خیلی ممنون؛ با این حساب شما از کتاب 2000 تست مالی استفاده نکردین و از تستهای تالیفی مدرسان صرفا واسه ی درس ریاضی استفاده کردین؛ درسته؟
اگه زحمتی نیست در مورد روش خلاصه نویسی درس مالی هم راهنمایی کنین.
خواهش می کنم.در مورد کتاب 2000 تست باید به یه نکته دقت کرد.کتاب مرور جامع من ویرایش اول و چاپ 87 بودش.کتاب شامل تستهای کنکور و یه سری تست تالیفی بودش که من اون تستهای تالیفی رو هم کار می کردم.کتابای جدیدتر دیگه اون تستهای تالیفی رو ندارن.کتاب 2000 تست همون تستهای تالیفی کتابهای قدیمی هستش.پس یه جورایی میشه گفت 2000 رو هم خوندم.
در مورد ریاضی تستهای تالیفی مدرسان تا حدودی زدم البته اونایی که به نظرم خوب بود رو بعضی وقتا می زدم.سر کنکور ریاضی رو خوب زدم اما آمار خراب کردم و درصدم خوب نشد.تمام سوالات ریاضی که زدم درست بودن.19 تا رو زده بودم همش درست بود.اما آمار خراب شد.
راستش من زیاد اهل خلاصه نویسی نبودم ولی نکات مهم رو تو کتابم علامت می ذاشتم.شما سعی کنید خلاصه نویسی داشته باشید چون اکثر داوطلبان موفق خلاصه نویسی تو برنامشون هست.به برنامه مرور اهمیت بدید که در موفقیتتون خیلی تا ثیر داره.من درسامو مرتبا مرور می کردم برای همین معمولا مطالب خیلی کم یادم میره.موفق باشید