نویسنده موضوع: خواندن گروهی برای کنکور ارشد حسابداری 91  (دفعات بازدید: 61363 بار)

آفلاین لیلا

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: پیام نور
دوستا عزیزبیاید ببینیم چیکار کردین چیا رو خوندین بیاین بهم لااقل اعتماد بنفس بدیم

آفلاین shivarad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 88
  • هستم اگر میروم گر نروم نیستم
    • ماه شیوا ( دست نوشته های شیوا راد )
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
لیلا خودت شروع کن.... :)
ای موج فر ریخته که بر سنگ سرت خورد

آفلاین پاشا

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: ازاد تهران مركزي
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
سلام

آفلاین لیلا

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
سلام
من خودم این ترم 20 واحد دارمو فرصت واسه خوندن کم البته هدفمم آزاده
ریاضیم که افتضاحه گذاشتم واسه بهمن که کلاس خصوصی بگیرم ااما بقیه رو نصف کردم

آفلاین shivarad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:

آفلاین shivarad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
سلام
من خودم این ترم 20 واحد دارمو فرصت واسه خوندن کم البته هدفمم آزاده
ریاضیم که افتضاحه گذاشتم واسه بهمن که کلاس خصوصی بگیرم ااما بقیه رو نصف کردم

لیلا جان نگرش مثبت و اعتماد به نفس از شروط اصلی قبولی توی کنکوره ها ,چرا این قدر مایوسانه بود جوابت؟؟ :)

آفلاین mahtab_687

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: buali sina
سلام به همگی . من کارشناسی کشاورزی خوندم و میخوام برای ارشد حسابداری شرکت کنم ! اما هیچی هنوز از حسابداری نمیدونم و میخوام امسال فقط در حد آشنایی کنکور بدم و حسابی برای سال دیگه .... اما نمیدونم از چی شروع کنم و چه منابعی رو بخونم ... میشه لطف کنید و منو راهنمایی کنید . حداقل تا زمان ارشد بتونم 1 درسو خوب بخونم خوبه . نه؟ نمیدونم اصلا منو تو جمعتون راه میدین یا نه؟!!1 آخه من هنوز هیچی نمیدونممم :-\  اگه راهنماییم کنین لطف بزرگی کردین آخه هیچکسو ندارم که حسابداری خونده باشه و بتونه راهنماییم کنه  :'(

آفلاین shivarad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
سلام به همگی . من کارشناسی کشاورزی خوندم و میخوام برای ارشد حسابداری شرکت کنم ! اما هیچی هنوز از حسابداری نمیدونم و میخوام امسال فقط در حد آشنایی کنکور بدم و حسابی برای سال دیگه .... اما نمیدونم از چی شروع کنم و چه منابعی رو بخونم ... میشه لطف کنید و منو راهنمایی کنید . حداقل تا زمان ارشد بتونم 1 درسو خوب بخونم خوبه . نه؟ نمیدونم اصلا منو تو جمعتون راه میدین یا نه؟!!1 آخه من هنوز هیچی نمیدونممم :-\  اگه راهنماییم کنین لطف بزرگی کردین آخه هیچکسو ندارم که حسابداری خونده باشه و بتونه راهنماییم کنه  :'(

سلام مهتاب جان خوش اومدید و من خیلی خوشحالم که شما به رشته ی حسابداری علاقه مند شدید یا دست کم میخواید ارشد این رشته رو شرکت کنید.در مورد اینکه گفتید میخواید امسال رو آزمایشی شرکت کنید با توجه به اینکه شما هیچی از حسابداری نمیدونید به نظرم تمرکزتون رو روی ریاضی و آمار و زیان بگذارید که بیشتر باهاشون آشنایی دارید قطعا و برای سال آینده هم این رو از من بشنوید و از همین الان با جدیت شروع کنید من خودم لیسانس حسابداری هستم اما برای کنکور از اردیبهشت امسال شروع کردم به خوندن هر چه زودتر شروع کنید به نفعتونه در این شک نکنید.در مورد منابع دروس تخصصی هم میتونید به پست مربوط مراجعه کنید اگه پیداش نکردید یا بازم سوالی داشتید من در خدمتم دوست جدید.:)

آفلاین mahtab_687

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
مرسی شیوا جان که تحویل گرفتی....
ممنون از راهنماییت . منم به محض اینکه شروع کردم حتما میام اینجا و گزارش میدم . هم یکم بهم بخندید هم امیدوار بشید به خودتون.....

آفلاین mahtab_687

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
دوباره اومدم یه سوال بپرسم...من زمینه زبانم خوب نیست . نمیخوام زیاد واسش وقت بذارم فقط هرچقدر برسم لغت عمومی از 504 حفظ میکنم . اما ریاضیم خوبه ولی آمار هم نه . حالا آمار رو از چی شروع کنم که مفهومی بفهمم. شیوا جان من منابع رو دیدم اما نتونستم بفهمم من که میخوام پایه ای شروع کنم بخونم کدوم رو باید انتخاب کنم و اینکه یکی از درسای تخصصی هم کم کمک از حالا بخونم بهتر نیست؟ اما چون آشنایی ندارم نمیدونم کدومشون آسونتره و زودتر به نتیجه میرسم که وسط راه ناامید نشم ... و اینکه با چه کتابی شروع کنم که کامل از پایه توضیح داده باشه .... وای خودم خجالت کشیدم از اینهمه سوال ببخشید...

آفلاین shivarad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
خواهش میکنم مهتاب جان.به نظرم برای زبان وقت بذارید اما نه روی لغت بلکه روی مهارت های ریدینگ وقت بذارید و کتاب ریدینگ برای تافل رو بخونید.برای درس آماد کتاب نوشته ی عادل آذر جلد یک رو حتما شروع کنید به خوندن و برای دروس تخصصی هم درس حسابرسی از دروس دیگه آسونتره چون شما چیزی از حسابرسی نمیدونید پس خوندن کتاب های کنکوری جز سردرگمی برای شما چیز دیگه ای نداره من به شما دو جلد نشریه ی سازمان رو پیشنهاد میکنم ,مهتاب جان سوالات کنکور بر اساس استانداردهای حسابداری و حسابرسی ایران میاد و این دو جلد نشریه ی سازمان که اسمشون هست " اصول حسابداری 1 و 2 سازمان حسابرسی " طبق استانداردهای ایران نیستن اما بسیار کاربردی و مفهمومی نوشته شدن و میتونید در کنار این دو جلد کتاب مرور جامع بر حسابرسی دکتر نوروش رو هم مطالعه کنید .موفق باشید.باز هم سوالی بود من در خدمتم.

آفلاین mahtab_687

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
سلام مجدد. بازم یک دنیا ممنون شیوا جان که منو از سردرگمی نجات میدی. به روی چشم ... فقط بازم سوال برام پیش اومد . متوجه نشدم شما گفتی اون نشریه بر اساس استانداردهای ایران نیست اما سوالا بر اساس استانداردهای ایرانه ! درست میگم ؟ خوب اینجوری که وقتی کنکور دادم که ناامید و شکست خورده میشم به جای اینکه انرژی بگیرم برای سال دیگه ... راجع به کتاب آمار عادل آذر هم تو نت کمی سرچ کردم و چند تا کتاب در مورد آمار از ایشون دیدم . شما منظورتون کدومش بود ؟ شیوا جون و بقیه اگه من یه خورده ناشی بازی در میارم منو ببخشید ......

آفلاین shivarad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
نه مهتاب جان این چه حرفیه, در مورد کتاب آمار عادل آذر کتاب آمار و کاربرد آن در مدیریت تالیف مشترک عادل آذر و منصور مومنی رو بخونید و در مورد عدم تطابق استاندارد ها هم اینطوری نیست که فکر میکنید اگر این دو منبع رو کنار هم بخونید خودتون متوجه میشید اونقدرام تفاوت نیست و فقط بعضی بحث ها فرق دارند .به نظرم شما اگه بخواید شروع کنید و کتاب مرور جامع بر حسابرسی نوروش رو به تنهایی بخونید کارایی نداره براتون .اون دو جلد اصول حسابرسی نشریه سازمان حسابرسی خیلی کاربردی تر نوشته شدن و به نظرم هر دو رو همزمان پیش برید.موفق باشید مهتاب جان بازم سوالی داشتید من در خدمتم.

آفلاین mahtab_687

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
یه دنیااااا ممنون . حتما میام اینجا و گزارش میدم که چی کار کردم...

آفلاین shivarad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
یه دنیااااا ممنون . حتما میام اینجا و گزارش میدم که چی کار کردم...

موفق باشید مهتاب جان.

تالار گفتگوی حسابداری

Tags: