نویسنده موضوع: تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93  (دفعات بازدید: 427778 بار)

آفلاین hosein1987

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 49
  • دانشگاه: غیر انتفاعی
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
سلام به همه ی بچه های تالار.
به نظر شما چرا من و داداش حسین سعی میکنیم در اسرع وقت به سوالاتون جواب بدیم؟؟
 من بگم ؟
 به نظر من دلیلش اینه که مثلا خود من از بس واسه منابع اذیت شدم  و کتاب گرفتم و به دردم نخورد و کلافه شدم و به حس تنفر تو ی من ایجاد شد. نمیخوام شما همین حس رو تجربه کنین.
درضمن همتون اطلاع دارید که نهایتا تا 12 شهریور جواب من و داداش حسین وامثال ما میاد. در نتیجه هر شب خود من هر وقت که بتونم نت هستم تا خبری در مورد زودتر اعلام شدن نتیجه یا خلاث=صه نتیجه رو ببینم . درنتیجه همیشه پای نت هستم حتی اکه در شبانه روز 5 ساعت بخوابم بازم اولین کاری که میکنم میام به چند تا سایت مورد علاقم از جمله این تالار و سایت صمیمیت با زبان حسابداری و.. سر میزنم.
 امشب می خوام در مورد کامپیوتری وار خوندن حرف بزنم و یاد سینمایی ماتریکس افتادم.

خوب منطور من از کامپیوتری خوندن چیه در حالی که همیشه میگم با دلتون کتاب بخونید؟

شنیدی تا به حال بهتون بگن دل به کار بده . نسیه کار نکن . کارت بوی نفت میده؟ البته اینا اصطلاحای شهر ماست .شاید توی شهر شما طور دیگه ای بیانش کنن. بگذریم. منظورم این نیست که دوباره بشینم در مورد موبایل و نت و تی وی و ... بحرفم و براتون تکراری باشه  اما قبل از گفتن کامپیوتری وار میخوام راهکارای خودمو بگم:
1- بزرگ ترین دشمن رتبتون چیه ؟ گوشیه ! چی کار کنم امروز قراره یه نفربهم زنگ بزنه که نظم کهکشان راه شیری بهم می خوره اگه جواب ندم . این محمد هم که میگه گوشی تعطیل -خاموش -بزن بشکن - چیکار کنم؟ اونوقت هی میای نگاه میکنی کی گوشیت زنگ میخوره ونزدیک به 40 %وقتت هی به صفحه گوشیت زل زدی! درسته؟
اما من برای اینکه اینقدر در گیر نشم و بتونم تلفن مهمم رو جواب بدم . دو تاراهکارداشتم . اون رواز و اون زمانی که خواهرم خونه بود گوشیم دستش بود . و فقط زمان تماس فرد ایکس گوشی رو برام می آورد.
اما بعضیا شاید نخوان یا نباشه کسی که گوشیشونو بهش بدن. مثلا وقتی برادرزاده ام خونه بود !
در حدود فاصله تقریبی از دیوار روبرویی یه نایلون شفاف چسبوندم به دیوار و گوشی رو طوری توش میذاشتم که صفح اش به طرف من باشه . هر موقع صداش در میومد و کس دیگه ای بود میذاشتم برای وقت استراحتم یا شب . اما برای تلفن مهمم در جا پامیشدم و جواب میدادم. درنتیجه گوشیم کنارم نبود که یه دفعه نیم ساعت به صفحه اش زل بزنم.

2-یکی دیگه از عوامل تی وی هست .که متاسفانه من بسیار ازش صدمه خوردم .حتی الان که دارم مینویسمم صداش آزارم میده! من برای این مشکلم دوتا تلویزیونو باید از کار مینداختم. درنتیجه با لاک روی صفحه یک نقطه ای رو مشخص کردم که اون میزان صدا اذیتم نمی کرد و وقتی بیشتر میکردن. با یادآوری و خواهش مشکل حل میشد. راهکار دوم جابه جایی هست. مثلا میشه خونه ننه بابابزرگ یا کسی که بشه یه اطاق ساکت تر رو توش داشت رفت. البته من مجبور شدم پدر ومادرو بفرستم طبقه بالا و سنگرمو حفظ کردم
3-نت هم بستگی داره اگه وایرلس هست بگید کسی که خونه هست رمز بذاره و فقط توی زمان لازم بیاد براتون رمزو وارد کنه  مثلا ده شب بیاد براتون وصل کنه .
اگه پرسرعت  یا خانگی دارین  بیاد یه قطعه مهم رو از این مودمتون بکنه و فقط توی شرایط لازم توی دسترستون بذاره . مثلا کابل یا قطعه نویز گیر و ...
اگه با سیم کارت میرین  مودمتون یا سیمکارتتونو گروگان بگیره .خودتون میدونین باید چی رو بهش بدید تا زمانی که درجریان نذاشتینش نت نتونید برید.
خوب حالا اگه یه ذره خجالت هم بکشید کم کم سعی میکنید کمتر استفاده کنید و ترک اعتیاد تضمینی هست. 8)
 راستی در مورد اعتیاد گفتم . یاد کامپیوتروار افتادم. میگن اگه انسان یه عمل خاصی رو سه هفته مکررا انجام بده بهش عادت میکنه. مثلا اگه بخواد هر روز ساعت 4یا 5 یا 6 یاایکس بیدار بشه و بیدار هم بشه. از  اون به بعد اگه بخواد میتونه همون تایم بیداربشه یا تایم خاص بخوابه .خوب این چه ربطی به ما داره؟
 کاری نداره .شماهایی که سر کار نمیرین و کلا  کاروزندگی تون درس خوندنه  میتونید با این روش یه زمان منظم رو به درس خوندن اختصاص بدید و کنترل زمان بیداری و خوابتون میاد دست خودتون. در مورد خواب بعد از ظهر :
شاید بگید امکان نداره من بعد از ظهر بخوابم اما من میگم .می دونید کشور ژپن کارمندهاشو مجبور میکنه یک ساعت بعد از ظهر بخوابن وبعد برگردند سرکارشون؟ باور نمی کنید؟ تحقیق کنید.

میانگین خواب سه ربع ساعت برای مرتب کردن و منسجم کردن اطلاعاتی که طی صبح جمع آوری وتحلیل کردید تاثیر بسیار زیادی داره. همچنین یه جور ریکاوری هست تا بتونین تا پاسی از شب درس بخونید.البته من خودم نزدیک 75 دقیقه یا کمتر میخوابیدم.خوب محمد من نمی تونم بخوابم اما اگه بخوابم تا غروب باید بخوابم.چی کار کنم؟
1- سعی کنید این تایم رو در جایی بخوابید که کسی بتونه بیدارتون کنه و هر روز بهش بگید چه زمانی بیدرتون کنه
 2-اگه نبود مثله من گوشی - ساعت و... رو چند بار با فاصله زمانی در جاهایی با فاصله از خودتون کوک کنید تا برای خاموش کردن صداش مجبوربشید از جاتون بلند بشید. بعدش نگیرید بخوابیدا!
یه چند روز تلاش کنید عادت میکنید. اولش سخته. سعی کنید همیشه قوانین رو رعایت کنید مگر وقتی که حس می کنید باید توی اون شرایط خودتون متفاوت عمل کنید 

خوب اینا چه ربطی به کامپیوتری وار داره؟ شما کم کم که بتونید تایم بیداری- ظهر خوابی - خاموشی رو تنظیم کنید
 بعدش میتونید شروع کنید تا انگیزتونو تغییر بدید. باید انگیزتونو از رتبه یک شدن به خوب خوندن کتاب- لحظه شماری برای بیدار شدن و مطالعه فلان کتاب. علاقه مند شدن به کتاب توی تخیلاتتون ورویاهاتون و تکراراین رویا توی ذهنتون و تنها راه برای رتبه خوب شدن بدونید. رتبه یک همش خوب نیست معایبی هم داره!
یعنی منظورم اینه وقتی فلان کتابو دستتون میگیرید باید به اندازه محبوبتون یا معشوقتون بهش محبت کنید تا بتونید ناخودآگاهتونو بع درس خوندن ومطالعه مداوم علاقه مند کنید.
یادمه یکی از معلمام میگفت من کتابمو بو میکردم و می خوندم بهش عشق می ورزیدم. رتبه اش هم 26 سراسری بود.
الان می فهمم چی میگفت.
وقتی بتونید دلتونو به کتاب برسونید وقتی ناخودآگاهتون عاشق کتاباتون به صورت تک تک باشه . میتونید هر وقت روز بیدار بشید و ادامه مطالبو بخونید و ....
صحبت زیاد دارم. اما باور نمی کنید چقدرخسته هستم.

راستی بهترین تصمیمی که گرفتم توی این تالار میدونید چیه؟
درخواستم از داداش حسین تا بیاد اینجا بیشتر راهنماییتون کنه. ایشون با اینکه ریاضی نخوندن و من دیپلم ریاضی بودم بازم به تمام سوالای ریاضی که نمی تونستم حل کنم جواب میدادن. ازشون استفاده درسی هم ببرید. نزارید تلنبار بشه . یکی یکی نکات تست ها و مسائلی که از هر فصل حل نمیشه همونایی هستند که قبولی روازتون میگیرن بایدبتونید اونقدر تجزیه و تحلیلش کنید و اعدادشو تغییر بدید تا خوب یاد بگیریدش. بازم میگم . من نمی تونم به هیچ سوال درسی ای جواب قطعی بدم چون چیزی یادم نیست.درسته ظاهرا تالار شلوغ تر شده اما کم کم بهش عادت می کنید. منم سعی می کنم کمتر خود خواه باشم و اصرار نکنم . اما میدونم نمی تونم(((
تو چه میدانی تگرگ و برگ را 
غرق خون خویش رقص مرگ را              تو چه میدانی سکوت پاوه را
عاصمی را باکری را کاوه را)))
اونقدر از بعضی چیزا ضربه خوردم که نمی خوام شما ها همون ضرباتو بخوید  وسرعتتون کم بشه.
 شب خوش

سلام
انشاالله دوستان از تجربیات مفید دوست عزیزم  محمد مهدی استفاده کنند.نتایج احتمالا هفته اول شهریور اعلام خواهد شد.داداش گلم خیلی از من تعریف می کنه ولی واقعا من در اون حد نیستم.اگه چیزی بلد باشم خوشحال میشم به دوستان کمک کنم.انشاالله موفق باشید.

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد

سلام بند 46 بزرگترین اشتباه سر کنکور ه من تجربه کردم انرژی منفی ای که بعد از دیدین اولین کلید آزمون میده تا زمان اعلام نتیجه همراهت می مونه و عذابت میده ...من هم سر کنکور سراسری هم سر ارشد92 این کارو کردم هنوزم دارم بابتش عذاب میکشم....
سلام عرض میکنم به شما. از شما تشکر می کنم که زحمت کشیدید و نظرتونو در مورد اینکه این کارو نکنن بهتره گفتید. اما  قطعا نظر من این طوری نیست. البته من تمام این 50 بند رو قبول ندارم ولی برای اینکه از خودم نبود و بدون اجازه کپی کردم تصمیم گرفتم تا اینگونه بدون تغییر قرارش بدم. این متنو استاد عزیزم ملک محمد غلامی رتبه 13 ارشد سال های دور در وبلاگشون قرار داده بودند. ایشون ذکر کردند که یکی از مشاورین برتر کشور  در جلسه اس که در دانشگاه شمال آمل دانشتند این موارد رو ذکر  کردند. همین من که دارم از بند 46 دفاع می کنم سال اول اشتباهاتی داشتم و لی سال گذشته با دقت و تمرینی که روی این موضوع داشتم بسیار از این بابت خوشحالم.
 بذارید از اینجا بچه های تالارو هم در جریان بذارم .
اولش یه سوال به نظرتون بهتون میگم بچه ها کار درستی میکنم یا یه اصطلاح دیگه به کارببرم؟ نظرتونو بگید. باتشکر.
در این مورد من سال اول که کنکور دادم دوی برگه ای که روی صندلی چسبونده هست با مداد تمام چیزایی که جواب دادمو نموشتم وثمره اش شداینکه چون این برگه ی 71 میلیمتر در 103میلیمتری یا 7سانت در 10 سانتی((رفتم اندازه گرفتم همین الان)) پشتش باچسب آبکی به روی میز چسبونیده هست درنتیجه وقتی پشتش گزینه های خودتونو ذکر میکیند نتیجه اش این میشه که بعد کنکورمتوجه میشید کلی از گزینه ها جوابش نامعلوم شده و نمیشه خوند که چه عددی بوده.این موضوع بسیار منو ناراحت کرد وخیلی غصه خوردم که از دروس تخصصیم نمی تونستم به طور یقین درصد بگیرم. تا بتونم بفهمم که قبول میشم یا نه و خودمو ضجر ندم. اما نادانی من و ناقص دانی من ادامه داشت تا 12 شهریور که میتونم بگم دومین بدترین روز عمرم بود. روزی که کلمه مردود رو روی صفحه مربوط به تاعلام نتیج دیدم.
اما اگه همون اولش خوب می نوشتمش ومی دونستم که میانگینم 20 درصد شده و هیچ جاقبول نمیشم از همون ماه نشد که کلید منتشر شد یعنی خرداد می نشستم می خوندم ونمیذاشتم تا شهریور صبر کنم . قطعا با  سه ماه مطالعه بیشتر میتونستم رتبه بهتری کسب کنم 

خوب سال قبل چه کردم؟
سال قبل هر آزمونی که میدادم تمرین می کردم تا همین کارو پیاده کنم و به راحتی درصدامو بعد آزمون می تونستم حساب کنم و رتبمو هم می تونستم تقریبا تخمین بزنم .که چه وضعیتی دارم.
یعنی واسه هر آزمون یه برگه به همین سایز می بریدم و بعد از هر ستون پر کردن کلید اون جوابارو افقی توی برگه می نوشتم. یعنی اینکه مثلا گزینه های 5ج 7 د 11 ب 16 ا 18ب بود به همین ترتیب وارد میکردم اما درسایی مثله ریاضی که کمتر نزده داشتم این طوری توی سطرای بعدی می نوشتم :
41-ا ب ن ج ا ن ج ج د ا ب ن ج د
ن یعنی نزده بقیه هم که گزینه ها هستند و از تست 41 که الف زدم تا تست 54 که دال زدم رو توی این سطر فرضی نوشتم
البته با خودکار و بعد از کنور و بهمن ماه که کلید اولیه اعلام شد من مطمئن بودم که غیر انتفاعی قبول می شم تخمین رتبه 1285 چون میانگینم در حدود 33 بود درحالی که بعد از اصلاح کلید ها و توی اردیبهشت ماه برام میانگین 37 درصد اومد و رتبه 322 و کلی شادی وشعف  الان مطمئنم شبانه بابلسر قبول میشم. درنتیجه از همون اردیبهشت تکلیفم معلوم بود . میدونستم چیکار دارم میکنم و نتیجش چیه .برای زندگیم برنامه ریزی کردم . به عنوان فردی که داره میره ترم یک ارشد شبانه بابلسر.

حالا فرض کنید حالت دوم یعنی من فرضا کلیدمو با مداد می نوشتم و از روز کنکور تا اردیبهشت ماه ول معطل بودم و اعصاب خودم و همه رو بهم میزدم و درجواب حرفایی که بقیه بهم میزدن نمیتونستم جواب قانع کننده ای بدم که چه رتبه ای کسب میکنم و بیشتر اعصابم خورد میشد. تازه اردیبهشت هم که رتبه اومد باید یک ماه افسرده میشدم که چرا 322 شدم و کلی مسخره باید میشنیدم که تو میگفتی تهران قبول میشی چرا غیر انتفاعی قبول شدی؟
 در حالی که توی حالت واقعی به همه گفته بودم دارم میرم غیر انتفاعی سمنگان که خوشبختانه بالاتر از انتظارم شد ودارم میرم شبانه که کلی باعث تهجب بد خواهان میشه

حالا فرض کنید حالت سوم و من اصلا نمی دونم که چه کاری سر جلسه انجام دادم ودست خالی میام بیرون:

تموم اتفاقای حالت دو پیش میاد + اینکه به نظر شما آدمی که نتونه هیچ پیش بینی ای از چند ماه آینده زندگیش داشته باشه بهتر سر میکنه یا آدمی که یه تخمینی میتونه بزنه؟
 صحبت چند ماه سر در گمی هست. اگه بدونین به هیچ وجه جایی قبول نمیشین دو حالت پیش میاد با میشینین دوباره می خونین با اصلا بیخیال ارشد میشید. اما اگه احتما قبولی دارید و احتمالش کم نیست ار همین الان میرید دنبال بستر سازی برای اینکه آینده خودتونو با روی گشاده و با آمادگی  کامل بپزیرد.

درسته داشتن کلید و نداشتن کلید هر دوتاش دردناکه اما مقصر ما نیستیم . این سازمان سنجش هست که کنکوری که بهمن 92 میگیره رو مهر 93 کارنامه اش میاد.
 همین کنکورو دکتری دارن با تعداد 500 هزار نفر اسفند کنکور میدن. خیلی زودتر تکلیفشون معلوم میشه
یا همین بچه های کنکورسراسری برای لیسانس که بیش  از یک میلیون شرکت کننده داره. تیر کنکور دادن مرداد انتخاب رشته کردن شهریور جوابشون میاد میرن سر کلاس.
 اما ما بهمن کنکور میدیم بعد از کلی مدت کلید میاد یعد از دو سه ماه رتبه میاد بعد از شیش هفت ماه نتیجه اولیه میاد یعد از هفت هشت ماه نتیجه نهایی میاد. یعنی برای لیسانس این پروسه سه ماه برای ارشد هشت ماه  وبرای دکتری  2.5ماه هست.
این مدت طولانی حتما استرس آور هست و هیچ راهی نداره (حتی رتبه 10 به بعد هم مطمئن نیست که تهران میخونه یه علامه !((البته این تیکه واقعی نیست صرفا جهت طنز)))
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 89
  • دانشگاه: غير انتفاعي
سلام و خسته نباشید به همه مخصوصا آقا محمد
آقا من انرژیم ته کشید دو هفته اس نیومدم اینجا کلی مطلب جدید گفتید
من رفتم از حرفای شما پرینت بگیرم اما 40صفحه شد که قاطی پاتی شده اصلا نمیفهمم چی به چیه :-\
احساس میکنم مطالعه ام کاربردی نیست ساعت مطالعه ای که من یادداشت میکنم مثلا من امروز 4 ساعت مالی خوندم بعد کل هفتگیشو حساب میکنم این درصدایی که شما و آقای بامداد گفتید رو من نفهمیدم  :-\
راجبه تی وی ;Dآقا مگه میشه سریال ندید من میخواستم نبینم ولی نشد صداش میاد واقعا سخته اون لحظه مطالعه کردن چون سریاله با تموم وجود صدات میکنه ::)
من همه کتابارو میخونم مالی صنعتی ریاضی و آمار؛آخه من بعد از مهر من خوابگاهم که اصلا شرایط مناسبی نداره میترسم اگه نخونم استرسم زیاد شه هیچی نخونم؛ :-\
دیگه اینکه من اصلا خلاصه نویسی نکردم چون هنوز اونقد تسلط ندارم که رونویسی نکنم و خودم خلاصه کنم؛
 :-\
و در آخر اینکه کاش شما تا آخر باشید و ما بتونیم از حضورتون بهره مند شیم آقا محمد
بازم تشکر از شما

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
سلام. راستشو بگم براتون خوشجالم. شاید از این جملم ناراحت شدید اما بذارید تا آخر مطالبمو بخونید بعد.

لازم نبود پرینت بگیرید. الانم کاری نداره. دوباره از صفحه ای که نخوندیدو از خود سایت بخونید و جاهایی که به نظرتون لازمه بنویسید بنویسید. اما اگه خودتون می خواید می تونید پرینت ها تونو بذارید کنار هم روی زمین وپخش کنید و بگردید مرتب کنید و شماره بزنید . اما نظر من اینه که از روی سایت بخونید چون شاید مطلب مال چند روز پیش باشه اما شما سوال در موردش داشته باشید که می تونید نقل قولو بزنید و سوالتونو ازمون بپرسید.
 در جریان اضافه شدن داداش حسین عزیزم به تالار هستید که؟

اما غرض از خوشحالی در وافع به دودلیل هست:
اول اینکه شما یکی از مراحل رسیدن به ارشد رو طی کردید . مرحله ای که توش باید می شکستید و غرور کاذبتون خورد می شد تا قبول کنید فقط خوندن  و بی برنامه خوندن هیچ فایده ای نداره و با این روش موفق نمی شید و مثله شبای امتحانی نیست که بشه سر یکی دو سه روز یه درس سه چهار واحدی رو با نمره بالا قبول شد. باید منسجم درس خوند.
باید درس خوندن گوشت بدنتون بشه.
 اما وقتی به مرحله دوم وارد میشید زمانی هست که واقعا بپذیرید که با حالت عادی و رفتار نرمال نمیشه ارشد قبول شد. باید از خود گذشتگی کنید. براش واقعا از جون مایه بذارید. باید تمرکز کنید و ذهنتونو از همه چیزی غیر از هدفتون دور کنید . باید زیاد به موفقیت فکر کنیدو براش زحمت بکشید.

الان برای شما دوتا اتفاق میفته یا خیلی ریلکس می تونید بی خیال بشید. که نشوندهندی ضعف اراده هست
یا اینکه چند روزی که بیخیال درس وزندگی شدید و چند روزی که مطالعه کردید رو میذارید کنار و کلا فراموش می کنید چی خوندید و باروش من پیش میرید.

اینم بگم که تا موفقیت راه دشواری در پیش هست مگر اینکه باشند افرادی که سر هر گردنه دست ذهنتونو بگیرند و نذارند ذهن توانا و پر استعداد شما گمراه بشه. البته من خودمو لایق این نمی دونم که بگم تا تهش می تونم کمکتون کنم چون من خودم رو موفق نمی دونم اما سعی که می تونم بکنم؟
در  ضمن من به خودم شک ندارم که شما ها بچه های سایت اگه بخواید می تونید به رتبه ی لازم برای روزانه دست پبدا کنید خواستن زبونی یا اینکه دلم می خواد رو منظورم نیست. خواستن با تمام وجود هست. خواستنی که براش بای از بسیار از پیز های جانبی  زندگیتون بگذرید مجبور میشید حاشیه هارو حذف کنید.

اماشیرینی ای که در پیروزی هست در موفقیت هست(( در نایل شدن به هدف والای جومونگ هست)( طنز 8) ))) در هیچ چیزی نیست. خداوند انسان رو با اراده آفریده اگه برید بگرید توی همین تالار  به جدگفتم که تمام تلاشمو کردم تا زمان مطالعه ام رو توی ماه رمضون گذشته به 30 دقیقه برسونم!
یعنی شما هنوزم که هنوزه کلی از پارسال من جلوتر هستید. خداوند انسان رو آزاد افرید آدم خودش می تونه تصمیم بگیره که چطور زندگی کنه و به چی برسه . برای رسیدن به هر چیزی هم باید چیز دیگری رو ازدست داد. خودمو میگم سلامتی جسمیم یکی از عوامل مهم از دست دادنش کنکور دو سال پیش بود وحواس پرتیم که باعث صدمه جسمی بهم شد.
اما همون کلی از نظر ذهنی  دیدگاهمو تغییر داد و فهمیدم همه چی شوخی نیست و زندگی با شوخی پیش نمیره باید به موقع جدی بود باید تمر کز کرد و احساسات خود رو کنترل کرد با نفس عمیق با دیدن دیوار نوشته هایی که قبلن گفتم میشه سریال که خوبه از داربی هم گذشت از مهمترین برنامه تلویزونی مورد علاقه هم میشه گذشت. فقط بحث خواستنه  . گفتم راهکارمو در  رابطه با تلویزیون . خوب متاسفانه من به دلیل داشتن پدر پیر از این نظر مشکل داشتم که صدا رو حتما باید بلند می کرد تا بشنوه در نتیجه کلی آزار شدم. اما اگه این طور نیست و پدرتون تحصیل کرده  هست و یا کمتر از 55 سال دارند بهراحتی می تونید در این زمینه با اون و تک تک اعضای خانواده صحبت کنید وضعیتتونو تشریح کنید ازشون خواهش کنید این مدت مراعاتتون کنند اگه خودشون اهل مطالعه هستند ازشون بخواین بیان روی میزو صندلی شما مشغول مطالعه بشند وبهشون بفهمونید که لذت بردن از صدای بالای تلویزیون مساوی است با از دست دادن آینده کاری و زندگی تون از طبقهA به طبقه Z اگه این کارها جواب نداد مطمئن باشید خودتون فعل خواستنی که صرف کردید از روی واقع نبوده و  فقط نقش بازی کردید باز هم می گم اگه انسان چیزی رو بخواد می تونه به دستش بیاره اگه هم نشد .دایی خاله عمو عمه کسی توی فامیل هست که از نظر علمی سطح بالایی داشته باشه دست به دامن اون بشید وازش خواهش کنید با خانوادتون صحبت کنند تا این مدت مراعاتتونو کنند
اون ترول رتبه اول وآخر کنکورو دیدید؟
مشکله ولی ممکنه و ممکنه ولی مشکله. حتما برید ببینید.درسته سخت هست ولی می تونید.اما اگه دارید از روی ریا یا چشم وهم چشمی و به این فکر میکنید که میشه مطمئن باشید هیچ وقت نمیشه.
 درضمن گفتم با بزرگ خانواده صحبت کنید ازش کمک بخواید اونایی که پدردارند. یا هر عضو خانواده که بزرگ محسوب میشه. اگه منطقی و با عشق صحبت کنید .همین بزرگ میتونه توی کوره راه هایی که من نمی تونم از طریق نت چشم اندازتونو بهتون نمایان کنم با یه جمله با یه نگاه با یه لمس شونه ها می تونه یادتون بندازه ایکس مدت پیش باهاش در مورد آرزویی که می خواید براش یخت به آب وآتیش بزنید گفتید . خودتون از ابن حالت شکستگی تون خجل میشید اما زود به پا میشید از شون بخواید شماتتون نکنند و دستونو بگیرند. هر جا ابهتتون فروریخت هر جا که هیچی  برای ارائه نداشتید و تمام دانسته هاتون زیر سوال رفت بشینید دو رکعت نماز بخونید . و دعا کنید .کمی استراحت کنید وبه سکاکی فکر کنید همونی که توی کتاب عربی دوم دبیرستان ما بود :
 استاد از سکاکس می خواهد درس پس بدهد. :سگ  می گوید اگر پوست استاد را دباغی کنیم پاک میشود. بقیه ی شاگردان به جواب سکاکی می خندند.او که پیر مرد بود ناراحت میشود ودرس و کلاس وشهر راترک می کند وراه بیابان در پیش میگیرد به جایی میرسد که قطره ای آب مداوم بر روی تخته سنگی می بارید و متوجه میشود که آب  با لطافتش توانسته صخره ای  به آن محکمی را سوراخ کند واز آن عبور کند. برق امید درچشمانش موج می زند به شهر بر میگردد آنقدر تلاش میکند و پس از هربار شکست محکم تر ازدفعه قبل می ایستد تا در نتیجه یکی ازبزرگترین دانشمندان قرن خویش می شود.

شعر: برین به لینک زیر:
http://www.aftabir.com/literature/verse/nezami/dcpbhigxrakv/g05nrcjamx4jl9ms.php

منظورم بیشتر قسمت زیره:

هنر آموز کز هنرمندی

درگشائی کنی نه دربندی

هر که زآموختن ندارد ننگ

دُر برآرد ز آب و لعل از سنگ

وآنکه دانش نباشدش روزی

ننگ دارد ز دانش آموزی

ای بسا تیزطبع کاهل کوش

که شد از کاهلی سفال فروش

و ای بسا کوردل که از تعلیم

گشت قاضی القضات هفت اقلیم

نیم خورد سگان صید سگال

جز به تعلیم علم نیست حلال

سگ به دانش چو راست رشته شود

آدمی شاید ار فرشته شود

تیرگی چند ؟ روشنائی ده

چون شکستیم مومیائی ده

آنچ از او خاطرم پریشان است

بکن آسان که بر تو آسان است

گردنی دارم از رسن رسته

مکنم زیر بار خس خسته

من که قانع شدم به دانه خویش

سرورم چون صدف به خانه خویش

سروری به که یار من باشد

سرپرستی چه کار من باشد ؟

شیر از آن پایه بزرگی یافت

که سر از طوق سرپرستی تافت

نانی از خوان خود دهی به کسان

بِه که حلوا خوری ز خوان خسان

صبح چون برکشید دشنه تیز

چند خسبی ؟ نظامیا برخیز

کان نو کن ز رنج خویش مرنج

باز کن بر جهانیان در گنج

منظورم اینه که همه چی به تلاش هست در کنارش همکاری اعضای خانواده لازمه .اما
 هیچ وقت نمیشه شلوغی خونه رو بهونه کرد حتی اکه مجبور بشید شبا درس بخونید وروزا بخوابید یا مواقعی که خونه ساکت هست درس یخونید می تونید به خواستتون برسید صرفا در صورتی که با بی لطفی تمام اعضای مربوط  در افزایش تمرکز شما مواجه بشید مجبورید دنبال راه آخری که گفتم بگردید چون بازدهی مطالعه در صبحگاه 400 درصد نسبت به بازدهی مطالعه درشب هست

اگخ دلتون رضا نمیده که تلویزیون  نگاه نکنید  قید ارشد رو بزنید .

درسته که توی سیستم های آموزشی ما به جایزه توجه نمیشه یعنی ما باید چندین ماه بعد نتایج زحماتمونو بگیریم در نتیجه بارها دلسرد خسته افسرده پشیمون و... میشیم اما کسی که بخواد وتا آخرین توانش تلاش کنه حقشه که مزد زحماتشو بگیره بارها گفتم روزای آخر هفته رو استراحت کنید مخصوصا الان چون اینو به عنوان دستمزد و جایزه درس خوندتون در هفته در نظر بگیرید تا شارژ بشید حتی کنکورای آزمایشی ایکه می خواید داخل خونه برگزار کنید هم باید حتما روز چهارشنبه 8 صبح باشه چون کنکور ما این روز وتایم برگزار میشه .اما دلیل نمیشه دست بکشیم باید بمونیم توی میدون تا روز بعد کنکور نشه روز خسرانمون نشه روز حسرتمون نشه روزی که بابتش یه عمر پشیمونی رو تحمل کنیم. خودمو میگم دقیقا چند روز مونده بود به کنکوریادم نیست اما سرمای ویروسی افتاده بود توی کل کشورمون که هیچ داروی درمانی روش کار نمی کرد هر  کی گرفت بیشتر از یک هفته از زندگی ساقط شد . مثلا همین داداش حسین هم چند روزی درگیر این ویروس بودند . البته ایشون وسطای کشورسکونت دارند و من توی شمال کشور اما ویروس از سیستمامون به ما منتقل نشده  بودا  8)    خلاصه نویسی رو باید تیتر به تیر انجام بدید اگه هنوز راه نیفتادید گفتم اونقدر فصلو بخونید که 70 درصد تستاشو جواب بدید بعد شروع کنید نوشتن تیتر از اول درس و بعد خلاصه توی یک خط توضیح بدیدش بعد بشینید و یک مسال تستی مهم رو که آموزنده هم هیت زیرش بنویسید وحل کنید می تونید به اندازه ای که حس میکنید این مطالب مهمه براش مثال بیشتری طرح کنید یا از منابعتون بگیرید و بنویسید .
 اگه هنوز دارید روخونی میکنید مجبورم مثاله استاد محنتیانو براتون بگم:
استادمون میگفت کسی بود کهه نی آموزش میداد وقبل از هرسوالی از متقاضی می پرسید که نی زدن بلدید یا نه؟
 از اونایی که جوای بله میدادند  دو برابر اونایی که جواب خیر میدادند پول می گرفت. شاگردان اعتراض کردند که ای بابا ما که بلدیم دوبله باید بدیم؟
 گفت من باید کلی زحمت بکشم تا ذهنیت های غلط شما رو پاک کنم بعد بهتون نی زدن یاد بدم اما اینا که نمی دونن با یه بار درس راحت یاد میگیرن
 امنظورم از این داستان بی مورد این بود که شما چون از زمانی که یادتون میاد همین مدل درس خوندید مثله من کلی طول میکشه که روال کاربردی برای درس خوندن پیدا کنید مگه اینکه نخواید تجربه رو تجربه کنید واز ما حصل دو بار کنکور من و کلی کتابای مشاوره و مشاوره اینترنتی و  ... نهایت استفاده رو بکنید و از هر چیزی که تونستید با اطمینان کامل در موردش صحبت کنید وبلند بلند به صورت درس دادن در موردش حرف بزنید و مسئله حل کنید بدونید بلدید ووقت خلاصه نویسی هستش.راستش هوس کردم یکی از تیترای دفترمو که دفتر مالی هم هست براتون توی نت بنویسم ام بستگی به نظر شما ها بچه ها داره ؟؟؟

در اخر اینکه اگه به نظرتون بد صحبت کردم ببخشید چون قصدم بد نبود وفقط خواستم حس گر های انگیزشی تونو به کار بندازم
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
 ;Dاختیار دارید آقا محمد همه حرفای شما مفید و قابل استفاده و تامله :)
نظر من که مثبته
آقا اون مطالبی که گفتید رو از قسمت ارسال های شما پرینت گرفتم هر مطلب شماره داشت من بهش دقت نکرده بودم مرتبشون کردم من خیلی بی دقتم با یه بار خوندن یادم نمیمونه واسه همین پرینت گرفتم چون من معتاد اینترنتم کم میام نت ::)
من سابقم خرابه 4 بار کنکور دادم آخرشم با رتبه 40هزار قبول شدم ;Dخوندما ولی فقط روخونی میکردم واسه همین کسی منو قبول نداره خودمم بعضی وقتا خودمو قبول ندارم
اما دیگه نمیخوام اشتباه کنم و به حرف هیچکس گوش نکنم؛میخوام با اصول پیش برم :-\

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
منم برا لیسانس وضعم خوب نبود منطقه دو بودم شدم 19256.
درجا هم انتخاب رشته کردن برام  نذاشتن دوباره بخونم. هیچی دست من نبود . بین کامپیوتر و حسابداری پیام  نور  شانسی اونی که بالاتر زدن برام قبول شدم. خوشحالم که این رشته خوندم...

آفلاین fatemeh71

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 16
  • دانشگاه: خلیج
سلام به همه دوستان خوبم
آقا محمد از مطالبی که مینویسید واقعا انگیزه میگیرم خیلی خیلی ممنونم...
من این دو ماه رو بدون در نظر گرفتن ساعت میخوندم فقط برنامه هفتگی داشتم که مثلا این هفته از مالی و صنعتی و ریاضی.... چقدر و چند فصل باید بخونم
امروز برای اولین بار اومدم و کارم رو با یک برنامه منظم شروع کردم یک فایل اکسل رو طبق گفته شما درست کردم و ساعت مطالعه هر کدوم رو وارد کردم امروز 7 ساعت دقیق خوندم و تصمیم دارم فردا ساعت مطالعه ام رو افزایش بدم  نزدیک به 4 ساعت از مطالعه ام مربوط به صبح بود ولی بعد ازظهر به بعد خسته شده بودم و حس درس خوندن نداشتم چون واقعا صبح رو عالی و بدون وقفه درس خوندم و مباحثی مثل ریاضی و مالی و صنعتی رو ابتدای برنامم گذاشتم که انرژی بیشتری دارم.
الان دارم همزمان 2000 تست حسابداری مالی و صنعتی و ریاضی رو کار میکنم و واقعا راضیم توی هر دو ساعت مطالعم نیم ساعت اول رو تست میزنم و بقیه زمانم رو به مطالعه اون درس اختصاص میدم این روش برای من خوب بوده چون ی جورایی بهم انگیزه میده.....
خیلی وقت ها نا امید میشم خیلی وقت ها از درس خسته میشم. ولی سعی میکنم به خودم روحیه بدم میدونم توان پشت کنکور بودن رو ندارم برای همین از قبول نشدن میترسم...... نسبت به کنکور کارشناسی فشار بیشتری رو دارم تحمل میکنم چون اون موقع به معنای واقعی درس نمیخوندم انتظاری از خودم نداشتم و این بی خیالی خیلی بهم سر جلسه کنکور کمک کرد چون تصمیم گرفته بودم یک سال پشت کنکور بمونم ولی با اومدن رتبم حاضر نشدم ریسک کنم و مستقیم وارد دانشگاه شدم الان واقعا به رشته حسابداری علاقه دارم با این که بدون هیچ علاقه ای واردش شدم ولی الان واقعا دوسش دارم و دوس دارم توی این رشته ادامه بدم ولی میدونم رسیدن به این هدف واقعا سخته و باید خیلی تلاش کنم ....... ولی هنوزم به خودم مطمئن نیستم......

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
منم حسابداریو دوس دارم ولی ته دلم احساس شکست و حسرته وقتی دانشگاهمون رو که وسط کویر و مثل یه دبیرستان بود دیدم تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم بعد پشیمون شدم گفتم کنکور کاردانی به کارشناسی بدم باز پشیمون شدم تصمیم گرفتم زودتر تموم کنم و ارشد بخونم ;D
شما گفتید خوندن و مرور کردن هر کسی فرق داره من به حرف شما که گفتید بیشتر رو مالی و ریاضی وقت بذار گوش نکردم صنعتی و آمارم گذاشتم تو برنامم؛اکثر فصلارو نمیدونم خوندم یا روخونی کردم ولی اونطوری که رو یه فصل کامل تسلط پیدا کنم بعد برم سراغ فصل بعد نبوده
اما اینکه چند روز تمام بخوام یه درس بخونم خیلی عذاب آوره دل آدمو میزنه؛من تا حالا در هفته دو روز مالی و صنعتی و ریاضی و یک روز آمار میخوندم :-\

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
سلام. من خودمم برای کنکور 91 که توی بهمن 90 برگزار شد.سه تا کتاب صنعتی 1 عثمانی +صنعتی 2و3 اسکندری + مجموعه تست های صنعتی اسکندری رو داشتم. علی رقم تمام تلاشی که کردمو به جای اینکه وقتمو بیشتر  روی مالی بذارم روی این درس گذاشتم نتونستم نتیجه لازمو کسب کنم وفقط 33درصد تونستم جواب بدم. اماکتابای بالا رو بخوام بگم که خوبند یا نه به نظر من کتاب عثمانی و صنعتی یک و دو عثمانی برای تدریس در کلاس کتابای بسیار مناسبی هستند. اما برای مطالعه ی ارشد. شما فقط حرفم با شماست که 4 جلد کتابای بالارو تهیه کردید.همینطور کتاب صنعتی نوروش رو تا به حال ندیم اما اونطوری که از کنکوریای ارشد 92 که کنکورش بهمن 91 برگزارشدشنیدم و فهمیدم .کتابیه که بسیار عمیق و بسیار وقت گیر هست. این کتاب به درد کسانی میحوره که کتابای صنعتی 1و2و3 شونو چند بار مثلا سه بار تونستن تموم کنن و تازه وقت زیادی هم دارند یا افرادی که پایه علمی شون قوی هست یا افرادی که نخبه هستند. اینا میتونن با کتاب مرور صنعتی نورش شروع به کارکنند.اما شما ختما سعی کنید توی این مدت تا پایان شهریور صنعتی 3 وسپس صنعتی دوی اسکندری رو بخونید وجاهایی که نباید خوندو از نظر خودم گفتم بعداز طی مراحلی که برای مطالعه یک کتاب ذکر کردم میتونین کتاب تست صنعتی اسکندری و کتاب 2000تست صنعتی رو از کتاب خونه های سطح شهرتون تهیه و بعد از نقد وبررسی به فکر تهیه بیفتید که کدومش بهتره البته پیشنهاد دیگه هم اینه که کتاب نوروش باید تستای زیادی داشته باشه ((ندیدمش)) اگه داره سعی کنین این کارو بکنین:

ابتدا فصب مورد نظر رو بخونید. بعد از دو روز دوباره سعی کنید فصلو با دقت تر بخونید و مسئله هاشو حل کنید بعدش برید روی تستاییکه داخل کتاب اسکندری هستش. البته فکر کنم پاسخ تشریخی این تست ها هم به صورت کتاب منتشر شده باشه. سعی کنید تا نهایت توانتونو برای درست حل کردن تست بذارید نتیجه نگرفتید بعد برید جوابشو ببینید.بعدش بشینید فصل موردنظرو توی یه دفتر یا سررسید یا برگه آچار( من توبرگه آچار نوشتم) خلاصه کنید در عین حال مسئله هایی که خیلی ازشون تست اومده دوسه تاشو هم بنویسید و تست هایی که خیلی مهمند مثلا در حد 5تست رو هم بنویسید .یا از هر تیتر مهم یک تست بنویسید. بعد از چند روز دوباره دست نوشته خودتونو با کتاب تطبیق بدید وبعد از دوروز سعی کنید 20 تاتست از کتاب تستیکه معرفی کردم و مربوط به این فصلو به صورت کاملا تصادفی(رندوم ) حل کنید و درصد بگیرید. درصد که بلدید بگیرید؟!
اگه تونستید به بیشتراز 70 % جواب بدید به خودتون امیدوار باشید .اما اگه کمتر از این مقدار  بود این فصل نیازه که حتما تستای کنکور 4 سال اخیر رو بررسی کنید بعد تصمیم بگیرید که همین منبع وخلاصه تونو اصلاح کنید-مرور مجدد کنید-تستای بیشتری کار کنید-یا اون فصلو از مروری جامع نوروش بخونید. یعنی بازم سعی کنید با مطالعه بتونید20 تا تست تصادفی که تکراری نباشند رو بالای 70 بزنسد. هروقت نتیجه نگرفتید و بعد از وقفه بیست روزه و مرور مجدد نتونستید درصد 70 یا بیشترو توی تستای غیر تکراری بگیرید. حتما باید برید سراغ مرور جامع نوروش. البته . من دلم نمی خواد باعث خرج تراشی برای بقیه بشم یا ذهنشونو درگیر چیزای دیگه کنم. اما بزرگترین پشیمونی خودمو توی این تالار مطرح نکردم درسته؟ شایدم نوشته باشم.

.

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
سلام آقا محمد روشی که واسه صنعتی گفتید واسه همه درسا میشه استفاده کرد؟
یعنی تقریبا هفته ای یه فصل رو خوب بخونیم و خلاصه برداریم؟
من بخوام دوباره شروع کنم فقط مالی و ریاضی بخونم یک ماه باقی مونده رو؟
یه چی دیگه من از زمان سنج گوشیم واسه زمان مطالعه ام استفاده میکنم و هر وقت میخونم شروع و لحظه هایی که نمیخونم توقف بازم باید ساعتای مفیدشو حساب کنم؟

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
آقا یه سوال شما که میگی الان بیشتر وقت بذاریم رو مالی و ریاضی بعد این درصدارو فقط واسه مالی و ریاضی بگیریم؟
« آخرين ويرايش: اوت 18, 2013, 10:28:16 توسط golelale »

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
 :o :o :o
« آخرين ويرايش: اوت 18, 2013, 10:34:28 توسط golelale »

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
سلام بچه ها .امیدوارم در سلامتی کامل باشین. این چند خطو تازه به این صفحه طولانی اضافه کردم. بچه ها یادم رفت درباره ماشین حساب بگم شما هنگام درس خوندن  باید تصور کنید در دورانی زندگی میکنید که چنین وسیله ای وجود نداره و کلا حق استفاده از این وسیله رو به هیچ وجه ندارید فقط فقط فقط کسانی که میخوان طبق من سررسیدشونو پر کنن وبعد از مطالعه میتونن برای نوشتن تحلیل ها ی 6ستونی از این سخت افزار استفاده کنن:
بعضیا فکر میکنن با داشتن بهترین برنامه میتونن رتبه تک رقمی بیارن اما باید به این آدما گفت سخت در اشتباهند. داشتن یه برنامه عالی کافی نیست. حتی میتونم بگم با داشتن یه برنامه متوسط اما اجرای فوق العاده میشه به رتبه تک رقمی فکر کر د. منظورم اینه هی نشینین برنامه ننویسین . هی نشینین با کاغذ و خودکار نقاشی نکشین و جدول درست نکنین . درس بخونین درس خوندن و خوب خوندن. اجرای تون باید بیشتر از زمانی باشه که دارین برنامه میچینین. حالا  یه روز یه ساعت یه زمانی برنامتونو اجرا نکردین . آسمون که به زمین نیوده تا دوبازه از اول برنامه ریزی کنین بیاین و همون برنامه قبلی رو از همون جایی که ولش کردید ادامه بدید و سعی کنید خوب مطالعه کنید لازم نیست حتما به خودتون فشار بیارید تا تاریخ مقرر اون مطالب مشخص شدتونو بخونین ولی اگه انجامش بدید یعنی اینکه روحیه تون از من بیشتره.
داشتم می گفتم من مطالب زیادی دارم که ممکنه بدردتون بخوره و برعکس اما اینکه جسته و گریخته به ذهنم میاد ممکنه باعث بشه که منظم ننویسم .اما این چند روزی بیمار بودم.درسته به چشم نیومد اما من خیلی با این تالار عادت کردم .
یکی از برگه های سررسیدی که توش ساعات مطالعاتی خودمو می نوشتم باز کردم و می خوام براتون بنویسم تا یه پیش زمینه برای نوشتن به صورت منظم وبدون رد خور داشته باشین
 بالای صفحه نوشتم: بسم الله الرحمن الرحیم  یا زهرا  .
ساعت9 پاشدم و ...
از ساعت 10:15 تا 11:27 مالی (بررسی آزمون)
از ساعت 12:42تا 13:02مالی بررسی آزمون
از ساعت 15:16تا 15:40مالی بررسی تموم شد
از ساعت 15:48تا16:37 صنعتی بررسی آزمون
از ساعت 17:04تا17:50 رونویسی صنعتی تموم شد
از ساعت 17:53 تا 18:20 حسابرسی تموم شد
از ساعت 19 تا 19:18بررسی آمار
از ساعت 19:19تا 19:59 بررسی ریاضی
از ساعت20:50 تا 21:20 زبان بررسی شد
البته باید بگم مربوط یه شنبه دوم دی ماه هست. یعنی روز قبلش داشتم آزمون میدادم.البته کنکور ما همیشه چهرشنبه صبح ساعت 8 هست سعی کنین توی این روز کنکورای ازمایشی ای که خودتون میدیدو برنامه ریزی کنید.بازم هر جور خودتون دوست دارید.
خوب نوشتن این مطالب لازم بود اما بازم باید یک چیزایی رو بنویسیم که کارمون دقیق تر بشه. می گویند امام علی تا زمانی که حساب اعمال آن روزشان را انجام نمی دادند نمی خوابیدند.
خوب محاسبه ی ها مربوز به دوقسمت میشه شش ستون درنظر میگیرید در همین صفحه در قسمت پایینی وبه ترتیب از جپ به راست درموردشون صحبت میکنم.اولی : دارای شش سطر هست که مربوط میشه به زمانی که در صبح به هر درس اختصاص دادیدو جمع کل زمانی که در صبح مطالعه کردید.مثلا برای من ستون اول از بالا به پایین رو از چپ به راست نوشتم
 hs=92 as=92 ms=0 cs=0 Hs=0 es=0
ستون دوم مربوط به همین مورد در یعد ازظهر وبقیه ی روز هست:hb=238 ab=26 mb=60 cb=95 Hb=27 eb=30
ستون سوم جمع هستش یعنی کل تایمی که در طی روز مطالعه کردید به ترتیب هردرس جمع کل:
hh=330 ah=118 mh=60 ch=95 Hh=27 eh=30 
وستون چهارم هم به نام تا امروز یعنی زمانی که به این درس اختصاص دادم از اول هفته تا امروز این صفحه ای که نوشتم شنبه بود تا امروزش دقیقا مثله ستون ستون سوم هستش اما برای روزای دیگه فرق میکنه
و ستون پنجم درصدی که اون درسو اجرا کردم   rh=54% ra=56% rm=31% rc=95% rH=37% re=50%
که اینجوری به دست میاد ابتدا  هر  سطر ستون چهارم رو تقسیم بر تعداد روزهای  طی شده هفته  میکنیم و تقسیم بر زمان مربوط به هردرس که بستگی به خودتون داره اما نرخای من : مالی=a=210min
riazi vamar=m =190 min       hesabresi=H=50min sanati=c=100min       zaban=e=60 min
اما ستون ششم مربوط میشه به زمان مطالعه اون روز که 330 هست و نمره اون روز که من براش این فرمول فرضی رو گرفتم ساعت مطالعه  ضربدردو ممیز دو دهم که نمره این روزم از 20میشه 12.1
بعدی هم جمع کل ساعات مطالعه از ابتدا تا به حال هست که در همین ستون ذکر میشه مثلا عدد 29704دقیقه  اما برم یک شنبه رو هم بنویسم تا بتونید کمی مقایسه موردی ور بهتر درک کنید. اینارو توی دفترسررسیدی که قرار  بود زمان مطالعه برای هردروسو بنویسید اعمال کنید تا ببیید چه نظمی به کاراتون میده و رودربایستی با خودتون رو ازبین می بره. وقتی ببینید درس نمی خونید  می تونید خودتونو مجبور کنید که بخونید.
بسم الله الرحمن الرحیم یا زهرا ساعت 7:25 پاشدم و...
از ساعت 8:14 تا9:41آمار واحتمال فصل سوم شریف مرور وپیشروی
از ساعت 10:006 تا 10:45 حسابرسی
از ساعت 10:50تا 11:20حسابرسی
از ساعت 12:06 تا 13:16 حسابرسی
از ساعت15:31 تا 16:44 مالی حق العمل کاری 46%(بازم بخونم)
از ساعت 18:20 تا18:58 مالی اقساطی 40%(بازم بخونم)
از ساعت 20:36 تا 21:20 تست آمار واتمام فصل سوم 72%
از ساعت21:23 تا 21:12   حسابرسی
به همون ترتیب که عمل کنید یه کم از این کار گیج کننده میتونید بهتر متوجه بشید. و بعداز نوشتن میتوید دقیقا بفهمید که وضعیتتون چه نغییری کرده مطمئن باشید وقتی میرسه که توی 5تا10 دقیقه این حسابرسی اعمال رو انجام میدید!
ستون اول به دقیقه hs226 as 0 ms 87 cs 0 Hs 139 es 0
ستون دوم hb 254 ab 161 mb 44 cb 0 Hb 49 eh 0
ستون سوم hh 480 ah 161 mh 131 ch 0 Hh 188 eh0
ستون تا امروز 30 215 95 191 279 810
ستون پنجم rh61% ra66% rm50% rc47% rH117% re25%
اینکه باید تا آخر هفته سعی بشه درصدا متعادل بشه. الیته من چون با دلم درس می خوندم هر موقع هر کتابی که دلم میخواست میخوندم.برای مثال rcرو اینطوری حساب کردم شنبه و یک شنبه کلا این درسو 95دقیقه خوندم تقسیم بر تعدادروزهای طی شده ی هفته یعنی دو میکنم میشه 47.5 بعدش این عدد رو تقسیم بر نرخ صنعتی یعنی 100 میکنم میشه 47%
که بازدهی من توی این درسو نشون میده مثلا در پایان هفته ایکه دوروزشو گفتم ستون r به شرح زیر شد:
rh 61.4 ra57 rm 42 rH113 rc 63 re 32
اما ستون ششم:زمان کل 480 مین نمره = 17.6  تایم کل از ابتدا تاکنون =30184 مین
چند تاچیز اینکه آخر هر هفته باید اطلاعات خلاصه شده رو از این سررسید استخراج و در یک برگه اچار خط کشی شده به صورت چند عدد بنویسید تا بتونید خودتونو هر هفته بسنجید که بعدن براتون مینویسم تا هنگ نکنم  :o
امیدوارم به دردتون بخوره البته اولش شاید فکر کنید کار اشتباه و ووقت گیریه اما جلوتر که برید دیگه نمیتونید بهونه بیارید خط سیرتونو باورق زدن دفتر ودیدن درصدا میتونید تجسم گنید واعتماد به نفستون تقویت میشه . بازم اگه خواستین بگین کجاشو بیشتر توضیح بدم
.

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
سلام
آقا من کلی سوال واسم پیش اومد اول اینکه ما 6 تا ستون داریم صنعتی،مالی و ریاضی و آمار با هم بگیریم حسابرسی و زبان میشه 5 تا مگه اینکه ریاضی و آمارو جدا کنیم بشه 6 تا؛بعد ریاضی و آمار با ام نشون دادید اگه جداشون کنیم بازم با ام نشون میدیم هر دو تاشو یعنی ساعتاشو با هم حساب کنیم؟
یه چی دیگه چرا دو تا اچ داریم یکی بزرگه یکی کوچیک؟اچ حسابرسی دیگه؟
a.c.h.H.m.a
ستون اول مال صبحه،دوم مال بقیه روز؛ستون سوم جمع ستون چهارم رو نفهمیدم ستون پنج درصدگیری ستون ششم هم نفهمیدم :-\

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
سوال طنز. شما استقلالی هستید؟
کامیون کامیون سوال پرسیدید؟!
 صبر کنین تا شب حتما جواب  همه رو میدم. تازه از سر کار برگشتم بدجوری خستم.
امیدورام بازم بتونید سوال پیدا کنین.که به درد همه بخوره.

تالار گفتگوی حسابداری

Tags: