بنظرمن اینجا بیشتر به پرسش و پاسخ شبیه هست تا انجمن گفتگو،کاش بچه ها هرشب لااقل یه نظر حرف سوالی میزاشتن، تا فضا گرمتر میشد.بهرحال..البته تو این تاپیک، چون موضوع بحث، تجربه هست، همین فضا کفایت میکند.خلوت..
سلام نمرمو گرفتم بهتون میگم چیکار کردم. ولی دراین حد بگم که دیشب از بس راه رفتم وراه رفتم فکر کنم غضروف ساق پام تموم شد، بیشتر از دوی ماراتن، خدا بخواد واستاد کمک کنه پاس میشه . هبچ وقت نمی خواستم و نمی خوام روی بچه های تالار منت بزارم . اما اگه این درسو بیفتم بهتون قول میدم دبگه تالار نمیام. فکر میکنم تنبلی کردم. اما دلیلش میتونه بیتجربگی هم باشه. مقاله ای که من ترجمه کردم در مورد محافظه کاری بود با روش اماری سری های زمانی که ترجمه کردن وتایپ و ویرایش هرصفحش میشد یک روز ، بچه ها همشون مقاله های علمی ترویجی گرفته بودن از اینایی که گوگل ترنسلیت هم میتونه ترجمش کنه. یعنی مقاله من 2 صفحش متن بود سر دو ساعت ترجمش کردم یعنی اون مدل مقاله ازم یه روز هم وقت نمیگرفت یعنی میتونستم 6 روز تئوری 1 بخونم. یا بیشتر. 24ساعت گذشته فکر کنم حدود 25 دقیقه خوابیده باشم. خبر خانم کارمندی که شیرینی نداده و بهشون زور میگن هم که خیلی ناراحتم کرد. بگذریم . محتاجم به دعاتون....
يك طرح تو ذهنمه اگه تعداد زياد بود و البته به تصويب مدير محترم رسيد , يه گروهي ايجاد شه كه هر شب موظف باشن بيان گزارش اون روز يا خلاصه يا نكاتي كه اون روز مطالعه كردن بدن و از همه مهمتر ساعات مطالعه مفيد واقعي و بالا , براي روحيه و انگيزه بيشتر.من كه استارتم براي سال بعد هم زدم, ايشالله اون گروه هم تشكيل شه.موفق باشيد.