آقای بامداد چطووووووووووووووووووووور!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟بچه ها کتاب 2000تست حسابرسی انگار کتاب جالبی نیست! نظرتون چیه؟
يك طرح تو ذهنمه اگه تعداد زياد بود و البته به تصويب مدير محترم رسيد , يه گروهي ايجاد شه كه هر شب موظف باشن بيان گزارش اون روز يا خلاصه يا نكاتي كه اون روز مطالعه كردن بدن و از همه مهمتر ساعات مطالعه مفيد واقعي و بالا , براي روحيه و انگيزه بيشتر.من كه استارتم براي سال بعد هم زدم, ايشالله اون گروه هم تشكيل شه.موفق باشيد.
سلام به همگیمن که خسته شدم بعد از امتحان دولتیمون از این رو به اون رو شدم تمام اهدافم زیر و رو شده دیگه حوصله درس خوندن ندارمفکر میکردم بعد امتحانام درست میشه ولی نشد :-\دیگه خسته شدم فکر نمیکنم این دو هفته رو بتونم راه به جایی برم....
بچه ها نمره اخرین امتحانم اومده اما نمره امتحان خرابم نیومده (اولین امتحانم) . ای خدا ! خلاصه سیستم اطلاعاتی شدم 16.5 یعنی استاد و بچه ها با هم کمک کردن.... البته ظاهرا که بچه ها از 19.5 داشتن تا 12 و من از اخر سومین نمره هستم. تا این لحظه.... دست گلم درد نکنه. شانس اوردم اخر نشدم. البته با نمره تئوری یک دیگه من از نظر معدل مطمئنا اخری میشم....
از اخرسوم شدم....
سلام یه سوال آماریمرکز دسته ها 153-160-167-174-181فراوانی 15-20-30-25-10 محاسبه واریانس؟از مرکز دسته ها 167 تا کم میکنیم بعد تقسیم بر 7 میکنیم -2و-1و0و1و2 بدست میاد واریانس این داده ها رو دست میاریمحالا واسه واریانس داده های اصلی چرا اومده در 49 ضرب کرده؟؟مگه داده ها رو بر 7 تقسیم نکردیم خب باید تقسیم بر 49 کنیم مگه نه؟