سلام. مرسی. بله مطالب قبلی رو خوندم. تستای تالیفی اخر فصل مالی مدرسان هم مفیده؟؟
ببخشید من یه سوال دیگه هم دارم؛ شما در مورد کتاب "زبان تخصصی نوروش با تاکید بر مهارت درک مطلب" اطلاع دارین که خوبه یا نه؟
یک نکته فراموش نشه اینو به همه میگم: زدن 60 تست از یک درس به 5دفعه بار بهتر از زدن 300 تست از همون درس یک دفعه هست. یعنی به جای اینکه الان بشینید همه ی تستا رو بزنید الان بشینید مطلبو خوب بخونید و اون مراحلی که گفتم برای مرورو انجام بدید و جلوتر ها که دستتون بیشتر باز شد بیاین تستای تالیفی مثله شریفو هم بزنین. اما تستای کرمی حتما حتما باید زده بشن. ومروز و ...
نه اطلاع ندارم. ببینید میتونید کتاب خونه ی دانشگاه تون یا هر کتابخونه ای این کتابو پیداکنین وبا چند دقیقه یا ساعت بررسی بفهمین که خوبه یانه .
من کتاب مورد علاقمو قبلا گفتم. درضمن درمورد کتاب خوب.
بزرگترین عامل کتاب برای خوب بودن فونتشه. مثلا یکی بیاد فونت مالی تاری وردی و فونت مالی نوروشو بررسی کنه. درسته تاری وردی مطالبش سر جمع با استاندارداو ... فاصله داره به نظرمن ولی فونتش از 20 میشه 20 در حالی که نوروش در حدود 5 هست.
دومین عامل مربوط بودن کتاب و آپ دیت بودن کتاب هست. نورش توی کتاب درسی نوشتن خوب عمل کرده یعنی کتابای نوروش بیشتر به درد کلاس میخوره البته به نظر من .اما شما قراره تست بزنین درسته؟ محتوای کتاب در مورد کنکور ارشد هست؟ دو در مورد آپ دیت بودن فکر کنم کتاب جدیدالانتشاری باشه ؟ کتابایی که میگیرید 1- جدیدا چاپ شده باشن یا اینکه ویرایش شده باشن. منظورم اینکه تغییرات استانداردا توشون اعمال شده باشه.
بازم هر جور خودتون میدونید. شما اززبان پرسیدید من درمورد مالی جوابدادم .ببخشید. خواستم از نظر این بگم که کتاب فقط با خریدن خونده نمیشه با جلد خوب با مولف بزرگ . باید علاوه بر محتوی ظاهر نگارشی لازم رو هم داشته باشه تا جذب مطالبش شد.