آقا مرسی نظرم عوض شد؛خوندن گزینشی :)آقا راجبه ساعت مطالعه و اینکه تو روز چند تا درس بخونیم بهتره هم میشه لطفا توضیح بدید؟
ببینید ما ایرانیا ضرب المثل زیاد داریم مثلا جلوی ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه است .که اصلا به کار یه کنکوری نمیاد.خوب مزیت زود شروع کردن برای کنکور (یعنی از اردیبهشت یا تیریا قبل از مهر)
اینه که قطعا شما با شکست موقت روبرو میشید اونم نه یک بار شاید تا سه بار هم از درس خسته بشید و بخواید بیخیال بشید.اما اما این زمان زیادی که باقی مونده میتونه این احساس بد درس نخوندنو از بین ببره ودوباره ودوباره شروع کنید به طی کردن مسیری سخت.پس زیاد سخت نگیرید .شب وروز پشت کتاب نشستن اصلا توصیه نمیشه همونطور که 20 ساعت نت بودن هم توصیه نمیشه!
یا 24 ساعته اس ام اس بازی یا یازی باگوشی یا برنامه های تلویزیونی.
شما باید طوری برنامه ریزی روزانه بچینید که حتما روزتونو با نرمش یا ورزش شروع کنید.صبحانه مقوی وامادر مورد خوندن چند کتاب یا چگونگی خوندن .کاملا سلیقه ای هستش.اما من خیلی از این حرف غیضم میگیره خوب هرکسی یه راهکاری داره .این راهکاریه که استاد سلیم به من گفت:یه کتابو تموم کنید.یعنی بخونید وتست بزنید ومرور کنید بعد برید روی کتاب دیگه.خوب من برام سخت بود که همروزی 6تادرسو بخونم و هم اینکه روزی فقط یک درسو بخونم بنابراین تصمیم گرفتم 3درس زبان وریاضی و مالی رو بخونم بعدکه دستم بیشترباز شد اون درسارو هم به برنامه تزریق کنم. پیشنهاد من اینه که زیاد روی صنعتی وقت نزارید.چون نمیدونم چرا طراحا دوسال اخیر روی این درس سوالای وقت گیر یا به عبارتی سخت میدن.البته میتونید بعد از یک بار مطالعه مالی وریاضی برنامه رو با کم کردن وقت این دو درس برای دروس صنعتی وآمار گسترده تر کنید و در کنارش هم حسابرسی رو در سه ماهه آخر مطالعه کنید. در ضمن در مورد نوشتن زمان مطالعه هر درس گفتم؟
هر کسی این کارو نکنه بعدنا پشیمون میشه ها.من خودم40760دقیقه درس خوندم.
یه دوست داشتم 42000دقیقه مفید درس خوند شد 1938 یعنی رتبه پارسال منو آورد!
البته فکر میکنم سر خودشو کلاه می گذاشت یعنی وقتی 25 دقیقه زبان می خوند برای خودش 35 دقیقه ثبت میکرد.ولی بعضی مواقع که 25 دقیقه روی یک درسی وقت میذارین شاید فقط 1دقیقه تا 20 دقیقه اش مفید باشه.اس ام اس بازیو دل مشغولی به فوتبال ووالیبال واخبار : نتیجه: رتبه بالای 2000نتیجه: قبول نشدن.
پس اگه صنعتی می خونید یا حسابرسی یا آمار سعی کنید دو ماهه تموم بشند. یعنی گزینشی هاتون تموم بشند.وخلاصه نویسی و جمع بندی .تا بتونید توی دو ماهه بعدی درکنار مطالعه دروس دیگخ این درسارو تست زنی ومرور کنید. سعی کردن دلیل بر این نمیشه که حتما تموم این دروسو درمدت 2 ماهه تموم کنید .ولی میتونید روش برنامه ریزی کنید.روی خوندن 100%فصول گزینشی برنامه ریزی کنید تا بتونید نصفشو عملیاتی کنید.در مدت تابستون منظورمنه.