نویسنده موضوع: تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93  (دفعات بازدید: 427766 بار)

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
سلام آقا محمد مهدی.مرسی شما لطف داری .باشه مشکلی نداره داداش.بلد باشم خوشحال میشم کمک کنم.

داداش شما دیگه اولشو آقا نذار ما خجالت میکشیم پیش شما. همون محمد کافیه . فدات بشم.زحمتت زیاد میشه. صبر کن بچه ها بیشتر پیشروی کنن .وققتو میگیرن. غمت نباشه.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
سلام آقا حسین ؛ از شما و اقای محمدمهدی و بقیه ی دوستان که به ما راهنمایی میکنید ممنونم؛
اگه امکانش هست درصدهای کنکورتون و منابعی که مطالعه کردین رو بگین.(چون من خودم به شخصه هنوز از منبع مالیم مطمئن نیستم)

]چقدر زود دیر می شود. این روزها ...
سعی کنید برید کتابخونه مرکزی شهرتون و همه ی این منابعو بررسی کنید . بعد تصمیم بگیرید. اینقدر دس دس نکنید
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
در مورد تست اسکندری . من این کتابو داشتم برای کنکور قبلم ازش خوب استفاده نکردم در نتیجه نمیتونم بگم خوبه یا بده اما  من میگم 2000 تست چون کسایی که مدل کتاب 2000 تست رو گرفتن معمولا ازش راضی بودن اما نمی دونم چی بگم .تصمیم با خودتونه .من میگم 2000 تست کرمی و... چون خودم تنها کتابی بود که خساست کردمو نگرفتم و چوبشم خوردم...

آفلاین hosein1987

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 49
  • دانشگاه: غیر انتفاعی
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
سلام آقا حسین
راستش من یک سوال ذهنم رو درگیر کرده و با وجود راهنمایی های آقا محمد هنوز هم سردرگم هستم و نتونستم خودم رو قانع کنم
توی منابعی که برای صنعتی نام بردید  صرفا کتابهای عثمانی و اسکندری و تست های اسکندری بود به نظر شما با خوندن کامل این منابع و تسلط کامل برتست های کتاب اسکندری میشه یک درصد قابل قبولی کسب کرد راستش رو بخواین من هنوز نسبت به کامل بودن کتاب اسکندری شک دارم ...
ممنون میشم توی این زمینه راهنماییم کنید.

سلام فاطمه خانم.
صنعتی یه درس کاملا مفهومیه. باید خوب بخونید و تست زیاد کار کنید تا مسلط شید.درسته منابع من همینا بود ولی من  سعی می کردم مفهومی و با دقت بخونم.شاید اگه کمی دقت کرده بودم صنعتی رو نزدیک 55 زده بودم چون من با اینکه 2 سوال رو درست حل کردم موقع وارد کردن تو پاسخنامه جابه جایی زدم.ببینید این کتابایی که من مطالعه کردم نسبتا خوبن ولی منابع بهتر هم وجود داره.این که بتونید با مطالعه این کتب درصد خوبی بزنید به 2 عامل بستگی داره.اول اینکه شما چه جوری مطالعه کرده باشید دوم اینکه سطح سوالات چه جوری باشه.سوالات صنعتی سال 90 ساده بود وحتی چند تست مشابه از کتاب اسکندری طرح شده بود.خوب مشخصا اگه کسی منبع درسیش اسکندری بود می تونست نتیجه خوبی بگیره اما سال 91 و 92 سطح سوالات بالا بود.پیشنهاد من به شما اینه برای صنعتی مرور جامع رو مطالعه کنید و تستهای کتاب اسکندری رو هم بزنید.یه طور کلی اگه خوب بخونید با مطالعه مرور جامع و تست کار کردن می تونید درصد خوبی بزنید.موفق باشید

آفلاین hosein1987

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
خیلی ممنون؛ با این حساب شما از کتاب 2000 تست مالی استفاده نکردین و از تستهای تالیفی مدرسان صرفا واسه ی درس ریاضی استفاده کردین؛ درسته؟
اگه زحمتی نیست در مورد روش خلاصه نویسی درس مالی هم راهنمایی کنین.

خواهش می کنم.در مورد کتاب 2000 تست باید به یه نکته دقت کرد.کتاب مرور جامع من ویرایش اول و چاپ 87 بودش.کتاب شامل تستهای کنکور و یه سری تست تالیفی بودش که من اون تستهای تالیفی رو هم کار می کردم.کتابای جدیدتر دیگه اون تستهای تالیفی رو ندارن.کتاب 2000 تست همون تستهای تالیفی کتابهای قدیمی هستش.پس یه جورایی میشه گفت 2000 رو هم خوندم.
در مورد ریاضی تستهای تالیفی مدرسان تا حدودی زدم البته اونایی که به نظرم خوب بود رو بعضی وقتا می زدم.سر کنکور ریاضی رو خوب زدم اما آمار خراب کردم و درصدم خوب نشد.تمام سوالات ریاضی که زدم درست بودن.19 تا رو زده بودم همش درست بود.اما آمار خراب شد.
راستش من زیاد اهل خلاصه نویسی نبودم ولی نکات مهم رو تو کتابم علامت می ذاشتم.شما سعی کنید خلاصه نویسی داشته باشید چون اکثر داوطلبان موفق خلاصه نویسی تو برنامشون هست.به برنامه مرور اهمیت بدید که در موفقیتتون خیلی تا ثیر داره.من درسامو مرتبا مرور می کردم برای همین معمولا مطالب خیلی کم یادم میره.موفق باشید

آفلاین hosein1987

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
سلام آقا محمد مهدی.مرسی شما لطف داری .باشه مشکلی نداره داداش.بلد باشم خوشحال میشم کمک کنم.

داداش شما دیگه اولشو آقا نذار ما خجالت میکشیم پیش شما. همون محمد کافیه . فدات بشم.زحمتت زیاد میشه. صبر کن بچه ها بیشتر پیشروی کنن .وققتو میگیرن. غمت نباشه.

شما آقایی.چشم محمد صدا می کنم.تا جایی که در توانم باشه خوشحال میشم کمک کنم

آفلاین nasim-esf

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 32
  • دانشگاه: دانشگاه اصفهان
سلام آقا حسین ؛ از شما و اقای محمدمهدی و بقیه ی دوستان که به ما راهنمایی میکنید ممنونم؛
اگه امکانش هست درصدهای کنکورتون و منابعی که مطالعه کردین رو بگین.(چون من خودم به شخصه هنوز از منبع مالیم مطمئن نیستم)

]چقدر زود دیر می شود. این روزها ...
سعی کنید برید کتابخونه مرکزی شهرتون و همه ی این منابعو بررسی کنید . بعد تصمیم بگیرید. اینقدر دس دس نکنید

سلام. مرسی؛ همه ی این منابعو دارم ؛ ولی نمیتونم واسه ی مالی تصمیمم رو یکی کنم ...فعلا دارم همه رو با هم میخونم و این واسم عذاب اور شده چون خیلی کند پیش میرم...

آفلاین abab1

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 86
سلام hosein1987 جان
میشه لطف کنید بفرمایید که از کی شروع کردین و روزانه ساعات مطالعه تون بطور مفید ، چند ساعت بود؟

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 152
    • حسابداري و حسابرسي فردوس
  • دانشگاه: دانشگاه فنی و حرفه ای
کار نیکو کردن از پر کردن است

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 152
    • حسابداري و حسابرسي فردوس
  • دانشگاه: دانشگاه فنی و حرفه ای
نابرده رنج گنج میسر نمی شود / مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

سلام
در مورد سوالات بسیاری از دوستان ، در مورد منابع که هنوز درگیر پیدا کردن منابع هستن و دارن روزهای بسیار خوبی مثل الان رو یکی یکی از دست میدن ، باید بگم که مهم این هست که مطلب رو بفهمید.
مهم نیس مرور جامع باشه یا اسکندری یا تاری وردی یا جزوه فلان استاد توی فلان دانشگاه
اگه مطلب رو خوب فهمیدید و تونستید مسایل رو حل کنید بدونید که منبعی که مطالعه کردین برای شما عالی هست
اینو در نظر داشته باشید که همه منابع برای همه افراد مناسب نیس

مثلا همین آقا محمد خودمون ؛ خودش داره میگه توی فلان درس کتاب مدرسان خوب توضیح داده .خوب این عزیز مطلب مثلا هزینه یابی مرحله ای رو از این کتاب خونده و متوجه شده. دیگه دلیل نمیشه که کتاب مدرسان مطلقاً کتاب خوبی هست

لطفا حرفامو کلی در نظر بگیرین

روزها رو یکی یکی از دست ندین.هر کتابی رو که دارین بخونین. ولی خوب بخونید. بعضی مطالب توی درس توضیح داده نمیشه باید توی تست یاد بگیرید
متأسفانه هم خدا رو میخاین هم خرما رو!!!
هم میخاین کتاب خوبی باشه هم میخاین خلاصه باشه!!!
هر جزوه و کتابی میخاین بخونید باید براش وقت بذارید
موفق باشید

آفلاین hosein1987

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
سلام hosein1987 جان
میشه لطف کنید بفرمایید که از کی شروع کردین و روزانه ساعات مطالعه تون بطور مفید ، چند ساعت بود؟

سلام.والا من برای ارشد 92 تلاش زیادی نکردم.حدودا دو تا 3 ماه مفید روزانه 5 ساعت خوندم.چون سال 91 خوب خونده بودم سال 92 کار سختی پیش روم نبود.برای سال 91   6 ماه با متوسط روزانه حدود 8 ساعت خونده بودم اما در نهایت رتبم 387 شد و مردود شدم.فقط روزانه و تعدادی کد رشته شبانه زده بودم که قبول نشدم

آفلاین samane68

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 3
  • دانشگاه: zahedan
سلام hosein1987 جان

سلام.والا من برای ارشد 92 تلاش زیادی نکردم.حدودا دو تا 3 ماه مفید روزانه 5 ساعت خوندم.چون سال 91 خوب خونده بودم سال 92 کار سختی پیش روم نبود.برای سال 91   6 ماه با متوسط روزانه حدود 8 ساعت خونده بودم اما در نهایت رتبم 387 شد و مردود شدم.فقط روزانه و تعدادی کد رشته شبانه زده بودم که قبول نشدم

سلام اقا حسین

به نظر خودتون چرا سال 91 با اینکه 6 ماه روزانه 8 ساعت مطالعه داشتین نتیجه ی خوبی نگرفتین ؟

آفلاین hosein1987

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
سلام.والا دلایل زیادی داره.راستش من زمان تحصیلم به هیچ وجه دانشجوی درس خونی نبودم.درس زیاد افتادم تا نزدیک مشروطی هم رفتم.قصد ادامه تحصیل هم نداشتم.از سربازی که برگشتم تصمیم گرقتم برای اولین بار درست بخونم.اما پایه درسیم خیلی ضعیف بود.از درسای تخصصی هیچی بلد نبودم.ریاضیم هم معمولی بود.دیپلم هنرستان هم بودم.هیچ کلاسی هم نرفتم و همه درسا رو خودم خوندم .دانشگاهی هم که لیسانس گرفتم سطح علمی خیلی پایینی داشت.خوب مشخصا یکی با شرایط من برای اینکه موفق بشه باید نسبت به بقیه بیشتر تلاش کنه.البته منبع حسابرسی من در سال 91 سنجش تکمیلی بود که زیاد به نظر من مناسب نبود.سال 91 حسابرسی 60 زدم اما برای سال 92 مرور جامع خوندم و 95 زدم.اشتباه بزرگ من سر جلسه کنکور سال 91 این بود که تو حسابرسی 3 سوال رو که بین 2 گزینه شک داشتم زدم و هر 3 تا غلط شدن.توصیه می کنم به هیچ عنوان سوالی رو که مطمین نیستید نزنید. همه این موارد دست به دست هم داد و من نتونستم رتبه خوبی بیارم.

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
سلام به همه ی بچه های تالار.
به نظر شما چرا من و داداش حسین سعی میکنیم در اسرع وقت به سوالاتون جواب بدیم؟؟
 من بگم ؟
 به نظر من دلیلش اینه که مثلا خود من از بس واسه منابع اذیت شدم  و کتاب گرفتم و به دردم نخورد و کلافه شدم و به حس تنفر تو ی من ایجاد شد. نمیخوام شما همین حس رو تجربه کنین.
درضمن همتون اطلاع دارید که نهایتا تا 12 شهریور جواب من و داداش حسین وامثال ما میاد. در نتیجه هر شب خود من هر وقت که بتونم نت هستم تا خبری در مورد زودتر اعلام شدن نتیجه یا خلاث=صه نتیجه رو ببینم . درنتیجه همیشه پای نت هستم حتی اکه در شبانه روز 5 ساعت بخوابم بازم اولین کاری که میکنم میام به چند تا سایت مورد علاقم از جمله این تالار و سایت صمیمیت با زبان حسابداری و.. سر میزنم.
 امشب می خوام در مورد کامپیوتری وار خوندن حرف بزنم و یاد سینمایی ماتریکس افتادم.

خوب منطور من از کامپیوتری خوندن چیه در حالی که همیشه میگم با دلتون کتاب بخونید؟

شنیدی تا به حال بهتون بگن دل به کار بده . نسیه کار نکن . کارت بوی نفت میده؟ البته اینا اصطلاحای شهر ماست .شاید توی شهر شما طور دیگه ای بیانش کنن. بگذریم. منظورم این نیست که دوباره بشینم در مورد موبایل و نت و تی وی و ... بحرفم و براتون تکراری باشه  اما قبل از گفتن کامپیوتری وار میخوام راهکارای خودمو بگم:
1- بزرگ ترین دشمن رتبتون چیه ؟ گوشیه ! چی کار کنم امروز قراره یه نفربهم زنگ بزنه که نظم کهکشان راه شیری بهم می خوره اگه جواب ندم . این محمد هم که میگه گوشی تعطیل -خاموش -بزن بشکن - چیکار کنم؟ اونوقت هی میای نگاه میکنی کی گوشیت زنگ میخوره ونزدیک به 40 %وقتت هی به صفحه گوشیت زل زدی! درسته؟
اما من برای اینکه اینقدر در گیر نشم و بتونم تلفن مهمم رو جواب بدم . دو تاراهکارداشتم . اون رواز و اون زمانی که خواهرم خونه بود گوشیم دستش بود . و فقط زمان تماس فرد ایکس گوشی رو برام می آورد.
اما بعضیا شاید نخوان یا نباشه کسی که گوشیشونو بهش بدن. مثلا وقتی برادرزاده ام خونه بود !
در حدود فاصله تقریبی از دیوار روبرویی یه نایلون شفاف چسبوندم به دیوار و گوشی رو طوری توش میذاشتم که صفح اش به طرف من باشه . هر موقع صداش در میومد و کس دیگه ای بود میذاشتم برای وقت استراحتم یا شب . اما برای تلفن مهمم در جا پامیشدم و جواب میدادم. درنتیجه گوشیم کنارم نبود که یه دفعه نیم ساعت به صفحه اش زل بزنم.

2-یکی دیگه از عوامل تی وی هست .که متاسفانه من بسیار ازش صدمه خوردم .حتی الان که دارم مینویسمم صداش آزارم میده! من برای این مشکلم دوتا تلویزیونو باید از کار مینداختم. درنتیجه با لاک روی صفحه یک نقطه ای رو مشخص کردم که اون میزان صدا اذیتم نمی کرد و وقتی بیشتر میکردن. با یادآوری و خواهش مشکل حل میشد. راهکار دوم جابه جایی هست. مثلا میشه خونه ننه بابابزرگ یا کسی که بشه یه اطاق ساکت تر رو توش داشت رفت. البته من مجبور شدم پدر ومادرو بفرستم طبقه بالا و سنگرمو حفظ کردم
3-نت هم بستگی داره اگه وایرلس هست بگید کسی که خونه هست رمز بذاره و فقط توی زمان لازم بیاد براتون رمزو وارد کنه  مثلا ده شب بیاد براتون وصل کنه .
اگه پرسرعت  یا خانگی دارین  بیاد یه قطعه مهم رو از این مودمتون بکنه و فقط توی شرایط لازم توی دسترستون بذاره . مثلا کابل یا قطعه نویز گیر و ...
اگه با سیم کارت میرین  مودمتون یا سیمکارتتونو گروگان بگیره .خودتون میدونین باید چی رو بهش بدید تا زمانی که درجریان نذاشتینش نت نتونید برید.
خوب حالا اگه یه ذره خجالت هم بکشید کم کم سعی میکنید کمتر استفاده کنید و ترک اعتیاد تضمینی هست. 8)
 راستی در مورد اعتیاد گفتم . یاد کامپیوتروار افتادم. میگن اگه انسان یه عمل خاصی رو سه هفته مکررا انجام بده بهش عادت میکنه. مثلا اگه بخواد هر روز ساعت 4یا 5 یا 6 یاایکس بیدار بشه و بیدار هم بشه. از  اون به بعد اگه بخواد میتونه همون تایم بیداربشه یا تایم خاص بخوابه .خوب این چه ربطی به ما داره؟
 کاری نداره .شماهایی که سر کار نمیرین و کلا  کاروزندگی تون درس خوندنه  میتونید با این روش یه زمان منظم رو به درس خوندن اختصاص بدید و کنترل زمان بیداری و خوابتون میاد دست خودتون. در مورد خواب بعد از ظهر :
شاید بگید امکان نداره من بعد از ظهر بخوابم اما من میگم .می دونید کشور ژپن کارمندهاشو مجبور میکنه یک ساعت بعد از ظهر بخوابن وبعد برگردند سرکارشون؟ باور نمی کنید؟ تحقیق کنید.

میانگین خواب سه ربع ساعت برای مرتب کردن و منسجم کردن اطلاعاتی که طی صبح جمع آوری وتحلیل کردید تاثیر بسیار زیادی داره. همچنین یه جور ریکاوری هست تا بتونین تا پاسی از شب درس بخونید.البته من خودم نزدیک 75 دقیقه یا کمتر میخوابیدم.خوب محمد من نمی تونم بخوابم اما اگه بخوابم تا غروب باید بخوابم.چی کار کنم؟
1- سعی کنید این تایم رو در جایی بخوابید که کسی بتونه بیدارتون کنه و هر روز بهش بگید چه زمانی بیدرتون کنه
 2-اگه نبود مثله من گوشی - ساعت و... رو چند بار با فاصله زمانی در جاهایی با فاصله از خودتون کوک کنید تا برای خاموش کردن صداش مجبوربشید از جاتون بلند بشید. بعدش نگیرید بخوابیدا!
یه چند روز تلاش کنید عادت میکنید. اولش سخته. سعی کنید همیشه قوانین رو رعایت کنید مگر وقتی که حس می کنید باید توی اون شرایط خودتون متفاوت عمل کنید 

خوب اینا چه ربطی به کامپیوتری وار داره؟ شما کم کم که بتونید تایم بیداری- ظهر خوابی - خاموشی رو تنظیم کنید
 بعدش میتونید شروع کنید تا انگیزتونو تغییر بدید. باید انگیزتونو از رتبه یک شدن به خوب خوندن کتاب- لحظه شماری برای بیدار شدن و مطالعه فلان کتاب. علاقه مند شدن به کتاب توی تخیلاتتون ورویاهاتون و تکراراین رویا توی ذهنتون و تنها راه برای رتبه خوب شدن بدونید. رتبه یک همش خوب نیست معایبی هم داره!
یعنی منظورم اینه وقتی فلان کتابو دستتون میگیرید باید به اندازه محبوبتون یا معشوقتون بهش محبت کنید تا بتونید ناخودآگاهتونو بع درس خوندن ومطالعه مداوم علاقه مند کنید.
یادمه یکی از معلمام میگفت من کتابمو بو میکردم و می خوندم بهش عشق می ورزیدم. رتبه اش هم 26 سراسری بود.
الان می فهمم چی میگفت.
وقتی بتونید دلتونو به کتاب برسونید وقتی ناخودآگاهتون عاشق کتاباتون به صورت تک تک باشه . میتونید هر وقت روز بیدار بشید و ادامه مطالبو بخونید و ....
صحبت زیاد دارم. اما باور نمی کنید چقدرخسته هستم.

راستی بهترین تصمیمی که گرفتم توی این تالار میدونید چیه؟
درخواستم از داداش حسین تا بیاد اینجا بیشتر راهنماییتون کنه. ایشون با اینکه ریاضی نخوندن و من دیپلم ریاضی بودم بازم به تمام سوالای ریاضی که نمی تونستم حل کنم جواب میدادن. ازشون استفاده درسی هم ببرید. نزارید تلنبار بشه . یکی یکی نکات تست ها و مسائلی که از هر فصل حل نمیشه همونایی هستند که قبولی روازتون میگیرن بایدبتونید اونقدر تجزیه و تحلیلش کنید و اعدادشو تغییر بدید تا خوب یاد بگیریدش. بازم میگم . من نمی تونم به هیچ سوال درسی ای جواب قطعی بدم چون چیزی یادم نیست.درسته ظاهرا تالار شلوغ تر شده اما کم کم بهش عادت می کنید. منم سعی می کنم کمتر خود خواه باشم و اصرار نکنم . اما میدونم نمی تونم(((
تو چه میدانی تگرگ و برگ را 
غرق خون خویش رقص مرگ را              تو چه میدانی سکوت پاوه را
عاصمی را باکری را کاوه را)))
اونقدر از بعضی چیزا ضربه خوردم که نمی خوام شما ها همون ضرباتو بخوید  وسرعتتون کم بشه.
 شب خوش
« آخرين ويرايش: اوت 15, 2013, 22:52:21 توسط mohammad343 »

آفلاین shaghayegh19

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 10
سلام بچه ها ممکنه براتون سوال پییش بیاد چرا توی این شبه ای به این مهمی چرا وقتمو برای نوشتن می گیرم. اما باید بدونید که علم اندوزی هم درجه ی بالایی داره .اینو از جایی میگم که رئیس دانشگاه پیام نور مازندران توی جشن ورودی ما توی مهر 87 میگفت : داشتم کتابی مربوط به دین رو مطالعه می کردم  که در پایانش نوشته بود شب قدر سال فلان . برام سوال پیش ومد که شب به این پر عظمتی ایشون داشتند کتاب می نگاشتند به جای دعا و نماز و قران. بعد از تحقیق  از علما به من اینگونه پاسخ داده شد که علم اندوزی در هر زمانی پسندیده است. حدیث یک ساعت تفکر را که شنیده اید.
از روی موعظه بیایم بر روی مطالبی که در آینده نخواهم توانست نوشت در نتیجه مجبورم الان بنگارم:
در طی روزها برام زمانی پیش میومد که خسته می شدم ومی دونستم هنوز برای استراحت کردن زوده .تازه

50 نكته براي آمادگي براي كارشناسي ارشد

1)در آزمون هاي آزمايشي استاندارد شركت نمائيد.

2)بدانيد كه ميانگين بالاي 50 باشد قبول هستيد.

3)زياد نخوانيد بلكه درست بخوانيد.

4)در ارشد با سواد بودن مهم نيست بلكه با تكنيك بودن مهم است.

5)پركردن پاسخنامه هنر نيست و به همين دليل نبايد شانسي گزينه ها را انتخاب كنيد.

6)تسلط 100% روي 70% مطالب بسيار بهتر از تسلط 70% روي 100% مطالب است.

7)معدل به ميزان 20% تاثير دارد و براي دانشگاههاي مختلف نيز ضريبي را در نظر مي گيرند.دانشجوي ليسانس دانشگاه تهران با ليسانس دانشگاه شمال تفاوت بايد داشته باشد.

8)ترس از آزمون بايد بريزد.

9)كار خودتان را انجام دهيد و به ديگران كار نداشته باشيد.

10)براي اضافه شدن 20% به تراز خود فكر مي كنيد چقدر بايد درس بخوانيد؟

11)اگر حدود 60 سال از عمر ما باقي مانده باشد 24ساعت * 365 روز * 60 سال مساوي 525.600 ساعت از عمر مانده است و اگر براي ارشد 1000 ساعت درس بخوانيم مي شود يك پانصدم از عمر ما.آيا ارزش ندارد؟

12)سخت نيست بلكه بايد راه را درست برويد.

13) عقل سالم در بدن سالم است.سعي كنيد روزانه نرمش كنيد.

14)درس خواندن بايد گوشت بدنتان بشود.

15)سطحي درس نخوانيد بلكه هميشه به طور عمقي بخوانيد.

16)از زمانهاي آزاد خود به طور بهينه استفاده نمائيد.

17)سعي كنيد در تاريكي يعني در شبها بخوابيد و روزها درس بخوانيد.6 ساعت خواب كفايت مي كند.

18)در هنگام مطالعه به جهت تابيدن نور توجه كنيد.

19)از آنجائيكه يك تست هم مهم است بنابراين يك دقيقه هم مهم است.

20)از تركيب نور سفيد و نور زرد استفاده كنيد.

21)برنامه غذايي منظم داشته باشيد :صبحانه كامل بخوريد + پروتئين و كربوهيدرات را به طور همزمان استفاده نكنيد + فسفر و كلسيم به طور فراوان استفاده نمائيد + بعد از غذا نخوابيد + در ساعات مشخصي نهار و شام و صبحانه بخوريد

22)اشكالات خود را روي كاغذ بنويسيد

23)هميشه عوامل محيطي را باعث بروز مشكل ندانيم

24)بجاي كميتي بايد به طور كيفيتي درس بخوانيد

25)هفته را به طور 6 روزه فرض نمائيد و يك روز آزاد داشته باشيد كه به برنامه هاي انجام نشده خود در طول هفته برسيد

26)حتما برنامه هاي خود را ارزيابي كنيد و كنار كارهاي انجام شده تيك بزنيد و بابت كارهاي خوب خود براي خود جايزه تعيين نمائيد.

27)روحيه شكست پذيري نداشته باشيد و قوي باشيد

28)براي خودتان برنامه ريزي واقعي و قابل حصول داشته باشيد .در حد 80% توان خود برنامه ريزي نمائيد.از آهو نخواهيد كه به شير را شكار نمايد.

29)خودتان را با ديگران مقايسه نكنيد

30)بهترين معلم،تجربه است.

31)درس ها را فرمول بندي و ساده سازي نمائيد.

32)از قسمتهاي آسان شروع به درس خواندن نمائيد.

33)پس از مطالعه روزانه حتما بايد خلاصه نويسي نمائيد.خلاصه نويسي با رونويسي تفاوت دارد.

34)تستهاي 10 سال گذشته را به شدت تمرين كنيد و حتي با گزينه هايش آنها را حفظ كنيد.

35)دنبال خوبها نباشيد بلكه دنبال بهترين ها باشيد.

36)اساتيد باتجربه ، منابع معتبر و كلاسهاي باكيفيت را انتخاب نمائيد.

37)موفقيت حق شماست و حق گرفتني است پس سعي كنيد حق خود را بگيريد.

38)ساعت برگزاري آزمون را تمرين كنيد.

39)لباس مناسب در روز آزمون بپوشيد.با توجه سردي هوا و نوع صندلي و راحتي فرد

40)دير به جلسه آزمون نرسيد.

41)فقط 6 سري سوال در هر سال طرح مي شود.

42)حدود 30% لغت است و 70% تكنيك مي باشد.

43)زبان بالاترين آمار سفيد در پاسخنامه ها را دارد.

44)ميانگين زبان در تمام رشته ها حدود 17% مي باشد.

45)زبان شامل لغت + واژه شناسي + درك مطلب مي باشد.

46)روي برگه چسبيده به صندلي قبل از شروع جلسه خط كشي كنيد و شماره بندي و گزينه هاي انتخابي را در آخر آزمون در اين برگه بنويسيد.

47)كل دفترچه آزمون رايكبارورق بزنيدتا اگر صفحه اي سفيد و يا كم رنگ دارد همان اول اطلاع داده شود

48)درس به درس جواب بدهيد.

49)از درس هاي آسان شروع به پاسخ دادن نمائيد.

50)در هر درس از سوالات راحت شروع كنيد.

سلام بند 46 بزرگترین اشتباه سر کنکور ه من تجربه کردم انرژی منفی ای که بعد از دیدین اولین کلید آزمون میده تا زمان اعلام نتیجه همراهت می مونه و عذابت میده ...من هم سر کنکور سراسری هم سر ارشد92 این کارو کردم هنوزم دارم بابتش عذاب میکشم....
به پیروزی خود ایمان پیدا کنید ...

تالار گفتگوی حسابداری

Tags: