نویسنده موضوع: پیش بسوی رتبه های برتر حسابداری..94  (دفعات بازدید: 89108 بار)

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 98
  • دانشگاه: بيام نور
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
پاسخ : پیش بسوی رتبه های برتر حسابداری..94
« پاسخ #135 : ژوئیه 22, 2014, 11:19:30 »
سلام به دوستان خوب تالار تساوی و مدیر محترم تالار
یه چند وقتی میشه تالار نیومدم ولی الان تقریبا تمام مطالب رو خوندم ممنون از اقا محمد مهدی که همیشه با صحبتاشون انگیزه ما رو قویتر و پایدار تر میکنن .
این مدت سعی کردم نت نیام که بیشتر رو درسام تمرکز کنم  چون من مشکلی با گوشیم و تلوزیون ندارم یعنی قدرت مهارشون رو دارم فقط این مدت میخواستم به خودم ثابت کنم اگه نیای نت هیچ اتفاق بزرگی رو از دست نمیدی  والان بهم ثابت شد   ;) اما هنو نتونستم به اون شکلی که دلم راضی باشه درس بخونم  :-[
این ماه رو کتاب خونه نمیرم تا بعد ماه رمضون .
با توجه به اینکه مالی برام یه درس سخت بود تصمیم گرفتم تابستون رو بامالی شروع کنم وبه توصیه دوستان تالار زبان وریاضی رو هم اضافه کردم وبه قول دوستان لاکپشتی پیش میرم .برای  زبان خیلی گمراه بودم نه که یادگیری این درس برام مشکل باشه نه ( برای کنکور کارشناسی بااینکه زبان اصلا نخونده بودم بلای 60 زدم برای همین تو دانشگاه ازهم ورودی هام پیش افتادم ...) برای پیدا کردن منبع مشکل داشتم
تالانه رو بدون ترجمه دیده بودم ولی من یه چیزی میخواستم که ترجمه داشته باشه برای موفق شدن در زبان به نظرم باید اطلاعاتت به روز باشه و ذهنت باید مهارت اینو داشته باشه که بتونه ذهن طراح سوال رو بخونه  چون بعضی سوالا هستن که برای پاسخ دادن میمونی بین 2 گزینه اونموقع این توانایی به کار میاد که این مهارت باتست زدن بیشتر بدست میاد نه با خوندن و صرفا حفظ کردن لغات.سعی کنید لغات رو توی تستها ببینید و باهاشون اشنا بشید و با یک یا چند تست تو ذهنتون ثبتش کنید.
نمیدونم چقد حرفام درسته ولی درمورد خودم موثر بوده وقتی تست میخونم اول اینکه لغات جدید یاد میگیرم و دیگه اینکه استانداردها و مطالب درسی یه جورایی تو ذهنم مرور میشه و این خیلی مواقع کمک میکنه که برگردم و یه مطلب رو که قبلا خونده بودم مرور کنم چون متوجه میشم اون مطلب رو درست متوجه نشدمو...
اوایل خیلی خوندنش برام وقت گیر بود دیدم درست نیت که این همه وقت بذارم برای زبان مثلا روز اول 2ساعت فقط 1صفحه خوندم یعنی نصف اون چیزی که برنامه داشتم بعدش یه جور دیگه عمل کردم که دیدم بهتره. زمان گذاشتم 1ونیم ساعت حداکثر
 از راهنمایی وکمک اقا محمد هم ممنون از اینکه مدرسان رو پیشنهاد دادن  ودر این راه کمکم کردن
من این چند خط تجربه هایی رو که نوشتم با خوندن چند درس از این کتاب بدست اوردم البته همونطور که قبلا هم گفتم ساعت مطالعم خیلی پایین اومده ولی
مطمئنم که این طور نمیخوام بمونم و  نمیمونم  ;)   

آفلاین hosein1987

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 49
  • دانشگاه: غیر انتفاعی
« پاسخ #136 : ژوئیه 23, 2014, 22:38:17 »
سلام به همه دوستان و دوست خوبم محمد عزیز.
محمد این قدر خوب و تاثیر گذار مطالب رو انتقال میده که حرفی برای گفتن باقی نمیمونه.
اما می خوام یه چیزی رو بگم که شاید شما دوست کنکوری عزیز و ارشدی فردا بهش برسی.
ارشد چیزی نیست که شما فکر می کنی.به غیر از ارائه و کار تحقیقی و سختی چیز دیگه ای نداره.
با همه سختیا و بی عدالتی و خق کشی هایی که در تک تک دانشگاه های ایران میشه می خوام بگم من از جایگاهی که الان دارم واقعا راضیم.
از نظر خیلی آدما شاید من یا امثال من یه آدم خوش و خیال باشم اما یه روزی همه اون آدما پشیمون خواهند شد.
یه خواهشی از همه شما دارم اونم اینه که اگه پس فردا دانشجوی ارشد شدین قدر دان باشید.این طور نباشه که مثل خیلی از همکلاسی های من فقط ناله کنید.این که همش بگین خودمون مسخره کردیم و فلان.....
پس به قول محمد اول تکلیفتون رو کاملا با خودتون مشخص کنید و بعد شروع کنید به مطالعه.
در پایان برای دوست عزیزم محمد آرزوی موفقیت در آزمون دکتری رو دارم.

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
« پاسخ #137 : ژوئیه 23, 2014, 23:52:30 »
محمد این قدر خوب و تاثیر گذار مطالب رو انتقال میده که حرفی برای گفتن باقی نمیمونه.
ارشد چیزی نیست که شما فکر می کنی.به غیر از ارائه و کار تحقیقی و سختی چیز دیگه ای نداره.
با همه سختیا و بی عدالتی و خق کشی هایی که در تک تک دانشگاه های ایران میشه می خوام بگم من از جایگاهی که الان دارم واقعا راضیم.
از نظر خیلی آدما شاید من یا امثال من یه آدم خوش و خیال باشم اما یه روزی همه اون آدما پشیمون خواهند شد.
یه خواهشی از همه شما دارم اونم اینه که اگه پس فردا دانشجوی ارشد شدین قدر دان باشید.این طور نباشه که مثل خیلی از همکلاسی های من فقط ناله کنید.این که همش بگین خودمون مسخره کردیم و فلان.....
پس به قول محمد اول تکلیفتون رو کاملا با خودتون مشخص کنید و بعد شروع کنید به مطالعه.

سلام. داداش قربونت برم. راستش اگه خدا بخواد دارم شروع می کنم که بخونم. اما یه سری موانع انسانی هست از نوع داداش بزرگه که مخالف شدید هست. موندم چه کنم. ولی کتابای مدرسانو گرفتم. خدا به داد برسه. اینا کتابن یا بلوک ؟! ولی انصافا روونن.
کاملا حق با تو هست.
یه لینک میذارم.
هر کسی که میخواد ارشد بخونه.
میخواد دانشجوی ارشد باشه و
میخواد دکتری بخونه.
و میخواد دانشجوی دکتری باشه.
مطمئنم یه روزی توی زندگیش میفهمه که به کتابیار احتیاج داشته.
کاشکی با این وسیله زودتر آشنا میشدم. کاشکی....
http://ketabyar.tripod.com/advantages.htm
داداش تو هم سربزن.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین hosein1987

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #138 : ژوئیه 24, 2014, 10:17:04 »

سلام. داداش قربونت برم. راستش اگه خدا بخواد دارم شروع می کنم که بخونم. اما یه سری موانع انسانی هست از نوع داداش بزرگه که مخالف شدید هست. موندم چه کنم. ولی کتابای مدرسانو گرفتم. خدا به داد برسه. اینا کتابن یا بلوک ؟! ولی انصافا روونن.
کاملا حق با تو هست.
یه لینک میذارم.
هر کسی که میخواد ارشد بخونه.
میخواد دانشجوی ارشد باشه و
میخواد دکتری بخونه.
و میخواد دانشجوی دکتری باشه.
مطمئنم یه روزی توی زندگیش میفهمه که به کتابیار احتیاج داشته.
کاشکی با این وسیله زودتر آشنا میشدم. کاشکی....
http://ketabyar.tripod.com/advantages.htm
داداش تو هم سربزن.

مرسی داداش گلم.
بابت لینکی که گذاشتی مرسی.
انشاالله موفق باشی.من کتابای مدرسان رو ندیدم.البته فقط GMAT مدرسان رو دیدم.
کتابش به نظرم خوبه.اما فقط به اینا اکتفا نکن.من 2 جلد هندریکسن  و ولک و ثقفی و مهرانی رو تقریبا مطالعه کردم.ویلیام اسکاتم کتاب خیلی خوبیه و نشریه 113 سازمان حسابرسی هم برا تئوری خوبه.
به طور کلی باید منابع مختلف رو مورد توجه قرار داد.چون سوالات معمولا از منابع مختلف طرح میشه البته سال 93 این طور نبودش.
انشاالله موفق باشی و از دانشجوهای دکتری 94 باشی داداش.

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #139 : ژوئیه 25, 2014, 20:16:00 »
سلام داداش خودت در جریانی که نمی رسم بخونم . ان شاءالله که بشه وبخونم.همچنین قبولی برای افرادی که حقشونه چون زحمتشو کشیدن از جمله شما....
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین hosein1987

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #140 : ژوئیه 26, 2014, 22:27:07 »
سلام داداش خودت در جریانی که نمی رسم بخونم . ان شاءالله که بشه وبخونم.همچنین قبولی برای افرادی که حقشونه چون زحمتشو کشیدن از جمله شما....

مرسی داداش شما لطف داری

آفلاین farzad.sh

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 25
  • دانشگاه: کرمان
« پاسخ #141 : ژوئیه 30, 2014, 10:16:05 »
سلام.

عیدتون مبارک .

(اعلام حضور کردم فعلا بای)

آفلاین farzad.sh

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 25
  • دانشگاه: کرمان
« پاسخ #142 : اوت 06, 2014, 20:34:10 »
من که فکرم همه جاست جز درس.
هرکه میخونه ازدرس چیزی بگه ما هم انگیزه بگیریم.

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 98
  • دانشگاه: بيام نور
« پاسخ #143 : اوت 06, 2014, 21:39:24 »
سلام برای صنعتی کتاب چی میخونید یا میخواید بخونید؟
من تست اسندری رو دارم ولی احساس میکنم نمیتونم باهاش تستهای کنکور رو حل کنم از الان باید یه فکری کنم  :-\
دوستان توصیه ای اگه دارید منتظرم بشنوم ممنون

آفلاین nasim-esf

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 32
  • دانشگاه: دانشگاه اصفهان
« پاسخ #144 : اوت 08, 2014, 16:11:13 »
من که فکرم همه جاست جز درس.
هرکه میخونه ازدرس چیزی بگه ما هم انگیزه بگیریم.

سلام به شما و بقیه ی داوطلبین عزیز کنکور 94
یادمه پارسال همین موقع ها بود که تو این سایت عضو شدم و  افتادم تو خط ارشد ؛ از رتبه ام راضی نبودم و نیستم، ولی خب میدونم که در همین حد تلاش کرده بودم...

مطمئن باشین که هر اندازه تلاش کنین همون قدر نتیجه میگیرین؛ تصمیم با خودتونه ، میتونین از این روزها استفاده کنین و خودتون رو به هدفتون نزدیکتر کنید ... میتونین هم تو فکر و خیال هایی که هیچ وقت تموم نمیشن سیر کنید...

یه دوستی داشتم که میگفت: واسه ی کنکور عده ی کمی هستن که جدی میخونن و بقیه فقط اسمشون خوندنه!!!
واقعا فکر میکنین جزو کدوم دسته این؟؟... (چه خوب میشد اگه خودمون خودمون رو گول نمیزدیم)........

در نهایت توصیه میکنم کتاب "یک رقمی ها از مریخ نیامده اند" رو دانلود کنید و بخونین، 10 صفحه بیشتر نیست ولی شاید بتونه کمکتون کنه.
موفق باشین.

آفلاین حسابدار94

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 14
  • دانشگاه: شهید چمران اهواز
« پاسخ #145 : اوت 09, 2014, 14:31:35 »
سلام دوستاننننننننن :)
من ازمون استخدامیمو دادم الان میخام با خیال راحت بدون استرس باتوکل به خدای مهربونم دوباره شروع کنم بخوندن واسه ارشد 94 انشاا... وبه امید خدا نتیجه بگیرم بگم آزمونمم خوب ندادما ولی همچنان باوجود خدای مهربونم شادوخوشحالم وازهیچی افسرده نمیشم این قانون جدید زندگیمه :D
نسیم جان از کتابی که ممعرفی کردی هم بسیار ممنونم انشالاموفق باشی
ازدوستان میخام یکم فضا رو علمی کنیم سوالامونو از هم بپرسیم منم قول میدم اگه بتونم حتما جواب بدم
تو این راه هروقت ناامید شدید یادتون بیاد که گناهه..واقعا زیباست خدا میگه تو تلاش کن بقیش بامن تو این راه هم حق ناامیدی نداری چون من هستم!
موفق باشید :)

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #146 : اوت 09, 2014, 23:25:17 »
سلام دوستاننننننننن :)
من ازمون استخدامیمو دادم الان میخام با خیال راحت بدون استرس باتوکل به خدای مهربونم دوباره شروع کنم بخوندن واسه ارشد 94 انشاا... وبه امید خدا نتیجه بگیرم بگم آزمونمم خوب ندادما ولی همچنان باوجود خدای مهربونم شادوخوشحالم وازهیچی افسرده نمیشم این قانون جدید زندگیمه :D
نسیم جان از کتابی که ممعرفی کردی هم بسیار ممنونم انشالاموفق باشی
ازدوستان میخام یکم فضا رو علمی کنیم سوالامونو از هم بپرسیم منم قول میدم اگه بتونم حتما جواب بدم
تو این راه هروقت ناامید شدید یادتون بیاد که گناهه..واقعا زیباست خدا میگه تو تلاش کن بقیش بامن تو این راه هم حق ناامیدی نداری چون من هستم!
موفق باشید :)

بپرس جوابشو دوستان کمک میکنن.

آفلاین حسابدار94

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 14
  • دانشگاه: شهید چمران اهواز
« پاسخ #147 : اوت 11, 2014, 13:26:32 »
بسیاری ازناکامی ها ناشی از این است که هنگام تسلیم شدن نمیدانید تا چه حد به موفقیت نزدیک شده اید
توماس ادیسون

آفلاین m1991

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: دانشگاه تهران
« پاسخ #148 : اوت 13, 2014, 17:17:23 »
من هم عضو جدیدم امیدوارم هرکس به حقش برسه