نویسنده موضوع: تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93  (دفعات بازدید: 427930 بار)

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 98
  • دانشگاه: بيام نور
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
سلام.من تعریف امار پارسه (تالیف محسن طورانی) رو  زیاد شنیدم . بعدم امار رنجبران ... هرجور خودتون میدونید....
منم امار پارسه رو خوندم و خوشم اومد(از دوستم گرفته بودم) به همين دليل نكته نويسيش كردم الانم از اون نكته هام استفاده ميكنم وتست ميزنم

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
ببینید به نظر من؛ البته نظر اقا محمد خیلی خیلی محترمه؛
کتاب ریاضی مدرسان فرمولی تره نسبت به رنجبران (من به شخصه چون فرمول حفظم نمیشه مدرسانو نتونستم بخونم) ولی در کل کتاب خوبیه،
از همون سایت مدرسان فصل اولش که یاداوری هست رو  بخونید چون پیش نیازه هر دو کتابه ...بعد خودتون میتونید تصمیم بگیرید که با چه کتابی ادامه بدید....

از اینکه نظراتتونو توی تالار قرار میدید.تشکر میکنم.
« آخرين ويرايش: اوت 21, 2013, 14:56:18 توسط mohammad343 »
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
سلام.من تعریف امار پارسه (تالیف محسن طورانی) رو  زیاد شنیدم . بعدم امار رنجبران ... هرجور خودتون میدونید....
منم امار پارسه رو خوندم و خوشم اومد(از دوستم گرفته بودم) به همين دليل نكته نويسيش كردم الانم از اون نكته هام استفاده ميكنم وتست ميزنم

آفرین بر شما ودوست خوبتون که کتابشو در اختیارتون قرارداد. سعی کنید برای هر نکته یک الی دو تست رو هم در کنارش بنویسیدو تا فقط روخونی نشه.مرور هاتونم مرتب باشه. طبق قانونیکه آقای بامداد  توی تالار گفتند.
از شما هم به خاطر ارسال نظراتتون تشکر  میکنم.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین Armita_y

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 2
  • دانشگاه: آزاد
سلام من تازه می خوام برای ارشد بخونم سر کار هم می روم از ساعت 8 صبح تا ساعت 4 عصر سر کارم. درسم دو سال پیش تموم شد شب امتحانی هم بودم واسه همین چیز زیادی از کتابها یادم نیست. فرصت نمی کنم کتابهای مختلف را بخونم اگه فقط به بسته های آموزشی اکتفا کنم می تونم غیر انتفاعی یا شبانه قبول بشم؟ به نظرتون از بسته های کدوم موسسه استفاده کنم؟ نظر خودم روی پارسه هست.

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
سلام من تازه می خوام برای ارشد بخونم سر کار هم می روم از ساعت 8 صبح تا ساعت 4 عصر سر کارم. درسم دو سال پیش تموم شد شب امتحانی هم بودم واسه همین چیز زیادی از کتابها یادم نیست. فرصت نمی کنم کتابهای مختلف را بخونم اگه فقط به بسته های آموزشی اکتفا کنم می تونم غیر انتفاعی یا شبانه قبول بشم؟ به نظرتون از بسته های کدوم موسسه استفاده کنم؟ نظر خودم روی پارسه هست.

سلام.اینو به بچه های سایت هم میگم. هیشه هدفتون رو بالا در نظر بگیرید. تا به چند درجه پایین ترش دست پیداکنید.
 یادتونه برای 20 میخوندیم میشدیم 17؟
یادتونه برای 10 میخوندیم میشدیم 5؟
منظورم اینه که هدفتونو روی شبانه یا غیر انتفاعی نذارید. به بهتر از این فکر کنید.
 اما عزیزانی که شاغل هستند از جمله شما من بهشون پیشنهاد میکنم که پست های ابتدایی منو بخونن. یعنی از شماره آخر به اول .یعنی دیگه خجالت میکشم هی میگم برین پست هامو بخونین.  در مورد منابع مناسب و در مورد شرایط تحصیل توی سایر دانشگاه ها رو بخونید . در مورد تعداد روزای کلاس در مورد هدفتون از مدرک گرفتن و در مورد شهریه درمورد طریقه پذیرش در مقطع ارشد حسابداری . در مورد فاصله زمانی این کنکور ها . و....
 بعدش که تصمیم گرفتید برای کدوم دانشگاه بخونید. با ذکر شهریکه توش سکونت دارید میشه بیشتر راهنماییتون کرد...

آفلاین Armita_y

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 2

سلام.اینو به بچه های سایت هم میگم. هیشه هدفتون رو بالا در نظر بگیرید. تا به چند درجه پایین ترش دست پیداکنید.
 یادتونه برای 20 میخوندیم میشدیم 17؟
یادتونه برای 10 میخوندیم میشدیم 5؟
منظورم اینه که هدفتونو روی شبانه یا غیر انتفاعی نذارید. به بهتر از این فکر کنید.
 اما عزیزانی که شاغل هستند از جمله شما من بهشون پیشنهاد میکنم که پست های ابتدایی منو بخونن. یعنی از شماره آخر به اول .یعنی دیگه خجالت میکشم هی میگم برین پست هامو بخونین.  در مورد منابع مناسب و در مورد شرایط تحصیل توی سایر دانشگاه ها رو بخونید . در مورد تعداد روزای کلاس در مورد هدفتون از مدرک گرفتن و در مورد شهریه درمورد طریقه پذیرش در مقطع ارشد حسابداری . در مورد فاصله زمانی این کنکور ها . و....
 بعدش که تصمیم گرفتید برای کدوم دانشگاه بخونید. با ذکر شهریکه توش سکونت دارید میشه بیشتر راهنماییتون کرد...

ممنون از پاسختون پستهای قبل را هم تا حدودی خونده بودم من ساکن شهرکردم متاسفانه توی شهر ما یک کتابفروشی که برای ارشد کتاب داشته باشه وجود نداره فقط نمایندگی های موسسات آموزشی هست برای همین کتاب پیدا کردن یکم سخته برای دانشگاه هم قصدم فقط اصفهانه دولتی، غیر انتفاعی یا شبانه را نمی دونم چون که تا حالا برای کنکور نخوندم ببینم چطوریه هنرستان بودم بعد هم بدون کنکور رفتم دانشگاه آزاد و کاردانی گرفتم و ترم آخر کاردانی بودم که بدون اینکه بخونم کارشناسی دانشگاه آزاد امتحان دادم و قبول شدم. روزای کلاس هم برام مهم نیست اگه قبول بشوم و سر کار باهام موافقت نکردند کارمو رها می کنم. به نظر شما با این وضعیت می تونم به دولتی اصفهان امیدوار باشم؟ 

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل

ممنون از پاسختون پستهای قبل را هم تا حدودی خونده بودم من ساکن شهرکردم متاسفانه توی شهر ما یک کتابفروشی که برای ارشد کتاب داشته باشه وجود نداره فقط نمایندگی های موسسات آموزشی هست برای همین کتاب پیدا کردن یکم سخته برای دانشگاه هم قصدم فقط اصفهانه دولتی، غیر انتفاعی یا شبانه را نمی دونم چون که تا حالا برای کنکور نخوندم ببینم چطوریه هنرستان بودم بعد هم بدون کنکور رفتم دانشگاه آزاد و کاردانی گرفتم و ترم آخر کاردانی بودم که بدون اینکه بخونم کارشناسی دانشگاه آزاد امتحان دادم و قبول شدم. روزای کلاس هم برام مهم نیست اگه قبول بشوم و سر کار باهام موافقت نکردند کارمو رها می کنم. به نظر شما با این وضعیت می تونم به دولتی اصفهان امیدوار باشم؟
[/quote]

راستش همون دیشب خوندم که چی نوشتید اما یک مقدار احساس مسئولیت بهم سنگینی میکنه. میترسم جمله ای حرفی .مطلبی . بنویسم که آینده بچه های تالار . مخصوصا شماروطوری  تحت تاثیر قرار بده که به نفعتون نشه.
اما هممون میدونیم که شرایط توی رشته ما برای افرادی که ارشد دارند بهتره .درنتیجه همه میخوان یهآزمایشی بکنن تا از این قیف شاید عبور کردنو شدن دانشجوی ارشد.
رشته ما برای اینکه بتونی ارشد قبول بشی اونم جای خوب بایدزحمت زیادی بکشی. یا اینکه در طی این چند سال که دانشجو بودید تونسته باشید توان علمیتونو گسترش کافی داده باشید.
از اینکه شما خودتون می گید بدون کنکور وبدون خوندن دو مرحله رو برای گرفتن لیسانش گذروندید.
 انتظار دارم پایه علمی قوی ای نداشته باشید( اگه دارید حتما بگید) در نتیجه  یک مقدار مشاوره دادن به شما سخت میشه . چون ریسک زیادی میطلبه برای قبول شدن ارشد . شما  باید چیزهای زیادی رو از دست بدید که من به شخصه حاضر نیستم از دست بدم . البته همه چیز بستگی داره به شرایط . ممکنه منم اگه تو شرایط شما بودم دمن از ارشد میزدم.
یعنی اگه پایه قوی ندارید. تاساعت 4 سرکارید. بعدش نای درس خوندن ندارید. من که فکر نمی کنم بتونیدجایی قبول بشید.
مگه اینکه خودتون بهمون ثابت کنید که چقدر پشت کاردارید که در کنار کار کردن ارشد هم قبول بشید. همه چیز بستگی داره به توانایی های فردی خودتون.

منظورم اینه(نظر  شخصی)((اگه کسی تونسه در کنار کار و... جاییی قبول بشه حتما بگه تا بچه ها روحیه بگیرن وامیدواربشن:
1- روزانه: استعفا از کار و سایر مشغولیات زندگی و مطالعه مداوم(تقویت زبان و ریاضی برای زدن بالای50%این دروس) و...(( میانگین موزون کل دروستون رو باید بتونید به 50%برسونید))
2- شبانه :استعفا از کار و سایر مشغولیات زندگی و مطالعه مداوم(تقویت زبان و ریاضی برای زدن 40%این دروس) و...((میانگین موزون کل دروستون بین 35%تا50%باید باشه
3-غیرانتفاعی-پیام نور:
ترک   سایر مشغولیات زندگی و مطالعه مداوم(تقویت زبان و ریاضی برای زدن 35%این دروس) و...((میانگین موزونتون باید بین ((40%تا30%))باشه
4-مجازی :
 مطالعه مداوم(تقویت زبان و ریاضی برای زدن 30%این دروس) و...((میانگین موزون بین 35%تا27%))

*****درصد ها تقریبی هست و ملاک صددردصدی نیست. باید خودتونو نسبت به بقیه بسجید.
نظر من اینه که آزمونای آزمایشی فقط جامعشو شرکت کنید.
در مورد بسته هم نظرمو توی سایت گفتم.

باز هم میگم من اگه بودم از کارم استعفا نمیدادم .اما الان که سر کار میرم فقط تا ساعت 14 هستش. مطمئنم که اگه خودم در زمان کارم برای ارشد اقدام میکردم رتبم بالای 1400 میشد.

در ضمن یک بازه تقریبی برای قبولی از نظر رتبه (نظر شخصی)
1-روزانه تا رتبه 400(شهرهایی مثله اهواز-کردستان-زاهدان برای رتبه های پایین)
2-شبانه تا رتبه 500(شهرهایی مثله اهواز-کردستان-زاهدان برای رتبه های پایین)
3-پیام نور تا رتبه 700
4-غیر انتفاعی تا رتبه 1400
مجازی تا رتبه 1500
در مورد پردیس ها هیچ اطلاعی موجود نیست. فقط میتونم بگم که تمام هزینه ها برعهده دانشجو هست. میشه انتظار داشت شهریه ای در حدود هر ترم 4 میلیون غیر از هزینه سکونت و ایابو ذهاب وسایر هزینه ها برای زندگی دانشجویی هست رو هم باید به این عدد اضافه کنیم.
اگه بخوایم صادقانه صحبت کنیم . امکان پذیرش هر رتبه ای از 100گرفته تا 1500 توش امکان پذیره. فرض کنید رتبه 100 میگه من حتما باید تهران بخونم .و وضع مالیش هم خوبه. درنتیجه پردیس تهران رو بالاتر از روزانه و شبانه هایی که توش راحت قبول میشه میذاره و وپردیس تهران قبول میشه.
دربین رتبه ها قطعا افردای هستندکه صرفا جهت وضع مالیشون به راحتی دانشگاه مورد علاقشون درس بخونن...
فراموش نشه که این مطالب نظر شخصی من هست. و ممکنه که فردی بتونه علی رقم اینکه قبلا دانشجوی ضعیفی بوده و پایه علمی نداشته و زمان زیادی هم مطالعه نکرده نتیجه خوبی بگیره.امامن در مورد استثنا صحبت نمی کنم. در مورد افرادی مثله خودم که عادی ونرمال هستندو البته من از نظر ذهنی به نظر خودم بالاتر از نرمال هستم. اما بیماری جسمی ای که دارم باعث کم شدن بازدهی من میشه وشده.
درنتیجه فکر کنم در حد واندازه یک انسان معمولی میتونم کمی توضیح بدم که امیدوارم به کارتون بیاد.

فکر میکنم برای اصفهان باید رتبه بالا بیارید. دقیقا نمیدونم اما زیر 150 فکر کنم شبانه و زیر 700غیر انتفاعیش رو انتظار دارم باشه. میتونید توی کارنامه هایی که افراد از خودشون منتشر میکنن بگردید شاید توضیحات کافی ای در مورد رتبه ی لازم و درصد لازم و سایر توضیحات در مورد قبولی در اصفهان بخونید.

پیشنهاد من اینه که آزاد شهرتون بخونیدبهتره چون کلاساش معمولا یک روز درآخر هفته. گاها دوروزآخر هفته(چهارشتبه وپنج شنبه)هستش ...

واز نظر بعد مسافت راستش ذقیق نمی دونم که باید در اصفهان ساکن بشید یا رفت وآمد کنید چون کلاسای روزانه-شبانه وغیر انتفاعی تا 3 روز در هفته هست و قطعا شغلتونو از دست میدید...

بازم در خدمتیم

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
یه مطلب تکراری.
بچه ها من وقتی ازمون مدرسان شریف شرکت میکردم دودفعه اش شدم سیصدوخوردی وپونصدو خوردی . به نظرتون وقتی کنکور شدم 322 یعنی کس دیگه ای توی سایر موسسات نبود که رتبه ی بهتری داشته باشه؟
یا افرادی که موسسه  ی خاصی نرفتن توشون بهتراز من نبود که رتبه ی بهتر از 322 بگیره؟؟

قطعا بودند. اما نتونستند مزد زحمات و علمشونو بگیرن. همه چیز بستگی به خودتون داره اگه تا کنکور (( هر دوهفته یا هر هفته) یه آزمون آزمایشی بدیدو هر ماه با دو یا چهار آزمون خودتون ورزیده کنید. تکنیکای تست زنیتونو افزایش بدید بتونید استرستونو کنترل کنید((( فکر کنید نتونستید به هیچ سوال مالی جواب بدید اونوقت چیکارباید کرد؟؟؟ یعنی چیکار نباید کرد؟؟ اسر جلسه چند تا چیز بسیار مهمه.
 اینکه خودتونو گول نزنید و الکی سیاع نکنید((( یادمه دو سال پیش که کنکوردادمو هزارو نهصدوخوردیشدم.یه نفری نشسته بود داشت سوال دویستو خوردی رو پر میکرد. در حالی که 130 تا سوال داشتیم. یعنی اینه راهکارکسی که نتونسته سوالای زیادی رو جواب بده  واقعا؟؟
به قول ساختما پزشکان واقععععععععععععا؟ 8)
نه دیگه باید بتونید استرستونو کنترل کنید. جملات خاصی هست معلوم نیست بهتون بتونم بگم. همین الان میگم.

من که نمیتونم این سوالا رو حل کنم. وای به حال بقیه(( مثلا این 7تا سواله پشت سر هم رو حل نکردید. خودتونو نبازید.جمله قبلی رو بگید.(((تنها جاییی که به نظر من باید من من کنید اینجاست تا روحه تونو بر
برگردونید. موضوع دیگه که فکر کنم گفتم دو به شک هست.

اصلا چیزی به نام دو به  شک برای شماها معنی نداره. کسی که 70 درصد مطالب کتابارو تا کنکورش 3 بار خونده و 10 بار مرور کرده . دیگه دویه شک وشانسی و سکه پرتاب کردن برای زدن تست ها واقعا معقولانه نیست.

اما گاهی پیش میاد که از هردرس یک الی دو تست رو خیلی دلتون میخواد بزنید. مدادتونو برعکس بگیری. به تیزیش نگاه کنید . ببینید بازدن این تست تیزیش به چشمتون میره یانه. ممکنه همین تست اگه غلط بشه بین چند تا((رتبه عالی(( صد تا((رتبه متوسط)) دوهزار تا ((رتبه افتضاح))رتبتونو بدتر کنه ! اگه نمیزدینش به نفعتون باشه. برعکس اگه درست جواب بدید هم بتونه چند تا(رتبه عالی)) صد تا(رتبه متوسط)) و هزار تا(رتبه بد) رتبتونو بالا ببره .
از همین الان طوری درس بخونید که کار به اما اگر واینا نکشه.

یه چیزی پدرم میگه.
یه جوری درس بخون که مثله دو دوتا از یادت نره. میگه مگه دودوتا از یادت میره؟ مگه حمدوسوره ازیادت میره؟
 این طوری بخون.

موضوع بعدی استفاده از کاغذ روی تک صندلی هست:
درموردش زیاد نوشتم . اما برای کسی که قراره روی صندلی بشینه ننوشتم. مراقب حتما در یک تایم خاصی میاد وکارت ملی  و قیافه شما و عکس روی همون کاغذ مشهور که روی میز چسبونیده هستو تطبیق میده. بعدش این کاغذو بکنین و درنظر  بگیرید که به طور معمول بین 40 تا 80 عدد از سوالا رو پاسخ میدید و باید جواب همه رو توش با خود کار فراموش نشه با خودکار بنویسید. در ضمن توی تموم آزمونایی که توی خونه از خودتون میگیرید یا ازمونای ازمایشی هم همینکارو بکنید و دقت کنید چه اشتباهاتی بین کلید پاسخنامه و کلیدی که یک طرفش عکس شما هست وجود داره .سعی کنید هر دفعه این اشتباه رو کاهش بدید. زمان نگارشش رو کاهش بدید .

موضوع بعدی سرعت عمل هست .تمرین تست زنی که میکنید حتما به تعداد تستی که توی کنکوراز اون درس میاد تست جدا کنید و سعی کنید توی بازه رمانی مناسب حلش کنید. هر دفعه سعی کنید به تایم مناسب نزدیکتر بشید. مثلا من الان فکر میکنم که میشه توی این تایم تست ها رو جواب داد. همتون میدونید که کل تایم 210 دقیقه هست. 5 دقیقش برای نوشتن کلید روی برگه عکس دار5دقیقش برای استراحت بین دروس 5 دقیقش برای صبحانه.
راستی بچه هاسر کنکور ما بهمون نوشیدنی ندادند. حتما همراهتون آب ببرید.
و لباس مناسب بپوشید. اگه سر جلسه بلرزید  تمرکزتون کاهش پیدا میکنه. لوازم لازم برای شرایطی که ممکنه پیش بیاد داشته باشید. لیست این وسایلو  تهیه کنید .توی هر آزمون آزمایشی چه تو خونه چه تو موسسه قبل از حرکت چک کنید که همراهتون باشه.

گفتم یکی از بچه ها سر جلسه کارت ملی نبرد .راهش ندادند. با کلی خواهش یک ساعت آخرش راهش دادند.تونست بعضی از تخصصی ها رو جواب بده. درصداش .رتبشو هم گفتم . ازبابت این موضوع دلم نمیخواد این مدل اتفاقا براتون بیفته.
یعنی این مدل سوتی دادید مدیون من هستید. همتون حسابدارید میدونید که چه جایی نباید ریسک کرد.
صبح آزمون روز تمرین نیست. تمرین. بذارید هر چهارشنبه یا یک در میون چهارشنبه.
ار بحث اصلی  دورشدم؟؟

الان به نظر من ترتیب دورس این طوری باشه با این تایم ها خوبه. هر کی نظر خاص خودشو داره:
کنکور کا ساعت   8:30 شروع شد
زبان 15 دقیقه 8:30 تا 8:46
حسابرسی 15دقیقه8:46تا9:02
ریاضی 70قیقه 9:02تا9:45بعدش 5دقیقه صبحانه بعدش اگه مراقب اومد وبازرسی تموم شد نوشتن کلید تموم تست ها تا اون زمان و دوبازه از 9:56 تا 10:24اتمام تست های ریاضی
مالی 55دقیقه از 10:25 تا 11:22بینش اگه خسته شدید حتما یکی دو دقیقه استراحت کنید
صنعتی 40(از 1124 تا 12)

بچه ها هیچوقت ریاضی وصنعتی رو اول نذارید. پشت سر هم هم نذارید . چون دروسی هستند که واقعا باید حل بشند و بیشتر ریاضی هستند حتما بینشون فاصله بذارید.یعنی سایر درس ها رو بینشون بذارید. در ضمن نظر من هست .خودتون میتونید با چند بار ازمایش بفهمید که به چه ترتیبی عمل کنید.

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 98
  • دانشگاه: بيام نور

آفرین بر شما ودوست خوبتون که کتابشو در اختیارتون قرارداد. سعی کنید برای هر نکته یک الی دو تست رو هم در کنارش بنویسیدو تا فقط روخونی نشه.مرور هاتونم مرتب باشه. طبق قانونیکه آقای بامداد  توی تالار گفتند.
از شما هم به خاطر ارسال نظراتتون تشکر  میکنم.

چشم سعي ميكنم به زودي جزوهامو كامل كنم الان يكم درگير كارم هستم ولي تلاش ميكنم عقب نمونم .باتشكر :)

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
سلام بچه ها میدونم کمترسر میزنم یا درواقع چیزی نمی نویسم. نه مطلب هست برای نوشتن. اما بیشتر منظربازخورد شما م. میخوام ببینم توی چه وضعیتی قرار دارین. میخوام بدونم کدوماتون آبدیده شدین. کدوماتون دلشرد شدین کدوماتون هنوز گرم نیوفتادین. زودتر مطلعم کنین تا به فراخور تحقیقات وسیعم در کنار تجربه هام در خدمتتون باشیم. راستی هر کدومتون چیز به درد بخوری داره بگه
یکی از دوستان این مشکلو دارن که میگن احساس میکنم کند پیش میرم. به نظرش چرا اینقد طول میکشه تا یه فصلو خوند؟؟ اگه این طوری پی برم کنکور 96 میرسم یه دوربخونم که؟؟!!!

اما ما در جواب این دسته از دوستان میگیم که تب تند زود عرق میکند.کسی که سر یکی دو روز پرونده یک فصلو بنده حالا کمتر بیشتر رو خودتون میتونید حدس بزنید.
نتیجش میشه این که کج فهمی و کم بازدهی واشتباه جواب دادن و مهمتر از همه فراموشی تا روز کنکور هست که نتیجه بدی داره

اما اگه مرتب منظم با رعایت شرایط محیطی ومحاطی که برای مطالعه گفتم و دقت وصبر ورعایت این نکته مهم که سر خودتون گول نمالید وتاخوب  حق مطلب رو ادا نکردید ازش نگذرید و سایر مراحل مطالعه رو روش به کار ببرید. سر جلسه کنکور خیلی شیک میرید به 60 تا 70 سوال درست  جواب میدید و یک سره میرید روزانه  در  ضمن در مورد اینکه اگه بابرنامه و منظم و حذف عوامل متداخل در تفکرمون نتیجش چی میشه باید بگم 100 درصد میتونید به قبولی کسی که موبایل و... رو حذف کرده مطمئن باشید در کنار توکل به خدا و نماز سروقت در ضمن فرض کنیم یک فرض محال که قضا وقدر وفضا وشرایط روز آزمون نتیجه ی دیگری رو براتون به ثمر بیاره یعنی نتونید جواب زحمتاتونو بگیرید. خودتونو با کسی قیاس کنید که از هیچ چیزش نگذشته و فقط ظاهرا درس خونده و تمام سرگرمی و دلبستگی هاشو داشته .
شما وقتی بد نتیجه بگیرید میگید: من زحمتامو کشیدم و ازجون مایه گذاشتم دیگه بقیه خواست خداست که چی میشه و مهمتر از همه پیش خودتون وجدانتون اسوده هست
 ولی فرض کنید  کسی که از تمام لذت های زندگی در این ایام بهره برده و در بین پیام بازرگانی فیلم پخش کرده( کمی درس هم خوانده)  میگه اگه یه ماه بیشتر میخوندم اگه کمتربا گوشی صاحب مردم ور  میرفتم اگه کمتر شب تا صبح اسکایپ وفیس بوک و هزارتا کوفت و زهر مار دیگه( که من فقط اسماشونو الات زیاد میشنوم) میرفتم قبول میشدم. در ضمن چنان وجدان دردی میگیره که قطعا در تمام دوران زندگی بعدشس تاثیر منفی داره و اعتماد به نفسشو از دست میده. اما
 در  مورد توکل وخراب شدن روز کنکور. خودمو مثال میزنم واقعا روز کنکور نرمال بودم و واقعا از حل کردن مالی وریاضی لذت بردد و فکر میکردم هر دوتا رو بالا 70 زدم و تهران نشد روزانه بالسر رو شاخشه و اما بعد از چند روز که بچه ها و اساتید کلید مورد نظرشونو دادن کم کم به غیر انتفاعی فکر میکردم با مقایسه درصدای سال 90 و 91 که از اینترنت جمع کرده بودم خیلی ناراحت بودم .اما همین داداش حسینو مثال میزنم پارسال با میانگین 39 شد چهرصدو خوردی ولی من امسال با میانگین 37 شدم سیصدو خوردی . یعنی درصدا اومد پایینتر ومن نتیجه بهتراز تخمینمو گرفتم تازه سایت مدرسان هم تخمین رتبه داشت میگفت میشی هزارو خوردی دیگه به غیر انتفاعی مطمئن بودم و به همه می گفتم همین سمنگان خودموم قبول شدم ...
اما خواست خدا بود که بتونم به جاهای بهتر وبالاتری فکر کنم
 یعنی معیارتون برای الان تا روز انتخاب رشته کنکور سراسری سال 90 باشه اما وقتی که باید انتخاب رشته کنید حتما معیارتون رو روی سال 92 بذارید.
بذارید بهتر بشکافمش .
مثلا در سال 90 بامیانگین 44 درصد  ورتبه 210شبانه بابلسر قبول شده باشن. وشما سعی میکنید درحدود 46 درصد جواب بدید و موفق میشید در آزمونای آزمایشی به بالای 46 ودر کنکور به 43 و دست پیدا کنید. و به همه میگید که شبانه بابلسر قبول میشید. اما وقتی رتبتون اعلام میشه میبینید که رتبون شده 130 و راحت بسیاری از روزانه ها رو میارید و توی انتخاب رشته معیارتونوروی کنکور 92 میذارید

آفلاین tamam1369

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 8
  • دانشگاه: غیرانتفایی الغدیر تبریز
با سلام خدمت دوستان .بنده بهمن ماه کارشناسی تموم کردم و یه کنکور آزمایشی که هیچی نخونده بودم دادم رتبم هم 2000رو خورده ایل شده بود با معدل 19.26
 غیر انتفاعی  الانم سر کار میرم با ماهی 600تومن اصلا هم راضی نیستم .یه کار دیگه هم هست حسابداری نیست میتونم ماهی 1000000تومن درآمد داشته باشم
حالا موندم 1-قید حسابداری رو بزنم برم دنبال همون کاری که 1000000درآمد داره  2-اینطوری ادامه بدم تا یه شرکت خوب پیدا کنم برا کار  3-بخونم ارشد سراسری قبول شم
و ادامه بدم
لطفا اگه کسی تجربه خوب داره راه پیشنهاد کنه بهم !!! :-[

آفلاین hoseyndon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 6
با سلام خدمت دوستان .بنده بهمن ماه کارشناسی تموم کردم و یه کنکور آزمایشی که هیچی نخونده بودم دادم رتبم هم 2000رو خورده ایل شده بود با معدل 19.26
 غیر انتفاعی  الانم سر کار میرم با ماهی 600تومن اصلا هم راضی نیستم .یه کار دیگه هم هست حسابداری نیست میتونم ماهی 1000000تومن درآمد داشته باشم
حالا موندم 1-قید حسابداری رو بزنم برم دنبال همون کاری که 1000000درآمد داره  2-اینطوری ادامه بدم تا یه شرکت خوب پیدا کنم برا کار  3-بخونم ارشد سراسری قبول شم
و ادامه بدم

درود بر شما
خودتون باید شرایط خودتون رو بسنجید. این که با یک میلیون راضی هستید رو خودتون میدونید. ولی اگه تهران زندگی کنید میبینید که این درآمد سودی رو براتون نخواهد داشت. حقوق فعلیتون جای خود داره ولی 100% قابل ارتقا هستش. مگه میشه حسابدار درجا بزنه؟ ولی اگه اون کاری که میفرمایید آینده ی خوبی داره باز شرایط تغییر میکنه.
در کل من از یه کار با درآمد بیشتر از شما اومدم بیرون و الان دارم برای ارشد میخونم.
پیروز باشید برادر یا خواهر من

آفلاین hoseyndon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
با عرض خسته نباشید به همه
دوستان اگه مایلید تا اینجا مطالبی که خوندیم را اعلام کنیم تا خودمون رو بسنجیم. اول از خودم شروع کنیم. (من منابعم مروری جامع هستش)
مالی فصلهای 1-3-4-5-11-12 و بصورت ناقص 2-6-7-10-13-14 که تا آخر تابستون جمعشون میکنم.
صنعتی 1-2-3-4-5
حسابرسی 1-2-3-4-5-6 البته نه بصورت خیلی ریز
ریاضی مجموعه ها و ماتریس به صورت کلی

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
و ادامه بدم

سلام. در مورد در امد هیچ نظری ندارم . این ریسکی هست که هر کسی بنا بر شرایطش و ذاتش و ... میگیره.

در مورد نتیجه گرفتن. مثالی ضعیفتر از شما خود من بودم دیگه.
 من سال اول که کنکور دادم در کنار ترم هفت که بودم و ترم هشتم یعنی تیر ماه فارغ شدم. و ترم هفت سه روز کلاس میرفتم و ... رتبم شد 1937 با معدل 16.16 که با تلاشم تونستم معدل کلمو برسونم به 16.52 و رتبمو هم توی کنکور بعدیم رسوندم به 322

اما در مورد کار. جایی که 600 تومن میده  وبیمه هم میکنه و میذاره شما درس هم بخونین( یک تا سه روز برید کلاس) خوب تر از کاری هست که بیشتر بده و هیچ ربطی به رشتتون نداشته باشه و نذاره ادامه تحصیل بدید و بیمه هم نکنه.
 بازم میگم شرایططونو بیشتر بشکافید. البته من تو این زمینه ی کار نمی تونم هیچ پیشنهاد مناسیب بهتون بدم. گفته باشم.

آفلاین hoseyndon

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
با عرض خسته نباشید به همه
دوستان اگه مایلید تا اینجا مطالبی که خوندیم را اعلام کنیم تا خودمون رو بسنجیم. اول از خودم شروع کنیم. (من منابعم مروری جامع هستش)
مالی فصلهای 1-3-4-5-11-12 و بصورت ناقص 2-6-7-10-13-14 که تا آخر تابستون جمعشون میکنم.
صنعتی 1-2-3-4-5
حسابرسی 1-2-3-4-5-6 البته نه بصورت خیلی ریز
ریاضی مجموعه ها و ماتریس به صورت کلی

چه استقبال گرمی!!!!!
راستی محمد مهدی جان کجا قبول شدی؟

تالار گفتگوی حسابداری

Tags: