نویسنده موضوع: تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93  (دفعات بازدید: 427957 بار)

آفلاین hoseyndon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 6
  • دانشگاه: آزاد
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
پاسخ : تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93
« پاسخ #270 : سپتامبر 02, 2013, 00:06:48 »
راستی محمد جان 2تا سوال داشتم؛
اول اینکه اگه اشتباه نکنم شما فرمودید حسابداری دولتی نمیاد، ولی اول مرور جامع از سال 84 تا 89 اگه اشتباه نکنم میانگین 3 تا سوال اومده. 90 و 91 و 92 رو نمیدونم.
دوم اینکه از کل استانداردای آخر فصلهای مرور جامع کلا یه سوال میاد؟
« آخرين ويرايش: سپتامبر 02, 2013, 00:18:46 توسط hoseyndon »

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
« پاسخ #271 : سپتامبر 02, 2013, 19:10:57 »
این عمو که اون عمو نیست داداش
ولی شما که تو وبلاگت.....بیخیال..... من 28 سالمه. اینکه انقدر من نوعی واست مهمم خیلی ارزش داره.... خیلی میخوامت

چش مایی .راستی خط بعدی متنت  رو بیشتر برام بشکاف( اگه اینجا نشد پیام خصوصی بده) فضولیم گل کرده . من همه حسابدارا رو به یه چشم میبینم .اما اونایی که میخوان تا نهایت توانشون رو بیشتر دانستن صرف کنن.از جمله شما.رو حاضرم از تفریحم بزنم تا حمایت کنم ....

راستی من باید شما رو داداش صدا کنم ظاهرا.
در ضمن اگه میشه دلیل اینکه در این برحه از زمان ( 28سالگی) دارید برای ارشد میخونید رو اگه میشه عمومی نشد پیام خصوصی بدید. شاید باعث بشه بچه های تالار بیشتر درس بخونن!شاید هم روی من تاثیر خوبی داشته باشه.باتشکر.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #272 : سپتامبر 02, 2013, 19:36:21 »
اول اینکه اگه اشتباه نکنم شما فرمودید حسابداری دولتی نمیاد، ولی اول مرور جامع از سال 84 تا 89 اگه اشتباه نکنم میانگین 3 تا سوال اومده. 90 و 91 و 92 رو نمیدونم.

سلام. در موردش نوشتم . بگردید حتما پیدا میکنید. دولتی نخونید.
توی 2 سال اخیر نیومده. به دردسرش هم نمی ارزه.به جاش تلفیقی  رو چندباربخونید.
در مورد استاندارد هم نوشتم که کدوم استانداردا مهم ترند.حتما بگردید. یک سوال معمولا میاد .
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین hosein1987

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 49
  • دانشگاه: غیر انتفاعی
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
« پاسخ #273 : سپتامبر 02, 2013, 20:47:13 »
سلام به همه دوستان عزیز.محمد مهدی درست میگه.از دولتی تو دو سال اخیر سوال نیومده.مبحث مشکلی هم هست.ولی احتمالش زیاده امسال سوال بدن.بهتره یه نگاهی بندازید.لازم نیست وقت زیادی روش بذارید.از کتاب مرور جامع اون 2 بخش اول رو مطالعه کنید که شامل مباحث تعریفی و مبنا ها میشه.اگه قرار باشه از دولتی 2 سوال بدن احتمالش خیلی زیاده یکیش از مبنا ها باشه.کلا از حسابداری دولتی سوال زیادی تو کنکور طرح نشده پس یه نگاهی به سوالات کنکورش بندازید بعضی سوالاتش سخت نیست.اینو بدونید کنکور حساب کتابی نداره.درسته 2 سال سوال نیومده اما ممکنه امسال چند تا سوال ازش بدن.مخصوصا الان که 20 سوال طرح میشه یه سوال هم کلی تو رتبه اثر گذاره.

آفلاین hoseyndon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #274 : سپتامبر 02, 2013, 21:15:09 »
این عمو که اون عمو نیست داداش
ولی شما که تو وبلاگت.....بیخیال..... من 28 سالمه. اینکه انقدر من نوعی واست مهمم خیلی ارزش داره.... خیلی میخوامت

چش مایی .راستی خط بعدی متنت  رو بیشتر برام بشکاف( اگه اینجا نشد پیام خصوصی بده) فضولیم گل کرده . من همه حسابدارا رو به یه چشم میبینم .اما اونایی که میخوان تا نهایت توانشون رو بیشتر دانستن صرف کنن.از جمله شما.رو حاضرم از تفریحم بزنم تا حمایت کنم ....

راستی من باید شما رو داداش صدا کنم ظاهرا.
در ضمن اگه میشه دلیل اینکه در این برحه از زمان ( 28سالگی) دارید برای ارشد میخونید رو اگه میشه عمومی نشد پیام خصوصی بدید. شاید باعث بشه بچه های تالار بیشتر درس بخونن!شاید هم روی من تاثیر خوبی داشته باشه.باتشکر.

فدایی داری داداشم. پیغام خصوصی برات فرستادم. شما ما رو هرچی دوست داشتی صدا کن. یه چیزی هم به همه بچه های تالار بگم به قول یکی از بهترین استادام: یا دیپلم و بگیرید و بیخیال درس شید یا بخونید واسه دکتری. اونایی که محیط کارو تجربه کردن این حرفو کامل میتونن درک کنن

آفلاین hoseyndon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #275 : سپتامبر 02, 2013, 21:22:45 »

سلام. در موردش نوشتم . بگردید حتما پیدا میکنید. دولتی نخونید.
توی 2 سال اخیر نیومده. به دردسرش هم نمی ارزه.به جاش تلفیقی  رو چندباربخونید.
در مورد استاندارد هم نوشتم که کدوم استانداردا مهم ترند.حتما بگردید. یک سوال معمولا میاد .

شما گفتید که از 25 تا 32 بعدش 15 تا 25 و بعدش بقیه استانداردا. گفتید که از 25 تا 32 معمولا اومده. استانداردای سازمان رو بخونیم یعنی؟

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #276 : سپتامبر 02, 2013, 22:38:31 »

شما گفتید که از 25 تا 32 بعدش 15 تا 25 و بعدش بقیه استانداردا. گفتید که از 25 تا 32 معمولا اومده. استانداردای سازمان رو بخونیم یعنی؟
[/quote]

نه از روی مرور جامع که آخر هر فصل خلاصه استانداردای حسابداری هستش
یا از روی مالی مدرسان شریف(آخر هر فصل  خلاصه ها هستش)
یا هر منبعی که خلاصه استانداردارو داره.

آفلاین mohsmf

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 3
« پاسخ #277 : سپتامبر 02, 2013, 23:31:26 »
با سلام به دوستان ...من دنبال يك جمع بندي كلي و جامع از منابع ارشد هستم ببينيد همون طور كه خودتون بهتر مي دونيد سري مرور جامع بسيار خوب اند كتاب صنعتي آن عالي ست و منبع اش هم نشريه 158 بوده ولي نكات نا لازم فراوون داره حتي مالي هم همين طور با توجه به اينكه افراد زيادي مثل من هستند كه امكان 4 يا 5 ساعت در روز مطالعه اون هم با گذشتن از همه چيز را ندارند جداً براي انتخاب منبعي كه هم جامع باشد و هم موجز و كنكوري گيج شدم...اگر دوستم بخصوص مدير صفحه در اين مورد توضيح جسارتاً مفصلي بفرمايند ممنون خواهم شد براي همه دروس البته...با تشكر بي صبرانه منتظرم وقت دارد همين طور مي رود و ما هم سردرگم

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #278 : سپتامبر 03, 2013, 19:55:52 »
با سلام به دوستان ...من دنبال يك جمع بندي كلي و جامع از منابع ارشد هستم ببينيد همون طور كه خودتون بهتر مي دونيد سري مرور جامع بسيار خوب اند كتاب صنعتي آن عالي ست و منبع اش هم نشريه 158 بوده ولي نكات نا لازم فراوون داره حتي مالي هم همين طور با توجه به اينكه افراد زيادي مثل من هستند كه امكان 4 يا 5 ساعت در روز مطالعه اون هم با گذشتن از همه چيز را ندارند جداً براي انتخاب منبعي كه هم جامع باشد و هم موجز و كنكوري گيج شدم...اگر دوستم بخصوص مدير صفحه در اين مورد توضيح جسارتاً مفصلي بفرمايند ممنون خواهم شد براي همه دروس البته...با تشكر بي صبرانه منتظرم وقت دارد همين طور مي رود و ما هم سردرگم

ای حسابدار گرامی  همین 19 صفحه رو چرخی بزنید حتما قانع خواهید شد که چه بکنید و بخرید. اگر قانع نشدید در مورد منابع یعنی خوب نخوندید.که قطعا نگاه کردن به این مطالب به نفع شماست که رویای ارشد در سر دارید.

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #279 : سپتامبر 05, 2013, 19:05:11 »
جواب دانشگاه ازاد اومد؟
خرابکاری من:
زبان 15
مالی 51.7
صنعتی 31.7
حسابرسی 18.4
ریاضی وامار 36.7
مدیریت مالی 10
مدیریت ریسک 5
 اقتصاد خرد 18.4
نمره کل 7353
رتبه کل 6
اولین انتخابم دانشگاه ایت اله آملی قبول شدم

آفلاین hoseyndon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #280 : سپتامبر 05, 2013, 22:12:03 »
جواب دانشگاه ازاد اومد؟
خرابکاری من:
زبان 15
مالی 51.7
صنعتی 31.7
حسابرسی 18.4
ریاضی وامار 36.7
مدیریت مالی 10
مدیریت ریسک 5
 اقتصاد خرد 18.4
نمره کل 7353
رتبه کل 6
اولین انتخابم دانشگاه ایت اله آملی قبول شدم

خرابکاری چرا اخوی؟

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #281 : سپتامبر 05, 2013, 22:26:24 »
جواب دانشگاه ازاد اومد؟/quote]

خرابکاری چرا اخوی؟

چون تمام دوستام مردود شدند. یعنی من خرابکاری کردم دیگه!

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 98
  • دانشگاه: بيام نور
« پاسخ #282 : سپتامبر 06, 2013, 13:05:25 »
جواب دانشگاه ازاد اومد؟/quote]

خرابکاری چرا اخوی؟

چون تمام دوستام مردود شدند. یعنی من خرابکاری کردم دیگه!
;D ;D ;D جوابتون خيلي فانتزي و قانع كننده بود.
منم قبول شدم ولي تصميم ندارم  برم  :o(بخاطر هزينه هاش) .ان شالله سال ديگه كه با حقوق خودم بتونم هزينه هامو بدم  :)  ;)

آفلاین student

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: باهنر
« پاسخ #283 : سپتامبر 07, 2013, 01:26:23 »
سلام آقای محمد مهدی
من مدت زیادی هست که از راهنمایی های شما بهره میبرم منتها تازه عضو شدم
خواهشا منو راهنمایی کنید.شرایط من اینطور هست:تازه فارغ التحصیل شدم.سطحم در حد متوسط هست(معدلم 17.5)
دیپلم انسانی در نتیجه ریاضیم ضعیفه.واسه مالی برای درسای میانه2 و پیشرفته ها استاد خوبی داشتم و برا صنعتی 2 و اصول 3 هم استادم عالی بود . خلاصه این درسا رو تاحدودی خوب یاد گرفتم.این که میگم تاحدودی چون شب امتحانی بودم.
خیلی وقته دارم واسه کنکور93 میخونم اما بسیار کند پیش میرم.ریاضی تو تابع موندم :'( منبعم رنجبرانه
مالی فصل اول بدون مرور وزدن تستای استاندارد کرمی(تالیفی هارو زدم)،فصل دوم کلا بدون تست وخوندن خلاصه استانداردای آخرش و بدون مرور، و فصل سه هم مثل فصل 2 خوندم :(
زبانم خوبه .هدفم روزانه شیرازه.اما تغییرش دادم به روزانه تهران چون به قول شما واسه تهران بخونید که پایینترشو قبول شید(با این وضع خوندنم
چه اشتهایی دارم :-X)
اصلا بلد نیستم چطوری بخونم.خیلی کندم.
امیدی به من هست؟؟؟الان دیگه شهریور تموم شده تقریبا.میشه حداقل روز شهر خودم قبول شم؟؟؟/
چطوری بخونم که قبول شم؟؟؟

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #284 : سپتامبر 07, 2013, 21:59:27 »
سلام آقای محمد .............
زبانم خوبه .هدفم روزانه شیرازه.اما تغییرش دادم به روزانه تهران چون به قول شما واسه تهران بخونید که پایینترشو قبول شید(با این وضع خوندنم
چه اشتهایی دارم :-X)
اصلا بلد نیستم چطوری بخونم.خیلی کندم.
امیدی به من هست؟؟؟الان دیگه شهریور تموم شده تقریبا.میشه حداقل روز شهر خودم قبول شم؟؟؟/
چطوری بخونم که قبول شم؟؟؟

سلام. ‍‍‍‍ خوب نمیتونم مطمپن باشم که همراه ما بودید. اما من باید چند تا چیزو بهتون توضیح بدم. اول از ساده ترین موضوع و بی اهمیت ترین موضوع:
 منو محمد بنویسین کافیه.
موضوع بعدی در مورد اینه که انسانی خوندین خوب از  یه طرف به نفع و از طرفی به ضرر شماست. از لحاظ حسابرسی  و زبان کاملا دارین سود میبرین واگه بخواین هم میتونین در مورد امار وصنعتی و اساتانداردای حسابداری از به خوبی بهره ببرید از حافظه ی نسبتا خوبی که باید داشته باشید. اما ضررش اینجاست که درس مهمی مثله ریاضی و مالی رو کمتر از حد انتظارتون میتونین بخونین.

داستان سکاکی رو خوندین؟‌حتما برگردین توی صفحات قبل هستش.

ریاضی روچند تا راهکار بهتون میدم:
 نظر شخصی من اینه که شما فقط چند تا فصل از جمله: ماتریس دترمینان کاربرد در اقتصاد مجموعه ها بسط رو از ریاضی بخونین اگه شد مشتق و حد و پیوستگی و خط وصفحه هم بخونین چه بهتر . چند تا فصل هست که برای هر کسی سخته از جمله تابع -اعداد مختلط-توابع چند گانه البته من خودم انتگرالا رو سخت نمیدونم اما ظاهرا باید بزارمش این سمت!-انتگرال چند گانه- که پیشنهادم اینه شما نخونینش.

در این حالت شما باید سعی کنید فصول امار ه بسیار مطالب حفظیجات دارند رو خوب یاد بگیرید . یعنی فصل  اول وسوم و چهارم مدرسان شریف. ببخشید اسم فصلا رو خوب نمیدونم ازگه کسی مدرسان شریف داره اسم فصول امارو بذره برای این عزیز.
البته فکر کنم فصل هشتش یه موضوعی داره که هر سال تو کنکور میاد . اپنو هم یاد بگیرید.
اما فصل دوم فکر کنم باشه احتمال. اقا اینو اصلا نخونید-احتمال- پیشامد-
امار استنباطی هم که کل سوالای امار ازمون ازاد ارشد امسال رو به خودش لختصاص داده بود باید رو بسیار وقت گذاشت. اگه میرسید بخونید(‌یعنی نخونید)

در مورد مالی گفم که فصل به فصل پیش نرید . فصلای مهم رو گلچین کردیم .اونا رو بخونید.
بقیه یی دروس هم همینطور.
 اما امیدوارم روی صنعتی دو دقت بیشتری داشته بشید و فصل انحرافاتو نخونید. در موردش زیاد صحبت کردم.

برای روزانه تهران بخونید . درضمن فکرکنم شیراز رتبه زیر 100 بگیرهواز بعص\ضی از دانشگاهای تهران سرتر باشه. حالا راستو دروغش پای کسی که اینا رو توی فضای مجای منتشر میکنه .
 بگذریم .برای رتبه تک رقمی بخونید. بدون مرور اصلا کی به شما اجازه داده که پیشروی کنید؟
من کی گفتم خلاصه نویسی نکنید؟
 کی گفتم هی برید فصلای بالاتز. یاد سوم دبیرستان افتادم. بگم بخندید:

ما سوم که بودیم یه همکلاسی داشتیم اسمش غلام بود...
 یه درسیهم داشتیم که نصف وقتشو حیاط فوتبال میزدیم به اسم حسابان.
اقا معلمش سخت گیر بود ولی میگفتیم بریم فوتبال کلاسو تعطیل میکرد و خودش میرفت دفتر. این معلم که درس میداد. غلام فردا پس فرداش که دوباره همین درسو کلاس داشتیم میگفت من 6-7 ساعت حسابان خوندم . میگفتم چند صفحه خوندی میگفت فصل یکو تموم کدم. میگفتم اوه چقدر زیاد؟؟!!
 میگفت نه بابا دو ساعت طول کشید فط صفحه اولشو بخونم!!!

راست میگفتا شوخی نمیکرد..

خوب قضیه اینه که هرچی ابدیده تر بشید هر چه بیشتر درس بخونید هر چه بیشتر عادت کنید و تمرکزتون بیشتر وبهتر بشه کم کم با خیالی اسوده تر باسرعتی بیشتر پیش میرید.

مالی نوروش که هیچی من نمیتونستم بخونمش

من خودم وقتی کتاب خوبی مثله مالی شریفو میخوندم بعد از 120-130 دقیقه یه دفعه میدیدم ا ا وقت مالی تموم شده و من فقط 5-6 صفحه رو خوندم  واز بابتش ناراحت میشدم ای بابا رقیببم که الان یه قصلو خونده . در واقع اصلا اینتور نبود و مطمپنن کلی از رقبا از من یواشتر پیش میرفتن. اگه مالی نوروش رو میخوندم مطمپن بودم 2 صفحه هم نمیونستم توی یه زنگ بخونم!!
 البته ساید ترس من بود یا با کتابش مشکل داشتم اما وقتی به جای بقیه و هر چیزی به کتابات دل بدی کم کم دیگه از این موضوعات دور میشیو میفتی رو غلتک .

سعی کنید تکلیفتونو ا خودتون مشخص کنید. اگه قراره خوب بخونبد رای شیراز باید حواشی رو بذارید کنار. هی دور کتاباتون نگردید هی این کتاب اون کتاب نکند. من راه درست کتاب خوندنو مثلا مالی رو گفتم برید توی همین صفحات بگردید. از نوع درس خوندنتون معلومه با ماراه نیومید. یا اگه خوندید عمل نکردید. امیدوارم زودتربتونید به شرایط ارمانی برسید.تا با بقیه یه رقابت عادلانه داشته باشید ونه به رقابت کشکی که بقیه سبقت بگیرن ازتون. به این موضوع که فکر نکنم توی تالار گفته باشم اشاره کنم. توی تالار گفتم؟‌بگین بهم بدونم.

یکی از فکرایی که همیشه به ذهنم خطور میکرد این بود که مثلا اگه توی امل  2 تا حسابدار باشن که ز من بهتر درس بخونن و توی هر شهر 2 تا باشن. حتی توی تهران به اون عظمت من میشم یه چیزی در حدود 1000 این موضوع مثله خره به جونم افتاده بودا تا زمانی که ازمون مدرسان شریفو دادم و با اینکه اصلا سرفصلایی که میخوندم بیشتر از 80 درصدشو نخونده بودم خیلی بهم کیف کرد که 315 شدم .توی مرحله  بعدی تمام تست ها رو با فصول تطبیق دادم. کدوم فصله که خوندمو نزدم ؟‌خوندمو غلط زدم؟ نخوندم ؟ چرا نخوندم؟ خلاصه همه رو تحلیل کردم و تونستم توی ازمون دوم بشم 105با اینکه همون روزها بود که یکی از بستگانمو از دست دادم. دقیقا روز ازمون مدرسان روز هفتش بود. برام باورکردنی نبود . این جا بود که دیگه به اوج خودم رسیده بودما اما یکی دوروز بعدش برام بیماری مزمنی پیش اومد که نه تنها تا اخر عمرم باید داشته باشمش معاف هم شدم بابتش. و بعدش انفولانزا  خوب بگیرید دیگه عمق فاجعه رو. . ازمون اخر مدرسان: خلاصه منم تا ساعت 10 بیشتر جلسه ازمایشی رو ننشستم . هم مریض بودم هم ناراحت و مهم تر از همه اینکه  4 شنبه کنکور داشتم. اگه بیشتر مینشستم مطمپن بودم نمیتونم خودمو تا کنکور ریکاور کنم. در نتیجه زودتر پاشدم ورتبم شد پونصدو خوردی.پس سعی کنید برای خودتون دلیل تراشی نکنید که به ضررتون باشهوموفق باشید.یاعلی.شب خوش. کی گفته شهریور تموم شده؟ شهریور مونده هنوز نصفش مونده. بهونه تراشی نکنید. چه بسا همین 14 -15 روز بتونه شما و بقیه ی بچه های سایت رو از روزانه برسونه به شبانه یا غیر انتفاعی. خودتونو جمع و جور کنید. خودتونو به یاد اهداف و دلیاتون برای ادامه تحصیل بندازید اراده وانگیزتونو جمع کنید تا موفقیتتونو ببینید. موفقیت تصادفی نیست.....
 رهرو ان نیست که چی؟
« آخرين ويرايش: سپتامبر 07, 2013, 22:05:19 توسط mohammad343 »

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #284 : سپتامبر 07, 2013, 21:59:27 »

Tags: