منم رشتم حسابداری نبوده عزیزم، من برق خوندم من از آرمان اشراقی استفاده نکردم ولی تعریفشو زیاد شنیدماتفاقا من تخصصیم رو خیلی بهتر از عمومیم زدم، دلیلشم این بود که از مهر هر شب یه متن زبان تخصصی می زدم، لغاتم از توی همون متن یاد می گرفتم
من از مهر شروع نکردم، از اول تیر زبان عمومی می خوندم که تا مهر تموم شد بعدش فقط دوره ی زبان عمومی بود ولی تخصصی رو از مهر شروع کردم.تخصصی سخت نیست ولی به شدت به مهارتتون توی زبان بستگی داره.متنای تخصصی درسته که درمورد حسابداریه و لغت تخصصی داره ولی اگه کسی لغت عمومیش ضعیف باشه توش گیر می کنه.خوندن هر متن هم بستگی به سختی اون متن داره، متن های آسونه اول رو معمولا توی 20 دقیقه می خوندم و می زدم ولی اینکه بعد تصحیحش کنم لغاتش رو دربیارم تحلیل کنم، 1/5 ساعت تقریبا!یه سری از متنام به شدت سخت بود طوری که بالای 40 دقیقه روش وقت می ذاشتم بازم چندتا سوالشو نمی تونستم بزنم.می دونید بالاترین درصدی که توی زبان رشته ی حسابداری بوده تقریبا 67 درصد بوده؟ بنابراین 50 درصد توی این درس عالیه!! من امسال باید بیشتر کار کنم تا بتونم به 60 درصد یا بیشتر برسونم
نقل قول از: l3aroOon در ژوئن 01, 2014, 09:29:42 نقل قول از: fatemeh71 در مه 31, 2014, 21:15:41 ممنون مرسی. این هم از درصدام:زبان 3ریاضی 42/5مالی 59صنعتی 58حسابرسی 70
نقل قول از: fatemeh71 در مه 31, 2014, 21:15:41
بازم سلامسعی می کنم تابستون به مرور تمام تجربه هایی رو که توی این دوره 6 ماهه بدست آوردم در اختیارتون قرار بدم.اولین نکته ای که من بهش پی بردم و یک جورایی کلید موفقیتم بود و خیلی بهم انگیزه و انرژی می داد به خصوص توی ماه آخر ، این بود که من از تابستون شروع کردم. خیلی خیلی مهمه. نمی گم اگه کسی از مهر شروع کرد دیگه موفق نمیشه. نه اصلا. ولی روحیات من جوری بود که نمی تونستم توی یک روز بیش از 5 تا 6 ساعت درس بخونم. برای همین از اول تابستون آهسته و پیوسته حرکت کردم. و تقریبا استرسم خیلی خیلی کم بود.وقتی شما مطلبی رو توی یک پروسه طولانی می خونی مرور می کنی و تست میزنی برات تثبیت میشه. و صد البته درس خوندن در شرایطی که می دونی وقت کافی در اختیارت هست خیلی مطلوب تر هست و بازدهیش بیشتر میشه. بچه ها شروع کردن خیلی خیلی مهمه ... اگه هی بگی از فردا شروع می کنم. از شنبه شروع می کنم. از فلان روز شروع می کنم. اشتباه محضه و مطمئن باشید هیچ وقت شروع نخواهید کرد. این اتفاق برای خودم و دوستام افتاده و مطمئنا شما هم تجربش کردید. من برای کنکور کارشناسیم همین اشتباه رو کردم. و فقط برنامه ریزی می کردم و عمل کردنی وجود نداشت. مواظب باشید که گرفتار برنامه های کاغذی و ایده آل نشید.پس حتما حتما از تابستون شروع کنید. با ساعت مطالعه هر چند کم ولی پیوسته. کم کم به مرور زمان می تونید این ساعت مطالعه رو افزایش بدید.
رتبه یک گفته من هفته ای صد ساعت به طور میانگین درس خوندم . یعنی ممکنه؟ یعنی مفید اینقدر خونده؟ایشالا که راسته. منم حدود شش ساعت درس خوندم البته از بیستو یک شهریور. خوش به حالتون وقت زیادی دارید قدرشو بدونید. برای تک رقمی میتونید به شرطی که عمل کنید. نه فقط حرف .
سلامبرای درس زبان تمام کلمات و فعل های تالانه رو جدا کنیم و در کنارش متن کتاب در حدی که بفهمیم موضوع چیه کافیه ؟؟؟البته همین کلمه در آوردن و فعل ها خودش کلی طوووووووول میکشه .