سلام . کتاب صنعتی مدرسان هم کسایی که خوندن خیلی راضی بودن ولی به نظر من کتاب مالی مدرسان کامل نیست و در کنارش باید کتاب استانداردها هم مطالعه بشه...اقا hosein1987 اگه امکان داره لطفا صندوق پیام هاتون رو خالی کنید.
نقل قول از: nasim-esf در سپتامبر 19, 2013, 13:46:13 سلام . کتاب صنعتی مدرسان هم کسایی که خوندن خیلی راضی بودن ولی به نظر من کتاب مالی مدرسان کامل نیست و در کنارش باید کتاب استانداردها هم مطالعه بشه...سلام. امیدوارم با مطلب قبلیم که بعد شکلکی که گذاشته بودین نوشتم تونسته باشم شما رو به چالش بکشم تا بهتر دقت کنید. همین که دانشگاه مطرحی درس بخونید کافی نیست تا راحت تر ازبقیه قبول بشید . مهم تلاش هست که رقباتون مشغولن از هر جایی از هر دانشگاهی رتبه 135 فکر کنم باشه یا رتبه 132 از دانشگاه ازاد نطقه محروم هست فکر کنم . وقتی کلاسمون شروع بشه دقیق تر مینویسم. ام من کتاب مروری جامع بر صنعتی رو نه دیدم نه خوندم. اما کتابای جمشید اسکندری و صنعتی یک عثمانی رو داشتم. که بعد از گرفتن کتابای مدرسان در حدود 1تا2 درصد بهشون مراجعه مجدد کردم. اصلا در حد یکی دوبار در طی کل مدت مطالعه ام.شما مگه قراره همه رو صد بزنین که کامل نیست؟!!بتونین 60- 70 درصد میانگین دروستون باشه زیر 10 میشه رتبتون . منظ.رتونو از کمل نمی فهمم. شما وقت زیادی هست که در تالار هستید شما که نباید به گذشته برگردید. هر کتابی دارید بهتر روش وقت بذارید و بهترین کتاب دنیا بدونیدش چه صنعتی سورن ابنوس چه صنعتی هورن گدن چه صنعتی اسکندری چه صنعتی عثمانی یا هر مواف هرر موسسه ای فکر کنید بهترین کتاب وکامل ترین کتاب دنیا دستتونه وگرنه خیلی بد توی ناخود اگاهتون تاثیر میذاره. من با خوندن 50درصد کتاب صنعتی 45 درصد زدم . خوبه والا .حالا فرض کنین که 2تا سوال به نظر من 100 درصد درست رو هم برام غلط گرفته باشن که میشد 55درصد...توی مالی مدرسان خلاصه استانداردها هست با فونتی کمی بهتراز فونت مالی نوروش .فکر میکنم مالی مدرسان 100درصد سوالای ازاد و75-85 درصد سوالای مالی رو توی کنکور با ابهت پشتیبانی کنه. من اگه بد حرف میزنم اگه تند حرف میزنم اگه اعصاب ندارم از همه بچه های تالار معذرت میخوام .من ادمیم که اگه حرفم اشتباه هم باشه میگم اما با اینده کسی بازی نمیکنم از داداش حسین عزیزم هم تشکر میکنم واز بچه ها میخوام بیشتر ازشون سوال بپرسن اگه نتونستین توی پیغامها بپرسین بهشون میل بزنید توی همین تالار چنین ابزاری وجود داره...
سلام . کتاب صنعتی مدرسان هم کسایی که خوندن خیلی راضی بودن ولی به نظر من کتاب مالی مدرسان کامل نیست و در کنارش باید کتاب استانداردها هم مطالعه بشه...
نقل قول از: hosein1987 در سپتامبر 19, 2013, 14:27:53 نقل قول از: nasim-esf در سپتامبر 19, 2013, 13:46:13 سلام . کتاب صنعتی مدرسان هم کسایی که خوندن خیلی راضی بودن ولی به نظر من کتاب مالی مدرسان کامل نیست و در کنارش باید کتاب استانداردها هم مطالعه بشه...سلام. امیدوارم با مطلب قبلیم که بعد شکلکی که گذاشته بودین نوشتم تونسته باشم شما رو به چالش بکشم تا بهتر دقت کنید. همین که دانشگاه مطرحی درس بخونید کافی نیست تا راحت تر ازبقیه قبول بشید . مهم تلاش هست که رقباتون مشغولن از هر جایی از هر دانشگاهی رتبه 135 فکر کنم باشه یا رتبه 132 از دانشگاه ازاد نطقه محروم هست فکر کنم . وقتی کلاسمون شروع بشه دقیق تر مینویسم. ام من کتاب مروری جامع بر صنعتی رو نه دیدم نه خوندم. اما کتابای جمشید اسکندری و صنعتی یک عثمانی رو داشتم. که بعد از گرفتن کتابای مدرسان در حدود 1تا2 درصد بهشون مراجعه مجدد کردم. اصلا در حد یکی دوبار در طی کل مدت مطالعه ام.شما مگه قراره همه رو صد بزنین که کامل نیست؟!!بتونین 60- 70 درصد میانگین دروستون باشه زیر 10 میشه رتبتون . منظ.رتونو از کمل نمی فهمم. شما وقت زیادی هست که در تالار هستید شما که نباید به گذشته برگردید. هر کتابی دارید بهتر روش وقت بذارید و بهترین کتاب دنیا بدونیدش چه صنعتی سورن ابنوس چه صنعتی هورن گدن چه صنعتی اسکندری چه صنعتی عثمانی یا هر مواف هرر موسسه ای فکر کنید بهترین کتاب وکامل ترین کتاب دنیا دستتونه وگرنه خیلی بد توی ناخود اگاهتون تاثیر میذاره. من با خوندن 50درصد کتاب صنعتی 45 درصد زدم . خوبه والا .حالا فرض کنین که 2تا سوال به نظر من 100 درصد درست رو هم برام غلط گرفته باشن که میشد 55درصد...توی مالی مدرسان خلاصه استانداردها هست با فونتی کمی بهتراز فونت مالی نوروش .فکر میکنم مالی مدرسان 100درصد سوالای ازاد و75-85 درصد سوالای مالی رو توی کنکور با ابهت پشتیبانی کنه. من اگه بد حرف میزنم اگه تند حرف میزنم اگه اعصاب ندارم از همه بچه های تالار معذرت میخوام .من ادمیم که اگه حرفم اشتباه هم باشه میگم اما با اینده کسی بازی نمیکنم سلام اقا محمد... من دیگه عادت کردم, هر موقع من یه جمله میگم شما یه صفحه منو به چالش میکشید منم با اینده کسی بازی نمیکنم ...و تا به صحت چیزی مطمئن نباشم به کسی نمیگم.من 3 ماهه مالی مدرسان رو میخونم, مدرسان بیشتر از 40% استانداردها رو پوشش نمیده و در کنارش باید استانداردها هم خونده بشه...آخه من قراره درسامو 120% بزنم (شوخی کردم) در مورد صنعتی من خودم نوروش میخونم و راضی هستم و به قول شما بهترین کتاب و کامل ترین کتاب دنیا میدونمش...ولی در مورد صنعتی مدرسان هم شنیدم کتاب خوبیهمن فقط خواستم به دوستمون که از مدرسان پرسیده بودن راهنمایی کنم و نظر شخصیمو گفتم...
نقل قول از: nasim-esf در سپتامبر 19, 2013, 13:46:13 سلام . کتاب صنعتی مدرسان هم کسایی که خوندن خیلی راضی بودن ولی به نظر من کتاب مالی مدرسان کامل نیست و در کنارش باید کتاب استانداردها هم مطالعه بشه...سلام. امیدوارم با مطلب قبلیم که بعد شکلکی که گذاشته بودین نوشتم تونسته باشم شما رو به چالش بکشم تا بهتر دقت کنید. همین که دانشگاه مطرحی درس بخونید کافی نیست تا راحت تر ازبقیه قبول بشید . مهم تلاش هست که رقباتون مشغولن از هر جایی از هر دانشگاهی رتبه 135 فکر کنم باشه یا رتبه 132 از دانشگاه ازاد نطقه محروم هست فکر کنم . وقتی کلاسمون شروع بشه دقیق تر مینویسم. ام من کتاب مروری جامع بر صنعتی رو نه دیدم نه خوندم. اما کتابای جمشید اسکندری و صنعتی یک عثمانی رو داشتم. که بعد از گرفتن کتابای مدرسان در حدود 1تا2 درصد بهشون مراجعه مجدد کردم. اصلا در حد یکی دوبار در طی کل مدت مطالعه ام.شما مگه قراره همه رو صد بزنین که کامل نیست؟!!بتونین 60- 70 درصد میانگین دروستون باشه زیر 10 میشه رتبتون . منظ.رتونو از کمل نمی فهمم. شما وقت زیادی هست که در تالار هستید شما که نباید به گذشته برگردید. هر کتابی دارید بهتر روش وقت بذارید و بهترین کتاب دنیا بدونیدش چه صنعتی سورن ابنوس چه صنعتی هورن گدن چه صنعتی اسکندری چه صنعتی عثمانی یا هر مواف هرر موسسه ای فکر کنید بهترین کتاب وکامل ترین کتاب دنیا دستتونه وگرنه خیلی بد توی ناخود اگاهتون تاثیر میذاره. من با خوندن 50درصد کتاب صنعتی 45 درصد زدم . خوبه والا .حالا فرض کنین که 2تا سوال به نظر من 100 درصد درست رو هم برام غلط گرفته باشن که میشد 55درصد...توی مالی مدرسان خلاصه استانداردها هست با فونتی کمی بهتراز فونت مالی نوروش .فکر میکنم مالی مدرسان 100درصد سوالای ازاد و75-85 درصد سوالای مالی رو توی کنکور با ابهت پشتیبانی کنه. من اگه بد حرف میزنم اگه تند حرف میزنم اگه اعصاب ندارم از همه بچه های تالار معذرت میخوام .من ادمیم که اگه حرفم اشتباه هم باشه میگم اما با اینده کسی بازی نمیکنم