نویسنده موضوع: خواندن گروهی برای کنکور ارشد حسابداری 91  (دفعات بازدید: 60533 بار)

آفلاین saral

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: علمی کاربردی
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
پاسخ : خواندن گروهی برای کنکور ارشد حسابداری 91
« پاسخ #60 : سپتامبر 20, 2011, 13:33:35 »
به نظرتون جای امید برا من هست؟
 :(

آفلاین shivarad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 88
  • هستم اگر میروم گر نروم نیستم
    • ماه شیوا ( دست نوشته های شیوا راد )
  • دانشگاه: پیام نور
« پاسخ #61 : سپتامبر 20, 2011, 20:57:02 »
به عقیده ی من جای امیدواری برای هر فردی که تلاش و جدیت داشته باشه هست.توضیحی از وضعیت درسیتون بدید اگه کمکی از دست من بر بیاد هستم.
ای موج فر ریخته که بر سنگ سرت خورد

آفلاین hesabdar

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 12
  • دانشگاه: پيام نور
« پاسخ #62 : سپتامبر 21, 2011, 10:47:52 »
با سلام و خسته نباشيد به دوستاي گلم خواستم ببينم من با وجود 2ترمي كه از درسم مونده ميتونم براي ارشد 91 شركت كنم خواهش ميكنم راهنماييم كنيد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آفلاین shivarad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #63 : سپتامبر 21, 2011, 18:54:33 »
با سلام و خسته نباشيد به دوستاي گلم خواستم ببينم من با وجود 2ترمي كه از درسم مونده ميتونم براي ارشد 91 شركت كنم خواهش ميكنم راهنماييم كنيد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درود دوست گرامی شما هم خسته نباشید لازمه ی پذیرش اینه که تا پایان شهریور سال اینده فارغ التحصیل بشید.

آفلاین آتنا

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #64 : سپتامبر 22, 2011, 13:14:52 »
سلام پسرخوب
من امسال کنکور دادم ، البته قبول نشدم .من نمی دونم هدف تو سراسری یا آزاد ولیکن حالا که تصمیم گرفتی ارشد حسابداری شرکت کنی نمی خوام تو دلت رو خالی کنم چون  ارشد حسابداری شوخی بردار نیست حتماً خودت رو باید خوب تجهیز کنی چون اونقدر سرفصل ها زیاده که هر چه قدر که بخونی هم کمه . ;)

ضمناً فراموش نکن که جدایه از همه چیز خوب و مستمر و با تمرکز خوندن از همه مهمتره

آفلاین hesabdar

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #65 : سپتامبر 25, 2011, 12:50:15 »
درود دوست گرامی شما هم خسته نباشید لازمه ی پذیرش اینه که تا پایان شهریور سال اینده فارغ التحصیل بشید.
[/quote]

شيواراد عزيز ممنون كه راهنماييم كردي حالا اگه زحمتي نيست بهم بگو از كجا شروع كنم بهتره ؟؟؟؟؟مرسي از راهنمايي هاي خيلي خوبت....

آفلاین shivarad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #66 : سپتامبر 26, 2011, 23:16:18 »

شيواراد عزيز ممنون كه راهنماييم كردي حالا اگه زحمتي نيست بهم بگو از كجا شروع كنم بهتره ؟؟؟؟؟مرسي از راهنمايي هاي خيلي خوبت....
[/quote]

خواهش میکنم دوست گرامی . نمیدونم شما الان در چه مرحله ای هستید.با این اطلاعات در حد صفر از شما دو چیز رو میتونم بگم الان نخست اینکه شروع کنید همین و راه حل ها و مابقی با شروع کردن شما خود به خود پیدا میشه این رو من کاملا تجربه کردم و بهش ایمان دارم و دیگه اینکه روی دو درس مالی و ریاضی و آمار تمرکز ویژه کنید به نظرم کتاب مرور جامعه نقطه ی شروع بسیار خوبیه.اگر اطلاعات بیشتری بهم بدید بهتر میتونم کمکتون کنم گرامی.

آفلاین hesabdar

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #67 : سپتامبر 28, 2011, 10:33:20 »
شیواراد عزیز ممنون که راهنماییم کردی ولی باید بگم  هیچی نخوندم می خوام بدونم از کجا شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا نمی دونم شایداصلا امیدی نیست.................

آفلاین shivarad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
شیواراد عزیز ممنون که راهنماییم کردی ولی باید بگم  هیچی نخوندم می خوام بدونم از کجا شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا نمی دونم شایداصلا امیدی نیست.................
چرا امید همیشه هست!خیلی ها از مهرماه شروع میکنن برای اینکه کمی روحیه بگیرید میگم متقاضیان یکی از موسسات کنکور آزمایشی هنوز جزوه هاشون رو تحویل نگرفتن برای شروع کردن!!البته به نظرم برای رشته ی ما جزوه ها کارائی ندارن - این نظر شخصی منه _ فقط میخوام بگم فرصت هست و از همین الان با جدیت شروع کنید موفق میشید به امید خدا.با جلد یک مرور جامع شروع کنید و کتاب ریاضی و آمار رنجبران برای صنعتی من آبنوس رو خوندم اما منابع دیگه مثل اسکندری و عثمانی هم عالی هستن و برای حسابرسی هم فکر کنم مرور جامع رو بخونید.سعی کنید ساعات مطالعه تون رو بالا ببرید طوری که برای دو ماه آخر درس نخونده نمونده باشه و شدنی هم هست من خودم در عرض سه ماه تموم درسها رو با مرور و خلاصه برداری تموم کردم پس میشه... موفق باشید.

آفلاین ستایش

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: دکترشریعتی تهران

سلام منم دوست دارم با شما شروع کنم و به امید خدا قبول بشیم من الان ترم 3 کارشناسی ناپیوسته هستم دانشگاه شریعتی تهران میخونم به نظر من هیچوقت برا شروع کردن دیر نیست فقط کافیه اراده کنید.هیچ چیز تو از نیوتن کم نیست فقط کافیه اعتماد به نفس داشته باشی.به امید موفقیت همگی

آفلاین sadat

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: ارومیه
سلام بزارین خیالتون رو راحت کنم
بسته های آموزشی سنجش تکمیلی رشته حسابداری با قیمت استثنایی فقط 80000تومان
09399231588
شامل 2کتاب مرجع+4کتاب کمکی+5dvd
مولف:دکتر ساسان مهرانی(مالی)+دکتر اعتمادی(صنعتی)+آرمان اشراقی(زبان) و .....

آفلاین shivarad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
09399231588

به نظرم زیاد روی این بسته ها حساب نکنید حسابداری منابع دست اول مشخص داره!!

آفلاین donya

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: mazandaran
09399231588
چرا امید همیشه هست!خیلی ها از مهرماه شروع میکنن برای اینکه کمی روحیه بگیرید میگم متقاضیان یکی از موسسات کنکور آزمایشی هنوز جزوه هاشون رو تحویل نگرفتن برای شروع کردن!!البته به نظرم برای رشته ی ما جزوه ها کارائی ندارن - این نظر شخصی منه _ فقط میخوام بگم فرصت هست و از همین الان با جدیت شروع کنید موفق میشید به امید خدا.با جلد یک مرور جامع شروع کنید و کتاب ریاضی و آمار رنجبران برای صنعتی من آبنوس رو خوندم اما منابع دیگه مثل اسکندری و عثمانی هم عالی هستن و برای حسابرسی هم فکر کنم مرور جامع رو بخونید.سعی کنید ساعات مطالعه تون رو بالا ببرید طوری که برای دو ماه آخر درس نخونده نمونده باشه و شدنی هم هست من خودم در عرض سه ماه تموم درسها رو با مرور و خلاصه برداری تموم کردم پس میشه... موفق باشید.
سلام منم ترم 3 حسابداری ذانشگاه مازندران هستم یعنی منم باید از الان شروع کنم لطفا بهم کمک کنید

آفلاین donya

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: mazandaran
سلام دوستان من تازه عضو این سایت شدم دانشجوی ترم3 هستم خیلی دوست دارم ارشد قبول شم میشه راهنماییم کنید که از کی شروع کنم...............!یا اصلا الان چیکار کنم؟

آفلاین shivarad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
سلام دوستان من تازه عضو این سایت شدم دانشجوی ترم3 هستم خیلی دوست دارم ارشد قبول شم میشه راهنماییم کنید که از کی شروع کنم...............!یا اصلا الان چیکار کنم؟
دوست گرامی با توجه به تجربه ای که دارم میگم شما از ترم چهارم یعنی زمانی که درس میانه یک و صنعتی  یک رو برمیدارید به کتاب هایی که استاد تدریس میکنن اکتفا نکنید و همون مباحث رو با دید کنکوری و از روی منابع اصلی کنکور هم بخونید _ منابع اصلی کنکور توی پست مربوطه هست اگر پیدا نکردید بپرسید تا بگم بهتون_ روی استاندارد های ایران خیلی تمرکز کنید و از هیچی ساده نگذرید و از همین الان روی ریاضی و آمار و زبان خیلی وقت بذارید.البته شما الان لازم نیست دغدغه ی شب و روزتون کنکور باشه اما این رو مد نظر داشته باشید به سال آخر که رسیدید اون موقع خیلی جدی بهش بپردازید.

تالار گفتگوی حسابداری

Tags: