نویسنده موضوع: تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93  (دفعات بازدید: 427818 بار)

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 89
  • دانشگاه: غير انتفاعي
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
 سلام خسته نباشید :)آخه من تا 8 شب وقت دارم از اینترنتم استفاده کنم دیگه میرم تا هفته بعد ;D
چشم بازم پیدا میکنم سوال ::)

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
منم حسابداریو دوس دارم ولی ته دلم احساس شکست و حسرته وقتی دانشگاهمون رو که وسط کویر و مثل یه دبیرستان بود دیدم تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم بعد پشیمون شدم گفتم کنکور کاردانی به کارشناسی بدم باز پشیمون شدم تصمیم گرفتم زودتر تموم کنم و ارشد بخونم ;D
شما گفتید خوندن و مرور کردن هر کسی فرق داره من به حرف شما که گفتید بیشتر رو مالی و ریاضی وقت بذار گوش نکردم صنعتی و آمارم گذاشتم تو برنامم؛اکثر فصلارو نمیدونم خوندم یا روخونی کردم ولی اونطوری که رو یه فصل کامل تسلط پیدا کنم بعد برم سراغ فصل بعد نبوده
اما اینکه چند روز تمام بخوام یه درس بخونم خیلی عذاب آوره دل آدمو میزنه؛من تا حالا در هفته دو روز مالی و صنعتی و ریاضی و یک روز آمار میخوندم :-\

سلام . پیشنهاد من اینه .  مالی  بخونید در کنارش هر وقت خسته شدید زبان بخونید. بعد از چند هفته ریاضی هم اضافه بشه. زبان صرفا زمانی که از درس اصلیتون خسته شدید .
زبان فراموش نشه.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
سلام آقا محمد روشی که واسه صنعتی گفتید واسه همه درسا میشه استفاده کرد؟
1-یعنی تقریبا هفته ای یه فصل رو خوب بخونیم و خلاصه برداریم؟
2-من بخوام دوباره شروع کنم فقط مالی و ریاضی بخونم یک ماه باقی مونده رو؟
3-یه چی دیگه من از زمان سنج گوشیم واسه زمان مطالعه ام استفاده میکنم و هر وقت میخونم شروع و لحظه هایی که نمیخونم توقف بازم باید ساعتای مفیدشو حساب کنم؟

1نمیشه بعضی درس ها رو توی یک ماه تموم کرد چه برسه به یک هفته . اما سعی کنید طوری برنامه ریزی کنین که مالی رو بر هر درسی ارجحیت بدید . زبان هم در کنارش باشه .
2میشه مالی رو هم به همین ترتیب جلو برد اما در مورد منابعش صحبت کردم. الا نم یادم نمیاد شما چه کتابی برای مالی دارین ذکر کنین تا من بهتون بگم که نظرم چیه

3- باید هر درس رو تفکیک کنین . هر طوری که بتونین دقیق تر محاسبه کنید که چقدر مطالعه مفید برای هر درس داشتین بهتره.
 مثلا من خودم گفتم شروع و پایان درسو یادداشت میکردم توی سررسیدم . وقتی هم که چند مدت گذشت فهمیدم که کدوم تایم کدوم درسو بخونم باهاش راخت ترم مثلا وقتی بعد از چند هفته دفترتونو ورق بزنید متوجه میشید که حسابرسی رو صبح زود بخونم  بیشتر مفید خوندم توی یک ساعت یا توی بعد از ظهر یا قبل از خواب .
 فرض کنین برای درس حسابرسی 60 دقیقه در نظر بگیرین .
و توی صبح 35 دقیقه مفید
و چند روز بعد توی بعد از ظهر 50 دقیقه مفید و توی چند روز بعد در شب 25 دقیقه مطالعه مفید داشته باشید.
 کم کم دستتون میاد که این درسو بعد از ظهر بخونید
و از نظر ظاهری منتطقی تر از حالتی هست که با زمان سنج  زمان بگیرید
در ضمن وقتی از زمان سنج استفاده میکنید چند تا عیب داره .
 فرض کنین همین چند دقیقه بعد از شروع کردن به مطالعه کسی صدا میزنه بیا بیا کمک کن من نمیتونم فلان کارو انجام بدم. شمام حواستون پرت میشه و میرین وبعد که بر میگردید نمیدونید چقدر مطالعه داشتید واز کی شروع کردید.
اما اگه بنویسید مثلا 9:42 شروع و یادتونم بره می تونید تخمین بزنید که الان که برگشتم مثلا 10:28 هست فکر کنم حدود یک ربع ساعت مطالعه داشتم. البته باید به خودتون عادت بدید قبل از نوشتن زمان درس نخوندن از روی میزتون بلند نشید
 عیب دیگش اینه که وقتی گوشیتون کنارتون باشه کلی از وقتتون تلف میشه چه خواسته چه ناخواسته
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
آقا یه سوال شما که میگی الان بیشتر وقت بذاریم رو مالی و ریاضی بعد این درصدارو فقط واسه مالی و ریاضی بگیریم؟

بعله هر چیزی که خوندید توی این برهه از  زمان در 45 روز دیگه تقریبا باید سه درس مالی وریاضی و زبان رو کنار هم داشته باشید و درصد بگیرید.

درضمن  سعی کنید درسایی که قبلن خوندید رو هم براش مرور در نظر داشته باشیدالبته حدود ده روز بیخیالش بشیدو از  همین الان مرورش نکنید
 بعدش فصولی که از صنعتی و ..... خوندیدو مرورش رو توی برنامتون بیارید اما پیشرفت درسی رو فقط به درسایی که در بالاتر ذکر کردم اختصاص بدید
« آخرين ويرايش: اوت 18, 2013, 19:54:13 توسط mohammad343 »

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
سلام
آقا من کلی سوال واسم پیش اومد اول اینکه ما 6 تا ستون داریم صنعتی،مالی و ریاضی و آمار با هم بگیریم حسابرسی و زبان میشه 5 تا مگه اینکه ریاضی و آمارو جدا کنیم بشه 6 تا؛بعد ریاضی و آمار با ام نشون دادید اگه جداشون کنیم بازم با ام نشون میدیم هر دو تاشو یعنی ساعتاشو با هم حساب کنیم؟
یه چی دیگه چرا دو تا اچ داریم یکی بزرگه یکی کوچیک؟اچ حسابرسی دیگه؟
a.c.h.H.m.a
ستون اول مال صبحه،دوم مال بقیه روز؛ستون سوم جمع ستون چهارم رو نفهمیدم ستون پنج درصدگیری ستون ششم هم نفهمیدم :-\

1-تعداد سطرها تعداد دروس هستند که 5 تاست
2-راستش اونموقع هر چی فکر کردم نمی دونستم حسابرسی رو بر اش چه مخففی بزارم که تکراری نشه در نتیجه از قصد ح حسابرسی رو با حرف بزرگ انگلیسی نوشتم 8)
3-ببینید مثلا ریاضی شنبه 60 مین و یک شنبه 50 مین و دوشنبه 70 مین مطالعه میشه این ستون در مورد این درس توی شنبه 60 مین توی یک شنبه 110 مین وتوی دو شنبه 180 مین ذکر میشه

توی ستون ششم جمع زمانی که توی اون روز خوندید رو مجددا ذکر میکنید تا واضح تر باشه و درمورد ستون ششم ودرصد گیری فکر کنم توضیح دادم اگه نبود بازم توضیح میدم.

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
سلام
مالی نوروش رو میخونم

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
آقا ببخشید واسه هر روز یه جدول داریم برای پر کردن ستون اول و دو و سوم؛ستون های بعدیش با کل هفته مشترک میشه؟

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
سلام
مالی نوروش رو میخونم

داشتن یه منبع بسیار کار خوبیه .
 چون وقتتون تلف نمیشه. اما به فکر تهیه 2000 تست کرمی و.. باشین.

روخوانی مطالب+حل مسائل مطرح شده+علامت گذاری مسائل با مداد به عنوان :
- : سخت
--: سخت و وقتگیر
بدون علامت : معمولی
+: آسون
++: خیلی ساده
درمورد تست ها و مسائل اگر حل شدند به درستی و جوابهارو نگاه نکردید:
تیک یعنی یک بار درست حل شد
اگه در مرور های بعدی هم درست حل کردید بدون (تقلب و از روی حفظ علامت زدن گزینه درست 8)) بازم تیک بزنید
 ضربدر یعنی یک بار نتونستید به جواب برسید
دو ضربدر هم  یعنی طی دوبار مطالعه نتونستید خودتون موفق به حل کردنش بشید.
تستایی که بیشتر از یک ضربدر میگیریند بسیار مهم هستند

بعدش نوبت میرسه به مطالعه کل فصل و بعدش که تاآخرشو مطالعه کردید
یکی دو روز اون فصلو نمی خونید و اصلا کنار  میذارید. بعدش تعداد 20 تست  از اون درس ((اگه اختصاصی هست)) و اگه عمومی بود ((( تعداد 30 تست زبان و 40 تست ریاضی))) رو به صورت رندوم میزنید یعنی تستا به ترتیب شماره کتاب نباشه .
 بعدش درصدگیری که بلدید؟؟؟؟!!!
اگه زیر 70 بود مرور مجدد و اگه بالای 70 بود هم زدن تستایی که ضربدر گرفتند
بعد که خوب روی فصل جولان دادید وتونستید تستا رو کمی راحت تر حل کنید شروع کنید به خلاصه نویسی با دقت و با توجه به این نکته که باید با خلاصه نویسیتون بتونید از اون تعداد تستی که دفعه قبل زدید به راحتی جواب بدید. منظورم اینه که خلاصه نویسی تون کاربردی باشه وبشه تست زد نه اینکه از درودیوار وحاشیه های کتاب خلاصه نویسی کنید
بعد هم میرسید به فصول بعدی در کنار تست هاس رندوم از اون فصل به صورت مرتب وبا فاصله ای که آقای بامداد ذکر کردند توی همین تالار و بعد از اینکه تستی نموند تستایی که مهم تر بوده و حتما نیاز به بررسی مجدد داره یا همون ضربدر خورده ها رو تست زنی کنید. اما از همین امروز به فکر تهیه ی 2000 تست باشین بی برو برگرد ووقت رو تلف نکنین.
بازم در خدمت همه ی بچه ها هستم.
ممکنه بعد ها که کلاسا شروع بشه و شرایط هموار نباشه برای زودسر زدن وجواب آنی دادن اما سعی میکنم تا زمانی که وقتی هست به تالار سر بزنم . اما قول نمیدم از درسام بزنم. من یه آدمیم که دوستم معدل ترم دوم ارشدش شده 18.60 .  درنتیجه از همین جا اعلام میکنم که بابت چندین ماه دوری از میادین درسی به شدت انگیزه لازم برای مطالعه ی بینهایت در ترم اول رو دارم . درنتیجه ممکنه کمتر سربزنم. 

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
آقا ببخشید واسه هر روز یه جدول داریم برای پر کردن ستون اول و دو و سوم؛ستون های بعدیش با کل هفته مشترک میشه؟

سعی میکنم امشب یه فایل اکسل طراحی کنم با مثال که به دردتون بخوره .
این گونه هست که ستون چهارم تجمعی روهای گذشته  وامروز هست. ستون پنجم هم که درصد هست وابسته به ستون چهارمه و ستون ششم هم که قبلا توضیح مجدد دادم میگردم آدرسشو میذارم تا بهتر متوجه بشید

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
تشکر از شما :)
ایشالا که در همه مراحل زندگیتون موفق و پیروز باشید :)

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
من واقعا معذرت میخوام ستون شش رو توضیح دادیدا ولی من نمیفهممش گفتید ستون 6 مربوط میشه به زمان مطالعه اون روز که 330هست و نمره اون روز که براش فرمول فرضی گرفتید ساعت مطالعه ضرب در دو ممیز دو دهم و بعدی هم جمع کل ساعت مطالعه از ابتدا تا به حال است که در همین ستون ذکر میشه  :o

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
دوباره سلام آقا محمد من جدول شما رو رسم کردم فهمیدم چی به چیه فقط یه چیز مبهمه ساعت شنبه 330دقیقه اس نمره هم 12؛بعد 29704 از کجا اومده؟
یا واسه یکشنبه 30184؟

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
دوباره سلام آقا محمد من جدول شما رو رسم کردم فهمیدم چی به چیه فقط یه چیز مبهمه ساعت شنبه 330دقیقه اس نمره هم 12؛بعد 29704 از کجا اومده؟
یا واسه یکشنبه 30184؟

سلام از اولین روزی که شروع کردم به نوشتن زمان مطالعه در سررسید جمع کل زمان مطالعه شده رو توی این قسمت به دقیقه ذکر کردم.
مثلا تا آخر جمعه بود 29374
کل شنبه  بود 330 در نتیجه کلا شد 29704=29374+330
کل یکشنبه بود 480در نتیجه کلا شد 30184=39704+480

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
ستون چهار و شش تجمعی از اولین روز تا آخر درسته؟

تالار گفتگوی حسابداری

Tags: