سلام به دوستان خوب تالار تساوی و مدیر محترم تالار
یه چند وقتی میشه تالار نیومدم ولی الان تقریبا تمام مطالب رو خوندم ممنون از اقا محمد مهدی که همیشه با صحبتاشون انگیزه ما رو قویتر و پایدار تر میکنن .
این مدت سعی کردم نت نیام که بیشتر رو درسام تمرکز کنم چون من مشکلی با گوشیم و تلوزیون ندارم یعنی قدرت مهارشون رو دارم فقط این مدت میخواستم به خودم ثابت کنم اگه نیای نت هیچ اتفاق بزرگی رو از دست نمیدی والان بهم ثابت شد

اما هنو نتونستم به اون شکلی که دلم راضی باشه درس بخونم

این ماه رو کتاب خونه نمیرم تا بعد ماه رمضون .
با توجه به اینکه مالی برام یه درس سخت بود تصمیم گرفتم تابستون رو بامالی شروع کنم وبه توصیه دوستان تالار زبان وریاضی رو هم اضافه کردم وبه قول دوستان لاکپشتی پیش میرم .برای زبان خیلی گمراه بودم نه که یادگیری این درس برام مشکل باشه نه ( برای کنکور کارشناسی بااینکه زبان اصلا نخونده بودم بلای 60 زدم برای همین تو دانشگاه ازهم ورودی هام پیش افتادم ...) برای پیدا کردن منبع مشکل داشتم
تالانه رو بدون ترجمه دیده بودم ولی من یه چیزی میخواستم که ترجمه داشته باشه برای موفق شدن در زبان به نظرم باید اطلاعاتت به روز باشه و ذهنت باید مهارت اینو داشته باشه که بتونه ذهن طراح سوال رو بخونه چون بعضی سوالا هستن که برای پاسخ دادن میمونی بین 2 گزینه اونموقع این توانایی به کار میاد که این مهارت باتست زدن بیشتر بدست میاد نه با خوندن و صرفا حفظ کردن لغات.سعی کنید لغات رو توی تستها ببینید و باهاشون اشنا بشید و با یک یا چند تست تو ذهنتون ثبتش کنید.
نمیدونم چقد حرفام درسته ولی درمورد خودم موثر بوده وقتی تست میخونم اول اینکه لغات جدید یاد میگیرم و دیگه اینکه استانداردها و مطالب درسی یه جورایی تو ذهنم مرور میشه و این خیلی مواقع کمک میکنه که برگردم و یه مطلب رو که قبلا خونده بودم مرور کنم چون متوجه میشم اون مطلب رو درست متوجه نشدمو...
اوایل خیلی خوندنش برام وقت گیر بود دیدم درست نیت که این همه وقت بذارم برای زبان مثلا روز اول 2ساعت فقط 1صفحه خوندم یعنی نصف اون چیزی که برنامه داشتم بعدش یه جور دیگه عمل کردم که دیدم بهتره. زمان گذاشتم 1ونیم ساعت حداکثر
از راهنمایی وکمک اقا محمد هم ممنون از اینکه مدرسان رو پیشنهاد دادن ودر این راه کمکم کردن
من این چند خط تجربه هایی رو که نوشتم با خوندن چند درس از این کتاب بدست اوردم البته همونطور که قبلا هم گفتم ساعت مطالعم خیلی پایین اومده ولی
مطمئنم که این طور نمیخوام بمونم و نمیمونم