نویسنده موضوع: تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93  (دفعات بازدید: 427861 بار)

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 152
    • حسابداري و حسابرسي فردوس
  • دانشگاه: دانشگاه فنی و حرفه ای
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
اینم یه نمونه از یک هفته و یک ماه در یک فایل اکسل:

http://uploadtak.com/images/r199_nemone.xlsx

http://uploadtak.com/images/r199_nemone.xlsx

درسته بقیه تجمعی هستند.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
زبان عمومی یا تخصصی؟

سلام بچه ها . یادمه وقتی از نفر اول سال 90 مشاوره میگرفتم .
البته چون دانشگاه تهران درس می خوند زبانش خیلی خوب بود. و مثله ما نبود.
 میگفت من فقط نمونه سوالای کنکورهای گذشته مربوط به زبان و لغاتشو می خوندم.
 منظورم اینه فعلا  کتاب زبان اگه نبود میشه برای شروع هم که شده با لغاتی که یک باز ذکر کرده بودم بار دومم ذکر میکنم توی تالار گفتگوی حسابداری وحسابرسی .g میتونین فایلی پر از لغات تخصصی و معنیشونو پیدا کنین.
+ نمونه سوالای کنکور مخصوصا قسمت زبان تخصصیش.
 یعنی با خوندن درک مطلب ها وپیداکردن لغات سخت و معنی کردن از دیکشنری و یا پرسیدن از بقیه ی بچه های تالار میتونین به هم کمک کنین. من تکنیکای پاسخ به درک مطلبو میدونم اما الان بهتون نمیگم. هر وقت مطمئن شدم که شروع کردین به خوندن و بعد از اتمام لغات تخصصی باز هم نمیتونین به سوالا جواب درست بدید راهنمایی هارو بهتون میگم.
البته باید این نکته رو بگم که تموم سوالای تخصصی زبان مربوط میشه به همین دروس حسابداری ما. مثلا توضیحاتی در مورد موجودی کالا میده و چند تا سوال می پرسه. یا یه سوال از استهلاک میده باید حساب کنید به زبان انگلیسی البته!
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین nasim-esf

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 32
  • دانشگاه: دانشگاه اصفهان
سلام اقا محمد
واسه ی زبان تخصصی سوالات کنکور ازاد رو نیاز بخونیم ؟ (منظورم سولاتیه که به صورت درک مطلب نیستند.)
من هر چی سعی میکنم زبان رو تو برنامم داشته باشم  فرصت نمیشه..... سوالای زبان تخصصی امسال رو بررسی کردم  به نظرم خیلی ساده بودن خصوصا با تکنیکها به راحتی به جواب میرسید (ولی شنیدم سوالای امسال این طور ساده بوده!) به نظرتون اگه از مهر  شروع کنم کافی نیست؟

آفلاین hoseyndon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 6
  • دانشگاه: آزاد
با سلام خدمت دوستان
حدود یه ماهی میشه که مطالبتون رو دنبال میکنم. ولی از اونجا که زیاد اهل ورود به این مباحث نیستم ترجیح دادم سکوت کنم. ولی میخوام از این به بعد در کنارتون باشم. من حدود یه ماهه که دارم میخونم. مالی و صنعتی و حسابرسی مروری جامع میخونم. مالی تقریبا نصف 2 جلد و صنعتی تقریبا جلد 1 رو تموم کردم.

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
سلام اقا محمد
واسه ی زبان تخصصی سوالات کنکور ازاد رو نیاز بخونیم ؟ (منظورم سولاتیه که به صورت درک مطلب نیستند.)
من هر چی سعی میکنم زبان رو تو برنامم داشته باشم  فرصت نمیشه..... سوالای زبان تخصصی امسال رو بررسی کردم  به نظرم خیلی ساده بودن خصوصا با تکنیکها به راحتی به جواب میرسید (ولی شنیدم سوالای امسال این طور ساده بوده!) به نظرتون اگه از مهر  شروع کنم کافی نیست؟

سلام .راستش من خسته شدم از بس به بچه ها میگم زبان بخونین.البته تازه از سرکاراومدم خسته هم هستما!!
ولی ای کاش سوالای امسالو بررسی نمی کردین. همیشه سعی کنین سوالای دو کنکور اخیرو نه نگاه کنین و نه بررسی چون خودتون برای فهمیدن سطح پیشرفتتون در چند مدت بعدی باید با استفاده از سوالای کنکور92و90 خودتونو محک بزنین.

سوالای کنکور 91 رو اصلا نگاه نکنین چون هیچ ربطی به این نداره که چقدر بخونین. اصلا برای حل کردن طراحی نشده بود.

فقط سعی کردن برای داشتن زبان توی برنامتون کافی نیست . از همین امروز باید زبانو بخونید.نه کافی نیست. زودتر شروع کنید.
 زبان تخصصی آزاد فقط لغاتشو بخونید. لازم نیست سوالاتو حل کنید. بسیار کم پیش میاد که سوالای حل کردنی بدن.(مثله زبان ازاد)

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
با سلام خدمت دوستان
حدود یه ماهی میشه که مطالبتون رو دنبال میکنم. ولی از اونجا که زیاد اهل ورود به این مباحث نیستم ترجیح دادم سکوت کنم. ولی میخوام از این به بعد در کنارتون باشم. من حدود یه ماهه که دارم میخونم. مالی و صنعتی و حسابرسی مروری جامع میخونم. مالی تقریبا نصف 2 جلد و صنعتی تقریبا جلد 1 رو تموم کردم.

سلام. من قبول نمی کنم که شما همراه ما باشید. ازم ناراخت نشید.
اما چیزی که من گفتم بخونید این کتابا وبه این ترتیب نبود.
بدون خوندن تخصصی جایی قبول نمیشید. قبول نمیکنید؟ کارنامه دوستم:در کنکور سال 90:
زبان 0
ریاضی 5
مالی 63
صنعتی 88
حسابرسی 35
رتبه 4800
مجاز هم نشد

آفلاین hosein1987

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 49
  • دانشگاه: غیر انتفاعی
سلام به همه دوستان عزیز.از دوست عزیزم محمد مهدی که واقعا زحمت میکشن تشکر می کنم.محمد مهدی درست میگه به زبان اهمیت بدین.سوالات زبان  سال 91 واقعا سخت بود اما 92 خیلی بهتر بود.حتی منی که اصلا نخوندم تو خونه وقتی سوالا رو دیدم خیلی ناراحت شدم که چرا سر جلسه حتی به سوالات نگاه ننداختم.در کنار ریاضی اگه 20 درصدم زبان بزنید خیلی تو رتبتون تاثیر گذاره پس بهش اهمیت بدین

آفلاین nasim-esf

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
با سلام خدمت دوستان

:o
مگه مرور جامع چه مشکلی داره؟؟!!
 البته منم با مالیش زیاد موافق نیستم...ولی حسابرسی و صنعتیش که حرف نداره....

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
با سلام خدمت دوستان

زبونم مو در آورد از بس گفتم الان مالی زبان واگه شد ریاضی بخونید.

صنعتی وآماروحسابرسی باشه دو سه ماه بعد....

آفلاین nasim-esf

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:

:-X :-X
ببخشییییییید...خب منم الان مالی و ریاضی و صنعتی میخونم...قول میدم زبانم شروع کنم .... باور کنید نمیشه هم دانشگاه رفت هم صنعتی خوند....
« آخرين ويرايش: اوت 20, 2013, 20:11:03 توسط nasim-esf »

آفلاین master_mf2008

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
سلام.من با نمایندگی مدرسان تو شهر خودم تماس گرفتم و درباره ارائه کتاب هاشون بصورت تکی سوال پرسیدم.گفتن امکان سفارش تکی کتابها از طریق فروشگاه آنلاین مدرسان امکان پذیر هستش.واسه کسایی که میخوان بصورت تکی تهیه کنن گفتم :)

آفلاین hoseyndon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
با سلام خدمت دوستان

حق باهاته بی برو برگشت. ولی من صنعتی به کل تعطیل بودم. باید یه کم میخوندم. صنعتی رو هم از اول مرداد شروع کردم حدود 10 روز. اون موقع هم هنوز به اینجا نرسیده بودم که زوده.
یه سوال فنی: من ریاضی رنجبران رو که دیدم میخواستم سر به بیابون بزارم. خیلی سخته. چه کنم؟ نگو امیدیان ;)

آفلاین hoseyndon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
راستی محمد جان من فردا دارم میرم انقلاب. آمار مدرسان شریف صنعتی 2 مروری جامع (البته مهر یا آبان میخونمش) و 2000 تست کرمی رو بخرم. کسی امری نداره؟

آفلاین nasim-esf

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
سلام.من تعریف امار پارسه (تالیف محسن طورانی) رو  زیاد شنیدم . بعدم امار رنجبران ... هرجور خودتون میدونید....

تالار گفتگوی حسابداری

Tags: