سلام به همه بچه های درسخوناول اینکه خوشبحال همگیتون که کلی درس خوندین و الان آماده این. من اولش خوب شروع کردم ولی دقیقا اواخر مهر یه مشکلی پیش اومد که خیلی درس خوندنم رو مختل کرد.الانم اینقدر نصفه و نیمه خوندم که نمیدونم باید تو این مدت باقی مونده چکار کنم.الان هم فقط دارم حسرت میخورم و اضطراب دارم.درمورد حسابرسی باید بگم که خیلی کم خوندم.به نظرتون تو ایم مدت بشینم بخونم یا اینکه تستها رو به صورت تشریحی کار کنم .به نظرشما اینطوری میتونم نتیجه بگیرم؟؟مرسی از همگی.ببخشید سرتون رو درد آوردم...
دوستان میشه این سوالو یکی توضیح بده:سال 89جواب:600-(500*4/10)=400
ممنون اقا حسین من همش ذهنم درگیره 4000 مبلغ دفتری بود
سوال مالی از سال 86:در مورد تجدید ارزیابی:بهای تمام شده ماشین الات 150 استهلاک انباشته 50 و و به قیمت 110 میفروشیم . گفته مازاد تجدید ارزیابی مربوط به دارایی در دفاتر دارایی مانده 20 داره . سود(زیان) دوره مالی چقدره؟جواب 10 تا زیان هستش 110-((150+20)-50)=(10)چرا 20 تا مازاد تجدید ارزیابی رو با بهای تمام شده حساب کردیم؟ثبتش این میشه؟:1)وجه نقد 110 استهلاک انباشته 50 زیان 10 ماشین الات (150+20) 170 2)مازاد تجدید ارزیابی 20 سود انباشته 20من الان قاطی کردم گفته مانده تجدید ارزیابی 20 هست ینی ثبت 2 غلطه؟اخه تو مثال ص 490 مروری جامع مانده مازاد تجدید ارزیابی با اون قسمتیش که تو ثبت 1 به بهای دارایی اضافه میشه فرق داره ، ینی نمیدونم 20 تارو باید واسه ثبت 2 در نطر بگیریم یا جزو افزایش مبلغ داراییینی فرض شده مازاد تجدید دیگه مستهلک نشده و همون سال تجدید دارایی فروخته شده؟
سلام.درمورد استانداردهای حسابرسی که گفته شده برطبق سال 92 هستش آیا امسال تغییری داشته؟؟؟من آخه تو سایت سازمان حسابرسی که میرم نمیتونم متوجه بشم.ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنین.