نویسنده موضوع: پیش بسوی رتبه های برتر حسابداری..94  (دفعات بازدید: 89182 بار)

آفلاین l3aroOon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 3
  • دانشگاه: بیرجند
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
پاسخ : پیش بسوی رتبه های برتر حسابداری..94
« پاسخ #75 : ژوئن 02, 2014, 10:23:34 »
منم رشتم حسابداری نبوده عزیزم، من برق خوندم ;)
من از آرمان اشراقی استفاده نکردم ولی تعریفشو زیاد شنیدم
اتفاقا من تخصصیم رو خیلی بهتر از عمومیم زدم، دلیلشم این بود که از مهر هر شب یه متن زبان تخصصی می زدم، لغاتم از توی همون متن یاد می گرفتم
آره منم شنیدم که تست های تخصصی بهتر زده میشه ،(تو تالار آقا محمد هم گفتن ) از مهر شروع کردین !!! 50%خیلی خوبه ...
یه سوال دیگه ، هر متن تقریبا چقدر زمان میبره ؟؟؟

آفلاین Sama1

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 10
  • دانشگاه: دانشگاه خودمون
« پاسخ #76 : ژوئن 02, 2014, 12:10:20 »
من از مهر شروع نکردم، از اول تیر زبان عمومی می خوندم که تا مهر تموم شد بعدش فقط دوره ی زبان عمومی بود ولی تخصصی رو از مهر شروع کردم.
تخصصی سخت نیست ولی به شدت به مهارتتون توی زبان بستگی داره.
متنای تخصصی درسته که درمورد حسابداریه و لغت تخصصی داره ولی اگه کسی لغت عمومیش ضعیف باشه توش گیر می کنه.
خوندن هر متن هم بستگی به سختی اون متن داره، متن های آسونه اول رو معمولا توی 20 دقیقه می خوندم و می زدم ولی اینکه بعد تصحیحش کنم لغاتش رو دربیارم تحلیل کنم، 1/5 ساعت تقریبا!
یه سری از متنام به شدت سخت بود طوری که بالای 40 دقیقه روش وقت می ذاشتم بازم چندتا سوالشو نمی تونستم بزنم.

می دونید بالاترین درصدی که توی زبان رشته ی حسابداری بوده تقریبا 67 درصد بوده؟ بنابراین 50 درصد توی این درس عالیه!! من امسال باید بیشتر کار کنم تا بتونم به 60 درصد یا بیشتر برسونم
« آخرين ويرايش: ژوئن 02, 2014, 12:11:54 توسط Sama1 »

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 98
  • دانشگاه: بيام نور
« پاسخ #77 : ژوئن 02, 2014, 14:46:53 »
من از مهر شروع نکردم، از اول تیر زبان عمومی می خوندم که تا مهر تموم شد بعدش فقط دوره ی زبان عمومی بود ولی تخصصی رو از مهر شروع کردم.
تخصصی سخت نیست ولی به شدت به مهارتتون توی زبان بستگی داره.
متنای تخصصی درسته که درمورد حسابداریه و لغت تخصصی داره ولی اگه کسی لغت عمومیش ضعیف باشه توش گیر می کنه.
خوندن هر متن هم بستگی به سختی اون متن داره، متن های آسونه اول رو معمولا توی 20 دقیقه می خوندم و می زدم ولی اینکه بعد تصحیحش کنم لغاتش رو دربیارم تحلیل کنم، 1/5 ساعت تقریبا!
یه سری از متنام به شدت سخت بود طوری که بالای 40 دقیقه روش وقت می ذاشتم بازم چندتا سوالشو نمی تونستم بزنم.

می دونید بالاترین درصدی که توی زبان رشته ی حسابداری بوده تقریبا 67 درصد بوده؟ بنابراین 50 درصد توی این درس عالیه!! من امسال باید بیشتر کار کنم تا بتونم به 60 درصد یا بیشتر برسونم
سلام ممنون از پیشنهاد وراهنماییتون فکر خیلی خوبیه که متن کنکورهای سال پیش رو بخونیم من الان یه مدت همش تو فکر بودم که تخصصی رو چطور بخونم ???
چون لغات رو تو متن که میخونم خیلی بهتر تو خاطرم میمونه تا بخوام تکی تکی و خارج از جمله حفظ کنم  بازم ممنون  باید منم شیوه شما رو در پیش بگیرم ;)

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #78 : ژوئن 02, 2014, 15:01:50 »

ممنون مرسی. این هم از درصدام:
زبان 3
ریاضی 42/5
مالی 59
صنعتی 58
حسابرسی 70

فاطمه جون میشه در مورد شیوه مطالعتون برای درس های متفاوت یکم توضیح بدید مثلا درمورد اینکه چند ساعت مطالعه اون درس و چه مدت برای مرور مباحثی که روز پیش خوندید  اختصاص میدادید ؟اینکه چه شیوه ی مروری رو داشتید و هر مورد دیگه ای که به ذهن من ممکنه نرسه بپرسم ولی شما مهم میدونید. 

آفلاین abab1

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 86
« پاسخ #79 : ژوئن 03, 2014, 17:54:08 »
پیغام شما ارسال نشد. ظرفیت صندوق پستی 'l3aroOon' از حد مجاز بیشتر است.

Read more: http://www.forum.tasavi.ir/index.php?action=pm;sa=send2#ixzz33a9wogoH

آفلاین fatemeh71

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 16
  • دانشگاه: خلیج
« پاسخ #80 : ژوئن 03, 2014, 18:34:08 »
بازم سلام
سعی می کنم تابستون به مرور تمام تجربه هایی رو که توی این دوره 6 ماهه بدست آوردم در اختیارتون قرار بدم.
اولین نکته ای که من بهش پی بردم و یک جورایی کلید موفقیتم بود و خیلی بهم انگیزه و انرژی می داد به خصوص توی ماه آخر ، این بود که من از تابستون شروع کردم.
خیلی خیلی مهمه. نمی گم اگه کسی از مهر شروع کرد دیگه موفق نمیشه. نه اصلا. ولی روحیات من جوری بود که نمی تونستم توی یک روز بیش از 5 تا 6 ساعت درس بخونم. برای همین از اول تابستون آهسته و پیوسته حرکت کردم. و تقریبا استرسم خیلی خیلی کم بود.
وقتی شما مطلبی رو توی یک پروسه طولانی می خونی مرور می کنی و تست میزنی برات تثبیت میشه. و صد البته درس خوندن در شرایطی که می دونی وقت کافی در اختیارت هست خیلی مطلوب تر هست و بازدهیش بیشتر میشه.
بچه ها شروع کردن خیلی خیلی مهمه ... اگه هی بگی از فردا شروع می کنم. از شنبه شروع می کنم. از فلان روز شروع می کنم. اشتباه محضه و مطمئن باشید هیچ وقت شروع نخواهید کرد. این اتفاق برای خودم و دوستام افتاده و مطمئنا شما هم تجربش کردید.
من برای کنکور کارشناسیم همین اشتباه رو کردم. و فقط برنامه ریزی می کردم و عمل کردنی وجود نداشت. مواظب باشید که گرفتار برنامه های کاغذی و ایده آل نشید.
پس حتما حتما از تابستون شروع کنید. با ساعت مطالعه هر چند کم ولی پیوسته. کم کم به مرور زمان می تونید این ساعت مطالعه رو افزایش بدید.

آفلاین l3aroOon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #81 : ژوئن 03, 2014, 22:25:42 »
بازم سلام
سعی می کنم تابستون به مرور تمام تجربه هایی رو که توی این دوره 6 ماهه بدست آوردم در اختیارتون قرار بدم.
اولین نکته ای که من بهش پی بردم و یک جورایی کلید موفقیتم بود و خیلی بهم انگیزه و انرژی می داد به خصوص توی ماه آخر ، این بود که من از تابستون شروع کردم.
خیلی خیلی مهمه. نمی گم اگه کسی از مهر شروع کرد دیگه موفق نمیشه. نه اصلا. ولی روحیات من جوری بود که نمی تونستم توی یک روز بیش از 5 تا 6 ساعت درس بخونم. برای همین از اول تابستون آهسته و پیوسته حرکت کردم. و تقریبا استرسم خیلی خیلی کم بود.
وقتی شما مطلبی رو توی یک پروسه طولانی می خونی مرور می کنی و تست میزنی برات تثبیت میشه. و صد البته درس خوندن در شرایطی که می دونی وقت کافی در اختیارت هست خیلی مطلوب تر هست و بازدهیش بیشتر میشه.
بچه ها شروع کردن خیلی خیلی مهمه ... اگه هی بگی از فردا شروع می کنم. از شنبه شروع می کنم. از فلان روز شروع می کنم. اشتباه محضه و مطمئن باشید هیچ وقت شروع نخواهید کرد. این اتفاق برای خودم و دوستام افتاده و مطمئنا شما هم تجربش کردید.
من برای کنکور کارشناسیم همین اشتباه رو کردم. و فقط برنامه ریزی می کردم و عمل کردنی وجود نداشت. مواظب باشید که گرفتار برنامه های کاغذی و ایده آل نشید.
پس حتما حتما از تابستون شروع کنید. با ساعت مطالعه هر چند کم ولی پیوسته. کم کم به مرور زمان می تونید این ساعت مطالعه رو افزایش بدید.
من شروع کردم اما تمام نگرانیم راجع به درس های تخصصی حسابداری هست ، چون نمیدونم با چه موضاعاتی راره روبرو بشم...
فعلا ریاضی میخونم و زبان رو تقریبا بعد از 10 روز دوباره شروع کردم .

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #82 : ژوئن 06, 2014, 16:03:20 »
بازم سلام
سلام ممنون از راهنمایی شما منم این هفته شروع کردم ولی بی برنامه دارم میخونم چون یه کارهایی دارم که باید تمام بشن بعد تمام تمرکزم رو میزارم رو درس خوندن گفتم کم کم بخونم بهتره از اینه که اصلا نخونم حداقل دستم میاد که باید چطور برنامه ریزی کنم .
متاسفانه منم از این افرادی هستم که  نمیتونم بیشتر 6ساعت در روز مطالعه مفید داشته باشم اگه بیشتر وقت بزارم یا غیر مفیده یا اینکه اخر هفته کم میارم  :'(
امیدوارم امسال انگیزم برای خوندن بیشتر باشه وبتونم ساعت مطالعمو بالا ببرم، البته با راهنمایی شما ،مدیر محترم تالار و همراهی جمع  دوستان کنکور 94

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
« پاسخ #83 : ژوئن 06, 2014, 20:31:44 »
رتبه یک گفته من هفته ای صد ساعت به طور میانگین درس خوندم . یعنی ممکنه؟ یعنی مفید اینقدر خونده؟ایشالا که راسته. منم حدود شش ساعت درس خوندم البته از بیستو یک شهریور. خوش به حالتون وقت زیادی دارید قدرشو بدونید. برای تک رقمی میتونید به شرطی که عمل کنید. نه فقط حرف .
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین l3aroOon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #84 : ژوئن 07, 2014, 09:58:04 »
آگه میدونستم این مالی و صنعتی چجور درسایی هستن همین الان میگفتم رتبه زیر 20  ::)

آفلاین Sama1

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 10
  • دانشگاه: دانشگاه خودمون
« پاسخ #85 : ژوئن 07, 2014, 22:57:14 »
رتبه یک گفته من هفته ای صد ساعت به طور میانگین درس خوندم . یعنی ممکنه؟ یعنی مفید اینقدر خونده؟ایشالا که راسته. منم حدود شش ساعت درس خوندم البته از بیستو یک شهریور. خوش به حالتون وقت زیادی دارید قدرشو بدونید. برای تک رقمی میتونید به شرطی که عمل کنید. نه فقط حرف .

با یه ضرب و تقسیم آدم به این عدد می رسه
که ایشون روزی 9 ساعت و 40 دقیقه صرف کارای دیگه به جز درس خوندن می کردن، از جمله :خوابیدن، دانشگاه رفتن، شرکت در کلاسا (چون ایشون گفتن من برای تمام درسام کلاس رفتم)، رفت و آمد و ...
احتمالا ساعت هایی  که سر کلاس درس بودن رو هم حساب کردن
« آخرين ويرايش: ژوئن 07, 2014, 23:00:13 توسط Sama1 »

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
« پاسخ #86 : ژوئن 08, 2014, 17:41:05 »
با یه ضرب و تقسیم آدم به این عدد می رسه
که ایشون روزی 9 ساعت و 40 دقیقه صرف کارای دیگه به جز درس خوندن می کردن، از جمله :خوابیدن، دانشگاه رفتن، شرکت در کلاسا (چون ایشون گفتن من برای تمام درسام کلاس رفتم)، رفت و آمد و ...
احتمالا ساعت هایی  که سر کلاس درس بودن رو هم حساب کردن
[/quote]
سلام. سر کلاس بودن چه ربطی به سر کلاس رفتن داره. ایده آل هست ولی منطقی نیست. مگه اینکه بری با اساتید زندگی کنی و دانشجو ه نباشی یعنی پشت کنکوری باشی که فکر میکنم ایشون پشت کنکوری بوده باشن.
من امروز اولین امتحانمو دادم. راضی نبودم  مثله ترم قبل البته این ترم استاد عزیزم یه مقدار سیستمش رو در نحوه ی گزینش عوض کرد.ولی سرجمع میگم خدایا شکرت یه بار تو برگمون سه چهار خط نوشتیم.....
ایشالا که بالای 14 میشم.وقتتون به خیر.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین l3aroOon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #87 : ژوئن 14, 2014, 22:26:33 »
سلام

برای درس زبان تمام کلمات و فعل های تالانه رو جدا کنیم  و در کنارش متن کتاب در حدی که بفهمیم موضوع چیه کافیه ؟؟؟
البته همین کلمه در آوردن و فعل ها خودش کلی طوووووووول میکشه .

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #88 : ژوئن 16, 2014, 21:39:21 »

[/quote]

من امروز اولین امتحانمو دادم. راضی نبودم  مثله ترم قبل البته این ترم ابا یه ضرب و تقسیم آدم به این عدد می رسه
استاد عزیزم یه مقدار سیستمش رو در نحوه ی گزینش عوض کرد.ولی سرجمع میگم خدایا شکرت یه بار تو برگمون سه چهار خط نوشتیم.....
ایشالا که بالای 14 میشم.وقتتون به خیر.
[/quote]
ان شالله که به زودی وبه خوبی تمام بشن و با خاطری اسوده  ما رو از راهنمایی هاتون بهره مند کنید.

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #89 : ژوئن 16, 2014, 21:50:56 »
سلام

برای درس زبان تمام کلمات و فعل های تالانه رو جدا کنیم  و در کنارش متن کتاب در حدی که بفهمیم موضوع چیه کافیه ؟؟؟
البته همین کلمه در آوردن و فعل ها خودش کلی طوووووووول میکشه .
منم فکر نمیکردم برای خوندن زبان این همه کند پیش برم البته از اول تیر وقتم ازادتر بشه بیشتر میخونم الان روزی نیم تا یه ساعت وقت میزارم  :-\

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #89 : ژوئن 16, 2014, 21:50:56 »

Tags: