نویسنده موضوع: تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93  (دفعات بازدید: 428114 بار)

آفلاین hossein jafari

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 7
  • دانشگاه: پیام نور هادی شهر
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
پاسخ : تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93
« پاسخ #480 : نوامبر 21, 2013, 14:45:42 »
تست های تألیفی فصل مشتق 80 تا و فصل حدو پیوستگی هم 65 تا.

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
« پاسخ #481 : نوامبر 21, 2013, 19:46:26 »
به نام خدا
سلام به برو بچ ارشدی 93 . همونطور که قول داده بودم درصدای رتبه بچه ها رو براتون بذارم . و درمورد زبان تخصصی ودرک مطلب های زبان تخصصی توضیح بدم امشب اگه خدا بخواد مینویسم براتون اما یادتون باشه اگه غلط املایی دیدین بدونید اشکال از گیرنده است ونه فرستنده ! اشتباه لپی هستش آقا اصلا چاپ خونه مقصره به من چه !
پس 99 درصد روی درک مطلب تخصصی و 5+1 آخرش چند شد راستی ؟! درصد هم برای درک مطلب اگه توی زبان عمومی مطرح بشه قابل استفاده هست که پیشنهاد من اینه که چی؟ زبان تخصصی:
کلا6 تا میشه که ما اولی رو 0 مینامیم :
0-حل کردنی! مثلا میگه 10 تومن فروختیم 8 تومن هزینه هامون شده سودمون چقدر هست؟ بعد شما میگید 5+1 میشه چند؟
وگزینه درست رو میزنید
یعنی یه سوال متوسط از مالی یا صنعتی رو به صورت زبان عربی (ببخشید تاجیکی ((زبان )) می پرسند.بعد شما در عرظ یک سانیه حلش میکنید آیا؟

1-دربرخورد با لغت جدید چه کنیم ؟لغتی که تاکنون به چشممون هم نخورده)؟
ازش خیلی ساده میگذریم!
دقت کنید لغت به لغت نخونید بلکه phrase  به phrase  بخونید(پریز به پریز)
(((عبارت به عبارت)))
خوب وقتی از لغتی که جدید بود گذشتیم چه کنیم؟
هیچی وقتی چارچوب کلی متن رو گرفتیم چون خودمون حسابداریم وتموم فوت وفن وزوایای حسابداری رو میدونیم وقتی فرض  مثال موضوع متن در مورد شواهد حسابرسی هستش وما حدودا 60 باری این فصل رو به فارسی خوندیم بایستی خیلی ریلکس بتونیم معنی لغت جدید مورد نظر رو حدس بزنیم
پس 1- ignore لغت  جدید رو
2-اگه شد guess    هم انجام میدیم.

همتون می دونید که لغات زیر همه به معنی ((یعنی )) هستند:
Is ,are, is defined as,are difined as ,refers to , means , mean,meaning ,what this mean
همچنین همتون می دونید که لغات زیر به معنی یا هستند:
Or, that is to say,in other words ,i.e ,that is
پرانتز ،ویرگول، کاما،خط تیره بلند کولون یا دونقطه نشانه ی کلمات خط بالا هستند.
Ment اسم ساز هست
Ness اسم ساز هست
Full صفت  سازه به معنی داشتن
Pre پیشوند هست از قبل ، ازپیش
Y اسم ساز هست
(میدونم در حد دبیرستان هست اما  من اینا رو هم نمیدونستم )
بایستی حیطه ی معنایی لغت رو بفهمیم (کافی هستش تا بفهمیم )((نقش جمله ،صفت اسم،فعل))

2-سوالات جزئی را چگونه جواب دهیم؟
بایستی یک قسمت از سوال یا گزینه های سوال را انتخاب کنیم و در متن به صورت روخوانی بگردیم و آن کلمه که جزءیک عبارت یا جمله هستش رو پیدا کنیم  و جمله ی اطرافش رو بخونیم تا در مورد جزئیات مطمئن بشیم
خوب سوالاتش چطوری مطرح میشن؟
بر طبق متن داریم:
متن اشاره دارد به:
کدام درست است؟
کدام غلط است؟
3-به سوال هایی که مرجع ضمیر را می پرسد چگونه پاسخ دهیم؟
1-اگر ضمیر مفرد باشدموضوع واسم هم مفرد هست
2-معمولا قبل از ضمیر بر می گرده اما گاها به بعد از ضمیر هم بر میگرده
3-this  معمولا به یک جمله وومضمون جمله ی قبل اشاره دارد.
Their-they-she-he-whom-who-that

4-موضوع اصلی متن و فهمیدن آن:
معمولا در جمله ی اول موضوع اصلی متن ذکر میشود . ولی ممکن است جمله ی وسط یا جمله ی آخر پارگراف اول حاوی موضوع باشد.
بهترین راه مقایسه ی گزینه هاست
مادنبال گزینه ی درست نیستیم ! ما دنبال تیتر وعنوان مناسب هستیم .
عنوانی که نه خیلی کلی باشه یعنی اینکه مربوط به صد ها پارگراف  از متن های مختلف دیگه باشه به دردمون نمیخوره
و نه خیلی جزئی یعنی مربوط به یک یا دو خط هم باشه به درمون نمیخوره
باید مربوط به کل متن ما باشه
معمولا پارگراف شامل :
جمله ی اصلی ،جمله ی مثال ،جمله ی مثال ، جمله ی مثال و.... است .
اما گاهی  جمله ی مثال قبل از جمله ی اصلی ذکر میشه یعنی جمله ی اصلی در وسط پارگراف یا شایدم در پایان پارگراف بیاد!
5-سوال استنباطی رو چطوری جواب بدیم؟
cunclode? Imply? Implies?
معنی ومفهمو ضمنی متن رو از ما میخواد. با استفاده از معلومات خودمون واستناد به متن سایر گزینه هارو حذف میکنیم وگزینه ی درست را انتخاب میکنیم .بایستی از متن استنباط کنیم وبه فراتر از متن فکر کنیم.
*1 –از روش  حذف گزینه غفلت نکنیم
*2-سرمان را تکان ندهیم ! فقط چشممان امتن را دنبال کند کافی است.
*3-زمزمه نکنیم سرعتمان کم می شود
*4-به زبان فارسی نخوانید ؛سعی کنیم به زبان اصلی درک کنیم
حالت اول : وقت زیاد داریم:
یک بار روخوانی برای فهمیدن موضوع
یک بار دقت وجواب دادن به سوال در هنگام مطالعه

حالت دوم:اگه وقت کم داریم:
یک بار روخوانی  برای فهمیدن موضوع اصلی
بعدش گزینه هارو نگاه میکنیم و میخوانیم تا آخر جمله حتی اگه چند تا نقطه چین پشت سر هم باشه باز هم تا اخر جمله میخونیم بعد جواب میدیم.
صبر کنیم اگه جواب نتونستیم بدیم صبر کنیم تاذهنمون بیشتر تجزیه وتحلیل کنه .یا نزنیم یا صبر کنیم و با قاطعیت بزنیم.

در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین roghaye

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 6
  • دانشگاه: دانشگاه ایلام
« پاسخ #482 : نوامبر 21, 2013, 23:29:25 »
[/quote
سلام . آقای حسین جعفری میشه سوالای کنکور 92 که تو این کتاب هست به همراه پاسخ تشرشحیشون برامون بذارید؟ممنون میشم

آفلاین mahdis 1991

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 23
  • دانشگاه: pnu
« پاسخ #483 : نوامبر 22, 2013, 12:05:10 »
دارم از استرس میمیـــــــــــرم. وای امروز اول آذره!! :-[

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 98
  • دانشگاه: بيام نور
« پاسخ #484 : نوامبر 22, 2013, 15:15:06 »
دارم از استرس میمیـــــــــــرم. وای امروز اول آذره!! :-[
خدا نكنه مهديس جون هنئز خيلي وقت داريم الان زمانيه كه يه عده كم ميارن و  ديگه نمي خونن يا بابي حوصلگي درس ميخونن كاري كه من پارسال كردم والان يه دنيا پشيمونم اگه لطفا شما بدون استرس تا اخر راه محكم بمون وبخون همونطور كه آقا محمد ميگن تجربه رو تجربه نكنيد . :-*

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #485 : نوامبر 22, 2013, 18:22:49 »
سلام.
این قرارمون نبود که !
از این حرفای عجیب بزنید اول آذز چش هست مگه؟
خیلی هم جمعه ی خوبی بود حداقل برای اونایی که یک گام به جلوتر برداشتن.
خوب دقت کردید مطلب بالایی رو ؟
اولش ننوشتم کارنامه؟
کو پس ؟
دقت کنید همینطوری نگذرید.
قبل از کارنامه میخوام جمله ی داش ولی رو براتون بذارم:
 من احتیاط رو مبنا قرار دادم تا تونستم روزانه قبول بشم.
رتبه 194 درصداش هم هستش.برگردید به عقب. میگفت مثلا مالی 11 تازدم یکیش غلط شد.
حالا منو بینین 18 تا زدم 10 تاش غلط شد.
منظورم اینه بازم تکراری هستش اما وقتی که یه تست رو شک دارید نوک مداد و به طرف صورتتون بگیرید ببینید تیزیش تو چشمتون میره یا نه بعد تصمیم بگیرید تا تستو بزنید یا  صرف نظر کنید. بار ها گفتم مبنای شمااین هست که میانگینتون رو به بالای 50 برسونید یعنی اصلا لازم نیستش که 80 یا 90تاتستو بزنید. اگه بتونیدبین 60 تا 70تست رو درست جواب بدید مطمئنا روزانه قبول شدید و مطمئنا هم تهران البته شهر تهران. البته اگه 50 تا غلط هم بزنید با 70 تا درست زیاد هنر نکردید یادتون نره .احتیاط کنید اما باز هم میگم فقط به سوالایی که بلد هستید جواب بدید نه به سوالایی که درسشو خوندید. یعنی اگه از 20 تاتست 18 تست مربوط به موضوعاتی هست که خوندید دلیل نمیشه که 18 تاروبزنید چون من از اول باهاتون طی کردم که 10 تاروبخونید وبزنید ودرست باشه .یعنی کم بخونید اما مفید .
میدونم بیشتر بچه ها الان از نظر روحی روانی دچار استرس و سایر مشکلات شدند و تجربش کردند .اما اصلا نباید روش درجابزنید .نباید بهحاشیه برید نباید عهدتونو با خودتون با هر کی با هر چیزی زیر پا بزارید .خوب فکر کنید رسیدید به شیب تند آخر مسیر بیشتر آدما اینجاست که درجا میزنن .اینجاست که میبرن.
دقیقا یادمه که همین ایام بود خواهرم گوشیمو داشت نیگا میکرد که یه دونه از اون هشدار هایی که برای خودم گذاشته بودم شروع کرد به صدا دادن و نوشته ای که روی گوشی ظاهر سده بود :
بریدی ؟
همین جمله خیلی به ظاهر مایوس کننده هستش اما اگه بعدش یه هشدار دیگه با افاصله یکی دو دقیقه ببینید که نوشته :
 خواب دیدی خیر باشه من تا آخرش میرم من همه ی پل های پشت سرمو خراب کردم تا موفق بشم

خوندن جملاتی از این دست خیلی تاثیر گذاربود البته من بیشتر موقع اذان صبح که بیدار میشدم این کوک ها رو گذاشته بودم وبعدش که پا میشدم معمولا گوشی رو خاموش یا مثله نارنجک پرتابش می کردم یه جایی البته قبلش ضامنشو میکشیدم(بیصداش میکردم) بالاخره یه بلایی سرش می اوردم که یادم نیاد.
راستی بچه ها در مورد ساعت کامپیوتری براتون گفتم؟
فک کنم گفتم اگه تکراری هست زود ازش بگذرید.
همتون میدونید که سر کنکورباید بتوونید مدیریت زمان بکنید و مهم ترین عامل برای مدیریت زمان ساعت دیجیتالی هست یعنی عقربه دار نباشه .مطئنا میدونید که توی کنکور یه ثانبه هم مهم هست شما تابیاید عقربه های ساعت رو از هم کم کنید تاببینید چقدر از وقتتون گذشته یا مونده خودش  کلی وقت گیر و مضر هست. اما یه ساعت ارزون دیجیتالی میتونه نجاتتون بده .اگه تایمر داشته باشه که چه بهتر.
من خودم رفته بودم ساعت بگیرم .از 60 تومن  داشتن به بالا . اما چند جا که گشتم یه ساعت ارزون پیدا کردم از این ساعتایی که سبک نیست بزرگ نیست اما به هر حال دارم میگم دیگهomax گرفتم 7 تومن . هم موندبرام (الان دستم هست) هم خاطره ی خوبی شد برام.
عامل بعدی توی مدیریت زمان نوشتن و برنامه ریزی زمانی هست . که دقیقا روی دفترچه ی سوال باید انجام بدید قبل از اینکه شروع با آزمون ( چه آزمایشی و چه کنکور باید روی دفترچه که نوشته اسم دروس وتعداد وزمان و... هست باید کنارش بنویسید

مثلا میگما این نوشته ها الکی هستش وبا فکرم ننوشتم:

حسابرسی 8:09 تا 8:24 (یک ربع)
زبان 8:25 تا 8:45(20 دقیقه)
باز هم دقت بشه که نوع تنظیم به نوع دفتر چه و میزان زمان بستگی داره همتون میدونید که کنکور 92 و 91 توی 1 دفتر چه بود که به نفع همه ی ما هست .متاسفانه اگه 2 تا دفتر چه بدن و عمومی واختصاصی رو جدا کنند کلی از زمانتون میسوزه چون مطمئننابیشتر شما ها میدونید و میخواید اززمان 90 دقیقه ای تقریبی درس عمومی کم کنید و به جاش تستای تخصصی رو جواب بدید( هیچکی حاضر نیست که 90 دقیقه مثلا روی دوتادرس ریاضی وزبان بمونه )

در نتیجه اگه یک دفتر چه ای بود دقت کنید که درس ریاضی و صنعتی رو حتما فاصله بدید
زبان رو حتما نگاه کنید حتی اگه اصلا زبان نخوندید یا واقعا سخت وحرفه ای طرح شده بود مخصوصا سوالای آخر آخرش(آخر  تخصصی )
اگه بشه وبتونید ریاضی وآمار رو هم جدا کنید خیلی خوب میشه و بینشون یه درس دیگه رو بزنید مثلا زبان یا حسابرسی یا مالی
در ضمن تست ها رو حتما چک کنید هر 10 تا 10 تا که میزنید صبر کنید و بررسی کنید که گزینه ی اشتباهی رو نزنید.
 من توی درس ریاضی حدود 10 تا 12 تست رو نتونستم جواب آخر رو درست بزنم یا بدست بیارم در حالی که مطمئن بودم حدود 70 درصد از سوالای ریاضی وآمار رو بلد بودم ( منفی چهار یا منفی یک چهارم ؟ مطمئنید درست حل کردید؟ دقت کنید.ودقت کنید همتون میدونید که سرعت دوست اشتباه  هست و دقت دوست درست اما همتون باید بین سرعت و دقت و بلدیت تون یه توازنی اعمال کنید که بهینه باشه .

میخوام یه جوکی رو براتون بزارم درمورد راننده تاکسی یادمبندازید شما که فقط میخونید دقت نمیکنید چند تا تله توی متن میذارم تا ببینم کی دقت میکنه؟
آقای پرویز غ:
زبان صفر
ریاضی 55
مالی 53
صنعتی 56
حسابرسی 60
معدل 17.60
رتبه 134
دانشگاه مقطع لیسانس : دانشگاه آزاد قائم شهر
دانشگاه قبولی: روزانه مازندران ( ایشون ذکر کردند که نتونستند روازنه علامه یا تهران قبول بشن)
پشیمونی؟
میگفتند که حفظ کردم و الان چیزی بادم نیست کاش مینوشتم چیزایی که میخوندم رو
یه سخن از داش ولی : قوی ترین ذهن ها هم در مقابل قلم ناتوان است( من تو کلاس هر چی مطرح بشه مینویسم (( میرزا بنویس)) بقیه معمولا نگاه میکنن و کمی از بچه ها گاها نت برداری میکنن.

آقای مجتبی ب :
زبان 4
ریاضی 20
مالی 45
صنعتی 25
حسابرسی 68
معدل کاردانی : 17.56
معدل کارشناسی:18.29
رتبه : 345
غیر انتفاعی آمل وبابل (ظاهرا کاردانی وکارشناسیش این دوتا شهر بوده)

آقای احسان ب:
خواب دیدید خیر باشه بمونه برای هفته بعدها .جو گیر نشید .
 هر هفته یا هر 10 روز یا هر چند روز باید یه آزمون آزمایشی بدبد و فراموش نشه که  تستایی که مربوط به مطالبی هست که خوب بلد هستید رو خوب بررسی کنید و مهم نیست که غلط حل کردید یا درست مهم اینه که تا سر امتحان بتونید بهترین کار رو انجام بدید و الان غلط زدن رو ملاک قرار ندید یا جواب ندادن رو....

نمیدونم جوکه روبگم یا نه . اما میگم .اگه بد بود بخخشید.اما خوب پیش میاد دیگه البته قدیمی شده وخوب یادم نیست.

طرف راننده تاکسی بوده ساعت 2 بامداد داشته دنبال مسافر میگشته که یه پیر مرد رو میبینه وسوارش میکنه وپیر مرد هم عقب میشینه در حالی که کسی جز راننده نبوده . راننده هر چی نگاه میکنه به نظرش این پیر مرد عرفانی و از این جور چیزا میاد ومیشینه سیر پیره مرده رو نگاه میکنه تا میرسن به مقصد و ایشون پیاده میشن و راننده هر چی نگاه میکنه کسی رو نمیبینه وخیلی متعجب میشه که این کجا رفت؟! هر چی دورو اطراف رو نگاه کرد کسی رو ندید وپیاده شد اما باز هم کسی رو ندید .  یکدفعه شروع کرد به گریه کردن که حتما آقا رو دیده اما لیاقت نداشته تا در حین حضور متوجه بشه وهای هی گریه میکنه ومدت ها بابتش غصه میخوره . اما بعد هشت نه ماه توی مسیری داشته میرفته که همون مرد رو میبینه در جا ترمز میزنه ومیره دست بوسی و میگه مولا  ببخشید من شما رو نشناختم  آقا شرمنده شمام و.....
خلاصه پیر مرد برمیگرده میگه شما کی هستی؟  مولا کی هستش دیگه ؟میگه سرور من چند ماه پیش نصفه شب شما رو سوار تاکسی کردم بعد پیاده که شدید غیب شدید. بعد پبرمرده با عصا میفته دنبالش که جا بهتر پیدا نکردی منو پیاده کنی؟ میدونی چقد حرص خوردم ؟
منو دقیقا روی درپوش فاضلاب پیاده کردی که درپوشش نبود افتادم داخلش تا شیش ماه دست وپام تو گچ بود .....

راستی بچه ها یه کاری قراره انجام بدیم که قراره یکی از بچه ها زحمتشو بکشه .معلوم نیستش  چطوری .اما شما فکر کنید یه چیزی بیشتر از یک فصل هست .حالا حدسش  با شما ...
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 152
    • حسابداري و حسابرسي فردوس
  • دانشگاه: دانشگاه فنی و حرفه ای
« پاسخ #486 : نوامبر 22, 2013, 18:41:30 »
ممنون
اشتباهات:
بادم نیست
آزمون آزمایشی بدبد

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #487 : نوامبر 22, 2013, 19:34:47 »
غلط تایپی که اشتباه نیست اینا از چاپخونه هست . من چیکاره بیدم !
منظورم چیز دیگه ای هستش. کلا بیخیال . مرور کنید .درساتونو .بهتره  ;)

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #488 : نوامبر 22, 2013, 19:47:59 »

راستی بچه ها یه کاری قراره انجام بدیم که قراره یکی از بچه ها زحمتشو بکشه .معلوم نیستش  چطوری .اما شما فکر کنید یه چیزی بیشتر از یک فصل هست .حالا حدسش  با شما ...
[/quote]
سلام 
آقا محمد اگه كمكي از دست ما برمياد بگيد .نميدونم چكار ميخوايد انجام بديد ولي ميدونم هميشه فكرهاي خوبي داريد پس منتظر يه اتفاق خوب تو سايت هستيم 

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #489 : نوامبر 22, 2013, 19:57:33 »
جوكتون روالان توخونه تعريف كردم يه عالمه همه خنديديم  ;D ;D ;Dبيچاره پيره مرده

آفلاین hossein jafari

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 7
  • دانشگاه: پیام نور هادی شهر
« پاسخ #490 : نوامبر 22, 2013, 21:51:12 »
[/quote
سلام . آقای حسین جعفری میشه سوالای کنکور 92 که تو این کتاب هست به همراه پاسخ تشرشحیشون برامون بذارید؟ممنون میشم

سلام .متاسفانه کنکور 92 توی این کتاب نیست ولی لینک پاسخ تشریحش را تو بیام میفرستم.

آفلاین fatemeh_e

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 5
  • دانشگاه: دانشگاه آزاد
« پاسخ #491 : نوامبر 22, 2013, 23:27:34 »
پاسخ تشریحی درس ریاضی و آمار تو سایت "کنکور حسابداری" هستش.

konkur-hesabdari.ir/?p=44

آفلاین mahdis 1991

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #492 : نوامبر 22, 2013, 23:45:23 »
من استرس گرفتم اماهنوز درجا نزدم! اخه میدونید چیه من همش بیشتر وقتمو صرف مرور خونده های قبلیم میکنم نمیخوام یادم برن پارسال هیچی سر کنکور یادم نبود ... بگذریم یه سوال ساده ی ریاضی دارم مال 88 هستش از حد:
lim x- √(x+2) /ghadre motlaghe x2-4
2→x
این حد سادست و مبهم صفر صفرم هستش اما حد راستش میشه 3 تقسیم بر 16
ولی حد چپش منفی 3 تقسیم بر 16، حالا تو سوال نگفته حد چپ اما گزینه زده منفی 3 تقسیم بر 16! خلاصه ما چیکار کنیم؟؟؟؟
« آخرين ويرايش: نوامبر 22, 2013, 23:47:04 توسط mahdis 1991 »

آفلاین mahdis 1991

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #493 : نوامبر 22, 2013, 23:54:24 »
حل:
صورت و مخرج ضرب در

((x+√(x+2)/(x+√(x+2)
میشود و ساده شدش میشه:
((x+1)/(x+2)(x+√(x+2)
x→2
(البته با در نظر گرفتن اینکه x به سمت بیشتر از 2 میل کنه و قدر مطلق x2-4 بصورت (x-2)(x+2) بدون ضریب منفی نوشته بشه من میخوام بدونم چرا باید حد چپش رو بگیریم
« آخرين ويرايش: نوامبر 22, 2013, 23:58:34 توسط mahdis 1991 »

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 152
    • حسابداري و حسابرسي فردوس
  • دانشگاه: دانشگاه فنی و حرفه ای
« پاسخ #494 : نوامبر 23, 2013, 09:00:27 »
من استرس گرفتم اماهنوز درجا نزدم! اخه میدونید چیه من همش بیشتر وقتمو صرف مرور خونده های قبلیم میکنم نمیخوام یادم برن پارسال هیچی سر کنکور یادم نبود ... بگذریم یه سوال ساده ی ریاضی دارم مال 88 هستش از حد:
lim x- √(x+2) /ghadre motlaghe x2-4
2→x
این حد سادست و مبهم صفر صفرم هستش اما حد راستش میشه 3 تقسیم بر 16
ولی حد چپش منفی 3 تقسیم بر 16، حالا تو سوال نگفته حد چپ اما گزینه زده منفی 3 تقسیم بر 16! خلاصه ما چیکار کنیم؟؟؟؟
ببخشید ، قصد اینو ندارم که بخام ضایعتون کنم ولی میخام بگم که بیشتر دقت کنید و شایدم منبعی که مطالعه می کنید اشتباه تایپی داره که اصلاحش کنید

« آخرين ويرايش: نوامبر 23, 2013, 09:05:26 توسط AminBamdad »

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #494 : نوامبر 23, 2013, 09:00:27 »

Tags: