راستی محمد جان من فردا دارم میرم انقلاب. آمار مدرسان شریف صنعتی 2 مروری جامع (البته مهر یا آبان میخونمش) و 2000 تست کرمی رو بخرم. کسی امری نداره؟
سلام.من تعریف امار پارسه (تالیف محسن طورانی) رو زیاد شنیدم . بعدم امار رنجبران ... هرجور خودتون میدونید....
راستی منظورت از داداش حسین من که نیستم؟!!!!
نقل قول از: hoseyndon در اوت 20, 2013, 20:56:52 راستی منظورت از داداش حسین من که نیستم؟!!!!سلام. اگه از بچه های همین سایت باشی میدونی داداش حسین من کیه. البته شما هم برای ما عزیزی چون حسابدار هستی.قصد پیشرفت داری. درضمن اگه توی همین قسمت سایت منتها صفحات قبلترش بگردی میفهمی که من نه تنها ریاضیمو خوندم دیگه تا دوسال دیگه نیازی نیست از این خزئبلات بخونم...
من آمار پارسه رو ناجوانمردانه تونستم دانلود کنم. خیلی سنگین گفته. تو سایت مدرسان 47 صفحه از آمارشو میتونید دانلود کنید و ببینید. به نظرم بهتره. ضمنا محمد راست میگه انصافا مدرسان خوب توضیح میده. ریاضی رنجبران رو هم دارم که واقعا سنگینه. ریاضی رو نمیدونم چیکار کنم
نقل قول از: hoseyndon در اوت 20, 2013, 20:18:46 راستی محمد جان من فردا دارم میرم انقلاب. آمار مدرسان شریف صنعتی 2 مروری جامع (البته مهر یا آبان میخونمش) و 2000 تست کرمی رو بخرم. کسی امری نداره؟موفق باشید. منم در مورد کتابای رنجبران همچین نظری داشتم یعنی می نشستم دو تا خال مویی که توی سرم هستو می کندم!اما داداش حسین من نظرش رو همین رنجبران هست.موندم چطوری این مدل کتابارو باید خوند...
نقل قول از: mohammad343 در اوت 20, 2013, 20:32:11 نقل قول از: hoseyndon در اوت 20, 2013, 20:18:46 راستی محمد جان من فردا دارم میرم انقلاب. آمار مدرسان شریف صنعتی 2 مروری جامع (البته مهر یا آبان میخونمش) و 2000 تست کرمی رو بخرم. کسی امری نداره؟موفق باشید. منم در مورد کتابای رنجبران همچین نظری داشتم یعنی می نشستم دو تا خال مویی که توی سرم هستو می کندم!اما داداش حسین من نظرش رو همین رنجبران هست.موندم چطوری این مدل کتابارو باید خوند...کتاب رنجبران رو اگه وقت بذارید و مو به مو مطالعه کنید فوق العاده هسوقت بذارید!!!