نویسنده موضوع: تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93  (دفعات بازدید: 427992 بار)

آفلاین hoseyndon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 6
  • دانشگاه: آزاد
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
پاسخ : تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93
« پاسخ #285 : سپتامبر 13, 2013, 12:14:44 »
کسی نیست؟

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
« پاسخ #286 : سپتامبر 13, 2013, 18:55:09 »
کسی نیست؟

سلام.من هستم. در خدمتتون.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 152
    • حسابداري و حسابرسي فردوس
  • دانشگاه: دانشگاه فنی و حرفه ای
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
« پاسخ #287 : سپتامبر 13, 2013, 19:03:28 »
سلام دوستان
من یه سوال داشتم
آدرس:
مرور جامع مالی - فصل 3 - تست 10 کنکور سراسری
چرا هزینه تخلیه رو ضرب در 2/3 کرده؟

آفلاین hoseyndon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: آزاد
« پاسخ #288 : سپتامبر 13, 2013, 21:51:16 »
کسی نیست؟

سلام.من هستم. در خدمتتون.

من خیلی سر میزنم ولی چند روزه انگار هیچ خبری نیست!!!!!

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #289 : سپتامبر 13, 2013, 22:12:03 »
راستیتش 2 تا چیزه. اول اینکه من خیلی دوس دارم بچه ها زود به زود هر چند روز بیان مشکلاشونو با من و ... در میون بزران

اما واقیت اینه که وقتی تالار شلوغه یعنی بچه ها درس نمیخونن

وقتی تالار خلوته بچه ها زیاد درس میخونن. مواظب باشین توی کورس عقب نیفتین رقبا شب  جمعه  هم دارن درس میخونن!
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #290 : سپتامبر 13, 2013, 22:27:34 »
من یا محمد؟
سلام این موضوع رو فقط به این دلیل می نویسم که بخوام روحیه تونو تقویت کنم و اصلا قصدم تعریف از خود نیست.
یه فامیلی دارم به نام حسن که یه فامیل مشترک داریم به نام محمد .چند روز پیش که بهم سر زده بود گفت میدونی محمد فرق تو با محمد چیه؟
گفتم نه نمیدونم تو بگو.
گفت من هر وقت خونه محمد اینا میرم داره هر کاری میکنه به جز در س خوندن اما شاگرد اول دانشگاه خودش هست.
هر وقتم میام اتاق تو درسته درستو ول میکنی اما معلومه تا من برم برمیگردی سر درست. درسته الان درس نداری ولی اصل معلومه مدادتو تیز کردی برا درس خوندن.
محمد تیز هوش هست وبا یه بار شنیدن یا خوندن یادش میمونه.
اما تو نه تنها با یه بار خوندن و نوشتن یاد نمیگیری باید چند بار بخونی و حتما باید برای خودت دست نویس کنی(‌خلاصه نویسی خودمون منظورش بود)

محمد ما چند مدت بعد از امتحان چیزی یادش نمیاد
تو هم چند مدت بعد از امتحان چیزی یادت نمیاد
فقط فرقتون اینه که محمد مجبوره بره دوباره بخونه
تو همه رو خلاصه توی چند تا برگه نوشتی یه تو یه دفتر . خلاصه ومفید.
خوب به نظر من راست میگفتش. اما من احساس شرم میکنم که دارم این داستانو براتون مینویسم. گفتم فقط قصدم این بود که بگم . با هئشی وتیز هوشی ملاک نیست. سخت کوشی وهدفمند کوشی مهمه 
باید بخواید باید باور داشته باشید. واجبات تاثیر زیادی توی تمرکزتون داره . درسته که تفکر کلی بیشتر از نماز و... ثواب داره .اما دلیل نمیشه توش کاهلی کنید. اینو هم رعایت کنید .

بهش گفتم حسن گفت چیه؟ گفتم این کیف ابی رو میبینی؟
گفت اره گفت جیه؟ گفتم تمام سوادم این تو هست
 گفت حیف که به درد رشته من نمیخوره وگرنه یه ثانیه نمیذاشتم اینجا خاک بخره
گفتم به جونم بستس .درسته من از این هفته و دقیقا فکر میکنم دیروز شروع کردم برای کنکور دادن اما اندازه شیش ماه بیشتر از حد توان خودم درس خوندم وجزوه نوشتم و مرور کردم ....

آفلاین nasim-esf

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 32
  • دانشگاه: دانشگاه اصفهان
« پاسخ #291 : سپتامبر 14, 2013, 00:04:42 »
 :(

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #292 : سپتامبر 14, 2013, 20:59:37 »
:(

ها ای که گفتی یعنی چه؟
اها شما خلاصه نمینویسی ؟
 دستدون درد نکنه راهو برای رقبا باز میکنین.
شوخی کردم . هر کسی یه استعدادی داره و یه توانایی ای . اگه اطلاعاتی که ابتدای مطالعتون خوندید و مو به مو میتونید تحلیلش کنید  یا اینکه با ورق زدن کتاباتون مطالبشون کاملا یادتون میاد خوب قطعا لازم نیست که برای خلصه نویسی برنامه داشته باشید. تصمیم با خودتونه . سختی حتما هست. حالا تصمیمش با شما که الان سختی بکشید وماهای اخری راحت باشید. (‌خلاصه نویسی)
یا الان راحت باشیدوماهای اخری هی حرص بخورید(‌مرور مجدد کل کتب درسی با این حس که اصلا تا به حال چنین مطالبی رو نخوندید !!( عدم خلاصه نویسی  ومرور و...)

آفلاین mahdis 1991

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 23
  • دانشگاه: pnu
« پاسخ #293 : سپتامبر 14, 2013, 22:31:57 »
سلام اقا مهدی من پارسال موفق نشدم تازه تصمیم گرفتم بخونم در یک لحظه ی کوتاه(!!) بشدت نگران شدم که دارم دیر شروع میکنم؟؟؟ :(

آفلاین mahdis 1991

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #294 : سپتامبر 14, 2013, 23:02:10 »

ممنون از پاسختون پستهای قبل را هم تا حدودی خونده بودم من ساکن شهرکردم متاسفانه توی شهر ما یک کتابفروشی که برای ارشد کتاب داشته باشه وجود نداره فقط نمایندگی های موسسات آموزشی هست برای همین کتاب پیدا کردن یکم سخته برای دانشگاه هم قصدم فقط اصفهانه دولتی، غیر انتفاعی یا شبانه را نمی دونم چون که تا حالا برای کنکور نخوندم ببینم چطوریه هنرستان بودم بعد هم بدون کنکور رفتم دانشگاه آزاد و کاردانی گرفتم و ترم آخر کاردانی بودم که بدون اینکه بخونم کارشناسی دانشگاه آزاد امتحان دادم و قبول شدم. روزای کلاس هم برام مهم نیست اگه قبول بشوم و سر کار باهام موافقت نکردند کارمو رها می کنم. به نظر شما با این وضعیت می تونم به دولتی اصفهان امیدوار باشم؟

راستش همون دیشب خوندم که چی نوشتید اما یک مقدار احساس مسئولیت بهم سنگینی میکنه. میترسم جمله ای حرفی .مطلبی . بنویسم که آینده بچه های تالار . مخصوصا شماروطوری  تحت تاثیر قرار بده که به نفعتون نشه.
اما هممون میدونیم که شرایط توی رشته ما برای افرادی که ارشد دارند بهتره .درنتیجه همه میخوان یهآزمایشی بکنن تا از این قیف شاید عبور کردنو شدن دانشجوی ارشد.
رشته ما برای اینکه بتونی ارشد قبول بشی اونم جای خوب بایدزحمت زیادی بکشی. یا اینکه در طی این چند سال که دانشجو بودید تونسته باشید توان علمیتونو گسترش کافی داده باشید.
از اینکه شما خودتون می گید بدون کنکور وبدون خوندن دو مرحله رو برای گرفتن لیسانش گذروندید.
 انتظار دارم پایه علمی قوی ای نداشته باشید( اگه دارید حتما بگید) در نتیجه  یک مقدار مشاوره دادن به شما سخت میشه . چون ریسک زیادی میطلبه برای قبول شدن ارشد . شما  باید چیزهای زیادی رو از دست بدید که من به شخصه حاضر نیستم از دست بدم . البته همه چیز بستگی داره به شرایط . ممکنه منم اگه تو شرایط شما بودم دمن از ارشد میزدم.
یعنی اگه پایه قوی ندارید. تاساعت 4 سرکارید. بعدش نای درس خوندن ندارید. من که فکر نمی کنم بتونیدجایی قبول بشید.
مگه اینکه خودتون بهمون ثابت کنید که چقدر پشت کاردارید که در کنار کار کردن ارشد هم قبول بشید. همه چیز بستگی داره به توانایی های فردی خودتون.

منظورم اینه(نظر  شخصی)((اگه کسی تونسه در کنار کار و... جاییی قبول بشه حتما بگه تا بچه ها روحیه بگیرن وامیدواربشن:
1- روزانه: استعفا از کار و سایر مشغولیات زندگی و مطالعه مداوم(تقویت زبان و ریاضی برای زدن بالای50%این دروس) و...(( میانگین موزون کل دروستون رو باید بتونید به 50%برسونید))
2- شبانه :استعفا از کار و سایر مشغولیات زندگی و مطالعه مداوم(تقویت زبان و ریاضی برای زدن 40%این دروس) و...((میانگین موزون کل دروستون بین 35%تا50%باید باشه
3-غیرانتفاعی-پیام نور:
ترک   سایر مشغولیات زندگی و مطالعه مداوم(تقویت زبان و ریاضی برای زدن 35%این دروس) و...((میانگین موزونتون باید بین ((40%تا30%))باشه
4-مجازی :
 مطالعه مداوم(تقویت زبان و ریاضی برای زدن 30%این دروس) و...((میانگین موزون بین 35%تا27%))

××××××××××××××××××××××××××××××××
اقا مهدی الان واقعا من یکی که ازین حرفا ناامید شدم! ب نظرم همون ازادو برم بهتره!
چون منم باید تا ساعت 4 سرکار باشم غدامم درست کنم کارای خونمم بکنم اینارم بخونم!!! خدایااا غلط کردم اصلا

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #295 : سپتامبر 14, 2013, 23:06:49 »
سلام اقا مهدی من پارسال موفق نشدم تازه تصمیم گرفتم بخونم در یک لحظه ی کوتاه(!!) بشدت نگران شدم که دارم دیر شروع میکنم؟؟؟ :(

من سال گذشته از همین هفته شروع کردم. هفته اخر شهریور .میتونید به صفحات قبلی مراجعه کنید تا با واقعیت هایی که باهاش ماجه شدید اما نتونستید ازشون بگذرید تا موفق بشیدو ببینید وراه حل یا راهکار مارو هم در کنارش مشاهده کنید.
اما یک سوال نامربوط:
شما در سایت صمیمیت با زبان حسابداری نظر گذاشته بودید؟

آفلاین mahdis 1991

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #296 : سپتامبر 14, 2013, 23:08:21 »
 ;) بله من گذاشتم ازون سایت میپرم این سایت ازین سایت به اون سایت!

آفلاین mahdis 1991

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #297 : سپتامبر 14, 2013, 23:16:30 »
من تمام صفحات قبلو خوندم! الان که بشدت گیج شدم واقعا میرسم طوری بخونم که روزانه برم  با کار و این حرفا؟از پارسال اصلا خاطرات خوشی به یاد ندارم دقیقا از کتابام دیوار میچیندم همش دنبال این بودم که جدول درست کنم چند ساعت و چند صفحه خوندم! اصلا درست نبودن الان واقعا حسرت میخورم خلاصه گذشته درگذشته همش دنبال این مشاور و اون مشاور دوئیدن همش به صفحات  باقیمونده کتابا نگاه کردن .انقدم کند پیش میرفتم که همش استرس داشتم

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #298 : سپتامبر 14, 2013, 23:24:50 »
 انتظار دارم پایه علمی قوی ای نداشته باشید( اگه دارید حتما بگید) در نتیجه  یک مقدار مشاوره دادن به شما سخت میشه . چون ریسک زیادی میطلبه برای قبول شدن ارشد . شما  باید چیزهای زیادی رو از دست بدید که من به شخصه حاضر نیستم از دست بدم . البته همه چیز بستگی داره به شرایط . ممکنه منم اگه تو شرایط شما بودم دمن از ارشد میزدم.
یعنی اگه پایه قوی ندارید. تاساعت 4 سرکارید. بعدش نای درس خوندن ندارید. من که فکر نمی کنم بتونیدجایی قبول بشید.
مگه اینکه خودتون بهمون ثابت کنید که چقدر پشت کاردارید که در کنار کار کردن ارشد هم قبول بشید. همه چیز بستگی داره به توانایی های فردی خودتون.

منظورم اینه(نظر  شخصی)((اگه کسی تونسه در کنار کار و... جاییی قبول بشه حتما بگه تا بچه ها روحیه بگیرن وامیدواربشن:
1- روزانه: استعفا از کار و سایر مشغولیات زندگی و مطالعه مداوم(تقویت زبان و ریاضی برای زدن بالای50%این دروس) و...(( میانگین موزون کل دروستون رو باید بتونید به 50%برسونید))
2- شبانه :استعفا از کار و سایر مشغولیات زندگی و مطالعه مداوم(تقویت زبان و ریاضی برای زدن 40%این دروس) و...((میانگین موزون کل دروستون بین 35%تا50%باید باشه
3-غیرانتفاعی-پیام نور:
ترک   سایر مشغولیات زندگی و مطالعه مداوم(تقویت زبان و ریاضی برای زدن 35%این دروس) و...((میانگین موزونتون باید بین ((40%تا30%))باشه
4-مجازی :
 مطالعه مداوم(تقویت زبان و ریاضی برای زدن 30%این دروس) و...((میانگین موزون بین 35%تا27%))

××××××××××××××××××××××××××××××××
اقا مهدی الان واقعا من یکی که ازین حرفا ناامید شدم! ب نظرم همون ازادو برم بهتره!
چون منم باید تا ساعت 4 سرکار باشم غدامم درست کنم کارای خونمم بکنم اینارم بخونم!!! خدایااا غلط کردم اصلا
[/quote]

. واسه گذاشتن این مطلب خیلی به خودم فشار اومده بود دودل بودم بنویسم یا نه می ترسیدم باعث ترس بقیه بشم. یا انصراقشون. وبعدن فکر کنن که میتونستن موفق بشن و من راهشونو سد کردم.
اما قصد من واقعیت یود. ممکن هست کسی بتونه اما واقعا سخت خواهد بود .مخصوصا برای رشته ما که خدماتی هست و هر جی کار کنی باز هم به چشم نمیاد.

در مورد سایت صمیمیت با زبان حسابداری من هم با اون سایت پارسال قدم بر میداشتم البته برنامه درسیم فرق می کرد ما تمام دوستام رو اونجا پیدا کردم و با هم رفع اشکال میکردیم.(هر روز به ان سایت سر میزنم اسم شما جدید بود)
من نمیدونم چی بگم که با ایندتون بازی نکنم . یعنی راه موفقیتتونو نبندم.

یه اعترافی هم بکنم این درصدا رو یکی دو درصد بیشتر نوشتم تا وقتی با این درصد رسیدید و جواب کنکورتون اومد کیف کنید!

من خودم پارسال ازاد ندادم اگه شرکت میکردم حتما میرفتم .اگه شرایط مالیتون اجازه میده سعی کنید در مورد ازاد از چند نفر مشورت بگیرید وبرید.
 وگرنه باید غذا رو یه سه ماه نون ونیمرو وازاین غذاهای چند دقیقه ای درست کنید !و حدود 4-5 ساعت مطالعه داشته باشید حالا از صبح میخونید یا از غروب تصمیم با خودتون. بازم از افراد دیگه مشورت بگیرید. الانم واقعا خستم سی میکنم فردا ان شاء‌الله بیشتر در موردش بنویسم.شب به خیر

آفلاین roghaye

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: دانشگاه ایلام
« پاسخ #299 : سپتامبر 15, 2013, 08:50:06 »
سلام. منم اومدم اینجااااااااااااا :D
آقا محمد مهدی متشکریم که وقت میذارین.این مشاوره ها خیلی وقتا روحیه منو چند برابر میکنه. من حتما حتما باید امسال قبول بشم. دارم واسه اینکه مروری جامع مالی رو خوب بفهمم میخام در کنارش از میانه 1و2 اسکندری و جلد 2و3 حسابداری مالی تاری وردی استفادکنم. نظرتون چیه؟صنعتی و حسابرسی هم مروری جامع میخونم. ریاضی آمار هم رنجبران. ولی زبان فعلا نمیدونم چکار کنم.ببخشید من الان دوران عقد هستم و فقط بخاطر ارشد قرار شده بعد امتحان برم سر زندگیم واسه همین میخام هرطور شده قبول شم که الکی زندگیمو عقب ننداخته باشم. متشکریم از شما و آقای جعفری بابت همه چی

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #299 : سپتامبر 15, 2013, 08:50:06 »

Tags: