نویسنده موضوع: گروه داوطلبان کنکور 92  (دفعات بازدید: 423601 بار)

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
پاسخ : گروه داوطلبان کنکور 92
« پاسخ #750 : ژوئیه 06, 2013, 22:59:30 »
سلام
بچه ها کسی کتاب حل مسایل میانه یک اسکندری رو داره؟نویسنده و انتشاراتش رو میخوام :-\
و سایتی که فروش اینترنتی این کتاب باشه پیدا میشه؟
http://www.forum.tasavi.ir/index.php?topic=3442.msg6886#msg6886
به این مطلب سر بزن
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mahmoodi6272

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 19
  • دانشگاه: تربیت معلم کرمانشاه
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
« پاسخ #751 : ژوئیه 07, 2013, 01:21:13 »
بعله درسته
در حد وپیوستگی عدد به توان بینهایت:
عددبه توان بی نهایت مثبت میشه بینهایت
عدد به توان بی نهایت منفی میشه صفر

یک به هر توانی برسه میشه یک
صفربه هر توانی برسه میشه صفر.
ذکر چند نکته بینهایت به توان بینهایت وصفر به توان صفر باید از طریق هایی که در کتب ریاضی ذکر شده اقدام بشن.
اینی که آقا محمد نوشته درسته اما فقط در مورد اعداد مثبت بزرگتر از یک صدق میکنه
اعداد بزرگتر از یک به توان مثبت بینهایت میشه مثبت بینهایت
اعداد مثبت بزرگتر از یک به توان منفی بینهایت میشه صفر
یک (نه یک حدی)  به توآن منفی و مثبت بینهایت میشه یک
اعداد مثبت بزرگتر از صفر و کوچکتر از یک به توان مثبت بینهایت میشه صفر
اعداد مثبت بین صفر و یک به توان منفی بینهایت میشه مثبت بینهایت
صفر مطلق( نه صفر حدی ) به توان منفی بینهایت یا مثبت بینهایت میشه صفر
اعداد منفی به توان بینهایت قابل تعریف به عدد یا محدوده خاصی نیستند یعنی نمیشه گفت مثبت بینهایت یا منفی بینهایت یه عددی خاصی میشه چون علاوه براینکه منفی و مثبت بودن توان ها تاثیر داره زوج و فرد بودن آنها تاثیر داره
فرض مثال منفی دو به توان منفی دو میشه مثبت یک چهارم ولی منفی دو به توان منفی سه میشه منفی یک هشتم
یعنی یه بار منفی بدست اومد یه بار مثبت منظورم آینه که اعداد منفی به توان هر عددی برسند اگه زوج باشه جوابش مثبته اگه فرد باشه جوابش منفی و چون نمیتوان زوج و فرد بودن را برای بینهایت تعریف کرد میگوییم اعداد منفی به توان بینهایتها تعریف نشده اند یا مبهمند
ببخشید خیلی حرف زدم
هر سوال دیگه ای هم باشه درخدمتیم دوستان البته اگه بلد باشم

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 152
    • حسابداري و حسابرسي فردوس
  • دانشگاه: دانشگاه فنی و حرفه ای
« پاسخ #752 : ژوئیه 07, 2013, 12:40:06 »

ممنون از محمد عزیز بابت راهنمایی های فوق العادش :-*

به نظرتون برای دروسی مثل صنعتی و مالی و امار لازمه که چندین کتاب مطالعه بشه؟

مثلا برای صنعتی همه کتابهای مرور جامع و اسکندری و عثمانی و سنجش تکمیلی رو بخونیم؟یا فصول رو به صورت گزینشی بخونیم؟
یعنی اگه فصلی رو متوجه نشدیم بریم از منبع دیگه بخونیم

آفلاین samane68

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 3
  • دانشگاه: zahedan
« پاسخ #753 : ژوئیه 07, 2013, 21:27:30 »
سلام به همه ,من تازه به این سایت اومدم ,قبل از هر حرفی از مدیر این قسمت تشکر میکنم

یه 3 ساعتی وقت گذاشتم همه ی نوشته هاتون و خوندم ,خیلی مفید بود  . من این ترم درسمو تموم کردم  با انگیزه بالا اگه خدا بخواد میخوام واسه ارشد بخونم ,رشته م مهندسی بود ( برق) بعد 4 ترم تغییر رشته دادم حسابداری , به نظر من تو حسابداری مطلبی نیست که نفهمی فقط باید بخونی , بعضی بچه ها خیلی آه و ناله میکنن  ??? دنبال یه نفرم که با هم بخونیم  چون اینطوری انگیزه ی ادم بالا تر میره . من از 20 تیر شروع میکنم  , فقط کسی که واقعا بخواد بخونه !!!!!!!!

منتظر جوابتون هستم , شرمنده پر حرفی کردم

فقط 3 روز وقت داریم ...

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #754 : ژوئیه 07, 2013, 22:22:08 »
بعله درسته
در حد وپیوستگی عدد به توان بینهایت:
عددبه توان بی نهایت مثبت میشه بینهایت
عدد به توان بی نهایت منفی میشه صفر

یک به هر توانی برسه میشه یک
صفربه هر توانی برسه میشه صفر.
ذکر چند نکته بینهایت به توان بینهایت وصفر به توان صفر باید از طریق هایی که در کتب ریاضی ذکر شده اقدام بشن.
اینی که آقا محمد نوشته درسته اما فقط در مورد اعداد مثبت بزرگتر از یک صدق میکنه
اعداد بزرگتر از یک به توان مثبت بینهایت میشه مثبت بینهایت
اعداد مثبت بزرگتر از یک به توان منفی بینهایت میشه صفر
یک (نه یک حدی)  به توآن منفی و مثبت بینهایت میشه یک
اعداد مثبت بزرگتر از صفر و کوچکتر از یک به توان مثبت بینهایت میشه صفر
اعداد مثبت بین صفر و یک به توان منفی بینهایت میشه مثبت بینهایت
صفر مطلق( نه صفر حدی ) به توان منفی بینهایت یا مثبت بینهایت میشه صفر
اعداد منفی به توان بینهایت قابل تعریف به عدد یا محدوده خاصی نیستند یعنی نمیشه گفت مثبت بینهایت یا منفی بینهایت یه عددی خاصی میشه چون علاوه براینکه منفی و مثبت بودن توان ها تاثیر داره زوج و فرد بودن آنها تاثیر داره
فرض مثال منفی دو به توان منفی دو میشه مثبت یک چهارم ولی منفی دو به توان منفی سه میشه منفی یک هشتم
یعنی یه بار منفی بدست اومد یه بار مثبت منظورم آینه که اعداد منفی به توان هر عددی برسند اگه زوج باشه جوابش مثبته اگه فرد باشه جوابش منفی و چون نمیتوان زوج و فرد بودن را برای بینهایت تعریف کرد میگوییم اعداد منفی به توان بینهایتها تعریف نشده اند یا مبهمند
ببخشید خیلی حرف زدم
هر سوال دیگه ای هم باشه درخدمتیم دوستان البته اگه بلد باشم
کاملا درسته راستش قصدم این بود که کامل بنویسم اما حتما نیاز به کاغذ و خودکار می شد . حوصله اش هم نبود تصمیم گرفتم قسمتیشو بگم تا وقتی در تست زنیبچه ها ییکه به حرفم  عمل کردن ببینم چه سوالی  براشون پیش میاد دستتون درد نکنه کاملا درسته .
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #755 : ژوئیه 07, 2013, 22:31:08 »

مثلا برای صنعتی همه کتابهای مرور جامع و اسکندری و عثمانی و سنجش تکمیلی رو بخونیم؟یا فصول رو به صورت گزینشی بخونیم؟
سلام نظر من این نیست . کسی که خودشو میبینه جیبشو میبینه  کشش خودشو میبینه وقت خودشو میبینه میتونه تصمیم بگیره چی می خواد رتبه چند یمی خواد چقدر حاضره فدا کاری کنه از وقتش از سریالاش از گوشیش از دوستاش از چی حاضزه بگذره تا رتبه خوب بیاره؟
صرفا گزینشی خوندن دلیل نمیشه که شما 4 تا کتاب بخرین .همونیکه مشکل دارین حتما حتما چند بار بخونینش چند بار تستاشو بزنین. چند بار تستای کمکی گیر بیارین . تستاییکه توی سوالای تالیفی هست و... بعدش باز هم مرورش کنید وبه زبون خودتون جزوه ای خلاصه با مثالای تستی وتشریحی بنویسید. اگه هم وقتشو پولشو دارین در کنار مروری جامع نوروش صنعتی که میدونم دارین! می تونین صنعتی مدرسان شریفو تهیه کنید. بسیار خلاصه و گویاست.با تستای فراوان
اما آشنایی ما بر میگرده به بلاگفا جاییکه بعضیا اومدنو .وبلاگی درست کردن برای کنکوریای 92 اونجا شما نظر میذاشتین .من به وبلاگتون سر میزدم. الانم که ماشالا سایت دارین...
موفق باسید...

آفلاین mahmoodi6272

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 19
  • دانشگاه: تربیت معلم کرمانشاه
« پاسخ #756 : ژوئیه 08, 2013, 00:39:06 »
سلام به همه ,من تازه به این سایت اومدم ,قبل از هر حرفی از مدیر این قسمت تشکر میکنم

یه 3 ساعتی وقت گذاشتم همه ی نوشته هاتون و خوندم ,خیلی مفید بود  . من این ترم درسمو تموم کردم  با انگیزه بالا اگه خدا بخواد میخوام واسه ارشد بخونم ,رشته م مهندسی بود ( برق) بعد 4 ترم تغییر رشته دادم حسابداری , به نظر من تو حسابداری مطلبی نیست که نفهمی فقط باید بخونی , بعضی بچه ها خیلی آه و ناله میکنن  ??? دنبال یه نفرم که با هم بخونیم  چون اینطوری انگیزه ی ادم بالا تر میره . من از 20 تیر شروع میکنم  , فقط کسی که واقعا بخواد بخونه !!!!!!!!

فقط 3 روز وقت داریم ...
سلام آقا سامان
منم میخوام اول رمضان شروع کنم به خوندن ولی مشکل اینجاست من رشتم حسابداری نیست ازش سر در نمیارم
به خصوص حسابداری مالی
صنعتی و حسابرسی تا حدودی بلدم ریاضیم که خوراکمه
ولی مالی رو نه
مگه با کمک هم بتونیم یه کاری بکنیم

آفلاین samane68

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 3
  • دانشگاه: zahedan
« پاسخ #757 : ژوئیه 08, 2013, 10:30:37 »

فقط 3 روز وقت داریم ...
سلام آقا سامان
منم میخوام اول رمضان شروع کنم به خوندن ولی مشکل اینجاست من رشتم حسابداری نیست ازش سر در نمیارم
به خصوص حسابداری مالی
صنعتی و حسابرسی تا حدودی بلدم ریاضیم که خوراکمه
ولی مالی رو نه
مگه با کمک هم بتونیم یه کاری بکنیم

سلام جناب محمودی , من سامان نیستم  , سمانه ام

خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم , من خودم که وارد این رشته شدم واقعا گیج بودم چون با همه ی رشته ها متفاوته , دروس پایه ای رو بخونین  و  مالی رو کاملا متوجه میشین

آفلاین Mehri2

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: پیام نور
« پاسخ #758 : ژوئیه 08, 2013, 15:56:14 »
سلام به همه دوستان.با توجه به اینکه هنوز تاپیک فعاله بهتر نیست یا اسمشو به کنکور 93 تغییر بدین یا تو یه تاپیک جدید درباره ی کنکور 93 بحث کنیم؟
از آقای mohammad343  میپرسم که چه عیبی در ریاضی هادی رنجبران می بینن؟و چه کتابی رو بهتر از اون معرفی می کنن؟
من میخواستم از فردا ریاضی رنجبران رو شروع کنم ولی با حرفای شما یه کم متزلزل شدم :o

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #759 : ژوئیه 08, 2013, 20:58:24 »

سلام نظر من این نیست . کسی که خودشو میبینه جیبشو میبینه  کشش خودشو میبینه وقت خودشو میبینه میتونه تصمیم بگیره چی می خواد رتبه چند یمی خواد چقدر حاضره فدا کاری کنه از وقتش از سریالاش از گوشیش از دوستاش از چی حاضزه بگذره تا رتبه خوب بیاره؟
صرفا گزینشی خوندن دلیل نمیشه که شما 4 تا کتاب بخرین .همونیکه مشکل دارین حتما حتما چند بار بخونینش چند بار تستاشو بزنین. چند بار تستای کمکی گیر بیارین . تستاییکه توی سوالای تالیفی هست و... بعدش باز هم مرورش کنید وبه زبون خودتون جزوه ای خلاصه با مثالای تستی وتشریحی بنویسید. اگه هم وقتشو پولشو دارین در کنار مروری جامع نوروش صنعتی که میدونم دارین! می تونین صنعتی مدرسان شریفو تهیه کنید. بسیار خلاصه و گویاست.با تستای فراوان
اما آشنایی ما بر میگرده به بلاگفا جاییکه بعضیا اومدنو .وبلاگی درست کردن برای کنکوریای 92 اونجا شما نظر میذاشتین .من به وبلاگتون سر میزدم. الانم که ماشالا سایت دارین...
موفق باسید...
ممنون محمد عزیز از راهنماییت
بالاخره همگی مشکل داریم
باز شماها که تجربه کردین و تجربه دارین بهتر میتونید کمک ما بی تجربه ها کنید

بازم تشکر

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #760 : ژوئیه 08, 2013, 22:19:47 »
سلام به همه دوستان.با توجه به اینکه هنوز تاپیک فعاله بهتر نیست یا اسمشو به کنکور 93 تغییر بدین یا تو یه تاپیک جدید درباره ی کنکور 93 بحث کنیم؟
از آقای mohammad343  میپرسم که چه عیبی در ریاضی هادی رنجبران می بینن؟و چه کتابی رو بهتر از اون معرفی می کنن؟
من میخواستم از فردا ریاضی رنجبران رو شروع کنم ولی با حرفای شما یه کم متزلزل شدم :o

سلام من برام فرقی نمیکنه کجا باشه تا جاییکه بتونم طبق اصول  اخلاق حسابداری خودم جوابگوی سوالات توی هر سایتی هستم. تغییر تاپیکو شما میتونین انجام بدین! من موافقم.
من روی هیچ کتابی عیب نمی ذارم من رباضی یک شدم 18.30 ریاضی دوشدم 19.80ولی حتی حاضر نیستم دوباره یک لحظه از وقتمو بذارم روی کتابیکه می خواد به زور مطالبو توی صفحاتش جا بده . کتابی که من داشتم چاپ 86 بود وبسیار سریع و خلاصه مطالبو بیان کرده و تستای زورکی داشت.اما بعضیا براشون همین کتاب بهتره کسایی که می تونن بخوننش یا مجبورند. یعنی خوندن این کتاب راحت تر از تهیه ی کتابای گرونتر هست براشون وشایدم باهاش بهتر بتونن رابطه برقرار کنن. بذارین یه مثال بزنم دوست اینترنتیم که توی سایت صمیمیت با زبان حسابداری زحمت پاسخگویی به بیشتر سوالات رو داشتند از منابع رنجبران در ریاضی وآمار استفاده کرده بودند.فکر کنم سه بار کنکور داده بودند.ایشون به 90 درصد سوالای ریاضی ای که مطرح میکردم پاسخ کاملی میدادند.اما کنکور جای نکته دانی بود. و نکات در کتاب مدرسان بسیار واضح و جدا شده هستند.نتیجه اینکه بااینکه من بد کنکور دادم مخصوصا مالی و ریاضی رو درصدم شد46 وایشون که نه تنها الگوی من بودند  حتی اسطوره هم برایم بودند ! درصدشون شد42
یعنی من با وضع افتضاحم این درسو بیشتر از ایشون جواب دادم. من رفته بودم برای 65 تا 80 % جواب دادن ریاضی که متاسفانه نمی دونم چی شد که حدود 12 سوال آسونو اشتباه زدمو محاسبه کردم یک دوم علامت زدم دو.محاسبه کردم منفی چهار علامت زدم یک چهارم و..اشتباه نشه من توی این قبیل محاسبات بسیار دقیق عمل کردم اما توی پر کردنم نمیدونم که چطور اینقدر اشتباه کردم...
اگه رنجبران دارید .میفهمیدش . تستای کنکور این چند سالو تهیه کنید و توی سایت صمصمیت بازبان حسابداری توی قسمت دست راستش خوب بگردید کلی نمونه آزمون هست اونم با جواب  تستاشو کار کنید. کافیه.
اگه هم تست کم آوردید دیگه تست نزنیید مرور کنید.

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #761 : ژوئیه 08, 2013, 22:57:41 »
محمد جان ؛
تو که مدرسان رفتی و کتاباشو خوندی ، توصیه ات اینکه همه کتاباشو بخریم یا نه؟
خودت کدوم کتاباشو مفید دیدی؟

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #762 : ژوئیه 08, 2013, 23:31:47 »
داداش امین بببخشیدا یا سوالتو اینجا بپرس یا اونجا من نتم کم سرعته ...

آفلاین Mehri2

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: پیام نور
« پاسخ #763 : ژوئیه 09, 2013, 19:14:44 »
سلام.آقا محمد جواب رو در تاپیک "تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93 " می نویسم که انشالله همه دوستان داوطلب ارشد 93 اون تاپیک رو ادامه بدن و از تجربیات شما استفاده کنن.

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #764 : ژوئیه 10, 2013, 10:41:15 »
سلام
دوستان برای ماه رمضون چه برنامه ای برای مطالعه دارند؟

ممنون میشم آقا محمد هم پیشنهادشون رو بدن

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #764 : ژوئیه 10, 2013, 10:41:15 »

Tags: