ان شاالله

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #524 : نوامبر 30, 2013, 10:28:19 »

Tags: