الهام خانم:
حرف شما متین.باید اساسی مطالعه کنیم.ولی به نظرتون آیا در این زمان باقی مونده و با سرعت دوستان صلاحه که اینجوری پیش بریم
به نظر من باید جوری بخونید که بتونید تست بزنید.قرار نیست مسئله حل کنید که میخاین روی تمامی مطالب تسلط کامل داشته باشید
باید اساسی مطالعه کنید .
بله باید اهسته وپیوسته پیش برید این رسم زندگی هست رسم طبیعت هست رسم افرینش هست که در همه کار باید میانه روی کنیم.
راستی الان که دارم تایپ میکنم همشهری اقای ولی برنز کشتی رو گرفت . اسم کشتی گیرا رو هم نمیدونم. ببینید چقد مدته که تلویزون نمیبینم. خودتون درک کنید.
پس سعی کنید منطقی باشید. خوندن هم ی کتابا به صورت کامل هیچ فایده ای نداره ومطمئنن ضرر زیادی رو سر کنکور مواجه میشید . بعد اینکه کارنامه ها رو توی سابت سنجش دیدید یعنی دقیقا خرداد 93 میفهمید من چی میگفتم.
کم بلد باشید وهمون مقدارو درست جواب بدید مثلا 5تا مالی بزنید ودرست (فقط فصل تلفیقی )
بیشتر از من به مالی جواب دادید که 18 تا تست رو توس 8تا15 دقیقه جواب دادم اونم چند بار و فقط 16 درصد زدم! همچنید درس ریاضی که همشو خوندم وهمینطور بد عمل کردم چون خونده بود میگفتم حتما باید بزنم و شد انچه که نباید میشد....
صد درصد تست زتی باید انجام بشه . مگه نگفتم کتاب تستای کرمی رو بگیرید (2000) تست رو پس برای چی گفتم؟
واسه گرفتن لقه ی چهاپایه خونه تون نگفتم که !
یا گذاشتن توی یخچال!
درسایی که تست کم دارید توی سایت صمیمیت با زبان حسابداری تست هست یعنی نمونه سوال 6-7 دوره ازمون ازمایشی هست دانلود کنید و چهار چوب سوالا رو بفهمید.ازمونای ازمایشی که شروع شد کسایی که توی تمام ازمونا ثبت نام کردن زحمتبکشند سوالا رو آپلود کنند و لینکشو برا دوستان بذارند. تا سطح علمی خودشونو با بچه های سایت بسنجند.
یادم اون اوایل که سوالارو دانلود میکردیم یه نفر خانم حدودا میانگین 65-70 درصد یا بیشتر گفته بود که درصدام شده و لی کنکور رتبش تقریبا از دوبرابر من هم بیشتر شده بود چون من میانگین ازمونای ازمایشی ای که دانلود کردمو از 20 به 44 رسوندم . اما ایشون ظاهرا درجا زدن...
تسلط کامل صرفا برای سرفصلای مهم که توی سایت خودتون مطرح کرده بدید یا توی یکی از پست ها گفته بوم.