سلام اقا محمد
واسه ی زبان تخصصی سوالات کنکور ازاد رو نیاز بخونیم ؟ (منظورم سولاتیه که به صورت درک مطلب نیستند.)
من هر چی سعی میکنم زبان رو تو برنامم داشته باشم فرصت نمیشه..... سوالای زبان تخصصی امسال رو بررسی کردم به نظرم خیلی ساده بودن خصوصا با تکنیکها به راحتی به جواب میرسید (ولی شنیدم سوالای امسال این طور ساده بوده!) به نظرتون اگه از مهر شروع کنم کافی نیست؟
سلام .راستش من خسته شدم از بس به بچه ها میگم زبان بخونین.البته تازه از سرکاراومدم خسته هم هستما!!
ولی ای کاش سوالای امسالو بررسی نمی کردین. همیشه سعی کنین سوالای دو کنکور اخیرو نه نگاه کنین و نه بررسی چون خودتون برای فهمیدن سطح پیشرفتتون در چند مدت بعدی باید با استفاده از سوالای کنکور92و90 خودتونو محک بزنین.
سوالای کنکور 91 رو اصلا نگاه نکنین چون هیچ ربطی به این نداره که چقدر بخونین. اصلا برای حل کردن طراحی نشده بود.
فقط سعی کردن برای داشتن زبان توی برنامتون کافی نیست . از همین امروز باید زبانو بخونید.نه کافی نیست. زودتر شروع کنید.
زبان تخصصی آزاد فقط لغاتشو بخونید. لازم نیست سوالاتو حل کنید. بسیار کم پیش میاد که سوالای حل کردنی بدن.(مثله زبان ازاد)