نویسنده موضوع: گروه داوطلبان کنکور 92  (دفعات بازدید: 423601 بار)

آفلاین mahmoodi6272

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 19
  • دانشگاه: تربیت معلم کرمانشاه
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
پاسخ : گروه داوطلبان کنکور 92
« پاسخ #735 : ژوئیه 01, 2013, 02:27:21 »
سلام به همه
منم با حرف بقیه دوستان موافقم قبلا هم گفتم وقتی کسی با کس دیگه ای دعوای میشه باید نقطه ضعف طرف رو بشناسه از سمت نقطه ضعیفش حمله کنه تا پیروز بشه تودهنی کنکورم نقطه ضعف رقبا زبان و ریاضیه به نظرم اشتباه محضه زبان رو کامل ول کنیم

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
« پاسخ #736 : ژوئیه 01, 2013, 15:16:57 »
کاملا درست.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 89
  • دانشگاه: غير انتفاعي
« پاسخ #737 : ژوئیه 05, 2013, 20:37:29 »
سلام به همگی
من از اولش قرار نبود زبان بخونم دیگه نمیتونم بذارمش تو برنامم آخه حفظ کردنیام افتضاحه بعدشم من خیلی هنر کنم مالی و صنعتی رو به یه جایی برسونم دولتی هم که ترم آینده دارم اصلا وقتی واسه زبان نمیمونه :-\در نتیجه من زبان رو میذارم کنار هر چند که اشتباهه اما...

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #738 : ژوئیه 05, 2013, 20:41:29 »
سلام آقای محمودی واسه مبحث تابع باید رفت سراغ کتابای دبیرستان؟تست های کنکور هم مثل ارشده؟میشه به تست های کنکور تجربی و ریاضی اکتفا کرد؟

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #739 : ژوئیه 05, 2013, 21:12:39 »
دوباره سلام
من فصل دو مالی رو خوندم ولی تست هاش خیلی سخته :-\باید تست هاشو کار کنم یا دوباره فصلو بخونم؟ :-\

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #740 : ژوئیه 05, 2013, 22:27:04 »
تجربه را نباید تجربه کرد. وقت هست. برای زبان خواندن. حتی اگر از شهریور هم شروع کنید وقت هست برای خواندن تمامی دروس. گزینشی بخوانید. چند درس اول زبان را بخوانید تاسیر بسیار زیادی در زتبه کنکورتان دارد. حداقل زبانی مانند زبان تخصصی مدرسان شریف بگیرید.که تمام لغات را تک تک ترجمه کرده و به اندازه ی سختی درس 1 به شما درک مطلب می دهد. بعد دردرس دو به اندازه دایره ی لغات درس 1و2 درک مطلب می دهد . یا در باره ی هر درسی که مطالعه می کنید( مثلا درس یک مدیریت مالی درس دو اقتصاد درس سه حسابرسی درس چهار مواد درس پنج سرمایه گذاری درس شش اوراق قرضه ) یعنی هر درسش درمورد یک چیز هست واگه در اون سطح در کنکور 93 سوال بیاد قطعا جوابگو خواهید بود.
درمورد مالی و هر درسی وقتی تست میزنید به این ترتیب عمل نکنید:تست 1و2و3و4و5و6و7و8و9و10و....به این ترتیب:28و14و7و1
بعدش24و18و12و6به همین ترتیب.
یعنی مرتب نباشه و کاملا تصادفی .اگه درصدی که در دفعه اول کسب میکنید کمتر از 70 باشه حتما باید مجددا مرور بشه وبعد از مرور اگه باز هم درصدتون به 70 نرسید باز هم مرور. فقط دقت شه که تستای تکراری رو توی آزمون لحاظ نکنید.از  فصلای کمتر شروع کنید .مثله اقساطی مثله اوراق قرضه تضامنی شعب .بعدش بیاید روی فصول سنگین وسخت(به قول من سفت وسخت).
 دولتی هم در ارشد نمیاد.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #741 : ژوئیه 06, 2013, 00:01:15 »
آقا مرسی نظرم عوض شد؛خوندن گزینشی :)آقا راجبه ساعت مطالعه و اینکه تو روز چند تا درس بخونیم بهتره هم میشه لطفا توضیح بدید؟

آفلاین mahmoodi6272

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 19
  • دانشگاه: تربیت معلم کرمانشاه
« پاسخ #742 : ژوئیه 06, 2013, 01:43:50 »
نقل قول از: golelale lipic=2442.msg7092#msg7092 date=1373040689
سلام آقای محمودی واسه مبحث تابع باید رفت سراغ کتابای دبیرستان؟تست های کنکور هم مثل ارشده؟میشه به تست های دبیستان تجربی و ریاضی اکتفا کرد؟
سلام دوست عزیز
واسه بحث توابع. ( به جز توابع چند متغیره ) تقریبا کتاب سال دوم دبیرستان و حسابان سال سوم ریاضی شاید بگم یکی از بهترین منابع باشند و بعد از اینکه از بحث تابع مسلط شدی البته تابع دبیرستان واسه تکمیل و خلاصه موضوع احساس میکنم ریاضی مدرسان شریف کتاب بدی نباشه
راستی اینم بگم اونایی که میخان ریاضی درصد خوبی بزنم اول از همه اتحادهای سال اول دبیرستان را بخوانند بعد تابع
و اینم بگم که تابع یکی از مهمترین و پایه ای ترین مباحث ریاضیه اگه کسی تو بحث تابع مشکل داشته باشه تو بحثهای دیگر هم گیر میکنند
اگه سوال دیگه ای هم باشه در خدمتیم

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #743 : ژوئیه 06, 2013, 10:31:46 »
سلام
آقای محمد با توجه به سرفصل های مهم وبلاگ آقای بامداد(البته با اجازه آقای بامداد و تشکر) برای مالی ساختار تئوریک حسابداری و گزارشگری مالی فصل یک؛صورتهای مالی اساسی؛شناسایی درآمد؛موجودی مواد و کالا؛دارای ثابت مشهود و نامشهود؛حسابداری سرمایه گذاری ها؛شرکت های سهامی؛تضامنی؛حسابداری شعب و صورت های مالی تلفیقی؛که جمعا میشه 10فصل بقیه فصل ها رو کلا بذاریم کنار؟
و واسه صنعتی آشنایی با حسابداری صنعتی؛سیستم بهایابی سفارش کار و مرحله ای؛روش های بهایابی جذبی و متغیر؛بهایابی محصولات مشترک و فرعی؛روش ارزشیابی استاندارد؛تجزیه و تحلیل حجم بها و سود؛بهایابی تفاضلی؛بودجه بندی سرمایه ای؛بودجه بندی جامع؛
تجزیه و تحلیل سربار و هزینه یابی استاندارد که انحراف داره رو اصلا نخونیم؟
« آخرين ويرايش: ژوئیه 06, 2013, 10:40:12 توسط golelale »

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #744 : ژوئیه 06, 2013, 16:53:56 »
سلام
بچه ها کسی کتاب حل مسایل میانه یک اسکندری رو داره؟نویسنده و انتشاراتش رو میخوام :-\
و سایتی که فروش اینترنتی این کتاب باشه پیدا میشه؟

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #745 : ژوئیه 06, 2013, 20:05:16 »
آقا مرسی نظرم عوض شد؛خوندن گزینشی :)آقا راجبه ساعت مطالعه و اینکه تو روز چند تا درس بخونیم بهتره هم میشه لطفا توضیح بدید؟

ببینید ما ایرانیا ضرب المثل زیاد داریم مثلا جلوی ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه است .که اصلا به کار یه کنکوری نمیاد.خوب مزیت زود شروع کردن برای کنکور (یعنی از اردیبهشت یا تیریا قبل از مهر)
اینه که قطعا شما با شکست موقت روبرو میشید اونم نه یک بار شاید تا سه بار هم از درس خسته بشید و بخواید بیخیال بشید.اما اما این زمان زیادی که باقی مونده میتونه این احساس بد درس نخوندنو از بین ببره ودوباره ودوباره شروع کنید به طی کردن مسیری سخت.پس زیاد سخت نگیرید .شب وروز پشت کتاب نشستن اصلا توصیه نمیشه همونطور که 20 ساعت نت بودن هم توصیه نمیشه!
یا 24 ساعته اس ام اس بازی یا یازی باگوشی یا برنامه های تلویزیونی.
شما باید طوری برنامه ریزی روزانه بچینید که حتما روزتونو با نرمش یا ورزش شروع کنید.صبحانه مقوی وامادر مورد خوندن چند کتاب یا چگونگی خوندن .کاملا سلیقه ای هستش.اما من خیلی از این حرف غیضم میگیره خوب هرکسی یه راهکاری داره .این راهکاریه که استاد سلیم به من گفت:یه کتابو تموم کنید.یعنی بخونید وتست بزنید ومرور کنید بعد برید روی کتاب دیگه.خوب من برام سخت بود که همروزی 6تادرسو بخونم و هم اینکه روزی فقط یک درسو بخونم بنابراین تصمیم گرفتم 3درس زبان وریاضی و مالی رو بخونم بعدکه دستم بیشترباز شد اون درسارو هم به برنامه تزریق کنم. پیشنهاد من اینه که زیاد روی صنعتی وقت نزارید.چون نمیدونم چرا طراحا دوسال اخیر روی این درس سوالای وقت گیر یا به عبارتی سخت میدن.البته میتونید بعد از یک بار مطالعه مالی وریاضی برنامه رو با کم کردن وقت این دو درس برای دروس صنعتی وآمار  گسترده تر کنید و در کنارش هم حسابرسی رو در سه ماهه آخر مطالعه کنید. در ضمن در مورد نوشتن زمان مطالعه هر درس گفتم؟
هر کسی این کارو نکنه بعدنا پشیمون میشه ها.من خودم40760دقیقه درس خوندم.
یه دوست داشتم 42000دقیقه مفید درس خوند شد 1938 یعنی رتبه پارسال منو آورد!
البته فکر میکنم سر خودشو کلاه می گذاشت یعنی وقتی 25 دقیقه زبان می خوند برای خودش 35 دقیقه ثبت میکرد.ولی بعضی مواقع که 25 دقیقه روی یک درسی وقت میذارین شاید فقط 1دقیقه تا 20 دقیقه اش مفید باشه.اس ام اس بازیو دل مشغولی به فوتبال ووالیبال واخبار : نتیجه: رتبه بالای 2000نتیجه: قبول نشدن.
پس اگه صنعتی می خونید یا حسابرسی یا آمار سعی کنید دو ماهه تموم بشند. یعنی گزینشی هاتون تموم بشند.وخلاصه نویسی و جمع بندی .تا بتونید توی دو ماهه بعدی درکنار مطالعه دروس دیگخ این درسارو تست زنی ومرور کنید. سعی کردن دلیل بر این نمیشه که حتما تموم این دروسو درمدت 2 ماهه تموم کنید .ولی میتونید روش برنامه ریزی کنید.روی خوندن 100%فصول گزینشی برنامه ریزی کنید تا بتونید نصفشو عملیاتی کنید.در مدت تابستون منظورمنه.

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #746 : ژوئیه 06, 2013, 20:59:54 »
سلام
آقای محمد با توجه به سرفصل های مهم وبلاگ آقای بامداد(البته با اجازه آقای بامداد و تشکر) برای مالی ساختار تئوریک حسابداری و گزارشگری مالی فصل یک؛صورتهای مالی اساسی؛شناسایی درآمد؛موجودی مواد و کالا؛دارای ثابت مشهود و نامشهود؛حسابداری سرمایه گذاری ها؛شرکت های سهامی؛تضامنی؛حسابداری شعب و صورت های مالی تلفیقی؛که جمعا میشه 10فصل بقیه فصل ها رو کلا بذاریم کنار؟
و واسه صنعتی آشنایی با حسابداری صنعتی؛سیستم بهایابی سفارش کار و مرحله ای؛روش های بهایابی جذبی و متغیر؛بهایابی محصولات مشترک و فرعی؛روش ارزشیابی استاندارد؛تجزیه و تحلیل حجم بها و سود؛بهایابی تفاضلی؛بودجه بندی سرمایه ای؛بودجه بندی جامع؛
تجزیه و تحلیل سربار و هزینه یابی استاندارد که انحراف داره رو اصلا نخونیم؟

نظر من اینه که اول این مطالب رو کامل جامع و رافع مطالعه و جمع بندی و جزوه ی مناسب برای مرور مطالب مهم تهیه کنیدودر  دو ماهه ی سوم البته از الان. می تونید مقدار کمی مطالب جدید تزریق کنید در حدی که بتونید خودتونو برای دانشگاه تهران یا علامه طباطبایی بالا بکشید.

آفلاین shaghayegh19

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 10
« پاسخ #747 : ژوئیه 06, 2013, 21:19:00 »
سلام  بچه ها یه سئوال ریاضی دارم...عدد به توان بی نهایت چی میشه؟ تو جواب یه سوال بی نهایت شده تو جواب یه سوال دیگه خود عدد شده مثلا 1 به توان بی نهایت شده 1 .نمی دونم این به خاطر 1 که به توان هر عددی برسه میشه یک یا نه؟
به پیروزی خود ایمان پیدا کنید ...

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #748 : ژوئیه 06, 2013, 21:59:25 »
بعله درسته
در حد وپیوستگی عدد به توان بینهایت:
عددبه توان بی نهایت مثبت میشه بینهایت
عدد به توان بی نهایت منفی میشه صفر

یک به هر توانی برسه میشه یک
صفربه هر توانی برسه میشه صفر.
ذکر چند نکته بینهایت به توان بینهایت وصفر به توان صفر باید از طریق هایی که در کتب ریاضی ذکر شده اقدام بشن.

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #749 : ژوئیه 06, 2013, 22:41:09 »
سلام آقای محمودی واسه مبحث تابع باید رفت سراغ کتابای دبیرستان؟تست های کنکور هم مثل ارشده؟میشه به تست های کنکور تجربی و ریاضی اکتفا کرد؟
به نظر من کتاب دبیرستان کافی نیست و کمک زیادی نمیکنه . کتاب مدرسان مخصوصا این فصلو  خوب پوشش  داده. منن از هادی رنجبران هم  راضی نیستم چن فقط درس داده رفته.کتابی مثله محمودیانو ندیدم.

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #749 : ژوئیه 06, 2013, 22:41:09 »

Tags: