1-احساس میکنم در من اون چیزایی که واسه قبولی لازمه دیده نمیشه
من فقط درجا میزنم
نه این وری ام نه اون وری نه درستو حسابی میخونم نه میتونم بی خیالش شم.
سلام از این که دیر جواب میدم نه که فراموش کنم چندتادلیل داره اولیش اینه که نمیخوام چیزی بگم که بدون دقت و عمیق فکر کردن بهش گفته باشم اساتیدم که شمشیرو از روبرو بستن و...
یادمه 2سال پیش که مالی نوروش نمی فهمیدم هی خودمو تو خونه اول پیدا میکردم .
فکر کنم شما چون زیاد پشروی نکردین حال وروز اون موقع های منو دارین. همه کاره خودتونین مهم اینه که سعی کنین بیشتر وبیشتر حرفتون به عملتون نزدیک بشه رویاهاتون رو مرور کنید اشکالاتتون رو توی نحوه ی اجرای برنامه بنویسید و به خودتون یاد اوری کنید که هر روز که میگذره و خوب میخونید یه قدم به رتبه مطلوب نزدیکتر وهر روز که کاهلی میکنید نیم قدم به رتبه و دانشگاه موردعلاقه دورتر میشید. اینقدر به حاشیه ها فکر نکنید .موفق باشید.بخواید و به خودتون اثبات کنید.
2-من تا الان فقط فیش برداری کردم یعنی تا فصلارو تموم نکنم خیالم راحت نمیشه
آفرین. کارتون درسته.
3- یعنی باید حتما 8 ساعت و سی دقیقه
بخوابم وگرنه طول روز خوابم میبره تصمیم گرفتم از ساعتای بیداریم
بیشترین استفاده رو کنم:
آفرین.
راستش من با جو خوابگاه اشنا نیستم. نمیدونم دسترسی به کتابخونه اونجا براتون بهتر هست یا مطالعه توی خوابگاه. دنبال یه نفر توی رشتتون بگردید که پایه باشه وبتونید با هم بخونید. اگه نشد که هیچ. دنبال یه نفر توی خوابگاه بگردید که مثله شما داره برای ارشد میخونه . هم رشته ای هم نشد به درک. حد اقل زبان عمومی تون مشترک هست. شاید اگه رشته اش زیر مجموعه انسانی باشه ریاضیتونم یکی باشه . خلاصه منظورم اینه که باهاش در ارتباط باشید تا یه ذره حالو هواتون عوض بشه . مثلا ممکنه برای بیدار شدن به دردتون بخوره.
در ضمن من بد فهمیدم نوشتتونو اینجا جوابمو اصلاح کردم.
ولی اگه بخواید الان عادت خوابتونو اصلاخ نکنید مطمئنا به مشکل میخورید.
برنامه شما کوتاه مدت نیست. شما هم شب امتحانی نیستسد که یه جزوه ده بیس صفحه داشته باشید. شما حدود 35 تا کتاب رو دارید میخونید . گول تعداد رو نخوردیدکه سر جلسه 5 تا درس هست.
خودتونو جمع و جور کنید.
من اولین بار که دوم راهنمایی بودم بهم یاد دادن که قبل از خوابت به ساعت نگاه کن وساعتی که میخوای بیدار شی رو بلند توی ذهنت بگو مثلا ساعت 11 میخواستم بخوابم به خودم میگفتم الان ساعت 11و 3دقیقه هست. من میخوام 6و 47 دقیقه بیدار شم.
باور کن بعد از چند بار تمرین مثلا یک هفته کاملا پی میبری که چی میگم. وو اقعا لذت بخشه که هنوز زوردتر از موعد مقرر بیدار بشی چون تایم بیشری برای درس خوندن خواهی داشت.بازم میگم من در مورد خوابگاه اطلاعی ندارم.
4-بعد که به دانشگاه و کلاس و محیط خوابگاه و بچه های اتاقمون فکر میکنم
دیگه دیونه میشم.تو خوابگاه و اتاقمون اصلا کسی نمیخواد درس
بخونه همش کسایی هستند که بیخیال درسن :-[در نتیجه من باید شبا درس بخونم و با توجه به اینکه من شبا خوب یاد نمیگیرم

شبا که هیچکی نمیگیره چی میخونه. البته الگو زیاد دارم. یه همسایه داریم محسن هست اسمش فقط شب تا صبح درس میخوند. الان دکتراشو هم گرفته یعنی من هر موقع شب که بیدار میشدم اتاقش لامپش روشن بود .بعضیا سیستمشون فرق میکنه . منم اصلاشب گیرایی ندارم. به قول بابام خدا شب رو برای استراحت وارامش خلق کرده.
اینکه باید جه تصمیمی اتخاذ کنید همه به قدرت تحلیلتون بستگی داره تا چه راهکاری برای خودتون دست وپا کنید وبینید در ساعت مناسب درس بخونید. تغییر عادت خواب سخت هست اما امکان پذیر هست.
من فکر کنم توی این تایم مطالعه میکردم:
از 7:15تا11:15 و بعد از 13تا15خواب واز 15:45تا23مطالعه البته تقریبی هست.
5-من از فردا که اول مهره دیگه میخوام شروع کنم فعلا فصلایی رو که
فیش برداری کردم رو بخونم بعد کم کم بقیه رو بنویسم ولی بازم نگرانم
که اونقد اراده نداشته باشم که اونقد بخونم که دولتی قبول شم

اراده دارید وگرنه چندین مدت گذشته رو دووم نمی اوردید.
یه نفر میگفت وقتی خدا چیز خوبی رو توی ذهن یه ادم میندازه حتما توانایی انجامشرو توی فرد قرار داده حالا این بستگی به خود ادم داره که چطوری از این نعمت استفاده کنه. شما الان باید خودتونو 100%دانشجویدانشگاه مورد نظرتون بدونید باید به خودتون بقبولونید وگرنه ناخوداگاهتون دردسر ساز میشه.بازم میگم موفق باشید.