سلام بچه ها کسی کتاب حل مسایل میانه یک اسکندری رو داره؟نویسنده و انتشاراتش رو میخوام و سایتی که فروش اینترنتی این کتاب باشه پیدا میشه؟
بعله درسته در حد وپیوستگی عدد به توان بینهایت:عددبه توان بی نهایت مثبت میشه بینهایتعدد به توان بی نهایت منفی میشه صفر یک به هر توانی برسه میشه یکصفربه هر توانی برسه میشه صفر.ذکر چند نکته بینهایت به توان بینهایت وصفر به توان صفر باید از طریق هایی که در کتب ریاضی ذکر شده اقدام بشن.
نقل قول از: mohammad343 در ژوئیه 06, 2013, 21:59:25 بعله درسته در حد وپیوستگی عدد به توان بینهایت:عددبه توان بی نهایت مثبت میشه بینهایتعدد به توان بی نهایت منفی میشه صفر یک به هر توانی برسه میشه یکصفربه هر توانی برسه میشه صفر.ذکر چند نکته بینهایت به توان بینهایت وصفر به توان صفر باید از طریق هایی که در کتب ریاضی ذکر شده اقدام بشن.اینی که آقا محمد نوشته درسته اما فقط در مورد اعداد مثبت بزرگتر از یک صدق میکنهاعداد بزرگتر از یک به توان مثبت بینهایت میشه مثبت بینهایتاعداد مثبت بزرگتر از یک به توان منفی بینهایت میشه صفریک (نه یک حدی) به توآن منفی و مثبت بینهایت میشه یکاعداد مثبت بزرگتر از صفر و کوچکتر از یک به توان مثبت بینهایت میشه صفراعداد مثبت بین صفر و یک به توان منفی بینهایت میشه مثبت بینهایتصفر مطلق( نه صفر حدی ) به توان منفی بینهایت یا مثبت بینهایت میشه صفراعداد منفی به توان بینهایت قابل تعریف به عدد یا محدوده خاصی نیستند یعنی نمیشه گفت مثبت بینهایت یا منفی بینهایت یه عددی خاصی میشه چون علاوه براینکه منفی و مثبت بودن توان ها تاثیر داره زوج و فرد بودن آنها تاثیر دارهفرض مثال منفی دو به توان منفی دو میشه مثبت یک چهارم ولی منفی دو به توان منفی سه میشه منفی یک هشتمیعنی یه بار منفی بدست اومد یه بار مثبت منظورم آینه که اعداد منفی به توان هر عددی برسند اگه زوج باشه جوابش مثبته اگه فرد باشه جوابش منفی و چون نمیتوان زوج و فرد بودن را برای بینهایت تعریف کرد میگوییم اعداد منفی به توان بینهایتها تعریف نشده اند یا مبهمندببخشید خیلی حرف زدمهر سوال دیگه ای هم باشه درخدمتیم دوستان البته اگه بلد باشم
ممنون از محمد عزیز بابت راهنمایی های فوق العادش به نظرتون برای دروسی مثل صنعتی و مالی و امار لازمه که چندین کتاب مطالعه بشه؟مثلا برای صنعتی همه کتابهای مرور جامع و اسکندری و عثمانی و سنجش تکمیلی رو بخونیم؟یا فصول رو به صورت گزینشی بخونیم؟یعنی اگه فصلی رو متوجه نشدیم بریم از منبع دیگه بخونیم
سلام به همه ,من تازه به این سایت اومدم ,قبل از هر حرفی از مدیر این قسمت تشکر میکنم یه 3 ساعتی وقت گذاشتم همه ی نوشته هاتون و خوندم ,خیلی مفید بود . من این ترم درسمو تموم کردم با انگیزه بالا اگه خدا بخواد میخوام واسه ارشد بخونم ,رشته م مهندسی بود ( برق) بعد 4 ترم تغییر رشته دادم حسابداری , به نظر من تو حسابداری مطلبی نیست که نفهمی فقط باید بخونی , بعضی بچه ها خیلی آه و ناله میکنن دنبال یه نفرم که با هم بخونیم چون اینطوری انگیزه ی ادم بالا تر میره . من از 20 تیر شروع میکنم , فقط کسی که واقعا بخواد بخونه !!!!!!!!منتظر جوابتون هستم , شرمنده پر حرفی کردم فقط 3 روز وقت داریم ...
نقل قول از: samane68 در ژوئیه 07, 2013, 21:27:30 سلام به همه ,من تازه به این سایت اومدم ,قبل از هر حرفی از مدیر این قسمت تشکر میکنم یه 3 ساعتی وقت گذاشتم همه ی نوشته هاتون و خوندم ,خیلی مفید بود . من این ترم درسمو تموم کردم با انگیزه بالا اگه خدا بخواد میخوام واسه ارشد بخونم ,رشته م مهندسی بود ( برق) بعد 4 ترم تغییر رشته دادم حسابداری , به نظر من تو حسابداری مطلبی نیست که نفهمی فقط باید بخونی , بعضی بچه ها خیلی آه و ناله میکنن دنبال یه نفرم که با هم بخونیم چون اینطوری انگیزه ی ادم بالا تر میره . من از 20 تیر شروع میکنم , فقط کسی که واقعا بخواد بخونه !!!!!!!!منتظر جوابتون هستم , شرمنده پر حرفی کردم فقط 3 روز وقت داریم ...سلام آقا سامانمنم میخوام اول رمضان شروع کنم به خوندن ولی مشکل اینجاست من رشتم حسابداری نیست ازش سر در نمیارمبه خصوص حسابداری مالی صنعتی و حسابرسی تا حدودی بلدم ریاضیم که خوراکمهولی مالی رو نهمگه با کمک هم بتونیم یه کاری بکنیم
نقل قول از: AminBamdad در ژوئیه 07, 2013, 12:40:06 ممنون از محمد عزیز بابت راهنمایی های فوق العادش به نظرتون برای دروسی مثل صنعتی و مالی و امار لازمه که چندین کتاب مطالعه بشه؟مثلا برای صنعتی همه کتابهای مرور جامع و اسکندری و عثمانی و سنجش تکمیلی رو بخونیم؟یا فصول رو به صورت گزینشی بخونیم؟یعنی اگه فصلی رو متوجه نشدیم بریم از منبع دیگه بخونیمسلام نظر من این نیست . کسی که خودشو میبینه جیبشو میبینه کشش خودشو میبینه وقت خودشو میبینه میتونه تصمیم بگیره چی می خواد رتبه چند یمی خواد چقدر حاضره فدا کاری کنه از وقتش از سریالاش از گوشیش از دوستاش از چی حاضزه بگذره تا رتبه خوب بیاره؟صرفا گزینشی خوندن دلیل نمیشه که شما 4 تا کتاب بخرین .همونیکه مشکل دارین حتما حتما چند بار بخونینش چند بار تستاشو بزنین. چند بار تستای کمکی گیر بیارین . تستاییکه توی سوالای تالیفی هست و... بعدش باز هم مرورش کنید وبه زبون خودتون جزوه ای خلاصه با مثالای تستی وتشریحی بنویسید. اگه هم وقتشو پولشو دارین در کنار مروری جامع نوروش صنعتی که میدونم دارین! می تونین صنعتی مدرسان شریفو تهیه کنید. بسیار خلاصه و گویاست.با تستای فراواناما آشنایی ما بر میگرده به بلاگفا جاییکه بعضیا اومدنو .وبلاگی درست کردن برای کنکوریای 92 اونجا شما نظر میذاشتین .من به وبلاگتون سر میزدم. الانم که ماشالا سایت دارین...موفق باسید...
سلام به همه دوستان.با توجه به اینکه هنوز تاپیک فعاله بهتر نیست یا اسمشو به کنکور 93 تغییر بدین یا تو یه تاپیک جدید درباره ی کنکور 93 بحث کنیم؟از آقای mohammad343 میپرسم که چه عیبی در ریاضی هادی رنجبران می بینن؟و چه کتابی رو بهتر از اون معرفی می کنن؟من میخواستم از فردا ریاضی رنجبران رو شروع کنم ولی با حرفای شما یه کم متزلزل شدم