مهم نیست چی می خونی مهم اینه که خوب وکنکوری بخونی.حسابرسی نوروشحسابرسی موسسات پارسه ماهان شریف سنجش تکمیلیحسابرسی حامد آراد هر حسابرسی ای که برای ارشد تالیف شده باشه.دقت کنین ارشد 92 کدوم قسمتا رو زیاد تاکید کرده.بیشتر بخونین.فقطیک کتابو زیاد بخونین. دیوار درست نکنین. بعدنا میفهمین چی میگم. الان شاید خندتون بگیره.
محسن گوهری:ایمیلی که از ایشون در تاریخ 10 سپتامبر 2012 از ایشون دریافت کردم .وفقط یک قسمت کوچک از جملاتشونو تغییر دادم.پس این متن از من نبوده وفقط جهت اطلاع منتشر میشه:سلام اول این که از همین اول یه تصمیم قطعی واسه زبان بگیرین اگه میخواین بخونین با توجه به سطح زبانتون یه بخشو انتخاب کنین. تو کنکور 10تا تست از لغات عمومی 5 تا گرامر 15تا متن تخصصی میاد رو یه بخش تمرکز کنید و آهسته و پیوسته بخونین مثلا شبی یه متن کنکور سالای قبل و تعدادی لغت تخصصی که انتهای کتاب تالانه چاپ شده .رو زبان> بیشتر صحبت نمیکنم چرا که خودم درست حسابی نخوندم و سر امتحان هم نرفتم سراغش.اما ریاضی" برای ریاضی معمولا بچه ها از کتابای رنجبران و محمودیان استفاده میکنن که هر دوتاش خوبه من کلاس آقای ناصحی فر میرفتم البته از دوستان خودم امسال با کتاب رنجبران 73درصد زد ومن 63!توصیه ای که دارم اینه که طوری بخونین که بتونین تست بزنین نه اینکه فقط فرمولا رو حفظ کنینو بگذرین!برا همین کتاب 2000تست میتونه خیلی خیلی مفید باشه چرا که بعد از اتمام هر فصل با مراجعه به تستاش میتونین خدتونو> بسنجین برای آمار هم کتابای رنجبران وطورانی بیشترین اقبالو داره البته کتاب طورانی سخت گیر میاد چون که پارسه فروش عمومی نداره و کتاباشو به داوطلبای خودش میده البته اونطوری که بچه ها میگن مثل این که امسال کتابای پارسه وارد بازار شدن.همونطور هم که میدونین دو سه فصل آخر آمار اهمیتشون کمه و فهمشونم سخته برا تستم دوهزار تستش پارسال نبود شاید امسال اومده باشه اما حسابداری مالی اگه بتونین کلاس کرمی رو برین خوبه اما اگه نرینم دنیا به آخر نمیرسه کتاب مرور جامع واقعآ کامله برا استانداردا هم همون خلاصه استانداردای آخر فصلای مرور جامع کافیه برا تست هم دو هزار تست فقط تستای فصلاش نه استاندارداش رو بزنینواسه> تست استاندارد. جمشید اسکندری رو بزن تستای استانداردای دو هزار تست خیلی جزئی شده خود دکتر کرمی میگفت خیلی لازم نیستش. برای صنعتی تا پارسال منبع کاملی نبود من درگاهی عثمانی اسکندری رو به صورت مکمل هم استفاده میکردم جلد دوی مرور جامع پارسال هنوز نیومده بود اما امسال فک میکنم منبعتون مرور جامع باشه کافیه برا تستم مجموعه تست صنعتی اسکندری خوبه. حسابرسی رو هم من از رو مرور جامع خوندم اما از رو هر منبعی خواستین بخونین حتما ویرایش جدیدشو بگیرین چرا که استانداردای گزارشگری از پارسال عوض شده و استانداردای 700 705 706 تازه اومدن هرچند که برا کنکور> پارسال اعمال نشد اما احتمالا برا کنکور امسال از این استانداردا استفاده شه.>اما چند تا توصیه ی کلی>واسه هیچ درسی تستای آزادو نزن چون که کلا رویه ش با سراسری متفاوته سوالات حسابرسی و مالیش گاهی اوقات براساس استانداردای بین المللیه صنعتیش خیلی وقت گیره و آمارش هم بیشتر از فصولی میاد که تو سراسری کم اهمیته اگه خواستی ریاضیت قوی تر شه تستای سالای قبل اقتصاد میتونه واست مفید باشه با توجه به این نکته که بعضی تستا ابتدا واسه بچه های اقتصاد طرح میشه و سالای بعد برا حسابداری مدیریتا.ولی دقت کن که بعضی فصلا واسه ما حذفه واسه اقتصادیا نه. برا حسابرسی هم تستای جامعه حسابداران خوبه که تو کتاب مرورجامع حسابرسی اومده امسال یه تست دقیقا از جامعه> حسابداران سالای قبل اومد>یه نکته ی خیلی خیلی خیلی مهم برا ریاضی آمار صنعتی ومالی حتما خلاصه نویسی کن شاید وقتتو بگیره اما ماههای آخر خیلی به دردت میخوره>واسه آزمون هم بین ماهان پارسه و اکسین من اکسینو پیشنهاد میکنم هم سطح سوالاش مناسبه هم قیمتش.هرچند از لحاظ جامعه آماری جامعه آماری ماهان از اکسین بهتر بود. من همه آزمونای اکسینو رفتم چون برنامه آزمونا بهت نظم میده واسترس نداری که عقبی از بقیه یا جلویی..>نکته ی دیگه خوندن واسه کنکور گاهی آدمو خسته میکنه گاهی آدمو از لحاظ روحی به بن بست میرسونه هنر اینه که بتونی طاقت بیاری و تا آخر راه آهسته و پیوسته بخونی.تا دلت بخواد از دوستام سراغ دارم یه ماه یا دو ماه بیخیال شدن و بعد اعلام نتایج پشیمون شدن>و نکته ی آخر نه فقط تو کنکور بلکه تو تمام مراحل زندگیت به درد میخوره نماز اول وقت و دعای پدر و مادر خودم عجیب به این دوتا اعتقاد دارم اگه به دعا یا نذر خاصی هم اعتقاد داری به حرف دلت گوش کن., موفق باشین
تصمیم دارم برنامه ی پیشنهادی خودمو که توسط سیستم کامپیوتری یکی از سایت های هزینه بر برام درست شده رو براتون توی مطلب بعدیم بذارم. امیدوارم متعجب نشید چون فقط برنامه هست ونه عمل.