سلام
خوش امد ميگم به همه دوستان جديدمون اميدوارم كنكورامسال براي همه دوستان وهمچنين خود من موفقيت اميز باشه.
ميخواستم يه تجربه راجع به كند يا تند خوندن بگم من تو كتابخونه بادوستام درس ميخوندم يكي از بچه ها خيلي زودتر از بقيه فصلهارو تموم ميكرد مثلا فصلي رو كه من 1هفته ميخوندم اون 3يا4روزه تموم ميكرد.خودمو ميكشتم نميتونستم بهش برسم يه روز باخودم نشستم فكر كردم :من كند ذهن نيستم از نظر وقتم كم نميذارم پس چرا اينجوريه؟؟؟؟فرداش رفتم روميز دوستم گفتم ميخوام امروز كنارت درس بخونم و ازت اشكالامو بپرسم و ميخواستم شيوه ي خوندنشو ببينم( بايد توجه ميشدم مشكل از كجاست؟) اونم با كمال ميل قبول كرد .خلاصه كنم من عادت داشتم سوالارو خودم حل كنم بعد جواب روببينم اگه نكته داشت ياداشت كنم.بالاخره متوجه شدم من مشكلي نداشتم شيوه خوندن افراد باهم فرق ميكنه دوستم مثل من نكته نمي نوشت اعتقاد به اين نداشت سوالي رو كه راه حلشو بلد نيستي چندبار بخون تا متوجه بشي وكنارش بنويس دوباره حل شودو... .
به قول اقا محمد موقع مرور كه ميرسه ما يه كلاسور خلاصه داريم واونا يه عالمه كتاب ما دريه روز چندفصل جمع بندي ميكنيم و اونا دنبال پيدا كردن سوالاتي كه اشكال دارن و
اون موقع گوي سبقت دست ماست پس بدون استرس باتمام انرژي پيش به سوي ارشد93.
مطمئن باشيد شمابهترين شيوه رو انتخاب كرديد وموفقترين فرد در اين راه هستيد(البته بعد از من

)به اميد موفقيت