سلام دوستای خوبم من یه همراه خوب که بخوام باهاش برنامه ریزی کنم وباهم درس بخونیم نیاز دارم اخه داشتن رقیب خیلی کمک طرفین میکنه لطفا مصمم وبا ارداه باشه پایه کسی هست؟
سلام به همه دوستان و کنکوری های گرامی.انشاالله موفق و موید باشید.قدر محمد مهدی رو خیلی بدونید.انشاالله سال آینده دکتری داداش گلم. موفق باشی
نقل قول از: hosein1987 در ژوئیه 14, 2014, 10:12:46 سلام به همه دوستان و کنکوری های گرامی.انشاالله موفق و موید باشید.قدر محمد مهدی رو خیلی بدونید.انشاالله سال آینده دکتری داداش گلم. موفق باشیسلام داداش ما خاک پاتیم.شما چش مایی. راستش زیاد امیدوار نیستم اما نمیخوام برم 3000 بشم برگردم. میرم که خوب کنکور بدم. با ارزوی موفقیت دو چندان برای شما و همه ی کنکوری های عزیز.
نقل قول از: mohammad343 در ژوئیه 14, 2014, 21:37:53 نقل قول از: hosein1987 در ژوئیه 14, 2014, 10:12:46 سلام به همه دوستان و کنکوری های گرامی.انشاالله موفق و موید باشید.قدر محمد مهدی رو خیلی بدونید.انشاالله سال آینده دکتری داداش گلم. موفق باشیسلام داداش ما خاک پاتیم.شما چش مایی. راستش زیاد امیدوار نیستم اما نمیخوام برم 3000 بشم برگردم. میرم که خوب کنکور بدم. با ارزوی موفقیت دو چندان برای شما و همه ی کنکوری های عزیز.قربونت داداش گلم.کار خوبی انجام میدی.انشاالله موفق باشی