سلام آقا محمد روشی که واسه صنعتی گفتید واسه همه درسا میشه استفاده کرد؟
1-یعنی تقریبا هفته ای یه فصل رو خوب بخونیم و خلاصه برداریم؟
2-من بخوام دوباره شروع کنم فقط مالی و ریاضی بخونم یک ماه باقی مونده رو؟
3-یه چی دیگه من از زمان سنج گوشیم واسه زمان مطالعه ام استفاده میکنم و هر وقت میخونم شروع و لحظه هایی که نمیخونم توقف بازم باید ساعتای مفیدشو حساب کنم؟
1نمیشه بعضی درس ها رو توی یک ماه تموم کرد چه برسه به یک هفته . اما سعی کنید طوری برنامه ریزی کنین که مالی رو بر هر درسی ارجحیت بدید . زبان هم در کنارش باشه .
2میشه مالی رو هم به همین ترتیب جلو برد اما در مورد منابعش صحبت کردم. الا نم یادم نمیاد شما چه کتابی برای مالی دارین ذکر کنین تا من بهتون بگم که نظرم چیه
3- باید هر درس رو تفکیک کنین . هر طوری که بتونین دقیق تر محاسبه کنید که چقدر مطالعه مفید برای هر درس داشتین بهتره.
مثلا من خودم گفتم شروع و پایان درسو یادداشت میکردم توی سررسیدم . وقتی هم که چند مدت گذشت فهمیدم که کدوم تایم کدوم درسو بخونم باهاش راخت ترم مثلا وقتی بعد از چند هفته دفترتونو ورق بزنید متوجه میشید که حسابرسی رو صبح زود بخونم بیشتر مفید خوندم توی یک ساعت یا توی بعد از ظهر یا قبل از خواب .
فرض کنین برای درس حسابرسی 60 دقیقه در نظر بگیرین .
و توی صبح 35 دقیقه مفید
و چند روز بعد توی بعد از ظهر 50 دقیقه مفید و توی چند روز بعد در شب 25 دقیقه مطالعه مفید داشته باشید.
کم کم دستتون میاد که این درسو بعد از ظهر بخونید
و از نظر ظاهری منتطقی تر از حالتی هست که با زمان سنج زمان بگیرید
در ضمن وقتی از زمان سنج استفاده میکنید چند تا عیب داره .
فرض کنین همین چند دقیقه بعد از شروع کردن به مطالعه کسی صدا میزنه بیا بیا کمک کن من نمیتونم فلان کارو انجام بدم. شمام حواستون پرت میشه و میرین وبعد که بر میگردید نمیدونید چقدر مطالعه داشتید واز کی شروع کردید.
اما اگه بنویسید مثلا 9:42 شروع و یادتونم بره می تونید تخمین بزنید که الان که برگشتم مثلا 10:28 هست فکر کنم حدود یک ربع ساعت مطالعه داشتم. البته باید به خودتون عادت بدید قبل از نوشتن زمان درس نخوندن از روی میزتون بلند نشید
عیب دیگش اینه که وقتی گوشیتون کنارتون باشه کلی از وقتتون تلف میشه چه خواسته چه ناخواسته