سلام
من زبان رو گذاشتم كنار چون ضعيفم از پايه.درسايي رو ميخونم كه تا حالا پاس كردم و ميخوام تا اخر تابستون يعني هفت ماه تمام كتابارو يه دور خونده باشم.
دولتي و پيشرفته 2 و مباحث جاري رو بايد تابستون بخونم.اينجاست كه استرس مياد سراغ آدم ميشه تو سه ماه سه تا درس سختو خودت بخوني؟؟؟

سلام
مثل اینکه هنوز تصمیمتونو نگرفتین. هر وقت به این نتیجه رسیدین که برا 93 شروع کنین اطلاع بدین.
این رو بگم که اگه قرار به خوندن باشه استرس رو بزارین برا ماه اخر یعنی سال اینده دقیقا همین ماه.
نه اینکه شروع نکرده همه دسته جمعی داد و بیداد که من استرس دارم ، من استرس دارم
در مورد پیشرفته 2 باید بگم که هنوز زود ،من پاس نکردم ،من پاس نکردم
مگه شماها از اخر میخوایین شروع کنید؟
ey baba hala chera mizanid.engar aslan asab nadarina.khob ma ra ham dar yabid mesle kasayi nistim ke darseshuno tamam kardan va daran vase konkur mikhunan.ma vaghti konkur bedim taze ye term dg ham darim.hala bashe harchi shoma begid.ma ke aslan esteres nadarim,darim gole lale???darzemn tasmim gereftim.man ke riazio shoru kardam.gole lale ham ke amare khundanesho dade.manam felan ba ruzi 4saat start mizanam .
سلام sara roz جان
یعنی انتظار داشتین دست رو دست بزاریم و هی از احساسات و استرس شما و golelale فیض ببریم؟
البته با عرض پوزش
ببینید کنکور ارشد اون هم حسابداری واقعا هفت خان هستش ، پس اگه قرار باشه که احساساتی باهاش برخورد کنیم اون هم همین اوایل که قربونت برم سنگ رو سنگ بند نمیشه.
پس بی خیال استرس
تازه در مورد پیشرفته 2 هم اگه ادعا نباشه، فکر نکنم مشکل خاصی حداقل تا فصل 4 اسکندری داشته باشم.
بنابراین در مورد پیشرفته هم میشه گفت که خیالمون راحت باشه و در این مورد استرس نداشته باشیم.
راستی AminBamdad جان شما هم برا 93 هستن؟
فقط بچه ها خواهشا در مورد ریاضی من کمک میخوام، دست ما رو هم بگیرین.