نویسنده موضوع: تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93  (دفعات بازدید: 428005 بار)

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
پاسخ : تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93
« پاسخ #330 : سپتامبر 17, 2013, 22:03:36 »
الهام خانم:
حرف شما متین.باید اساسی مطالعه کنیم.ولی به نظرتون آیا در این زمان باقی مونده و با سرعت دوستان صلاحه که اینجوری پیش بریم
به نظر من باید جوری بخونید که بتونید تست بزنید.قرار نیست مسئله حل کنید که میخاین روی تمامی مطالب تسلط کامل داشته باشید

باید اساسی مطالعه کنید .
بله باید اهسته وپیوسته پیش برید این رسم زندگی هست رسم طبیعت هست رسم افرینش هست که در همه کار باید میانه روی کنیم.
راستی الان که دارم تایپ میکنم همشهری اقای ولی برنز کشتی رو گرفت . اسم کشتی گیرا رو هم نمیدونم. ببینید چقد مدته که تلویزون نمیبینم. خودتون درک کنید.

پس سعی کنید منطقی باشید. خوندن هم ی کتابا به صورت کامل هیچ فایده ای نداره ومطمئنن ضرر زیادی رو سر کنکور مواجه میشید . بعد اینکه کارنامه ها رو توی سابت سنجش دیدید یعنی دقیقا خرداد 93 میفهمید من چی میگفتم.

کم بلد باشید وهمون مقدارو درست جواب بدید مثلا 5تا مالی بزنید ودرست (‌فقط فصل تلفیقی )

بیشتر از من به مالی جواب دادید که 18 تا تست رو توس 8تا15 دقیقه جواب دادم اونم چند بار و فقط 16 درصد زدم! همچنید درس ریاضی که همشو خوندم وهمینطور بد عمل کردم چون خونده بود میگفتم حتما باید بزنم و شد انچه که نباید میشد....

صد درصد تست زتی باید انجام بشه . مگه نگفتم کتاب تستای کرمی رو بگیرید (2000) تست رو پس برای چی گفتم؟
واسه گرفتن لقه ی چهاپایه خونه تون نگفتم که !
یا گذاشتن توی یخچال!

درسایی که تست کم دارید توی سایت صمیمیت با زبان حسابداری تست هست یعنی نمونه سوال 6-7 دوره ازمون ازمایشی هست دانلود کنید و چهار چوب سوالا رو بفهمید.ازمونای ازمایشی که شروع شد کسایی که توی تمام ازمونا ثبت نام کردن زحمتبکشند سوالا رو آپلود کنند و لینکشو برا دوستان بذارند. تا سطح علمی خودشونو با بچه های سایت بسنجند.

یادم اون اوایل که سوالارو دانلود میکردیم یه نفر خانم حدودا میانگین  65-70 درصد یا بیشتر گفته بود که درصدام شده و لی کنکور رتبش تقریبا از دوبرابر من هم بیشتر شده بود چون من میانگین ازمونای ازمایشی ای که دانلود کردمو از 20 به 44 رسوندم . اما ایشون ظاهرا درجا زدن...

تسلط کامل صرفا برای سرفصلای مهم که توی سایت خودتون مطرح کرده بدید یا توی یکی از پست ها گفته بوم.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #331 : سپتامبر 17, 2013, 22:12:45 »
اولا اینکه این ترس تا اندازه ای خوبه. در حد 30% بقیه اش استرس زیادی میاره
اون 30% هم باید باعث بشه که برید پای درس بشینید
اول برید تست هارو نگا کنید ببینید توی چه مسایلی سوال اومده. بعد برید همون قسمت هارو بخونید
مثلا برای تلفیقی محاسبه سرقفلی و سهم اقلیت و سود معاملات درون گروهی مهم هست
برید فقط این دو قسمت رو بخونید

با مقداری استرس موافقم. اما بقیشو باید مدیریت کنید.
در این مورد تست ها رو نگاه کنید خوب نیست .مگه سر کنکور اول میان تستارو بهتون نشون میدن بعد میگن برین بخونین بعد بیاید جواب بدید؟
وقتی یه فصلو جامع  شامل و کامل ورافع خوندید برید تست بزنید بعد ببینید کدوم مباحث رو باید بهتر مطالعه میکردید.
این موضوع باعث میشه که خود بزرگ بین نشید و نگید ا من که همه ی تستا رو میتونم بزنم پس هیچی.
ولی اگه بعد خوندن برید روی تستا و اگهاگه  موفق نشید  مجبورید با دقت تر بخونید و می فهمید که باید بیشتر زحمت بکشید.
بازم نظرات شخصیمه .
سعی نکنید الان بشینید تجربه  کنید.تجربه را نباید تجربه کرد.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #332 : سپتامبر 17, 2013, 22:19:28 »

موافقم این شیوه درس خوندن خیلی لذت بخشم هست من تو پیام نور همینطوری درس میخوندم اما نمیدونم چرا واسه کنکور فک کردم باید کله ریزه مطالب رو بخونم  :-X درس مباحث جاریو یکروزه از رو تستاش خوندم (قبلش اصلا نخونده بودم )تمام تستی بود شدم 19
[/quote]

مگه سرفصلای مهم رو مشخص نکردیم؟
من نمیخوام شما هی تجربه های بد کسب کنین.
این روش صرفا به درد دانشگاه ازاد میخوره.
در مورد سراسری حق ندارید سرو ته عمل کنید. برای شناختن چارچوب ها باید برید سایت اقای بامداد.
یا برگردید به یکی از پست هام توی همین تالار گذاشتم برید بخونین فصل که مشخص شد بخونینش کم وزیادش نکنید . ضررش نمیخوام توی چشماتون بره.

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #333 : سپتامبر 17, 2013, 22:20:51 »
منم پارسال دقیقا اینطوری بودم اما دیگه نمیخوام اینطوری بشه اگه امسال نتونم بخونم خداییش ضایع میشم تازه قراره مثلا سرکارم برم :'( خدایااا خداوندا کمـــــــــــــــــــــــک کن

اینقد دنبال حواشی نباشید. کم کم میتونین طی سه هفته تا 4 هفته خودتونو با برنامه وفق بدید . بعدش این شما هستید که توی برنامه مناسب  جا افتادید و بقیش دست خدتون هست.

خدا که میگه از تو حرکت از من برکت. ایشالا که خدا حق رو به همه ی کسایی که زحمت بیشتری کشیدن میده.

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #334 : سپتامبر 17, 2013, 22:30:19 »
سلام. من امروز رفتم دانشگاه .یکی از همکلاسیامو دیدم .رتبه 194. روزانه قبول  شده
درصداش و اطلاعاتش ه حتما به دردتون میخوره:
زبان 0
این یکیرو الگو قرا ندید ببینید زبان چطوری مو نجات داد. بعد عبرت بگیرید.
ریاضی 40.83
مالی 53.30
صنعتی 35
حسابرسی 73
معدل 15.77
 مقطع لیسانس رو در دانشگاه غیر انتفاعی  ادیب ساری

آفلاین mahdis 1991

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 23
  • دانشگاه: pnu
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
« پاسخ #335 : سپتامبر 18, 2013, 13:23:53 »

موافقم این شیوه درس خوندن خیلی لذت بخشم هست من تو پیام نور همینطوری درس میخوندم اما نمیدونم چرا واسه کنکور فک کردم باید کله ریزه مطالب رو بخونم  :-X درس مباحث جاریو یکروزه از رو تستاش خوندم (قبلش اصلا نخونده بودم )تمام تستی بود شدم 19

مگه سرفصلای مهم رو مشخص نکردیم؟
من نمیخوام شما هی تجربه های بد کسب کنین.
این روش صرفا به درد دانشگاه ازاد میخوره.
در مورد سراسری حق ندارید سرو ته عمل کنید. برای شناختن چارچوب ها باید برید سایت اقای بامداد.
یا برگردید به یکی از پست هام توی همین تالار گذاشتم برید بخونین فصل که مشخص شد بخونینش کم وزیادش نکنید . ضررش نمیخوام توی چشماتون بره.
[/quote]
به درد پیام نورم میخوره ..راستش اقا محمد من دیروز با خودم فک کردم که واقعا واسه کنکور نمیتونم سرو ته بخونم چون تسلط کامل میخواد مرسی که این موضوع رو گوشزد کردین من میخوام امسال فقط سرفصلای مهم رو بخونم . واسه صنعتی رو میشه بگید کدومان؟
« آخرين ويرايش: سپتامبر 18, 2013, 13:27:00 توسط mahdis 1991 »

آفلاین mahdis 1991

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 23
  • دانشگاه: pnu
« پاسخ #336 : سپتامبر 18, 2013, 14:31:54 »

به درد پیام نورم میخوره ..راستش اقا محمد من دیروز با خودم فک کردم که واقعا واسه کنکور نمیتونم سرو ته بخونم چون تسلط کامل میخواد مرسی که این موضوع رو گوشزد کردین من میخوام امسال فقط سرفصلای مهم رو بخونم . واسه صنعتی رو میشه بگید کدومان؟
وای خدایا این سایت و امکاناته کمش دیوونم کرده چرا نمیشه بیشتر از یبار ویرایش کرد؟!
سوالمو پس میگیرم از سایت acctg.ir سر فصلای با اهمیتو خودم گرفتم

آفلاین fatemeh_e

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 5
  • دانشگاه: دانشگاه آزاد
« پاسخ #337 : سپتامبر 18, 2013, 18:55:38 »
اول سلام به همگی و یه خسته نباشید جانانه و خداقوت به محمد آقا که خالصانه تجربیات شونو در اختیار ما گذاشتن. :)

من از دیروز تا حالا وقت گذاشتم و تمامی پستهای این تاپیک رو خوندم.اگه خدا بخواد میخوام به طور جدی تو این چند روزه شروع کنم واسه خوندن.البته قبلا جسته گریخته بعضی از سرفصلها رو خوندم ولی تقریبا یادم رفته.بگذریم...
طی تحقیقاتی که قبلا انجام داده بودم کتابای مرور جامع رو به عنوان منبع اصلی درنظر گرفته بودم ولی حالا که دیدم محمد آقا از کتابای مدرسان شریف هم راضی هستن راستش دودل شدم.آخه مزیتی که کتابای شریف داره اینه که تقریبا حجمش نصف کتابای مرورجامع هستش و با اینکه کتابای مرور جامع واقعا کاملن ولی مطالبش خیلی تکرارشده وبعضی از جاها خسته کنندست.حالا موندم چکارکنم و به نظر شماها و البته محمدآقا ، کتابای مدرسان در حدی هست بشه سوالای کنکور رو جواب داد؟؟؟؟

و یه سوال محمد آقا علت اینکه شما مالی رو نتونستی در کنکور خیلی خوب بزنی چی بود؟؟آخه تسلطت خیلی خوب بوده که.
البته نظراتتو کامل خوندم ولی جوابمو پیدا نکردم.

مرسی از همگی :D  :D

آفلاین fatemeh_e

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #338 : سپتامبر 18, 2013, 21:42:51 »
ببخشید ممنون میشم جواب منو بدین.

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #339 : سپتامبر 18, 2013, 22:09:02 »
اول سلام به همگی و یه خسته نباشید جانانه و خداقوت به محمد آقا که خالصانه تجربیات شونو در اختیار ما گذاشتن. :)

من از دیروز تا حالا وقت گذاشتم و تمامی پستهای این تاپیک رو خوندم.اگه خدا بخواد میخوام به طور جدی تو این چند روزه شروع کنم واسه خوندن.البته قبلا جسته گریخته بعضی از سرفصلها رو خوندم ولی تقریبا یادم رفته.بگذریم...
طی تحقیقاتی که قبلا انجام داده بودم کتابای مرور جامع رو به عنوان منبع اصلی درنظر گرفته بودم ولی حالا که دیدم محمد آقا از کتابای مدرسان شریف هم راضی هستن راستش دودل شدم.آخه مزیتی که کتابای شریف داره اینه که تقریبا حجمش نصف کتابای مرورجامع هستش و با اینکه کتابای مرور جامع واقعا کاملن ولی مطالبش خیلی تکرارشده وبعضی از جاها خسته کنندست.حالا موندم چکارکنم و به نظر شماها و البته محمدآقا ، کتابای مدرسان در حدی هست بشه سوالای کنکور رو جواب داد؟؟؟؟

و یه سوال محمد آقا علت اینکه شما مالی رو نتونستی در کنکور خیلی خوب بزنی چی بود؟؟آخه تسلطت خیلی خوب بوده که.
البته نظراتتو کامل خوندم ولی جوابمو پیدا نکردم.

مرسی از همگی :D  :D

سلام . یه نکته مهم سعی کنبد هر دوهفته یه بار مجددا این چندصفحه رو نگاه کنید مطمئن باشید مطالبی  هست که صرفا با مواجه شدن بهش میتونبد برای راه حلش بگردید که مطمئنن من در حد راهکارهای خودم توی این چند صفحه نوشتم.
صرفا تجربه های شخصی بوده و گاها از دوستان نقل قول که میکنم حتمابهشون اشاره میکنم.

در مورد مدسان توی مطلب بعدیم جواب میدم.

نمیخوام دلیل تراشی کنم .اگه وقت شد درصدایی که کنکورای سراسری رو وقتی به صورت ازمایشی میدادمو میذارم تا یه شاخص باشه براتون وبتونید خودتونو بسنجید.در مورد مالی من چند تا مشکل قبل کنکور یعنی از 40 روز کارداشته کنکوربدم پشت هم برام پیش اومد که تاثیر  زیادی روم داشت
1-40روز قبل کنکورم داییم فوت کردند(تقریبا).
2-برای معافیت پزشکیم در حدود 30ساعت تحت نظر بودم و نباید میخوابیدم یه جورایی شکنجه روحی شدم تمام مطالب کنکورو فراموش کردم. در حدود سه هفته قبل کنکور
3-به علت همون بیماری که معاف شدم قرص ناماسب مصرف میکردم که الان حدود 2 ماهه که متوجه شدم قرص قبلیم  منو خواب الود میکرده

من در مالی به تبحری رسیده بودم که فکر میکنم طی  8تا15 دقیقه به 18 تا سوالش پاسخ دادم. دلیل اشتباهم هم این بود که چون کلشو خوندم قصد داشتم همه رو بزنم .در حالی که بازددن 8 تاتست درست یا 7 تا درست( من 7 تا درست زدم 11 تا غلط)قطعا روازنه قبول میشدم. حتی میتونستم به شبانه سایر دانشگاهای تهرن هم فکر کنم.

من از رتبم راضی هستم و مطمئن هستم تقدیر من این بوده و بار ها بابت این موضوع گفتم الحمدالله رب العالمین .امیدوارم همه بچه های سیت به حقشون بسن

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #340 : سپتامبر 18, 2013, 22:47:05 »

lo

چهارشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۲:۲

aghaye mohamad mahdi man raftam be link ke gozashti ham sar zadam ehsas mikonam dari tablighate modaresan ro mikoni bi ensafie bazi harfat ketabaye modaresan hich vaght kamel nist age kasi vaghte kamtari dare behtare noravesh bekhone ta inke modaresan bekhoune

محمد مهدی به lo

چهارشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۶:۱۲

سلام. من نظراتمو میگم. به کسی دستور نمیدم. به همون خدا قسم میخورم هیچ منافعی از هیچ کسی برام نداره. رتبه 228 پکیج مدرسان همکلاسیم توی دانشگاه بابلسر بسیار راضی
رتبه 194 همکلاسیم کتابای امار وریاضی بسیار راضی
رتبه 322 خودم واقعا راضی.
رتبه 169 آقای حسین ح درس ریاضی مدرسان در کنار رنجبران مطالععه کردند.
در ضمن تازه فقط 4 نفر از همکلاسیامو دیدم اینایی که صحبت کردیم همه از مدرسان راضی بودند.من نمیدونم وقتی رتبه 19 که آملی هم هستند و همشهری من و ماهان رفتند نظرشون چیه. اما هر کسی که بتونه کمکی باشه من ازش میپرسم ودر تالار حسابداری تساوی قرار میدم.

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 98
  • دانشگاه: بيام نور
« پاسخ #341 : سپتامبر 18, 2013, 23:24:04 »
الهام خانم:
حرف شما متین.باید اساسی مطالعه کنیم.ولی به نظرتون آیا در این زمان باقی مونده و با سرعت دوستان صلاحه که اینجوری پیش بریم
به نظر من باید جوری بخونید که بتونید تست بزنید.قرار نیست مسئله حل کنید که میخاین روی تمامی مطالب تسلط کامل داشته باشید
سلام آقاي بامداد
حرف شما درسته وخودمم بهش اعتقاد دارم ولي منظورمن ازاينكه ميگم اساسي بخونيم اين هست كه خوب بخونيم هرچي رو ميخونيم ياد بگيريم وتا يادش نگرفتيم مطب رو رهانكنيم درست نيست زماني رو صرف كنيم ولي بيهوده ازدستش بديم وچيزي ياد نگيريم اگه  يه مبحث كه ميدونيم زياد ازش سوال مياد رو بخونيم وتستهاشو زديم ولي احساس مكنيم هنوز تسلط كافي نداريم چه اشكالي داره وقت بذاريم دوباره تستشو بزنيم بنظرتون اينجوري بهتره يا اينكه اون مبحث رو رها كنيم و بريم فصل بعد؟
از قديم گفتن" دير رسيدن بهتر از هرگز نرسيدن است" البته نه فكر كنيم بايد وقتمون رو بيهوده تلف كنيد چون طبق گفته ي آقاي بامدادصلاح نيست زمان رو  از دست بديم وبه قول معروف "وقت طلاست" .
"پس بايد در كوتاهترين زمان با بهترين روشهاي يادگيري مهم ترين سرفصلها ي كنكور رو ياد بگيريم"  ;D
اين جمله آخري رو خودم  تنهايي گفتم  :o :o :o

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #342 : سپتامبر 19, 2013, 00:06:03 »
در مورد اصرازم روی مدرسان بگم .
دیدین این جوکایی که برای مدرسان ساختن ؟
یعنی من اون ادمی ک با این شیوه داره باعث میشه که خدای نکرده برن کتابایی بگریرن که مناسب نباشه رو نه تو این دنیا نه ت اون دنیا حلال نمیکنم. از همین تخته سفید اعلام میکنم . مهم نیست از چه کتابی خوندین لطفا بیاین اینجا اعلام کنین و بگین تا بچه های تالار بتونن با کتابای مناسب بخونن دیگه وقت زیادی نیست که هی بخوان منبع عوض کنن. دیگه باید احساس کنین که زنگ رقابت زده شده. هر چی سوال دارین بپرسین. توی برگه بنویسین سر فرصت بایین توی تاتر بپرسین به هم جواب بدین. من اگه بلد نباشم از هفته بعد که کلاس دارم میپرسم از بچه ها ی دیگه.
اطلاعات از رتبه 135و 228 به رودی در تالار قرار داه میشه حد اکثر تا اولین فرصتی که کارنامشونو بهم بدن.
امام علی میگه زکات دانش اموزش ان به دیگرن ات ما علم نداربم اما شما که خوب میخونین هوای هم رو داشته باشین به شخصه تجربه کردم .وبارها گفتم .اگه عمل نکردید به پای خودتون اما توی تالار حتما از هم سوال درسی بپرسید همدیگرو به چالش بکشبد صرفا تنهایی خوندن لازم هست اما برای روزانه کافی نیست...

دیروز رفتم دانشگاه تا برای اولین بار بریم کلاس.
کلاس تشکیل نشد .
اما مهمترین چیز لذتی بود که من داشتم دیگه مطمئن بودم که این کابوس نه ماه انتظار برای جواب ارشد تموم شده دیگه از این قیف دردناک رد شدم و شدم یه دانشجوی ترم یک ارشد واقعا از هر لذتی بالاتر هست تا به جایی که خیلی براش زحمت کشیدی برسی. امیدوارم سالم سلامت ارام ومتمرکز باشیدودر زمان استراحتتون ذکر بگید تا تمرکزتون بیشتر بشه. از این متن ها و  خط ها  ساده نگذرید یه چیزایی هیت که باید عمل کنید تا نتایج وتاثیراتشو ببینید....

آفلاین fatemeh_e

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #343 : سپتامبر 19, 2013, 00:11:27 »
خیلی ممنون محمدآقا از جواب کاملتون .

ببخشید اگه ناراحت شدین . خدای نکرده قصد فضولی نداشتم . مطمئن باشین رفتن به دانشگاه سراسری آرزوی همه ماست حال چه شبانه و چه روزانه.از جمله خودم.شما تونستین که این سد رو بشکنین و ایشالا مزد زحماتهاتونو در آزمون دکترا میگیرین.

موفق باشین

آفلاین hosein1987

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 49
  • دانشگاه: غیر انتفاعی
« پاسخ #344 : سپتامبر 19, 2013, 11:39:44 »
سلام به همه دوستان عزیز.امیدوارم حال همگی خوب باشه.
دوست عزیزم محمد داره رایگان و بدون هیچ نفع شخصی تجربیاتشو در اختیار سایر دوستان می ذاره.خطابم به دوستیه که خودشون رو lo معرفی کردن به نظر شما مدرسان نیازی به تبلیغ در این سایت داره؟
این همه آگهی که از تلویزیون پخش میشه یا کاتالوگها و بروشورها یا بردهای تبلیغاتی که در سطح خیلی از شهرها نصب شده کافی نیست؟
به نظر شما ایشون چه نفعی می برن؟آیا غیر از اینه که داره اینجا وقت می ذاره و به دوستاش کمک می کنه اونم وقتی که می تونه صرف کار دیگه ای کنه.من لا اقل دو روز یک بار به تالار سر می زنم و هر جا لازم باشه نظر میدم ولی محمد این قدر خوب راهنمایی می کنه که لازم نمی بینم حرفی بزنم.ایشون تجربه بالایی دارن پس دوستانی که قصد دارن برای ارشد 93 تلاش کنن از این تجربیات استفاده کنند.این چند ماه باقیمانده هم خیلی سریع می گذره پس خوب بخونید
محمد فقط نظرشو گفت.اگه اشتباه نکنم دوست عزیزمون lo روزانه ارومیه قبول شدن شاید ایشون از مدرسان استفاده ای نکردند.
من رتبه 169 آوردم و روزانه باهنر کرمان که انتخاب اولمم بود قبول شدم.من کتاب ریاضی مدرسان شریف رو خوندم.کتاب چاپ 90 به بعد کتاب کامل و مفیدیه.اگه در کنار رنجبران خونده بشه خیلی خوبه.من در کنکور به 19 سوال ریاضی جواب دادم که اگه اشتباه نکنم همش درست بود و اگه درصد ریاضیم کم اومد فقط به خاطر امار بود که نشد خوب جواب بدم.
پکیج کامل مدرسان رو ندیدم برای همین نمی تونم در مورد همه کتاباش نظر بدم اما کتاب ریاضی و آمارش خوبه.
موفق باشید

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #344 : سپتامبر 19, 2013, 11:39:44 »

Tags: