نویسنده موضوع: تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93  (دفعات بازدید: 427667 بار)

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 98
  • دانشگاه: بيام نور
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
پاسخ : تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93
« پاسخ #90 : ژوئیه 28, 2013, 15:55:11 »
آقای مدیر مدیریت مبارک

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
« پاسخ #91 : ژوئیه 28, 2013, 22:28:34 »
باور: سلام راستش فکر میکنم راهکارای کاربردی برای مطالعه رو بهتون گفتم . مونده چیزای جزئی که مربوط به ماه های بعد یعنی زمان تستس زنی میشه همچنین چیزایی که مربوط به روز کنکور با هفته ی قبل از کنکور میشه که باید سر فرصت بگم .اما امشب دلم می خواست از باور براتون بگم که بیشتر مربوط به خود باوری میشه . مثلا روز کنکور خودمو میخوام بگم. من 2 هفته مونده بود به کنکور سرما خوردم اونم چه سرمایی . هر کی که اون سرمای ویروسی رو توی اون برهه از زمان خورد یک هفته ای زندگیش مختل شد. منم از این جمله آدما بودم . در نتیجه کمی سست شدم .پس سعی می کنید توی پاییز و زمستون طوری خودتونو بپوشونید طوری بیرون بیاید ورفت وآمد کنید که احتمال بیمار شدنتون کم بشه. مثلا همیشه همراه داشتن چتر جمع و جور توی کیفتون یا یه کلاه پشمی و....البته فقط سرماخوردگی منظورم نیست با شروع کردن درستون با ورزش می تونید با چهره ای بشاش و با نشاط برید روی درساتون سعی کنید حتمن حتمن با ورزش ونرمش در حدود 15تا30 دقیقه قبل ازآغاز مطالعه رو به عمل دربیارید.داشتم در مورد باور می گفتم .من امسال که رفتم سر جلسه کنکور علی رقم خواهش دوستانم یک ساعت زودتر از ساعت مقرر سر جلسه حاضر شدم و بعد که امتحانم شروع شد چندتاکار مهم انجام دادم که تاثیر زیادی توی قبولیم داشت. اول اینکه با یه جمله خاص به خودم باوروندم که با این سوالای متوسط وساده قبول شده هستم  وفقط دارم تلاش میکنم رتبمو کم تر کنم تا تهران قبول بشم . تستارو حتما سعی میکردم اونقدر تکرار کنم تا خوب بفهممش وهمه ی زوایاییکه مکن بود از نظر طراح سوال طوری مطرح شده باشه که نیاز به دقت بیشتری داشته باشه رو در نظر می گرفتم .سعی کردم استرسمو کنترل کنم با گفتن جمله ی خاصی و همچنین سعی کردم هر برگه رو که تموم کردم دوباره شروع کنم به چک کردن همون تستا که متاسفانه توی درسای ریاضی ومالی به دلیل کمی انحراف از اصول حل تست نتونستم حقمو از این دروس بگیرم ودرصدام بسیار کمتر از توانم شد.یعنی اگه خود من درس ریاضی به جای زدن سی و خوردی تست می نشستم 25 تا تست رو بادقت تر می زدم و گزینه هاشو با کلیدم خوب بررسی میکردم جوابای آخررو چند بار بیشتر حساب می کردم نتیجش قطعا  بیشتر از 46 می شدو یا اگه مالی همین کارو میکردم و فقط 8 تاتستو با تکرار ومرور میزدم نتیجم بهتر می شد. کاری که روی زبان وصنعتی وحسابرسی انجام دادم چون سوادم محدود بود یعنی فقط بعضی فصلا رو خوب خونده بودم در نتیجه تستاشونو سعی کردم خوب بوچند باره بخونم گزینه هاشم بیشتر بررسی وچک کردم که اشتباه وارد نکنم . اما مالی و ریاضی نه یعنی اونقد سریع  روی این دوتادرس تستارو حل می کردمو گزینه هار وپر میکردم که چوبشو خوردم . داشتم میگفتم جمله ی خود باوری من . چیزی که بسیار خنده دار بود برام در هر شرایطی روحیه مو عوض میکرد! قضیه اش هم همین بود که پسر پسر عموم تعریف میکرد یکی از بچه ها که مدرسه ما بود وسال قبل توی کنکور   کارشناسی رتبه آورده بودو آوردن مدرسه مون که برامون صحبت کنه در مورد استرس وتسلط بهش گفتن چی کار کردی؟ گفت می گفتم 4000 که میشم ها؟ یعنی به خودم میگفتم توی این همه رتبم 4000 که میشم تا رتبه دلخواهمو توی شهرم بخونم در نتیجه روحیه اش رو حفظ کرد ورتبه ی 400 سراسری شد!
منم با همین استراتژِی جالب و مفرح پیش رفتم وهر جا که باکسیبات می کردمو نمی تونستم تمرکزمو حفظ کنم استپ میدادم و مدادوروی میز میذاشتم و می گفتم چته تو 4000رو که میشی نشد 2000 که میشی کیشی قشمی جایی قبول بشی؟ خیالت تخت باشهو در نتیجه استرسم روی اون تست از فرض کنید 500% کم می شد و به 30% می رسید که می تونستم حواسمو جمع کنم تا بتونم تستای بیشتری رو بادقت حل کنم.اگه از فصلی که خوب خونده بودمش تستی بود که نمی تونستم به هیچ وجه حلش کنم روحیه مو نمی باختم میگفتم: من که نمی تونم تورو حل کنم وای به حال بقیه ی بچه های این اتاق و سالن ودانشگاه و ... یعنی خودمو نمی باختم تازه چون یه بار کنکور داده بودم با ابهت بیشتری روز جلسه حاضر شدم وعلی رقم بیماری مزمنی که داشتمو دارم تونستم به نظر خودم قانع کننده نتیجه بگیرم .الان دارن این متنا رو می نویسم چون شاید اون ماه ها ی آخر خودم علاوه بر  دانشجو بودن توی مقطع ارشد توی جایی مشغول به کار باشم که نتونم هر شب و هروقت که شد بیامو ببینم سوالی هست یا نه یا مطلبی به ذهنم میاد که بنویسم یا نه . مجبورم الان بنویسم شما ها بعدن سعی کنید برگردید بخونید.شاید یه نکته کوچیک باشه که باعث بشه رتبتون 100 تا جابه جابشه...
شب خوش .یا علی.

در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #92 : ژوئیه 29, 2013, 22:40:15 »
سلام بچه ها ممکنه براتون سوال پییش بیاد چرا توی این شبه ای به این مهمی چرا وقتمو برای نوشتن می گیرم. اما باید بدونید که علم اندوزی هم درجه ی بالایی داره .اینو از جایی میگم که رئیس دانشگاه پیام نور مازندران توی جشن ورودی ما توی مهر 87 میگفت : داشتم کتابی مربوط به دین رو مطالعه می کردم  که در پایانش نوشته بود شب قدر سال فلان . برام سوال پیش ومد که شب به این پر عظمتی ایشون داشتند کتاب می نگاشتند به جای دعا و نماز و قران. بعد از تحقیق  از علما به من اینگونه پاسخ داده شد که علم اندوزی در هر زمانی پسندیده است. حدیث یک ساعت تفکر را که شنیده اید.
از روی موعظه بیایم بر روی مطالبی که در آینده نخواهم توانست نوشت در نتیجه مجبورم الان بنگارم:
در طی روزها برام زمانی پیش میومد که خسته می شدم ومی دونستم هنوز برای استراحت کردن زوده .تازه

50 نكته براي آمادگي براي كارشناسي ارشد

1)در آزمون هاي آزمايشي استاندارد شركت نمائيد.

2)بدانيد كه ميانگين بالاي 50 باشد قبول هستيد.

3)زياد نخوانيد بلكه درست بخوانيد.

4)در ارشد با سواد بودن مهم نيست بلكه با تكنيك بودن مهم است.

5)پركردن پاسخنامه هنر نيست و به همين دليل نبايد شانسي گزينه ها را انتخاب كنيد.

6)تسلط 100% روي 70% مطالب بسيار بهتر از تسلط 70% روي 100% مطالب است.

7)معدل به ميزان 20% تاثير دارد و براي دانشگاههاي مختلف نيز ضريبي را در نظر مي گيرند.دانشجوي ليسانس دانشگاه تهران با ليسانس دانشگاه شمال تفاوت بايد داشته باشد.

8)ترس از آزمون بايد بريزد.

9)كار خودتان را انجام دهيد و به ديگران كار نداشته باشيد.

10)براي اضافه شدن 20% به تراز خود فكر مي كنيد چقدر بايد درس بخوانيد؟

11)اگر حدود 60 سال از عمر ما باقي مانده باشد 24ساعت * 365 روز * 60 سال مساوي 525.600 ساعت از عمر مانده است و اگر براي ارشد 1000 ساعت درس بخوانيم مي شود يك پانصدم از عمر ما.آيا ارزش ندارد؟

12)سخت نيست بلكه بايد راه را درست برويد.

13) عقل سالم در بدن سالم است.سعي كنيد روزانه نرمش كنيد.

14)درس خواندن بايد گوشت بدنتان بشود.

15)سطحي درس نخوانيد بلكه هميشه به طور عمقي بخوانيد.

16)از زمانهاي آزاد خود به طور بهينه استفاده نمائيد.

17)سعي كنيد در تاريكي يعني در شبها بخوابيد و روزها درس بخوانيد.6 ساعت خواب كفايت مي كند.

18)در هنگام مطالعه به جهت تابيدن نور توجه كنيد.

19)از آنجائيكه يك تست هم مهم است بنابراين يك دقيقه هم مهم است.

20)از تركيب نور سفيد و نور زرد استفاده كنيد.

21)برنامه غذايي منظم داشته باشيد :صبحانه كامل بخوريد + پروتئين و كربوهيدرات را به طور همزمان استفاده نكنيد + فسفر و كلسيم به طور فراوان استفاده نمائيد + بعد از غذا نخوابيد + در ساعات مشخصي نهار و شام و صبحانه بخوريد

22)اشكالات خود را روي كاغذ بنويسيد

23)هميشه عوامل محيطي را باعث بروز مشكل ندانيم

24)بجاي كميتي بايد به طور كيفيتي درس بخوانيد

25)هفته را به طور 6 روزه فرض نمائيد و يك روز آزاد داشته باشيد كه به برنامه هاي انجام نشده خود در طول هفته برسيد

26)حتما برنامه هاي خود را ارزيابي كنيد و كنار كارهاي انجام شده تيك بزنيد و بابت كارهاي خوب خود براي خود جايزه تعيين نمائيد.

27)روحيه شكست پذيري نداشته باشيد و قوي باشيد

28)براي خودتان برنامه ريزي واقعي و قابل حصول داشته باشيد .در حد 80% توان خود برنامه ريزي نمائيد.از آهو نخواهيد كه به شير را شكار نمايد.

29)خودتان را با ديگران مقايسه نكنيد

30)بهترين معلم،تجربه است.

31)درس ها را فرمول بندي و ساده سازي نمائيد.

32)از قسمتهاي آسان شروع به درس خواندن نمائيد.

33)پس از مطالعه روزانه حتما بايد خلاصه نويسي نمائيد.خلاصه نويسي با رونويسي تفاوت دارد.

34)تستهاي 10 سال گذشته را به شدت تمرين كنيد و حتي با گزينه هايش آنها را حفظ كنيد.

35)دنبال خوبها نباشيد بلكه دنبال بهترين ها باشيد.

36)اساتيد باتجربه ، منابع معتبر و كلاسهاي باكيفيت را انتخاب نمائيد.

37)موفقيت حق شماست و حق گرفتني است پس سعي كنيد حق خود را بگيريد.

38)ساعت برگزاري آزمون را تمرين كنيد.

39)لباس مناسب در روز آزمون بپوشيد.با توجه سردي هوا و نوع صندلي و راحتي فرد

40)دير به جلسه آزمون نرسيد.

41)فقط 6 سري سوال در هر سال طرح مي شود.

42)حدود 30% لغت است و 70% تكنيك مي باشد.

43)زبان بالاترين آمار سفيد در پاسخنامه ها را دارد.

44)ميانگين زبان در تمام رشته ها حدود 17% مي باشد.

45)زبان شامل لغت + واژه شناسي + درك مطلب مي باشد.

46)روي برگه چسبيده به صندلي قبل از شروع جلسه خط كشي كنيد و شماره بندي و گزينه هاي انتخابي را در آخر آزمون در اين برگه بنويسيد.

47)كل دفترچه آزمون رايكبارورق بزنيدتا اگر صفحه اي سفيد و يا كم رنگ دارد همان اول اطلاع داده شود

48)درس به درس جواب بدهيد.

49)از درس هاي آسان شروع به پاسخ دادن نمائيد.

50)در هر درس از سوالات راحت شروع كنيد.

« آخرين ويرايش: ژوئیه 29, 2013, 22:43:43 توسط mohammad343 »
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #93 : ژوئیه 30, 2013, 10:37:24 »
سلام بچه ها داشتم می گفتم میرسه زمانی که نتونین درس بخونین هر چقدرم تلاش کنین سایر عوامل نمی ذارن که در اون مقطع زمانی درستونو با کیفت مطالعه کنین. خوب من یه راهی برای انگیختن خودم داشتم. توی اتاقم . همونجایی که درس می خوندم. دقیقا جایی که وقتی سرمو بلند میکردم چشمم می افتاد بهش یعنی دیوار روبرویی و کناری خودم . یه مطالبی رو بزرگ نوشته بودمو چسبونده بودم که توی تغییر روحیه تاثیر زیادی داشته:این جمله رو رتبه یک سال 1390 بهم گفت یعنی توی چت روم سایت موسسه اش بهم گفتش:
 دیوار روبرویی: به من گفت: یه هدفت اعتماد داشته باش                       به خودت اعتماد داشته باش به خدا اعتماد داشته باش              ابزار مناسب داشته باش            با برنامه ریزی مناسب از ابزارهای مناسب استفاده کن

دیوار دس چپی: به خودم گفتم :
به هدفم اعتماد دارم به خودم اعتماد دارم به خدا اعتماد دارم  ابزار مناسب دارم با برنامه ریزی مناسب ازابزار مناسب استفاده می کنم

دیوار روبرویی از اس ام اس های مناسب:
زندگی انسان های معمولی دو نیمه دارد                        نیمه اول در رویای نیمه دوم                 نیمه دون در حسرت نیمه اول   
دیوار دست چپی: زندگی نسان های موفق دو نیمه دارد: نیمه اول در حال ساخت نیمه دوم            نیمه دوم در حال استفاده از نتایج گذشته

مهمترین نوشته مربوط به کتاب زبان فارسی دوم دبیرستانم+مقداری تغییر از خودم:
هر روز که از خواب بر می خیزیم و هر شب که می خواهیم بخوابیم به خود وعدع ووعید می دهیم که روزی دیگر را با پشتکاری شگرف آغز خواهیم کرد.
نه این روزهای خوب جوانی باز می گردد و نه آن  رویاهای در سر برآورده می شود .
تنها با تلاش و پشتکار مداوم و توکل می توانیم بر رویاهایمان جامعه ی عمل بپوشانیم تا در آینده حسرت نخوریم.

یعنی با دیدن این جملات اگه باطریم خالی خالی بود یک ساعت تا دوساعت بازم می تونستم بشینم درس بخونم. به جز زماناییکه از همون اول صبحی هی حواسم پرت می شد و هی خودمو مشغول کار دیگه پیدا می کردم چند دقیقه که به اینا چشم می دوختم می رفتم روی درس.
اگه می تونستم بزرگترین خدمتو به شما بکنم گوشی تلفن همراهتونو ازتون می گرفتم.

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 89
  • دانشگاه: غير انتفاعي
« پاسخ #94 : ژوئیه 31, 2013, 06:48:30 »
سلام
آقا محمد شما همش از روزهایی میگید که خسته میشیم من از الان نگران اون روزام اصلا دلم نمیخواد مهر بیاد تا حدی فکرمو مشغول میکنه که تا نیمه های شب خوابمو میگیره؛حالا من با این همه استرس اونم از الان روزای آخرو فک کنم سکته رو زده باشم ;D
یه چیز دیگه اینکه شما دو بار کنکور دادید یعنی قبلا روی مباحث تسلط داشتید پس ساعت مطالعه شما با یکی مثل من که صفره باید دو برابر باشه؟
این تو ذهنمه که اگه روزی 8 ساعت درس نخونی قبول نمیشی؛کیفیت مهمه اما کمیتم در کنارش مهمه؛ :-\
آقا محمد حرفای شما به آدم انگیزه میده و راهکار های که میگید عالیه تشکر خیلی خیلی ویژه از شما که وقت میذارید با آرزوی موفقیت برای شما :)

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #95 : ژوئیه 31, 2013, 21:51:09 »
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه وسعی نکنید دم به دقیقه اینترنت بیاید بلکه همه ی وقتاتون متناسب و منطقی باشه و عادلانه و با دیدگاهی آینده نگرانه در عین این که تعادل رو رعایت می کنید درس بخونید از آخر هفته خودتون نهایت لذت رو ببرید وسعی کنید ساعات مطالعه ی مفید تون منطقی باشه قطعا توی فضای مجازی با کمی سرچ می تونین مصاحبه ای که با رتبه های تک رقمی امسال وچند سال اخیر رو توی یه فایل پی دی اف پیدا کنین و نقطه نظر ها وساعات وسایر نکات مهم رو ببینید و این نکته رو هم درنظر بگیرید که اگه یه برنامه رو دو نفر مو به مو انجام بدن بازم نتیجه یکسان نداره یعنی حتی اگه صد نفر یه برنامه درسی رو اجرا کنن احتمال اینکه نتایج یکسان بگیرن بسیار کم و همون در حد صفر هست. منظورم اینه که درسته اونا الگو هستند ولی قطعا همه ی صحبتاشون به دردتون نمی خوره .منم دفعه اول که کنکور دادم کتابایی که بین رتبه های تک رقمی مشترک بودنو تهیه کردم . اما این کافی نبود باید وقت کافی برای مطالعه می ذاشتم . حتی یادمه یکی از افراد بسیار مهم که جای برادر بزرگتر من هستند به نام آقای و نکونام به من گفتند که ترم هفت رو مرخصی بگیر و بعد کنکورت بشین بقیه درساتو پاس کن .اما من اشتباه  کردم و 12 واحد گرفتم و 12 واحد گرفتن همانا و سه بار در هفته رفت .وبرگشت به دانشگاه همان کلا این سه روزم صرف درس خوندن  و کلاس رفتن و درس دادن به دوستان و حل مسائلی که استاد سلیم برای ما در نظر می گرفتن سپری میشدو و دقیقا به دلیلل عدم تطبیق مطالب کتب پیام نور با هر منبع معتبر دیگه ای باعث می شد این درسای مشترک به صورت فرسایشی و کاهنده سرعت پیشرفت من و همچنین سایر عوامل مثله روحیه واراده من بشه .درسته که درسای دانشگاهمو با اقتدار پاس کردم اما دلیل نمی شد که به خاطرش ارشد رو یه بار بخونم در حالی که می تونستم تا تابستون سال بعد اون درسارو تموم کنم. در نتیجه ووقتی که برای کنکور سال 91 سپری کردم بسیار به ضرر من شد چون منابعی که مطالعه کردمو نمی تونستم دوباره بخونم گلاب به روتون حالت تهوع بهم دست می داد . البته هیچ کدومشون رو دوباره نخوندم حتی مالی نوروش رو هم دوباره تهیه کردم وآخرین نسخه شو گرفتم . و مطمئنم که مطالعه ای که کردم حتی یک درصدشو سر کنکور 92 نبردم . یعنی منظورم اینه که تنها تاثیری که دوبار کنکوردادن من داشت این بود که تونستم برای بار دوم با تمرکز تر بادقت تر باابهت تر رفتار کنم و خودمو کنترل کنم . در عیر این اصلا هم از خوندن اون کتابا راضی نیستم مثالش همین مباحث بسیار ساده هزینه حجم فعالیت سود که امسال 3تا فکر کنم سوال ازش اومد و من چون سال گذشته بسیار مطالعه اش کرده بودمو سوالی نیومده بود نتونستم دوباره بخونمش و جا گذاشتمش که اگه پارسال نخونده بودمش حتما می خوندمش ومطمئنم می تونستم به سوالاش پاسخ بدم .راستی یادم رفت فصل بسایر مهم هزینه یابی مشترک رو فراموش نکنین یادمه توی مطالب قبلیم به صنعتی 2 اشاره کردم اما این فصلو اسم نبردمش.
درمورد افزایش یاعت مطالعه تصمیم با خودتونه یه ضرب المثلی ماداریم فارسیش میشه کم بخور همیشه بخور. منظورم اینه سعی کنین همون ساعت مطالعه ای که گفتمو ادامه بدین در ضمن یادم بدین در مورد جدول محاسبه ی هفتگی ساعات مطالعه یه مطلب بنویسم الان خستم . اگه هم در مورد ساعت مطالعه چیز خاصی نگفتم همین بس که در حدتوانتون درس بخونین وکم کم زیادش کنید. یک دفعه با ارقام غیر منطقی بالای 12 ساعت مطالعه شروع نکنین که سر یک هفته تعطیلش کنید .همیشه همیشه سعی کنید میانه رو باشید .وقتی از نظر جسمی و ذهنی و روحی به حدی رسیدید که می تونید از 7 صبح تا 23درس بخونید بدون اینکه با موبایلتون ور برید و یا هی از این اتاق به اون اتاق از این کانال به اون کانال از این سایت به اون سایت سر بزنید بدونید که دارید برای رتبه وسوسه انگیز تک رقمی درس می خونید همین اندازه کافیه لازم نیست افزایشش بدید.البته رسیدن به این تایمرو الان اصلا پیشنهاد نمی کنم . سعی کنیئد مالی و ریاضی رو زودتر مباحی که برای خودتون در نظر گرفتید رو تا یک ماه ونیم دیگه تموم کنید تا وارد مراحل دیگه بشید. در مورد استرس و ... همه چی بستکی به خودتون داره بذارید یه چیز بی ربط بگم مثلا بخوان منو به جرم چیزی بگیرن. اما من در زمان وقوع جرم مدارک کافی داشته باشم که اون جرم از من سر نزده و مدارکم محکمه پسند باشه . به نظرتون استرس در حد استرس شما می گیرم یا عادی تر از کسی هستم که واقعا به اون کار اقدام کرده و دستگیر شده ؟ منظورم اینه که وقتی به اندازه کافی درس خوندید دیگه ترس نداره تستا کم کم وقت حل کردنشون از 6 دقیقه هر تست می رسه به 80 ثانیه شایدم کمتر . وقتی یه تستو درست حل می کنید لبخندی که به لبتون میشینه وتا چند مددت دیگه به خودتون اعتماد پبدا می کنید ومنطقی تر زندگی می کنید.اگه چیزی رور جواب ندادم ببخشید بذارید برای شبای دیگه .شب خوش. مارو هم دعا کنید. این شب ها فراموشم نکنید.محتاجم به دعا.من وظیفه خودم می دونم که طبق اصول اخلاقی حسابداری خودم به تمام حسابدارا بیشتر از بقیه کمک کنم تا بتونم این فرهنگو گسترش بدم وشما هاییکه فکر می کنید حرف های ناچیزم کمکی در نتیجه گرفتنون بوده اولا با رتبه خوبتون ودوما با تلاش برای اجرای اصول خلاقی من می تونید دل منو شد کنید .هدفی جز این ندارم.التماس دعا..ا     

آفلاین abab1

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 86
با سلام
با این رتبه بنظرتون روزانه جایی رو قبول مشید؟

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
با سلام

سلام  سوالتون با منه دیگه؟ اولش یه چیزی بنویسن که مطمئن شم از من می پرسید. مثلا محمدیا هر چیزی.
صد درصد فقط جایی که خودم نمی خوام برم .ببینید درسته که 256 نفر روزانه قبول میشن ولی رتبه هایی هستند توی این 256 نفر که شبانه تهران و.. رو به روازنه ترجیح میدن طوری میشه که من میتونم به شبانه تهران البته خسابرسی امیدوار باشم! ولی شما هه هنوز وقت دارین که اونقدری درس بخونین که به اگر واما نرسه درنتیجه زیاد روی اینا حساسیت به خرج ندید و سعی کنین بیشتر وقتتونو به درس اختصاص بدی. درضمن در مورد راهنمایی ای که بهم کردید هم تشکرمیکنم.راستش به دلایلی اصلا امشب نمی تونم مطلب بنویسم از همه تون عذرز خواهی میکنم.التماس دعا.[/size]

آفلاین abab1

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 86
با سلام

سلام  سوالتون با منه دیگه؟ اولش یه چیزی بنویسن که مطمئن شم از من می پرسید. مثلا محمدیا هر چیزی.
صد درصد فقط جایی که خودم نمی خوام برم .ببینید درسته که 256 نفر روزانه قبول میشن ولی رتبه هایی هستند توی این 256 نفر که شبانه تهران و.. رو به روازنه ترجیح میدن طوری میشه که من میتونم به شبانه تهران البته خسابرسی امیدوار باشم! ولی شما هه هنوز وقت دارین که اونقدری درس بخونین که به اگر واما نرسه درنتیجه زیاد روی اینا حساسیت به خرج ندید و سعی کنین بیشتر وقتتونو به درس اختصاص بدی. درضمن در مورد راهنمایی ای که بهم کردید هم تشکرمیکنم.راستش به دلایلی اصلا امشب نمی تونم مطلب بنویسم از همه تون عذرز خواهی میکنم.التماس دعا.[/size]
مگه بغیر از شما کس دیگه ای هست که به ما روحیه بده؟
اره عزیزم با شما بودم.
خواهش میکنم.در مقابل شما که این هیچه.

آفلاین saravani.mehti

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: آزاد شاهرود
)http://parsi-doc.ir(

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
با سلام به بچه های سایت .
به abab1باید بگم . فرق میکنه درسته که من تجربه تئوری دانی دارم اما تجربه کار عملی رو تازه دارم کسب مبکنم . به نظر من اونایی که توزمینه عملی خوب هستند بسیار قابل احترامند.البته بقیه هم محترم هستند اما جایی باید تفاوت گذاشت که لازمه . در ضمن زیاد حال جسمیم خوب نیست در نتیجه امشب قصد دارم که درصدای خودمو توی آزمونایی که دادم بنویسم البته من در حدود18تا آزمون دادم که سعی میکنم امشب 8مرحله ی شریفمو براتون بنویسم:به ترتیب مرحله ازمون بعد میانگین موزون بعد درصد زبان ریاضی مالی صنعتی وحسابرسی رو ذکر می کنم
آزمون یک %25اول: 30% 40% 45% 25%5% 25%
آزمون دو 25%دوم:4034  35  60 20 3
آزمون سه 25%سوم 2040 40 55 30 45
آزمون چهار25%چهارم43 20 25 80 50 30
آزمون 50%اول38 44 46 58 10 23
آزمون :جامع اول 31 18 35 45 10 35
آزمون جامع دوم:46 23 62 78 23 13
آزمون جامع سوم:41 47 41 65 20 20
کنکور سراسری :37 30 46 16 45 51
این چه به درد میخوره؟ خوب سوالاشو که میتونین باجواب توی سایت صمیمیت بازبان حسابداری پیدا کنین ودانلود کنین و هر دفعه پرینت بگیرین و از خودتون آزمون بگیرین .درسته بهترین ها نیستم اما میتونه برای شما یه الگو باشه که میانگینتونو باید بتونین بیشتر از من برسونین.

]

« آخرين ويرايش: اوت 02, 2013, 23:54:18 توسط mohammad343 »

آفلاین nasim-esf

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 32
  • دانشگاه: دانشگاه اصفهان
سلام اقا محمد؛ممنون از راهنمایی هاتون
چرا شما درصد مالیتون توی مدرسان و کنکور اختلاف زیادی داری؟کتاب مالی مدرسان کامل نبود یا ازموناش استاندارد نبوده؟
راستش من توی منبع مالی واسم مشکل پیش اومده؛با کتاب نوروش شروع کردم کتاب کاملیه ولی طرز بیانش کنکوری نیست ؛ الان کتاب مدرسان رو میخونم ولی مقایسه کردم جواب بعضی تستای سراسری مدرسان و نوروش فرق داره....
تصمیم گرفتم متن درس رو از مدسان بخونم و تستارو از نوروش بزنم. نظرشما چیه؟ 2000تست کرمی رو هم بخونم؟

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
سلام .من در موردش توضیح دادم. الانم مجدد توضیه میدم این موضوع رو. خوب سوالایی که توی آزمونای  مدرسان طرح میشه توشون سوالای شبیه به متن کتاب هم هست . از این نظر یه ذره میتونه دقت اندازه گیری درصدش متافاوت تر از واقعیت باشه. اما من آزمونای دیگه هم دادم درصداشو به موقع میذارم.اونا رو هم از سایت صمیمیت با زبان حسابداری دانلود کردم .درسته که اندکی تفاوت هست توی جوابا ولی واقعا اندک هستند. سوالای آزاد رو بررسی نکنین.من که گفتم لازمه ی نتیجه ی خوب 2000 تست کرمی هست.  اگه نتونستید بقیه ی مطالبمو پیدا کنید بگید تا بهتون راهنمایی کنم از کجا بقیه ی مطالب قبلیمو ببینید.

آفلاین nasim-esf

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 32
  • دانشگاه: دانشگاه اصفهان
سلام. مرسی. بله مطالب قبلی رو خوندم. تستای تالیفی اخر فصل مالی مدرسان هم مفیده؟؟
ببخشید من یه سوال دیگه هم دارم؛ شما در مورد کتاب "زبان تخصصی نوروش با تاکید بر مهارت درک مطلب" اطلاع دارین که خوبه یا نه؟

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
سلام بچه ها .امیدوارم در سلامتی کامل باشین. این چند خطو تازه به این صفحه طولانی اضافه کردم. بچه ها یادم رفت درباره ماشین حساب بگم شما هنگام درس خوندن  باید تصور کنید در دورانی زندگی میکنید که چنین وسیله ای وجود نداره و کلا حق استفاده از این وسیله رو به هیچ وجه ندارید فقط فقط فقط کسانی که میخوان طبق من سررسیدشونو پر کنن وبعد از مطالعه میتونن برای نوشتن تحلیل ها ی 6ستونی از این سخت افزار استفاده کنن:
بعضیا فکر میکنن با داشتن بهترین برنامه میتونن رتبه تک رقمی بیارن اما باید به این آدما گفت سخت در اشتباهند. داشتن یه برنامه عالی کافی نیست. حتی میتونم بگم با داشتن یه برنامه متوسط اما اجرای فوق العاده میشه به رتبه تک رقمی فکر کر د. منظورم اینه هی نشینین برنامه ننویسین . هی نشینین با کاغذ و خودکار نقاشی نکشین و جدول درست نکنین . درس بخونین درس خوندن و خوب خوندن. اجرای تون باید بیشتر از زمانی باشه که دارین برنامه میچینین. حالا  یه روز یه ساعت یه زمانی برنامتونو اجرا نکردین . آسمون که به زمین نیوده تا دوبازه از اول برنامه ریزی کنین بیاین و همون برنامه قبلی رو از همون جایی که ولش کردید ادامه بدید و سعی کنید خوب مطالعه کنید لازم نیست حتما به خودتون فشار بیارید تا تاریخ مقرر اون مطالب مشخص شدتونو بخونین ولی اگه انجامش بدید یعنی اینکه روحیه تون از من بیشتره.
داشتم می گفتم من مطالب زیادی دارم که ممکنه بدردتون بخوره و برعکس اما اینکه جسته و گریخته به ذهنم میاد ممکنه باعث بشه که منظم ننویسم .اما این چند روزی بیمار بودم.درسته به چشم نیومد اما من خیلی با این تالار عادت کردم .
یکی از برگه های سررسیدی که توش ساعات مطالعاتی خودمو می نوشتم باز کردم و می خوام براتون بنویسم تا یه پیش زمینه برای نوشتن به صورت منظم وبدون رد خور داشته باشین
 بالای صفحه نوشتم: بسم الله الرحمن الرحیم  یا زهرا  .
ساعت9 پاشدم و ...
از ساعت 10:15 تا 11:27 مالی (بررسی آزمون)
از ساعت 12:42تا 13:02مالی بررسی آزمون
از ساعت 15:16تا 15:40مالی بررسی تموم شد
از ساعت 15:48تا16:37 صنعتی بررسی آزمون
از ساعت 17:04تا17:50 رونویسی صنعتی تموم شد
از ساعت 17:53 تا 18:20 حسابرسی تموم شد
از ساعت 19 تا 19:18بررسی آمار
از ساعت 19:19تا 19:59 بررسی ریاضی
از ساعت20:50 تا 21:20 زبان بررسی شد
البته باید بگم مربوط یه شنبه دوم دی ماه هست. یعنی روز قبلش داشتم آزمون میدادم.البته کنکور ما همیشه چهرشنبه صبح ساعت 8 هست سعی کنین توی این روز کنکورای ازمایشی ای که خودتون میدیدو برنامه ریزی کنید.بازم هر جور خودتون دوست دارید.
خوب نوشتن این مطالب لازم بود اما بازم باید یک چیزایی رو بنویسیم که کارمون دقیق تر بشه. می گویند امام علی تا زمانی که حساب اعمال آن روزشان را انجام نمی دادند نمی خوابیدند.
خوب محاسبه ی ها مربوز به دوقسمت میشه شش ستون درنظر میگیرید در همین صفحه در قسمت پایینی وبه ترتیب از جپ به راست درموردشون صحبت میکنم.اولی : دارای شش سطر هست که مربوط میشه به زمانی که در صبح به هر درس اختصاص دادیدو جمع کل زمانی که در صبح مطالعه کردید.مثلا برای من ستون اول از بالا به پایین رو از چپ به راست نوشتم
 hs=92 as=92 ms=0 cs=0 Hs=0 es=0
ستون دوم مربوط به همین مورد در یعد ازظهر وبقیه ی روز هست:hb=238 ab=26 mb=60 cb=95 Hb=27 eb=30
ستون سوم جمع هستش یعنی کل تایمی که در طی روز مطالعه کردید به ترتیب هردرس جمع کل:
hh=330 ah=118 mh=60 ch=95 Hh=27 eh=30 
وستون چهارم هم به نام تا امروز یعنی زمانی که به این درس اختصاص دادم از اول هفته تا امروز این صفحه ای که نوشتم شنبه بود تا امروزش دقیقا مثله ستون ستون سوم هستش اما برای روزای دیگه فرق میکنه
و ستون پنجم درصدی که اون درسو اجرا کردم   rh=54% ra=56% rm=31% rc=95% rH=37% re=50%
که اینجوری به دست میاد ابتدا  هر  سطر ستون چهارم رو تقسیم بر تعداد روزهای  طی شده هفته  میکنیم و تقسیم بر زمان مربوط به هردرس که بستگی به خودتون داره اما نرخای من : مالی=a=210min
riazi vamar=m =190 min       hesabresi=H=50min sanati=c=100min       zaban=e=60 min
اما ستون ششم مربوط میشه به زمان مطالعه اون روز که 330 هست و نمره اون روز که من براش این فرمول فرضی رو گرفتم ساعت مطالعه  ضربدردو ممیز دو دهم که نمره این روزم از 20میشه 12.1
بعدی هم جمع کل ساعات مطالعه از ابتدا تا به حال هست که در همین ستون ذکر میشه مثلا عدد 29704دقیقه  اما برم یک شنبه رو هم بنویسم تا بتونید کمی مقایسه موردی ور بهتر درک کنید. اینارو توی دفترسررسیدی که قرار  بود زمان مطالعه برای هردروسو بنویسید اعمال کنید تا ببیید چه نظمی به کاراتون میده و رودربایستی با خودتون رو ازبین می بره. وقتی ببینید درس نمی خونید  می تونید خودتونو مجبور کنید که بخونید.
بسم الله الرحمن الرحیم یا زهرا ساعت 7:25 پاشدم و...
از ساعت 8:14 تا9:41آمار واحتمال فصل سوم شریف مرور وپیشروی
از ساعت 10:006 تا 10:45 حسابرسی
از ساعت 10:50تا 11:20حسابرسی
از ساعت 12:06 تا 13:16 حسابرسی
از ساعت15:31 تا 16:44 مالی حق العمل کاری 46%(بازم بخونم)
از ساعت 18:20 تا18:58 مالی اقساطی 40%(بازم بخونم)
از ساعت 20:36 تا 21:20 تست آمار واتمام فصل سوم 72%
از ساعت21:23 تا 21:12   حسابرسی
به همون ترتیب که عمل کنید یه کم از این کار گیج کننده میتونید بهتر متوجه بشید. و بعداز نوشتن میتوید دقیقا بفهمید که وضعیتتون چه نغییری کرده مطمئن باشید وقتی میرسه که توی 5تا10 دقیقه این حسابرسی اعمال رو انجام میدید!
ستون اول به دقیقه hs226 as 0 ms 87 cs 0 Hs 139 es 0
ستون دوم hb 254 ab 161 mb 44 cb 0 Hb 49 eh 0
ستون سوم hh 480 ah 161 mh 131 ch 0 Hh 188 eh0
ستون تا امروز 30 215 95 191 279 810
ستون پنجم rh61% ra66% rm50% rc47% rH117% re25%
اینکه باید تا آخر هفته سعی بشه درصدا متعادل بشه. الیته من چون با دلم درس می خوندم هر موقع هر کتابی که دلم میخواست میخوندم.برای مثال rcرو اینطوری حساب کردم شنبه و یک شنبه کلا این درسو 95دقیقه خوندم تقسیم بر تعدادروزهای طی شده ی هفته یعنی دو میکنم میشه 47.5 بعدش این عدد رو تقسیم بر نرخ صنعتی یعنی 100 میکنم میشه 47%
که بازدهی من توی این درسو نشون میده مثلا در پایان هفته ایکه دوروزشو گفتم ستون r به شرح زیر شد:
rh 61.4 ra57 rm 42 rH113 rc 63 re 32
اما ستون ششم:زمان کل 480 مین نمره = 17.6  تایم کل از ابتدا تاکنون =30184 مین
چند تاچیز اینکه آخر هر هفته باید اطلاعات خلاصه شده رو از این سررسید استخراج و در یک برگه اچار خط کشی شده به صورت چند عدد بنویسید تا بتونید خودتونو هر هفته بسنجید که بعدن براتون مینویسم تا هنگ نکنم  :o
امیدوارم به دردتون بخوره البته اولش شاید فکر کنید کار اشتباه و ووقت گیریه اما جلوتر که برید دیگه نمیتونید بهونه بیارید خط سیرتونو باورق زدن دفتر ودیدن درصدا میتونید تجسم گنید واعتماد به نفستون تقویت میشه . بازم اگه خواستین بگین کجاشو بیشتر توضیح بدم
.

تالار گفتگوی حسابداری

Tags: