نویسنده موضوع: تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93  (دفعات بازدید: 427661 بار)

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
سلام. مرسی. بله مطالب قبلی رو خوندم. تستای تالیفی اخر فصل مالی مدرسان هم مفیده؟؟
ببخشید من یه سوال دیگه هم دارم؛ شما در مورد کتاب "زبان تخصصی نوروش با تاکید بر مهارت درک مطلب" اطلاع دارین که خوبه یا نه؟

یک نکته فراموش نشه اینو به همه میگم: زدن  60 تست از یک درس به 5دفعه بار  بهتر از زدن 300 تست  از همون درس یک دفعه هست. یعنی به جای اینکه الان بشینید همه ی تستا رو بزنید الان بشینید مطلبو خوب بخونید و اون مراحلی که گفتم برای مرورو انجام بدید و جلوتر ها که دستتون بیشتر باز شد بیاین تستای تالیفی مثله شریفو هم بزنین. اما تستای کرمی حتما حتما باید زده بشن. ومروز و ...
نه اطلاع ندارم. ببینید میتونید کتاب خونه ی دانشگاه تون یا هر کتابخونه ای این کتابو پیداکنین وبا چند دقیقه یا ساعت بررسی بفهمین که خوبه یانه .
من کتاب مورد علاقمو قبلا گفتم. درضمن درمورد کتاب خوب.
بزرگترین عامل کتاب برای خوب بودن فونتشه. مثلا یکی بیاد فونت مالی تاری وردی و فونت مالی نوروشو بررسی کنه. درسته تاری وردی مطالبش سر جمع با استاندارداو ... فاصله داره به نظرمن ولی فونتش از 20 میشه 20 در حالی که نوروش در حدود 5 هست.
 دومین عامل مربوط بودن کتاب و آپ دیت بودن کتاب هست. نورش توی کتاب درسی نوشتن خوب عمل کرده یعنی کتابای نوروش بیشتر به درد کلاس میخوره البته به نظر من .اما شما قراره تست بزنین درسته؟ محتوای کتاب در مورد کنکور ارشد هست؟  دو در مورد آپ دیت بودن فکر کنم کتاب جدیدالانتشاری باشه ؟ کتابایی که میگیرید 1- جدیدا چاپ شده باشن یا اینکه ویرایش شده باشن. منظورم اینکه تغییرات استانداردا توشون اعمال شده باشه.
بازم هر جور خودتون میدونید. شما اززبان پرسیدید من درمورد مالی جوابدادم .ببخشید. خواستم از نظر این بگم که کتاب فقط با خریدن خونده نمیشه با جلد خوب با مولف بزرگ . باید  علاوه بر محتوی ظاهر نگارشی لازم رو هم داشته باشه تا جذب مطالبش شد.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 98
  • دانشگاه: بيام نور
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
مرسی از مطالبتون و اینکه اینهمه وقت میذارید  :)
به امید موفقیت برای همه کنکوریهای93

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
سلام بچه ها یه مطلبی نوشتم که توی پایین صفحه 7 همین گفتگو مونده. یعنی این صفحه ی هشتش هست. اگه نخوندینش بخونین. اونایی که بعد از چند روز تونستن انجامش بدن . بهم بگن تا مرحله ی بعدی یعنی مرحله ی آخر بررسی خودتون (حسابرسی اعمال هفتگی)رو بهتون بگم .اونایی هم که فکر میکنند مفید نیست بگن نظرشونو تا بگم نظرمو در مورد فواید ومعایبش.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
سلام بچه ها .عید فطرو پیشاپیش تبریک میگم.داشتم یه مطلبی می نوشتم. یاد قستای تلخ کتابا و یه نکته شیرین افتادم.
من تستی از مبحث هزینه یابی مرحله ای ندیدم که ستون ماده اولیه ای که از اول هست( ماده آ) و ستون انتقالی درصداشون یکی نباشه. یعنی من کلا وقتی به این مدل سوالا میرسیدم درجا هر چی برای ماده آ می نوشتم برای اتقالی هم می نوشتم.
 فقط فقط فقط توی آزمونای جامع مدرسان شریف 2سال قبل اومده بود که انتقالی فرق می کرد که جزوش هم توی کتاب صنعتی شریف هست. ولی شما نخونین .
یه چیز دیگه آقا این تسعیر ارز رو هم نخونین . چون وقتی اینو بخونین با حسابداری تورمی قاطی میکنین .سبک سنگین کنین میبینین حسابداری تورمی راحت تره و جالب تره.

آفلاین fatemeh71

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 16
  • دانشگاه: خلیج
سلام آقا محمد
چند وقتی میشه که دارم مطالبتون رو دنبال میکنم و کلی استفاده کردم و خیلی خیلی ممنونم برا اینکه تجربیاتتون رو در اختیار افرادی مثل من میگذارید
سال اولی هست که میخوام کنکور ارشد حسابداری رو تجربه کنم برای همین توی این زمینه کاملا بی تجربم با یک سری تحقیق و پرس و جو منابعم رو تهیه کردم و از اول تابستون شروع به خوندن کردم و تا الان از خودم راضی بودم.
اولش میخواستم برای صنعتی مروری جامع نوروش رو بخونم با صنعتی 1 عثمانی و کتاب مروری جامع نوروش شروع کردم از کتاب عثمانی کاملا راضیم و الان دارم تست های اسکندری رو حل میکنم و با حلشون احساس میکنم مطالب صنعتی یک رو خوب یاد گرفتم الان سوالم اینه که با کتاب صنعنی 2 و 3 اسکندری و حل کامل تست های اسکندری میشه به یک درصد خوبی از این درس توی کنکور برسم آخه وقتی مروری جامع رو باهاش مقایسه میکنم احساس میکنم مطالبش ناقصه ولی کتابای اسکندری رو خیلی خوب یاد میگیرم یکی از دلایلش هم اینه که قبلا منبع درسیم بوده در صورتی که وقتی مرور جامع رو میخونم احساس میکنم دارم گیچ میشم.
ممنون میشم در این باره راهنماییم کنید

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
سلام. من خودمم برای کنکور 91 که توی بهمن 90 برگزار شد.سه تا کتاب صنعتی 1 عثمانی +صنعتی 2و3 اسکندری + مجموعه تست های صنعتی اسکندری رو داشتم. علی رقم تمام تلاشی که کردمو به جای اینکه وقتمو بیشتر  روی مالی بذارم روی این درس گذاشتم نتونستم نتیجه لازمو کسب کنم وفقط 33درصد تونستم جواب بدم. اماکتابای بالا رو بخوام بگم که خوبند یا نه به نظر من کتاب عثمانی و صنعتی یک و دو عثمانی برای تدریس در کلاس کتابای بسیار مناسبی هستند. اما برای مطالعه ی ارشد. شما فقط حرفم با شماست که 4 جلد کتابای بالارو تهیه کردید.همینطور کتاب صنعتی نوروش رو تا به حال ندیم اما اونطوری که از کنکوریای ارشد 92 که کنکورش بهمن 91 برگزارشدشنیدم و فهمیدم .کتابیه که بسیار عمیق و بسیار وقت گیر هست. این کتاب به درد کسانی میحوره که کتابای صنعتی 1و2و3 شونو چند بار مثلا سه بار تونستن تموم کنن و تازه وقت زیادی هم دارند یا افرادی که پایه علمی شون قوی هست یا افرادی که نخبه هستند. اینا میتونن با کتاب مرور صنعتی نورش شروع به کارکنند.اما شما ختما سعی کنید توی این مدت تا پایان شهریور صنعتی 3 وسپس صنعتی دوی اسکندری رو بخونید وجاهایی که نباید خوندو از نظر خودم گفتم بعداز طی مراحلی که برای مطالعه یک کتاب ذکر کردم میتونین کتاب تست صنعتی اسکندری و کتاب 2000تست صنعتی رو از کتاب خونه های سطح شهرتون تهیه و بعد از نقد وبررسی به فکر تهیه بیفتید که کدومش بهتره البته پیشنهاد دیگه هم اینه که کتاب نوروش باید تستای زیادی داشته باشه ((ندیدمش)) اگه داره سعی کنین این کارو بکنین:

ابتدا فصب مورد نظر رو بخونید. بعد از دو روز دوباره سعی کنید فصلو با دقت تر بخونید و مسئله هاشو حل کنید بعدش برید روی تستاییکه داخل کتاب اسکندری هستش. البته فکر کنم پاسخ تشریخی این تست ها هم به صورت کتاب منتشر شده باشه. سعی کنید تا نهایت توانتونو برای درست حل کردن تست بذارید نتیجه نگرفتید بعد برید جوابشو ببینید.بعدش بشینید فصل موردنظرو توی یه دفتر یا سررسید یا برگه آچار( من توبرگه آچار نوشتم) خلاصه کنید در عین حال مسئله هایی که خیلی ازشون تست اومده دوسه تاشو هم بنویسید و تست هایی که خیلی مهمند مثلا در حد 5تست رو هم بنویسید .یا از هر تیتر مهم یک تست بنویسید. بعد از چند روز دوباره دست نوشته خودتونو با کتاب تطبیق بدید وبعد از دوروز سعی کنید 20 تاتست از کتاب تستیکه معرفی کردم و مربوط به این فصلو به صورت کاملا تصادفی(رندوم ) حل کنید و درصد بگیرید. درصد که بلدید بگیرید؟!
اگه تونستید به بیشتراز 70 % جواب بدید به خودتون امیدوار باشید .اما اگه کمتر از این مقدار  بود این فصل نیازه که حتما تستای کنکور 4 سال اخیر رو بررسی کنید بعد تصمیم بگیرید که همین منبع وخلاصه تونو اصلاح کنید-مرور مجدد کنید-تستای بیشتری کار کنید-یا اون فصلو از مروری جامع نوروش بخونید. یعنی بازم سعی کنید با مطالعه بتونید20 تا تست تصادفی که تکراری نباشند رو بالای 70 بزنسد. هروقت نتیجه نگرفتید و بعد از وقفه بیست روزه و مرور مجدد نتونستید درصد 70 یا بیشترو توی تستای غیر تکراری بگیرید. حتما باید برید سراغ مرور جامع نوروش. البته . من دلم نمی خواد باعث خرج تراشی برای بقیه بشم یا ذهنشونو درگیر چیزای دیگه کنم. اما بزرگترین پشیمونی خودمو توی این تالار مطرح نکردم درسته؟ شایدم نوشته باشم.
 سال 90 که آزمونای جامع شریفو اسم نوشتم یعد یک ماه یکی از موسسه شون با من تماس گرفت و گفت شما مطمئن هستید پکیج ما رو نمیخواید؟ منم گفتم البته من بهترین منابعی که ممکنه رو تهیه کردم.

اما برای کنکور بعدی که بارتبه یک سال 90 که در سال 89 برگزار  شده بود به صورت چت مکالمه داشتم .گفتند حتما پکیج رو تهیه کن. من بعد از اینکه شروع بع درس خوندن کردم دقیقا 21 شهریو به بعد بود. تازه صدای افسوس وپشیمونیم بلند شد. کاش همون موقع پکیجو میگرفتم. کاش. مطمئن بودم اگه میگرفتم همون سال کنکورو قبول میشدم. البته نظر شخصی من هست. نحوه بیان روان و مسال وتست و نکات مهم و تست کنکور به ترتیب وجواب و تست تالیفی و گاها آزمون تستس از هر فصل و خلاصه فصل. یک ترکیب بسیار عالی برای نتیجه گرفتن. اما وقتی به صنعتی یک عثمانی نگاه میکنم کتاب بسیار خوبی هستش...
امیدوارم گمراهتون نکرده باشم. تصیم با خودتون 1-طبق نظر من همون 4 تا کتاب +1کتاب تست
2-کتاب صنعتی شریف
****بازم میگم هیچوقت پکیج نگیرید.
« آخرين ويرايش: اوت 08, 2013, 13:38:19 توسط mohammad343 »

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل

آدرس وبلاگم که خیلی وقته نمیرسم آپ دیتش کنم . فکر کنم بدونید چرا.
وسطای صفحه کارنامه خودمو گذاشتم . صرفا جهت اینکه با قیافه واقعی کارنامه کنکور آشنا بشید( البته کارنامه کسی که یه جایی قبول میشه ;D) برای رفتن به وبلاگم دوتا موضوع مهم1-صدای اسپیکرتونو کم کنید بعد کل متن دو خط پایین تر رو کپی کنید و توی صفحه جدید توی آدرس بارتون کپی کنید و اینتر رو برزنید
2-برای دیدن کارنامه باید کادر سیاه رنگ رو درگ کنید تا رنگی بشه

http://www.دردودل.loxblog.com/

« آخرين ويرايش: اوت 08, 2013, 22:46:11 توسط mohammad343 »

آفلاین fatemeh71

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
ممنونم آقا محمد برای راهنماییهاتون
راستش رو بخواین صنعتی یک رو تموم کردم و  الان دارم فصل دوم کتاب اسکندری بهایابی استاندارد و انحرافات رو میخونم همزمان کتاب تست اسکندری رو هم شروع کردم و الان به تست های بهایابی مرحله ای فصل 6 عثمانی رسیدم و تا الان از خودم راضی بودم و نزیدیک به 80 درصد تست ها رو بدون نگاه کردن به جواب حل کردم از اون 20 درصد باقیمونده هم خیلی هاش بی دقتی بوده
 فصل بهایابی محصولات مشترک رو تقریبا توی 2 ساعت خوندم بعدش رفتم سراغ کتاب مروری جامع نوروش . ولی تقریبا نیمی از مطالب و نکات مروری جامع توی کتاب اسکندری وجود خارجی نداشت با این که این فصل نسبتا آسونی هست ولی نتونستم تست مربوط بهش رو توی کنکور امسال خودم به تنهایی حل کنم و مجبور شدم جوابش رو نگاه کنم برای همین به کتاب اسکندری شک کردم ولی میدونم وقت کافی برای خوندن کتاب نوروش رو هم ندارم ی جورایی وسوسه شدم کتاب 2000 تست صنعتی رو بگیرم الان کتاب 2000 تست ریاضی رو دارم و با حل تست هاش اونم بدون نگاه کردن به جواب احساس خوبی پیدا میکنم چون تست های زیادی هم برای هر مبحث وجود داره قدرت تست زنیم رو تقریبا افزایش داده. تا الان تونستم تا آخر پیوستگی بخونم و تست هاش رو کار کنم من آدمی بودم که زیاد از ریاضی دل خوشی نداشت ولی الان دوست دارم فقط ریاضی بخونم و تست حل کنم

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
خوب بادادن این اطلاعات دست منو برای گمانه زنی بستین و بهتر میتونم بهتون راهنمایی کنم. معلومه که دقت نکردین. من توی مطالم شاید ده باری گفته باشم که انحرافات رو تا اطلاع ثانوی بزراین کنار. درضمن همون بهایابی ای که توی صنعتی هست رو فعلا در نظر داشته باشیدو روش کار کنید( تستایی که حل کردنشون به ضررتون هست(((تستی که باوقتش میشه سه تاتستو حل کرد آخرشم خودش غلط از آب درمیاد((((صنعتی دو رو بزارید کنار برید روی صنعتی سه))))
****صنعتی درسی هست که توی کوتاه مدت خیلی راحت میشه تستاشو زد اما توی باند مدت فراموشی زیادی به سراغ آدم میاد. میتونم اسن درسو به فیزیک تشبیه کنم . که استفاده از ریاصی توی علم هست ولی درصد گرفتن ازش کار سحتی هست.
ریاضی هم کار خوبی میکنید. نظر من اینه که به حای صنعتی الان مالی بخونید. حداکثر تا دو الی سه ماه دیگه ریاضی و مالی رو تموم کنید در کنارش زبان رو هم کم کم لغت ودرک مطلب بخونیدوکار کنید بعد شروع کنید به مطالعه امار+صنعتی +حسابرسی

البته الان شما نمی تونید کاملا بیخیال صنعتی بشید سعی کنید مطالب که خوندید رو تست بزنید اما پیشروی نکنید و به جاش مالی رو بیشتر مطالعه کنید.

آفلاین fatemeh71

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
بازم تشکر برای راهنماییهاتون
ولی راستش رو بخواین نمیتونم از هیچ مبحثی بگذرم ی جورایی دلم نمیاد آخه من این فصل و قبلا توی دوران دانشگاه خیلی خوب خونده بودم و چون دو بار امتحانش رو دادم الان با ی مرور ساده فرمولاش رو به خاطر آوردم و خیلی وقت گیر نبود ولی قسمت بهایابی توی کتاب مروری جامع خیلی گسترده و وقت گیره احتمالا  بی خیالش میشم.
مالی هم الان فصل 1 و 3 و 4 و و 6 رو خوندم و الان فصل 7 اوراق قرضه رو به پایانه. فصل 2 و 5 هم به طور کامل نخوندم و گذاشتم برا آخر کار. مطالب محاسباتی رو بیشتر از حفظیاتی دوس دارم.
راستی آقا محمد توی مالی هم ی سوال دارم توی فصل اوراق قرضه برای محاسبه قیمت فروش ورقه قرضه که باید از فرمولای ارزش فعلی استفاده کنیم این محاسبات بدون ماشین حساب تقریبا غیر ممکنه الان هم کلیات و نکته ها نحوه محاسبش رو یاد گرفتم ولی نمیتونم جواب آخر بدست بیارم اونم بدون ماشین حساب.... ممنون میشم راهنماییم کنید

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
از این قسمت سوالی که نیاز به ماشین حساب باشه نمیاد .
کلا روال کنکور این طوری هست که
95% سوالارو بدون ماشین حساب میشه حل کرد.
این 5 درصد هم مربوط میشه به درس آمار واحتمالات که گاها با ماشین حسای رشته حسابداری هم نمیشه حلشون کرد و نیاز به ماشین حساب مهندسی داره
البته درس مدیریت مالی هم که قسمت مشترکی باصنعتی 3 داره هم توی دانشگاه آزاد سوالاییی ازش گاها طرح میشه که نیاز به ماشین حساب داره.
این مقدار سوالو میتونید توی کنکور جواب ندید.
هیچ کس حق استفاده از ماشین حساب رو توی این دوران نداره . به جز زمانیکه بعد از اتمام درس میخواید خودتونو بسنجید که در طی روز چقدر درس خوندید
ماشین حساب= رتبه بالای 3000
سعی کنید فصلای مهم تر رو هر چند سنگین هستند همین الان بخونید و بعدنی در کارنباشه.
این فردا هیچوقت نمیاد.
کی درس میخونی؟ از فردا
فردا شب: کی درس میخونی؟ فردا
یک ماه بعد: کی درس میخونی؟ فردا
شب کنکور : چی کار میکنی؟ درس میخونم(این فردا هیچوقت نمیاد)
البته این تیکه قبلی رو فقط با شما نبودم .با بعضی از افراد بودم  که دقت نمی کنند که وقت رو باید گرامی داشت وازش بهینه استفاده کرد

آفلاین fatemeh71

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
خیالم از این بابت راحت شد ممنون :)
درسته که فصل دوم مالی خیلی مهمه و توی کنکور سولات زیادی رو به خودش اختصاص داده ولی ی جورایی اومده کلیات فصل های بعدی رو گفته برا همین تصمیم گرفتم فصل دوم رو زمانی بخونم که کل کتاب رو تموم کرده باشم احساس میکنم اینجوری خوندنش وقت کمتری میگیره.
الانم که ماه رمضون تموم شده سرعت خوندنم باید بیشتر بشه البته اگه خدا بخواد باید بیشتر بشه
من هنوز پیشرفته 2 رو پاس نکردم برا همین ی سری فصول برام حذف میشه و باید اونا رو از مهر به بعد بخونم  پس امید دارم که تابستون بتونم کل مالی رو ی دور تموم کنم البته به جز قسمتهای مربوط به پیشرفته 2
اقا محمد ی سوال دیگه هم دارم که ممنون میشم بهم جواب بدید فصول مربوط به حسابداری اجاره ها و گزارشگری مربوط به سطح قیمت ها مرتبط با سرفصل کدوم درس هستند؟ پیشرفته2 یا مباحث جاری؟ چون من اینا رو هنوز پاس نکردم  میدونم صورتهای مالی تلفیقی مربوط به پیشرفته 2 هست ولی این دو تا رو نمی دونم !! و آیا مباحث جاری هم توی کنکور میاد و اگه آره راجع به چه مبحثیه؟

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
نمیدونم در کدوم شرایط درسی هستید اما امیدوارم بتونید ترم مهر رو مرخصی بگیرید. اگه بتونید ترم مهر رو مرخصی بگیرید و تا31 شهریور 93 فارغ التحصیل بشید . می تونید هر جایی که قبول شدید برید وثبت نام کنید. و اگه دیر تر از این تاریخ (یعنی بعد از ترم تابستانه سال 93 باز هم واحد داشته باشید باید ترم مهر رو هم واحد بگیرید. البته اگه در هر صورت قبل 31 شهریور فارغ التحصیل نشید. یعنی به هیچ وجه نمی تونید از کانال کنکور  سراسری 93 دانشجوی ارشد بشید.)

پیشرفته دو کلا در مورد یه موضوع صحبت میکنه اونم با خوندن جزوه یا کتاب مناسب می تونید در طی این چند ماه بخونید . لازم نیست بزاریدش در طی ترم . تا اونوقت ساید دیر بشه. این کتاب بین 3 تا 5 سوال از 20 تست درس مالی رو به خودش اختصاص میده. ولی اگه بتونید خوب درکش کنید بسیار مبحث جالب و قابل درکی هست .

مباحث جاری کتاب بسیار سبک وزن اما سوال  خیز توی 2 کنکور سراسری گذشته بوده است.
ابن کتاب هم مثله پیشرفته دو توصیه میشه در صورتی که نتونستید از روی منبعتون بخونید یه منبه یا جزوه مناسب براش تهیه کنید.چون از این کتاب هم بین 2 تا4 تست از 20 تست کنکورسراسری مطرح میشه.
 شامل فصول پیمانکاری+حسابداری تورمی+اجاره ها+تسعیر ارز هستش .فکر کنم روی مالی شریف کل این چهار  فصل با هم 35 صفحه هم نشه
و پیشرفته دو هم توی کتاب شریف فکر میکنم در حدود 80 صفحه باشه.
 درضمن مبحث حسابداری دولتی که توی کتاب نوروش حدود 150-200 صفحه فکر کنم باشه توی 2 کنکور اخیر هیچ سوالی ازش مطرح نشده . درنتیجه نخونیدش.
چون بسیار وقت گیر بوده اما فایده ای نداره.

گزراشگری مربوط به سطح قیمت ها هم اصلا یادم نمیاد چی هست !! ببخشید چون من تمام منابعمو که از سال سوم دانشگاهم تهیه کردمو دادم به دوستان و هیچ کتاب درسی ای دستم نیست. در  نتیجه یادم نمیاد ولی فکر نمیکنم چیز سنگینی باشه.اگه مربوط به مباحث جاریه که چیزی نداره .و خود خوان میتونید بخونیدشون .  اگه میشه یه دوسه خطشو تایپ کنین ببینم چیزی ازش یادم میاد یا نه. یا یه مثال کوتاه از متن کتاب...

سعی کنید برای فصل دو زمان کافی اختصاص بدید اگه اشتباه نکنم فصلی که توش صورت های مالی مطرح میشه هست؟ واقعا مهمه و حتما باید خوب بخونیدش. حتی بیشتر از 4 بار باید تا اتمام مالی این فصلو تجزیه وتحلیل و بررسی کنید.

آفلاین fatemeh71

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
گزارشگری مربوط به سطح قیمت ها همون حسابداری تورمی هست که همون طور که گفتید توی مباحث جاری میاد. بیشتر توی این فصل حروف HC و CD  میبینم.
ممنونم که به سوالام جواب دادید امیدوارم توی همه مراحل زندگی موفق باشید و به اهدافتون برسید. :)

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
حسابداری تورمی  رو بخونید. سعی کنید تسعیر ارز و گزارشگری مالی میان دوره ای رو الان نخونید. یعنی فرض کنید کتابتون این سه فصل دولتی تسعیر ومیان دوره ای رو نداره.
دفکر کنم ch مهم تر باشه.

تالار گفتگوی حسابداری

Tags: