یه مطلب تکراری.
بچه ها من وقتی ازمون مدرسان شریف شرکت میکردم دودفعه اش شدم سیصدوخوردی وپونصدو خوردی . به نظرتون وقتی کنکور شدم 322 یعنی کس دیگه ای توی سایر موسسات نبود که رتبه ی بهتری داشته باشه؟
یا افرادی که موسسه ی خاصی نرفتن توشون بهتراز من نبود که رتبه ی بهتر از 322 بگیره؟؟
قطعا بودند. اما نتونستند مزد زحمات و علمشونو بگیرن. همه چیز بستگی به خودتون داره اگه تا کنکور (( هر دوهفته یا هر هفته) یه آزمون آزمایشی بدیدو هر ماه با دو یا چهار آزمون خودتون ورزیده کنید. تکنیکای تست زنیتونو افزایش بدید بتونید استرستونو کنترل کنید((( فکر کنید نتونستید به هیچ سوال مالی جواب بدید اونوقت چیکارباید کرد؟؟؟ یعنی چیکار نباید کرد؟؟ اسر جلسه چند تا چیز بسیار مهمه.
اینکه خودتونو گول نزنید و الکی سیاع نکنید((( یادمه دو سال پیش که کنکوردادمو هزارو نهصدوخوردیشدم.یه نفری نشسته بود داشت سوال دویستو خوردی رو پر میکرد. در حالی که 130 تا سوال داشتیم. یعنی اینه راهکارکسی که نتونسته سوالای زیادی رو جواب بده واقعا؟؟
به قول ساختما پزشکان واقععععععععععععا؟

نه دیگه باید بتونید استرستونو کنترل کنید. جملات خاصی هست معلوم نیست بهتون بتونم بگم. همین الان میگم.
من که نمیتونم این سوالا رو حل کنم. وای به حال بقیه(( مثلا این 7تا سواله پشت سر هم رو حل نکردید. خودتونو نبازید.جمله قبلی رو بگید.(((تنها جاییی که به نظر من باید من من کنید اینجاست تا روحه تونو بر
برگردونید. موضوع دیگه که فکر کنم گفتم دو به شک هست.
اصلا چیزی به نام دو به شک برای شماها معنی نداره. کسی که 70 درصد مطالب کتابارو تا کنکورش 3 بار خونده و 10 بار مرور کرده . دیگه دویه شک وشانسی و سکه پرتاب کردن برای زدن تست ها واقعا معقولانه نیست.
اما گاهی پیش میاد که از هردرس یک الی دو تست رو خیلی دلتون میخواد بزنید. مدادتونو برعکس بگیری. به تیزیش نگاه کنید . ببینید بازدن این تست تیزیش به چشمتون میره یانه. ممکنه همین تست اگه غلط بشه بین چند تا((رتبه عالی(( صد تا((رتبه متوسط)) دوهزار تا ((رتبه افتضاح))رتبتونو بدتر کنه ! اگه نمیزدینش به نفعتون باشه. برعکس اگه درست جواب بدید هم بتونه چند تا(رتبه عالی)) صد تا(رتبه متوسط)) و هزار تا(رتبه بد) رتبتونو بالا ببره .
از همین الان طوری درس بخونید که کار به اما اگر واینا نکشه.
یه چیزی پدرم میگه.
یه جوری درس بخون که مثله دو دوتا از یادت نره. میگه مگه دودوتا از یادت میره؟ مگه حمدوسوره ازیادت میره؟
این طوری بخون.
موضوع بعدی استفاده از کاغذ روی تک صندلی هست:
درموردش زیاد نوشتم . اما برای کسی که قراره روی صندلی بشینه ننوشتم. مراقب حتما در یک تایم خاصی میاد وکارت ملی و قیافه شما و عکس روی همون کاغذ مشهور که روی میز چسبونیده هستو تطبیق میده. بعدش این کاغذو بکنین و درنظر بگیرید که به طور معمول بین 40 تا 80 عدد از سوالا رو پاسخ میدید و باید جواب همه رو توش با خود کار فراموش نشه با خودکار بنویسید. در ضمن توی تموم آزمونایی که توی خونه از خودتون میگیرید یا ازمونای ازمایشی هم همینکارو بکنید و دقت کنید چه اشتباهاتی بین کلید پاسخنامه و کلیدی که یک طرفش عکس شما هست وجود داره .سعی کنید هر دفعه این اشتباه رو کاهش بدید. زمان نگارشش رو کاهش بدید .
موضوع بعدی سرعت عمل هست .تمرین تست زنی که میکنید حتما به تعداد تستی که توی کنکوراز اون درس میاد تست جدا کنید و سعی کنید توی بازه رمانی مناسب حلش کنید. هر دفعه سعی کنید به تایم مناسب نزدیکتر بشید. مثلا من الان فکر میکنم که میشه توی این تایم تست ها رو جواب داد. همتون میدونید که کل تایم 210 دقیقه هست. 5 دقیقش برای نوشتن کلید روی برگه عکس دار5دقیقش برای استراحت بین دروس 5 دقیقش برای صبحانه.
راستی بچه هاسر کنکور ما بهمون نوشیدنی ندادند. حتما همراهتون آب ببرید.
و لباس مناسب بپوشید. اگه سر جلسه بلرزید تمرکزتون کاهش پیدا میکنه. لوازم لازم برای شرایطی که ممکنه پیش بیاد داشته باشید. لیست این وسایلو تهیه کنید .توی هر آزمون آزمایشی چه تو خونه چه تو موسسه قبل از حرکت چک کنید که همراهتون باشه.
گفتم یکی از بچه ها سر جلسه کارت ملی نبرد .راهش ندادند. با کلی خواهش یک ساعت آخرش راهش دادند.تونست بعضی از تخصصی ها رو جواب بده. درصداش .رتبشو هم گفتم . ازبابت این موضوع دلم نمیخواد این مدل اتفاقا براتون بیفته.
یعنی این مدل سوتی دادید مدیون من هستید. همتون حسابدارید میدونید که چه جایی نباید ریسک کرد.
صبح آزمون روز تمرین نیست. تمرین. بذارید هر چهارشنبه یا یک در میون چهارشنبه.
ار بحث اصلی دورشدم؟؟
الان به نظر من ترتیب دورس این طوری باشه با این تایم ها خوبه. هر کی نظر خاص خودشو داره:
کنکور کا ساعت 8:30 شروع شد
زبان 15 دقیقه 8:30 تا 8:46
حسابرسی 15دقیقه8:46تا9:02
ریاضی 70قیقه 9:02تا9:45بعدش 5دقیقه صبحانه بعدش اگه مراقب اومد وبازرسی تموم شد نوشتن کلید تموم تست ها تا اون زمان و دوبازه از 9:56 تا 10:24اتمام تست های ریاضی
مالی 55دقیقه از 10:25 تا 11:22بینش اگه خسته شدید حتما یکی دو دقیقه استراحت کنید
صنعتی 40(از 1124 تا 12)
بچه ها هیچوقت ریاضی وصنعتی رو اول نذارید. پشت سر هم هم نذارید . چون دروسی هستند که واقعا باید حل بشند و بیشتر ریاضی هستند حتما بینشون فاصله بذارید.یعنی سایر درس ها رو بینشون بذارید. در ضمن نظر من هست .خودتون میتونید با چند بار ازمایش بفهمید که به چه ترتیبی عمل کنید.